- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
iguana
őstag
válasz
dokee78 #39904 üzenetére
jó kis app, szép, és sok egyszerű infóval.
sajnos nálam 5-10% cpu-t eszik szinte folyamatosan
bármikor néztem rá task managerrel, ez az app mindig legfelül volt cpu idő használatban.így szívta is az akksit, ami elég elég ironikus egy battery alkalmazástól.
néztem más hasonlót, de ilyen szépet, egyszerűt nem találtam.
-
punky10
addikt
válasz
dokee78 #39898 üzenetére
Anno jopár évvel ezelőtt symbianra volt olyan alkalmazás,ami minden ora 00.percében elmondta a pontos időt.Ruszki program volt,de ki lehetett cserélni benne a hangokat,igy bármit be lehetett rakni helyére.Pl hajnalban már csak annyit mondott,idd ki a söröd,és huzzál haza...
Párszor szot is fogadtam neki...
-
zho-lee
addikt
válasz
dokee78 #39731 üzenetére
Ha már trónfosztás, akkor az adw ex ment, a go ex jött.
Hosszú ideje az adw-t használtam, de egy idő múlva bármi után visszalépve a home-ra meg kellett várni, hogy újra induljon (néha többx) az adw.
Hát az előző nagy kedvencet letöltöttem.
Nos ez a változat az általam használthoz képest ezerszer jobb.Leborulok tisztelettel a Go DEV Team előtt.
szerk:
dokee78 #39636:
ezt is köszönöm! -
kolosanyi
veterán
válasz
dokee78 #39678 üzenetére
MIUI, ez az én képernyőképem, viszont az csak egy app. Ilyet, amit leírtam, nem nagyon találtam eddig. De azt mondod, hogy ilyet be lehet kapcsolni a MIUI-ban? Hol? Ezt nem vettem észre, pedig jó ideig használtam, igaz ez már a v4, amit csak most kezdek el megint használni.
-
GrandeP
addikt
-
Dottore
addikt
válasz
dokee78 #37381 üzenetére
Felfújják?
Ha tudom a Gmail jelszavad megvan a bankkártyád is amivel vásárolsz. Nem mellékesen olyan személyes adataidhoz férek hozzá amiről már csak akkor tudod, hogy számít valamit mikor megzsarollak vele. Vagy nem zsarollak meg, hanem szimplán egy pszichopata vagyok aki egy heves szóváltás miatt reggel mikor csengetnek, egy baseball ütővel áll az ajtód előtt. Mindenki akivel levelezel, a kapcsolataid, telefonszámok, potenciális információ forrás és ez csupán az illegális oldala a dolgoknak. Még csokorba sem kötöttelek titeket, hogy a vásárlási szokásaitokból készült adatbázist eladjam. Igaz ez felesleges, hiszen a közösségi oldalakon ingyen hozzá lehet jutni.
Az a helyzet, hogy el sem tudjátok képzelni mi mindent lehet kezdeni azzal az élettel amit éltek és azt hiszitek róla, hogy nem lehet pénzt csinálni belőle. Figyelmetlenek vagytok és nem gondolkodtok összefüggésekben.
Pár nappal ezelőtt oldalakon át ment a vírusirtó fétis. Erre valaki belinkel egy programot aminek ha megadjátok a jelszavatokat tudtok a marketről letölteni direktbe. Szerintetek hányan vannak itt akik letöltötték?
Na mindegy. Elkalandoztam. A lényeg, hogy ne lazáskodjatok.
-
Balinov
titán
válasz
dokee78 #37362 üzenetére
dokee78ez a Cache Cleaner mennyire hatekony? ICS-re mondjuk
-
GrandeP
addikt
válasz
dokee78 #37379 üzenetére
Én azt néztem, h milyen könnyen lekövethető minden ember aki androidos....
Ez sport tacker is full hozzáférést kap a telóhoz, meg facebook profilhoz is...
Mindenegyes mp-ed lekövethető hol vagy, mitcsinálsz, meddig és h kivel?!
Ha kicsit is paranoiás lennék akkor félnék
, de mire s.arokrá így annyira nem érdekel, csak most belegondoltam a dolgokba...
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #37366 üzenetére
Sejtettem én hogy nem csak qr kódra jó.
Köszi.
(Camscanner egyébként nem tud névjegyet?)(#37367) darvinya :
Azt nem tudom, életemben nem néztem se pc-n se droidon hogy mi mennyi memót eszik... ami tetszik, használom.(mondjuk nem is olvastam róla még ilyesmit, de könnyen előfordulhat)
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #37092 üzenetére
És az offomra a válasz? SE-d van neked, nem?
Egyébként igaz az idézet. Az Android olyan root nélkül, mint a sör alkohol nélkül, vagy a szex nő nélkül.
(#37094) dokee78:
Nem szeretnéd megírni priviben nekem részletesen, szájbarágósan, linkekkel?
(És az esetleges visszaállítást is?)
Asszony telefonja, de nem szeretnék annyira belemélyedni az SE fórumokba, elbaxni vmit meg főleg nem.szerk: Megduplázták a meghívottak utáni tárhelyet... ezentúl mindenki után 500mega jár az eddigi 250 helyett, és visszamenőleg is megadták.
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #37078 üzenetére
Biztonsági mentést készít a felhasználói alkalmazásokról.
(#37080) Timer:
Névjegyzékre egyértelműen a szinkronizálás a Gugli accoddba...
SMS-ekre meg van sok app Markecon (írd: SMS Backup). Én az SMS kezelő appommal szoktam (GoSMSPro)(#37088) dokee78 :
Figyi már: Jah(De élesben még nem teszteltem, ellenben a Titaniummal amit 40-50szer tuti
)
-
Magnat
veterán
válasz
dokee78 #36773 üzenetére
Kíváncsi leszek, droidos körökben mennyire lesz népszerű, lévén h ingyenes alkalmazások tömkelege ver rá bármilyen tekintetben, közösségnek meg általában ott a Facebook, ahol nem csak telefonon lehet bármilyen felbontású képeket megosztani és kommentelni. Nem fikkantani akarom vagy ilyesmi, nyilván van vmi oka, h több millió tagja van, de nekem nem jött át a lényege, 10 perc után töröltem.
-
scream
veterán
válasz
dokee78 #36684 üzenetére
Még szerencse, hogy feliratkoztam honlapján,hogy küldjön értesítőt ...
Amúgy,hogy az SMS dologhoz hozzá szóljak, én GoSMS Pro-t használok és nagyon hiáníolom belőle ezt az opciót,hogy be lehessen állítani,hogy küldés előtt átkonvertálja, így kénytelen vagyok ékezetek nélkül írni (á,ó,ő,ű,ú) ami esetenként elég zavaró tud lenni. (Pedig kb minden másnap jön ki hozzá frissítés,de ezt a fícsört valamiért nem rakják bele
)
-
RootRulez
félisten
válasz
dokee78 #36311 üzenetére
Erről alaposan lemaradtál.
-
aggleány
addikt
válasz
dokee78 #35931 üzenetére
Igen, már egészen jól összehaverkodtam velük.
petipetya
Tudják, tudják. Azóta elmondtam nekik.
TRob1
Momentán valóban ezt a semmire sem jó izét használom. Én elég sokat olvasok telefonon, sőt, néha filmet is nézek vagy játszogatok, amíg várni kell valahol. Az ésszerű okok részemről (amik a Note mellett szólnak): olvasáshoz, mozizáshoz, játékhoz jobb a nagyobb kijelző, és mivel mostanában napközben nem vagyok mindig számítógépközelben, netezni is főként a telóról tudok. A kétkezes használat nem okoz gondot, mivel két kezem van.
Tehát a Te javaslatod szerint hordjak magammal egy telefont telefonálni, egy netbookot netezni, és egy ebook-readert könyvet olvasni? Esetleg egy tükörreflexes fényképezőgépet, ha le akarok fényképezni valamit, egy HD videókamerát, ha olyan helyzet adódik, vagy egy szkennert, ha szükség lenne rá?
Nem tudom, hogy szerinted milyen egy normális női kistáska, de az enyémbe kényelmesen belefér a Note.
Érdekes, nekem több, mint egy órás beszélgetés után sem kellett pihentetni a kezem.
A Te szolid kis avataroddal meg biztosan ismered a feltűnési viszketegség tüneteit.
F-ECT$
Nekem végig az új látszott. Nem tudom, hogy egyedi volt-e neki vagy sem.
CoolBoy323
Az kellemetlen lehet, hogy Neked gurulós bőröndben kell magad után húznod egy nem egészen 200g-os cuccot. Én simán el bírom vinni a zsebemben is.
Amúgy szerintem meg pont mindenre alkalmas, ha nem is a legjobb - nekem "all in one" cucc.
Syl
Privi megy.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Windows 11
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Xiaomi Mi9 - 6/128 - szürke
- ThinkPad L15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 840 G11 Intel Core Ultra 5 135U / 16GB DDR5 / 256GB SSD! Üzleti Laptop!
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest