-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
válasz
Csocsó111 #15134 üzenetére
[Adobe Flash 10.2 for ARM6]
[Adobe Flash 10.3 for ARM6]
[Adobe Flash 11 for ARM6]- ha ezeket felrakod, akkor a weboldalakon található flasheket nagy valószínűséggel megjeleníti.
- sok sikert -
scyllarus
veterán
válasz
Csocsó111 #14034 üzenetére
Igen, a free verzióval nem tudod elmenteni a custom beállításokat. Pedig igazából az a hasznos, felhúzod mindegyik potit egy kicsit (nem maxra!) és elmented pl. "hangos" profilként, és aktiválod. 223 ft a fizetős, annyit szerintem megér. De a fórumtárs utánam adott linket egy másik programhoz, ami ingyenes. Azt nem ismerem, de mivel ingyenes, egy próbát az is megér. Próbáld azt ki, ha jó, akkor szuper, ha nem válik be, akkor ott az én tippem. Azt használom, tudom hogy érezhetően hangosabb vele a teló.
-
Takilandbau
csendes tag
válasz
Csocsó111 #13703 üzenetére
Szia! Van aktív net kapcsolatod? Valamint a válalati exchange jól van beállítva? Szerver/domain/felhasználó cím is stimmel? Mert ha nem szinkronizál egyből akkor valami gebasz lesz a szerver kapcsolattal. Amikor hozzá adtad nem panaszkodott, hogy valami nem oké neki? Másra nem tudok gondolni, mint hogy azzal lesz valami gond.
Egyébként ha ott sikerül beállítani a dolgokat, és van fent egy office kezelő program akkor alapjáraton azzal nyitja meg. Ha segítség kell a szerverhez való kapcsolat kialakításában és tényleg vállalati e-mail-t használsz és nem tudod az adatokat akkor kérdezd meg a helyi rendszergazdátokat.Hirtelen más nem jut eszembe, de mindjárt letesztelem az enyémen
#13640-re válaszolva valami firmware gondja van, frissíteni kéne szerintem. A gyári T-mobil-os frissítést megcsináltad?
És valószínűnek tartom, hogy ez is bezavar a letöltésekbe neked, mert összefügg. -
Adamis
őstag
válasz
Csocsó111 #13695 üzenetére
Mivel van gmail fiókod (gondolom van az android miatt), a fontos e-mail-t küldd át magadnak, így az átmegy csatolmányostul. A gmail appban biztosan le kell töltenie, mert van egy olyan gomb, hogy "letöltés" a csatolmány mellett! Ne mondd, hogy hosszú művelet, mert kb. fél perc az egész!
Ha ez sem jó, akkor valami marha nagy gebasz van nálad!Szerk.: Amúgy áruld már el, hogy melyik office programot használod?
-
scyllarus
veterán
válasz
Csocsó111 #13690 üzenetére
Sejtettem
Felejtsd el a böngészőt - mármint a levelezésednél. A notibar a felső lehúzható sáv, ahová neked az értesítések is jönnek. Ha jön egy levél (mondtam: küldj magadnak egyet egy excel fájllal a vállalati címedre), kapsz egy kis értesítést a bal felső sarokba. Lehúzod, rámész, megpróbálod megnyitni a csatolmányt.Apaxp: ehhez már nálam okosabb kell. Nekem is ez az első droidom, sőt az első okostelefonom, úgyhogy az ilyen ROMból eltűnt alkalmazásokban már nem tudok tanácsot adni...
-
Apaxp
senior tag
válasz
Csocsó111 #13677 üzenetére
Indítsd el a böngészőt utána nyomd meg a telo középső gombját. A megjelenő ablakban egyebek/letöltések, itt nézd meg hogy van-e letöltés. Ha van akkor letöltötte. Ez a gyári böngésző. Én ezt használom
(#13678) scyllarus
Basszus, mióta szenvedünk, eszembe sem jutott, hogy böngészővel próbálod...
-
Apaxp
senior tag
válasz
Csocsó111 #13673 üzenetére
És ezt kb hány hete nem mondtad el? Ilyenkor nem megnyitni hanem letölteni kell a csatolmányt és akkor a telóra kerül a word vagy excell állomány amit pl. smart office vagy quick office progival lehet megnyitni.
A Titaniumban hogyan kell letiltani a böngészőt?
Ne tiltsd le hanem keresd meg a menüben az email progit és állítsd be a fiókot. Ha az nem megy akkor meg fent a válasz.
-
Apaxp
senior tag
válasz
Csocsó111 #13669 üzenetére
A titanium backup programban tudod jegelni a böngészőt, vagy uninstallálod.
Ezután az email csatolmányra klikk. Itt fog (elméletileg) kérdezősködni hogy mivel akarod megnyitni.Ha le van tiltva vagy el van távolítva hogyan tud felajánlani valamit is?
Ez most azt jelenti hogy a böngészőben nézed az emailokat és nem email klienst használsz?
-
Apaxp
senior tag
válasz
Csocsó111 #13667 üzenetére
Jól értem az email csatolmányt akarja a telo böngészővel megnyitni?
Ha igen akkor ideiglenesen tiltsd le vagy távolítsd el az összes böngészőt és úgy próbáld meg megnyitni. Figyelj oda hogy mit ajánl fel aztán először próbáld ki és utána a következő megnyitáskor adj neki alapértelmezett jogot. -
scyllarus
veterán
válasz
Csocsó111 #13606 üzenetére
Lejárt az idő
Tehát: mailcím-jelszó-tovább
Domain\felhasználónév megadása, jelszó megint, szerver megadása és kész.
Szerk.:
Nem biztos, hogy a @ utáni rész. Kérdezd meg a rendszergazdátokat.
Ja értem. Nekem a quickoffice pro megnyitotta a csatolmányokat, gyári böngésző és Dolphin HD alatt is. -
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Csocsó111 #13304 üzenetére
Akkor az lesz a gond
menü / beállítások / fiókok szinkronizálása (belépsz)
kijelölöd a háttéradatok szinkronizálását
majd lejjebb látod (alul )
"Fiók hozzáadása "
és itt adod hozzá a freemail fiókodat vagy a vállalatitbejelölheted az automatikus szinkronizálást is
még gyári Rom van fent nálad ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged