Hirdetés
Aktív témák
-
tbalint3
tag
Erre valaki: [link]?
-
tbalint3
tag
Hello,
[Ez] az alkalmazás rendesen működik Samsung Galaxy S2-n? És ez az engedély mihez kell: Read phone state and identity ?
Köszönöm. -
tbalint3
tag
Az ingyenes Astro kompatibilis, csak a key felhasználói viszajelzéseinél (user reviews) láttam, hogy néhányan írták, hogy a key nem kompatibilis.
-
tbalint3
tag
Hello,
Az [Astro file manager pro key] kompatibilis az Android 4 (ICS) OS-el?
Köszönöm. -
tbalint3
tag
Hello,
Telefonomra (samsung galaxy s2) gyárilag elő van telepítve a Polaris Office, kérdésem ha ezt beregisztrálom az app-ból akkor továbbra is működik offline módban, vagy minden indításkor kér majd internetkapcsolatot? Vagy csak azért kell regisztrálnom, hogy a cloud alapú szolgáltatásokat tudjam használni?
Válaszaitokat köszönöm.
-
tbalint3
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Köszönöm a válaszod
. Nem tudom, hogy jobb vagy nem, csak azért kérdeztem a Astro-ról mert több oldalon láttam leírva, hogy ez egy jó fájlkezelő (még új vagyok az Androidos okostelefonokhoz). -
tbalint3
tag
Hello,
Ha az [Astro File Managert] telepítem majd utána az [Astro Pro keyt] megveszem és telepítem, nem fog két ikon megjelenni az alkalmazások közt (Astro File Manager és Astro Pro key)? -
tbalint3
tag
Hello,
Ebben az alkalmazásban lehet törölni a korábbi erdményeket (előzményeket)?
Segítségeteket köszönöm
-
tbalint3
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszönöm a segítséget

-
tbalint3
tag
Hello,
Az [Astro File Manager] működik nem rootolt telefonokon is? -
tbalint3
tag
Hello,
Ennek az alkalmazásnak a fizetős verziójában is van olyan korlátozás, hogy kétszer kell megérinteni a vissza gombot (vagy várni kell néhány másodpercet) a kilépéshez?
Mert amikor az ingyenes verziót használtam akkor csak így lehett kilépni. (Az Advanced Task Killert leszámítva) Alkalmazás: [link] .
Segítségeteket köszönöm. -
tbalint3
tag
Hello,
Lenne néhány kérdésem ezzel a GPS alkalmazással: [link] :
A térképeket le tudom tölteni közvetlenül a telefonnal wifi-n kersztül (számítógép nélkül)?
Ha már aktiváltam a teljes verzióját utána működik offline módban is (az aktiválást wifi-n fogom elvégezni)?
Tudok offline módban is keresni címeket (működik teljesen offline módban is a program)?
Még annyit, hogy van magyar hangutasítás és a program magyar? Illetve a hangutasításokat is le tudom tölteni a telefonon wifi-n keresztül?
Segítségeteket köszönöm
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Újszerű állapotú ACER 15,6"FullHD IPS,10.gen.i3,MX330 2/4GB VGA,12-20GB RAM,256SSD+HDD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H (Ryzen 5 5600H, RTX 3060 130W TGP, 32GB DDR4, 512+250GB SSD, új akksi)
- Dell Gamer,15,6"FullHD IPS,i7 10750H(12X5,Ghz)GTX 1650 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ töltő,jó ak
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14s G4 Tartós Érintős Laptop 14" -45% Ryzen 5 7530 16/256 FHD+
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest