Hirdetés
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
Sok helyen a továbbjutáshoz le van írva a megoldás a singpostokban.
-
-
D013
aktív tag
Minden ok vele, csak borzalmas az angol szinkron, csúszik szar minőségű, volt hogy a férfi karakterem női hangon kommentált valamit. Az is egyszerűbb lett volna, ha AI-al szinkronizálnak.
A játék többi része tényleg szuper, akit zavarnak a Signpost-ok más játékosoktól a Settings->Others-ben tudja kiállítani. -
Én elkezdtem, meglepően jó, gyönyörű képi világa van és a harcrendszer is jó, nem is értem ez , hogy ingyenes, ez egy jó játék
-
.LnB
titán
Steamen előtölthető a játék.
-
.LnB
titán
Tegnap ránéztem Steam-en, én nem értem miért nincs előtöltés. Vagy az nem is divat manapság?
-
.LnB
titán
Azt olvasom, hogy battle pass lesz benne, meg kozmetikai cuccok. Egyébként a NetEase adja ki. Én játszom a Marvel Rivals-szal (azt is a NetEase üzemelteti), és én nem akarok védeni kínai cégeket, de ott a battle pass, és a fizetős cuccok szerintem teljesen korrektül működnek.
-
nubreed
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Na ez az! Nekem ilyenkor mindig ez jut eszembe, hogy vagy loot box-os lesz vagy valamilyen módon pay2win. Persze vannak pozitív példák is, de a kisördög ott van mindig...
-
Én is kiváncsi vagyok. Miért lesz ez ingyenes cim ?
-
nubreed
veterán
Ez a játék a Steam -en "Free to Play" -ként szerepel. Tényleg ingyenes lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi