- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieven
aktív tag
Lehet tudni mikor lesz Skate-ra friss droid? Mármint gondolok itt a 4-s verziósra
-
salieven
aktív tag
Kérdés:
Milyen program van arra hogy a telepített appjaim elmentse és vissza tudjam állítani ha esetleg újra kell rakni a telefont.
Stabil verzió mikor lesz az ICS-ből Skate-hez?
És tudnátok e olyan programot ami felveszi a képernyőn zajló eseményeket? (természetesen videóba rögzítve)
Köszönöm előre is a segítséget.
-
salieven
aktív tag
válasz
Adamis #17908 üzenetére
Viszont szeretnék segítséget kérni. Olyan problémám van hogy újraraktam a telefont ugye ICS-re és amiket az utóbbi időben mentettem el telefonszámokat azok nincsenek meg pedig kellenének és a telefonkönyvben nem is importáltam be a számokat de minden duplán ott lett .... na ez mitől van és mivel lehetne orvosolni?
meg hogy megmaradjanak az eddigi számok is amiket nemrégiben mentettem le
-
salieven
aktív tag
válasz
Adamis #17906 üzenetére
nálam is jó lett már fel is raktam és kipróbáltam az appot. Szerintem nagyon jó és én nem vettem észre hibákat eddig. De mivel mondtátok hogy ez még nem teljes ROM ahhoz képest nagyon jó szerintem. HQ 720p videó simán megy yt-n és a wifi is kegyetlen gyors
Maradni fog ez köszönöm mindenki segítségét.
-
salieven
aktív tag
-
salieven
aktív tag
Sziasztok.
2 kérdéssel fordulnék hozzátok.
ICS van e a Skate-re és ha igen akkor valaki belinkelné nekem? Meg kéne segítség a telepítésében is.
A másik kérdésem meg milyen appokat ajánlotok a telefonra? Minden ötletet meghallgatok kíváncsi vagyok ki mit használ a telefonján. -
-
salieven
aktív tag
na ismeretlen forrásokból való telepítős cucc mellett pipa van még se tudom felrakni se a recoveryt se a root-t na ez mitől lehet? Mert így nem tudom felrakni a kiválasztott room-t
-
salieven
aktív tag
Sziasztok.
ZTE SKATE telefonomon szeretnék romot cserélni és kéne 1 kis leírás vagy segítség hogy mit és hogyan. Végül is a folyamatot tudom csak hogy mivel rootoljam meg milyen programok kellenek még hozzá. Köszönöm előre is a segítséget.
-
salieven
aktív tag
viperabácsi -nak köszönöm a segítséget a driveres dolog megoldotta a problémát már az új rom van rajta [Ice Armor II]
-
salieven
aktív tag
válasz
viperabácsi #9166 üzenetére
de onnan melyik linkről szedjem le? pc driver1 vagy pc driver2?
-
salieven
aktív tag
válasz
callvote #9144 üzenetére
határozottan be van kapcsolva .... hibakeresésé is megy rajta .... és ugye ahogy indul a dos-os ablak a teló újraindul és egyszerűen onnan vége .... kis zöld droid és kész ... akksi ki akksi be utána hangerő le és bekapcs gomb ... és nem a recovery menü jön elő hanem az FTM felirat ... szóval úgy csinálom ahogy le van írva
-
salieven
aktív tag
nekem ez nem akar összejönni .... FTM képernyő fogad megint és kézileg nem engedi telepíteni a drivereket mivel azt írja hogy a legfrissebb van fenn .... ötletek esetleg?
-
salieven
aktív tag
- A készülék újraindul bootloader módban (kis zöld robot lesz látható a kijelzőn) közben, ha még nincsenek fent a driverek ezeket is telepítheti (ebben az esetben a waiting for device felirat látható a dos ablakban.
- A készülék recovery partíciójára felíródik az aktuális recovery.img, és ezzel készen is vagyunk.ennél mennyit kell várni úgy őszintén?
-
salieven
aktív tag
valaki tudna nekem linkelni 1 jó kis rom-ot?
ami megbízható és stb
és a skatet is ugyan úgy kell rootolni mint a bladet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged