Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
dokee78 #35931 üzenetére
Igen, már egészen jól összehaverkodtam velük.
petipetya
Tudják, tudják. Azóta elmondtam nekik.
TRob1
Momentán valóban ezt a semmire sem jó izét használom. Én elég sokat olvasok telefonon, sőt, néha filmet is nézek vagy játszogatok, amíg várni kell valahol. Az ésszerű okok részemről (amik a Note mellett szólnak): olvasáshoz, mozizáshoz, játékhoz jobb a nagyobb kijelző, és mivel mostanában napközben nem vagyok mindig számítógépközelben, netezni is főként a telóról tudok. A kétkezes használat nem okoz gondot, mivel két kezem van.
Tehát a Te javaslatod szerint hordjak magammal egy telefont telefonálni, egy netbookot netezni, és egy ebook-readert könyvet olvasni? Esetleg egy tükörreflexes fényképezőgépet, ha le akarok fényképezni valamit, egy HD videókamerát, ha olyan helyzet adódik, vagy egy szkennert, ha szükség lenne rá?
Nem tudom, hogy szerinted milyen egy normális női kistáska, de az enyémbe kényelmesen belefér a Note.
Érdekes, nekem több, mint egy órás beszélgetés után sem kellett pihentetni a kezem.
A Te szolid kis avataroddal meg biztosan ismered a feltűnési viszketegség tüneteit.
F-ECT$
Nekem végig az új látszott. Nem tudom, hogy egyedi volt-e neki vagy sem.
CoolBoy323
Az kellemetlen lehet, hogy Neked gurulós bőröndben kell magad után húznod egy nem egészen 200g-os cuccot. Én simán el bírom vinni a zsebemben is.
Amúgy szerintem meg pont mindenre alkalmas, ha nem is a legjobb - nekem "all in one" cucc.
Syl
Privi megy.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- További aktív témák...
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest