- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoex
csendes tag
Sziasztok!
Újra kellett indítanom a telefonomat, mert lefagyott rajta a böngésző, de a bekapcsolás után nem jut el odáig a telefon, hogy beírhassam a PIN-kódot, hanem csak az Android felirat villog. Mivel hosszú percekig így maradt, és semmilyen gombra nem reagált, gondoltam, kiveszem az akksit pár percre. Ezután visszaraktam az akksit, és bekapcsoltam a telefont, de ugyanaz maradt a helyzet. Majd még kétszer megpróbáltam ugyanezt, de semmi eredmény.
Van esetleg ötletetek, hogy mit csináljak a telefonnal?
Köszönöm előre is a segítséget. -
zoex
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy mi lehet az oka, hogy a telefon nem tud csatlakozni wifi-re? Vagyis csak másodpercekre, ha bekapcsolom a wifit, folyamatosan próbál csatlakozni, de pár másodperc után már le is dob, szóval gyakorlatilag nem tudok így netezni. A telefonon custom ROM van, nem én tettem rá, és nem is értek hozzá sajnos. Okozhatja ez a problémát?
Illetve meg tudnátok mondani, hogy hogyan tudom a gyári ROM-ot visszaállítani?
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest