- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Viktor0610 #136495 üzenetére
Hát na.
(#136496) 01andris
Max 2-3 hét még. Annyit megéri várni, mint venni a sokkal gyengébb korábbi szériát.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
citkar #136473 üzenetére
Mix 2S jön most a Oneplus 5 helyére. De sajnos nincs kapacitásom rá, meg egyébként is a Logout alkalmatlan ilyen dolgokra a több hetes átfutási időkkel és azzal a nem korrekt üzletpolitikával, amit képviselnek.
Ha kapok egy tesztkészüléket, akkor legalább annyit megköszönhessek a boltnak, hogy a rendelkezésemre áll a teszt alanya. Még az ilyen jellegű mondataimat is törölték, miközben van olyan cikkem is, ami 60 000 kattintás fölött jár, tehát a reklámbevételt azért hozta a lapcsaládnak.
Sokszor úgy éreztem, hogy az időmet pocsékolom. Arról nem is beszélve, hogy mire megjelenik a teszt, addigra minden más médiumon is lehet róla olvasni.
Míg sokan ontják magukból a Gearbest-szponzorált teszteket, addig nekem ennyit sem lehet. Hát kösz, inkább nem csinálok nekik kattintásokat.
A blog.hu-t meg alig olvassák, ha nincs kiemelve. -
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz
looser #136386 üzenetére
Igen, de ha hasonlóan lassú és hamar végetérő szoftveres gyári támogatást kapsz egy Neffos telefonnál (amiről a beszélgetés indul), mint egy TP-link routernél, akkor az jó lenne?
Míg a Netgear és az ASUS a sokéves routereket is folyamatosan frissíti, security patcheli, addig a TP-link kiad pár Firmware-t és vége.
Custom ROM-ra pedig nem érdemes túlzottan számítani, hiszen nincs létező közösség körülötte. -
tibcsi0407
félisten
válasz
nimfas #136384 üzenetére
Nekem is volt TP-link, azt hittem, hogy az a világ közepe. Aztán jött az ASUS, ami már minden téren jobb volt, jobb volt rá a támogatottság is, meg minőségibb volt, erősebb. Most pedig egy Netgear R7800 van. Ez teljesen más világ.
Viszont ahogy írtam is a TP-link a routerek Oukitel-je. Az azt jelenti, hogy jó áron kínál nem rosszat. -
tibcsi0407
félisten
válasz
KamuMazsola #136284 üzenetére
Egy idő után szétbarmolja a csatlakozót, így elég komoly hátrányt fog okozni.
Műszaki szempontból is jobb a Type-C, ha rendesen ki van használva. Power delivery szabvány például nem működik nem Type-C kábeleken. Bár a Xiaomi-t ez a probléma nem fenyegeti. -
tibcsi0407
félisten
válasz
KamuMazsola #136280 üzenetére
Sokkal kényelmesebb használni. Ilyen egyszerű.
Arról nem beszélve, hogy már több éves standard a piacon, ciki nem használnia egy nagy gyártónak. -
tibcsi0407
félisten
Ez az AGM reklám kinyúlás lett: FB VIDEO
-
tibcsi0407
félisten
válasz
KamuMazsola #136189 üzenetére
Root nélkül hogy nyúljon a system-hez? Root nélkül csak a priv-app tud hozzányúlni, de ez user app-ként van telepítve.
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Donki Hóte #136001 üzenetére
Van B20-as, benne van a manualban is, ami a dobozban van.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Donki Hóte #135913 üzenetére
Welcome in 2018.
Off, bár érdekes.
Mobil XL előfizum volt a Telekomnál, ahol korlátlanul telefonálhatsz és 1 GB mobilnet jár.
Tegnap átálltam az új csomagokra, a korlátlan beszélgetés és 2 GB net valami 700 Ft-tal olcsóbban jön ki.
Ami korlátlan: Waze, Instagram, Facebook. -
tibcsi0407
félisten
Hoppá! Régi ismerős név!
Bíztató visszatérésnek ígérkezik. -
tibcsi0407
félisten
De megint leírtad, hogy jobb a screen to body ratio is a Redmi 5 Plus-on. Legalább megerősíted a véleményem minden kommenttel.
Nagyon sokan még a régi 5" 16:9 miatt is siránkoznak a fórumon. Tipikusan a "régen minden jobb volt" emberek.
Lehet jobb volt, de már nincs. Ez van.
Egyébként Redmi 5 is van már B20-asban, de még nem szerezhető be Hongkong-ban. De csak idő kérdése. -
-
tibcsi0407
félisten
válasz
janakbacsi #135886 üzenetére
Akkora, mint egy 5,5" méretű 16:9-es telefon.
Komoly probléma, hogy az emberek képernyőméret alapján állapítják meg, hogy mi mekkora, pedig annak semmi köze a valós fizikai méretéhez. -
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #135817 üzenetére
Pro 7 visszalépés volt kamerában a 6 Plushoz képest..
Axon 7 pont a kamerában maradt el a hasonló árkategóriás konkurenciához képest, amikor megjelent. Elég a teszteket végignézned, a nagyon kevés negatívumok egyike a kamera.
De ez nem jelenti azt, hogy nem fejlődhettek azóta. Ugye van egy Axon 7S is, ami nagyon szűk körben elérhető csak, de már ott is dupla kamera van, bár azt nem tudom milyen elrendezésben.
Ha megint a BMW tervezi a design-t, akkor tuti megint egyedi és szép telefon lesz az Axon. Pont azért tetszett mindig a 7 is, mert kilóg a sorból. -
tibcsi0407
félisten
Mi Note 2 sem volt olcsó, mikor vettem, kb 2 hete jelent meg, akkor már itt volt nálam.
Feleségem mai napig használja, Őt nemérdeklik az apróságok, csak szép legyen a telefon.
Kompakt gépet sem fogok hordozni magammal, mert minek.
A Oneplus kamera terén hozza azt, amit elvárok. Viszont sok más téren nagy csalódás nekem a cég. A telefon nem, csak a Oneplus maga. Szánalmas gyökerek. -
tibcsi0407
félisten
aki ért hozzá nem mobillal fényképez
Ez egy óriási blama, ami itt a fórumon terjed. Miért hurcoljon mindenki mindenhová magával DSLR-t?
Az okostelefon pedig nem csak azért okos, mert a Google beszél hozzád, hanem mert több funkciót is ellát egy személyben.
Ha egyszerűen családi pillanatokat szeretnék jó minőségben megörökíteni, arra tökéletes egy jól fényképező telefon.
A Mi Note 2-vel például beltérben képtelen voltam normális fotót lőni, ami értékelhető is lett volna. Sok olyan családi fotó készült, amit inkább letöröltem, mert annyira szar volt.
Szóval de, számít, hogy milyen az a kamera. 400$ fölött pedig legyen jó. -
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #135811 üzenetére
200-300$-os telefonnál annyira nekem sem bökte a csőröm, ha nem volt az igazi a kamera, de 400$ fölött azért illő.
Az új Axon pedig ott indul csatába. -
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #135809 üzenetére
Az mindegy, hogy Te mennyi pixelszámmal fotózol, mivel a szenzor pixelei 20 MPX-nek felelnek meg, ezáltal elég picik is, a pixelenként felvett fény nem elég. Az a baj, hogy az csak leskálázza kb a képet.
Lehet nagy megapixelen is jó fotós képességekre szert tenni, de akkor a szoftvernek a pixeleket egyesítenie kell, így gyakorlatilag 4 pixelnyi fényt tesz a képen egy pixelre, mivel nagyobb lesz mesterségesen a pixelméret.
Érdemes elmélyülni egy kicsit a dologban, sok okosságot lehet tudni. Pár embernek a fórumról sem ártana kicsit elmélyülni benne, mikor meg akarja magyarázni, hogy a Xiaomi kamera az istencsászár, közben van pofájuk f/2.0 rekeszértékű kamerát tenni a Mix 2-be. LOLEgyébként az Axonnak jó a kamerája, de pontosan a fent felsorolt dolgokkal lehetne rajta még javítani.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #135807 üzenetére
Túl nagy a kamera felbontása, ezért fizikai korlátai vannak annak, hogy egy pixelre elég fény jusson be a pici optikán keresztül.
Nem véletlen, hogy szépen visszatáncoltak a gyártók a 12 Megapixelre, mert az az aranyközépút.
Remélem a következő Axon már 12 Megapixeles lesz. -
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #135804 üzenetére
A kamerán pofozzanak egy minimálisat és akkor nagyon rendben lesz.
Kijelző, hangzás maradjon. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Spancer RE #135799 üzenetére
Nincs nagyon olyan, ami ajánlott is.
(#135800) monti0222w
Az Axon az ideivel (845) jön ki, valószínű a 8-as szám azért is maradt ki, nem csak a rosszul hangzó reklámszlogen miatt.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Spancer RE #135797 üzenetére
Note 4 az nem 5".
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #135795 üzenetére
A Meizu, ha most Exynos, vagy Snapdragon csúcstelefont ad ki, akkor a többiek felköthetik a gatyát. A ZTE is.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #135793 üzenetére
Igen, olvastam én is a pletykát. Őszintén szólva mindegy mi a neve, csak nézzen ki olyan jól, mint az előző, mai hardverrel.
-
tibcsi0407
félisten
Nekem nagyon bejön az új M6S Meizu. Várom a 15 éves évfordulós cuccot, mert már a Oneplus-t le akarom váltani.
Egyelőre Honor View 10, Mate 10 Pro, a már megjelent telefonok közül a kiszemelt.
A nem megjelentek közül, ami érdekelhet:ZTE Axon 8
Huawei P11 (P20?)
Meizu 15 éves évfordulós cuccaMás nem nagyon mozgat meg. Ha jönne új ZUK, arra tuti beindulnék. A pletykák szerint visszatérnek egy Z3-mal, de szerintem nem fog megtörténni.
LeEco-t is vennék, ha feltámadnának, de legalább az EUI fordításban ott marad az örökségünk.
-
tibcsi0407
félisten
Én a középkategóriából most tuti ezt választanám: Oukitel K6
Oukitel egy fasza gyártó, masszív telefonokat készítenek. Óriási az akku, takarékos a SoC, modern kinézet.
Sok RAM, NFC is van és náluk a kamera sem szokott köpedelem minőségű lenni.Az a baj, hogy mindenki csak Xiaomi-ra bír gondolni, ha kínai telefont néz. Pedig SPEmall-t is próbáltam sokszor meggyőzni, hogy próbálják meg az Oukitel-t futtatni jobban.
Vagy ott az új Meizu, van belőle B20-as is, nagyon jó a hardvere, erre kiderült, hogy egy Meizu kigyulladt egy repülőn szállítás közben, azóta nem nagyon szállítják a webshop-ok, míg nem engedik a szállítmányozó cégek. -
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Donki Hóte #135764 üzenetére
Szállítva 2-3 héten belül lesz, ahogy korábban írtam is.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
trebrona #135721 üzenetére
Fizikai méretei kisebbek, hiszen keskenyebb a kijelző.
Egyébként még én sem fogtam a kezemben 18:9-es (2:1) telefont.
Saját állandó használatra a kiszemeltem a Honor View 10 egyébként, ami szintén hasonló méretű.#135724) Upo
Nekem pedig tetszik, olyan egyben van érzésem lesz tőle.
Még nincs nálam, így nem tudok a kérdésekre válaszolni, remélem 2-3 hét és itt lesz. -
tibcsi0407
félisten
válasz
superTibcsi #135713 üzenetére
Én most nagyon javaslom az előrendelést, mert akkor azzal is kalkulálnak majd, mikor a következő készletet küldik a magyar raktárnak.
Azt az infót kaptam, hogy jövő héten fogják küldeni, onnan még általában kb 2-2,5 hét szokott lenni.
Kínai Újév előtt mindenképpen elküldik.
Ez a cucc most nagyon kapós lesz. -
tibcsi0407
félisten
válasz
superTibcsi #135710 üzenetére
Igen.
Fogok róla tesztet írni. Következő csomagban jön egy tesztpéldány is hozzám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged