- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Kulinger #44194 üzenetére
ICS Browser +. Nagyon sokáig voltam operás, de egy ideje asztalin áttértem a Chromera, telefonon meg erre. Mint a neve is mutatja, a stock ICS böngésző, csak kicsit kibővített funkciókkal. Auto text reflow, személyre szabható gyorsbeállítás gyűrűk, gesztusvezérlés. Tényleg jó cucc, ajánlom mindenkinek. Természetesen ugyanúgy szinkronizál mindent azonnal a Google fiókoddal.
-
kolosanyi
veterán
válasz
forintuser #43410 üzenetére
El, illetve csak belinkeltem.
-
kolosanyi
veterán
Nem tudja megmondani valaki, hogy mi ez a widget a képen, ami számolja a nem fogadott hívásokat, meg aa többit?
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Nem tudtok egy friss, ICS-en futó Genie Widget apk-t? Most épp MIUI-zok a Nexus S-emen és nincs alapból benne, de ahhoz, hogy a lock screenre ki tudjam tenni az időjárást, kell az app.
-
kolosanyi
veterán
válasz
dokee78 #39678 üzenetére
MIUI, ez az én képernyőképem, viszont az csak egy app. Ilyet, amit leírtam, nem nagyon találtam eddig. De azt mondod, hogy ilyet be lehet kapcsolni a MIUI-ban? Hol? Ezt nem vettem észre, pedig jó ideig használtam, igaz ez már a v4, amit csak most kezdek el megint használni.
-
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Van olyan naptár app, ami az értesítési sávba helyezhető? Olyan kéne, ami a következő eseményeket tudja megmutatni egy sorban, mint a jól megszokott widgetes megoldás, csak épp a notif részen. Thát nem olyan, ami csak a dátumot mutatja, meg elnavigál a naptár apphoz.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest