Aktív témák
-
Kombat
őstag
A minap új romot raktam a telóra, előtte lementettem a appokat az App backup and restore nevű programmal. Rom csere után szépen vissza is tolta őket, viszont a marketben nem jelennek meg a saját alkalmazásoknál. Ha rá keresek valamelyikre, akkor kiírja, hogy telepítve van, de a saját alkalmazásokhoz nem rakja be.
Lehet ezt orvosolni valahogy? -
Kombat
őstag
válasz
TazLeacher #7477 üzenetére
Találtam olyat, ami jó lehet még: Root uninstaller
-
Kombat
őstag
válasz
TazLeacher #7438 üzenetére
1. A lényeget leírta dokee78. Annyival egészíteném ki, hogy androidon ez ingyenes.
2. Ha rootolva van a telefon, akkor a gyárilag telepítettet is.
Jah és egy fontos kimaradt: Jorte - ingyenes és nagyon jól használható naptár
(jan): Azt, hogy rendesen be van állítva, hogy milyen programokat ne bántson és, hogy automatikusan lője ki a többi feleslegesen futó programot.
-
Kombat
őstag
válasz
TazLeacher #7436 üzenetére
Én ezeket szoktam felrakni:
Advanced task killer - task menedzser (sokan ellenzik, de ha jól van beállítva, nincs vele gond)
Angol szótár
AppMonster - Ha feltelepítesz egy programot, akkor az appmonster lementi annak .apk-ját a memóriakártyára
Barcode scanner - vonalkódolvasó (sok programnál, csak qr kódot adnak meg letöltéshez)
Netcounter - hálózati adatforgalom figyelő
shazam - zenefelismerő
System app remover - lehet veletörölni mindenféle programot
+ ha nincs alapból vagy ami van az nem tetszik, akkor notesz, stopper, számológépkb. ennyi, amit mindenképp felrakok.
-
Kombat
őstag
Tehát akkor annyi a lényeg, hogy Ti sem tudtok ilyen programot.
Azért köszönöm a majdnem segítséget!
-
Kombat
őstag
Mondom: Home screen meg esetleg a készenléti képernyő.
Az lenne a lényeg, hogy feleslegesen ne foglaljon helyet a képernyőn semmilyen ikon/widget stb. csak ha van esemény akkor azt jelezze.
Ez mondjuk menne is alapból, csak ugye a notification area-s jelzés elég apró, jó lenne valami nagyobb.
Úgy mint a régebbi/alap telefonoknál, hogy pl. egész képernyőre kiírva, hogy "1 nem fogadott hívás"
-
Kombat
őstag
Sziasztok!
Nekem egy olyan program kellene, ami kiírja a képernyőre, ha van nem fogadott hívás vagy olvasatlan üzenet.
Nem olyat keresek aminek ki kell rakni a widgetjét és azon jelzi. A lényeg pont az lenne, hogy widget nélkül.
Az összes alap teló tud ilyet én meg már winmo-ra sem találtam és most androidra se....
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest