- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
William84
csendes tag
m.engadget.com/2012/10/29/ztes-u950-tegra-3-phone/
Nem lesz rossz.
-
William84
csendes tag
Hali, segítsetek IA3 van a telon. Elkeztem kimeneti az emailemből a csatolmányokat, alapból az sd kártyára rakja azonban azt vettem észre hogy a filok csak egy részét tette oda. Valahova a telora mentette szerintem a többit ugyanis kiirta a telefon hogy kevés a hely rajta. Hol találom a telefonon ezeket?
-
William84
csendes tag
Sziasztok,ha már a váltásnál tartunk érdekelne hogy akkor is megtartanátok e ezt a telót ha lenne egy 7" tabletetek mellette? Mert ugye olvasni filmet nézni stb. azon jobb. Van akinek esetleg van is mellete,ha igen akkor melyiket mire használod és milyen gyakran? Ez érdekelne.
-
William84
csendes tag
válasz
DessertFox #11323 üzenetére
Veled érték egyet. Jó lenne ha lenne egy jó proci benne, nem kell túl nagy 1-1.2Ghz nem kell dualnak sem lennie. Jó lenne ha valami jobb tokozás az kellene neki és még + akku idő. Nem. Mintha ennek most baja lenne de ezekre a dolgokra is figyelhetnenek nem csak a magok számára és a sebességre meg hogy milyen vékony.
-
William84
csendes tag
válasz
Takilandbau #11138 üzenetére
Mi ez a satio??
-
William84
csendes tag
Hali, nekem a nillkin tokkal kapcsolatban lenne kérdésem. Van nekem egy kemény hálós tokom is a telóhoz. A kérdésem az lenne a tiétek alatt nem gyűlik össze a kosz ?
Lassú Wifi:
Ez lassúnak számít ? Mobilnetes routerhez csatlakoztam és asszony netezett a másik oldalon. Ez komolyan mindenkinél hiba ?
Egy másik kérdés: Ha van 20Mbites neted a telefonod akkor sem fog tudni annyit vagy rosszul gondolom ? Másik minek kellene ilyen nagy sebesség mobilra ? -
William84
csendes tag
Milyen az új tokom ? Kinek hogy tetszik ?
-
William84
csendes tag
Zsoca, a V3ba ha lehet a témákat alapból bele tudnád tenni az jó lenne és valami egyszerű módszert a köztük történő váltás. De ez csak apróság.
Kis off: olyan királyak Zsoca romjai hogy adhatnánk neki valami nevet mint a hivatalos romoknak. Persze csak az Ő engedélyével. Mit szóltok? -
William84
csendes tag
Üdv, mindenkinek ajánlom, hogy használjon a készülékhez védőfoltját. Sokkal kevésbé koszolódik a kijelző, nem lesz ujjlenyomatos és védi is azt. Én ezt használom!
-
William84
csendes tag
Segítsetek!
Megvettem az ADW Luncher EX-et és pont ezt kerestem. Zsoca is ezt használta abban a ROMban amit a Blademen használtam. Egyetlen különbséggel, hogy most sokkal kevesebb dolgot tudok állítani. Ez miért van?
Hogy tudom beállítani a Főmenü hátterét most alapból átlátszó? -
William84
csendes tag
Sziasztok,
Itt tudtok rendelni tőlem a telefonhoz tokot és autós mountot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged