Hirdetés

Aktív témák

• aggleány

addikt

válasz dokee78 #35931 üzenetére

Igen, már egészen jól összehaverkodtam velük. :K

petipetya

Tudják, tudják. Azóta elmondtam nekik. :DDD

TRob1

Momentán valóban ezt a semmire sem jó izét használom. Én elég sokat olvasok telefonon, sőt, néha filmet is nézek vagy játszogatok, amíg várni kell valahol. Az ésszerű okok részemről (amik a Note mellett szólnak): olvasáshoz, mozizáshoz, játékhoz jobb a nagyobb kijelző, és mivel mostanában napközben nem vagyok mindig számítógépközelben, netezni is főként a telóról tudok. A kétkezes használat nem okoz gondot, mivel két kezem van. :P

Tehát a Te javaslatod szerint hordjak magammal egy telefont telefonálni, egy netbookot netezni, és egy ebook-readert könyvet olvasni? Esetleg egy tükörreflexes fényképezőgépet, ha le akarok fényképezni valamit, egy HD videókamerát, ha olyan helyzet adódik, vagy egy szkennert, ha szükség lenne rá? :F

Nem tudom, hogy szerinted milyen egy normális női kistáska, de az enyémbe kényelmesen belefér a Note.

Érdekes, nekem több, mint egy órás beszélgetés után sem kellett pihentetni a kezem. :U

A Te szolid kis avataroddal meg biztosan ismered a feltűnési viszketegség tüneteit. :DDD ;)

F-ECT$

Nekem végig az új látszott. Nem tudom, hogy egyedi volt-e neki vagy sem. :F

CoolBoy323

Az kellemetlen lehet, hogy Neked gurulós bőröndben kell magad után húznod egy nem egészen 200g-os cuccot. Én simán el bírom vinni a zsebemben is. :DDD Amúgy szerintem meg pont mindenre alkalmas, ha nem is a legjobb - nekem "all in one" cucc.

Syl

Privi megy.

Aktív témák