- iPhone topik
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
THomas007 #35745 üzenetére
Értem.
Nekem ugyan nem jött be a program a lokaláziciós bakijai miatt, de ezt talán még ki tudja védeni a Llama. Lehet benne feltételeket megadni eseményekhez. Próbálj meg csinálni egy olyat, hogy amikor fut/előtérben van a tárcsázó program, akkor a WCDMA-t részesítse előnyben. Mintha láttam volna benne ilyesmi beállítást.Egyébként ez nekem garanciális hibának tűnik, nem próbáltad még javíttatni, vagy cseréltetni?
(#35743) decoati
Mikor videótelefonáltam vele, nekem is lezabálta közel maxról, olyan 1,5-2 óra alatt, bár az szerintem még nagyjából természetes. Az persze tényleg gáz, hogy ha csak van magának, és úgy is MB-okat forgalmaz a háttérben percenként. -
válasz
THomas007 #35731 üzenetére
Esetleg próbáld meg ezt: Toggle2G
Folyamatosan 3G-n használni szvsz nem jó ötlet, mert többet fogyaszt mint 2G-n. Kivéve ha sokat vagy fenn mobil neten, akkor megértem. Én szinte csak 2G-n használom folyamatos adat kapcsolattal, email-re, szinkronizálásra az is elég. És ha netezni akarok, átváltom 3G-re.
Aktív témák
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest