- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatter
csendes tag
válasz
korcsillio #17973 üzenetére
nekem is hasonló van. Most vittem vissza gariba a telefont
-
Tatter
csendes tag
Olyan problémám van, hogy a mikrofon valószínű behalt, recseg, alig hallanak. Visszaállítottam a gyári állapotot a telefonon vinném garanciába. Hová érdemes vinni szervízbe? Vidék vs. Budapest? Ügyintézés gyorsasága miatt. Naponta mindkét helyen megfordulok. Köszi!
-
Tatter
csendes tag
Sziasztok!
Egy probléma merült fel nálam, hátha valaki tudja rá a megoldást. Tegnap este egy videót akartam lejátszani (MX player) és indításkor azt írta ki, hogy sd kártya leválasztásra került és V2 ROM szerinti zet skate felirat kezdett ismétlődni, kb. 10x amikor kikapcsolni sem bírtam, kiszedtem az aksit. Visszaraktam és V2-es ROM fogadott, eltűnt az összes telepített programom. Memóriában látszódott, hogy foglalja a helyet. Aztán az SD kártyát nem látta sem a telefon sem a PC. Recoveryből formatálni akartam, de ez a szöveg fogadott:
Unable to write to ums lunfile (No such file or directory)
Valaki találkozott már a problémával? -
Tatter
csendes tag
Sziasztok!
Sikeresen telepítettem Kezsolca féle V2-es ROM-ot. Köszönet érte, mert tényleg jó. Egy problémám merült fel, próbálom wi-fi-n keresztül az android marketből az alkalmazásokat telepíteni, és letölti, de amikor elkezdi telepíteni, ZTE SKATE felirattal újra indul a telefon. Valaki találkozott már az esettel? Teljesen szűz még, csak a ROM-ot telepítettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest