-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. A skate-ünk wifije eddig a megszokott itthoni wlan routerre szépen csatlakozott, gond nélkül ment. Állítgatva nem lett, mégsem csatlakozik. Elfelejttettem vele a hálózatot, újra beír jelszó, de Letiltva üzenet fogad. Másik telefonnal, notival gond nélkül csatlakozik. Ja és a skate is csatlakozik másik wifire (másik teló mobilnete megosztva). Tudtok valami ötletet adni?
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Mivel lehetne tárhelyet felszabadítani az alkalmazások számára? Alig van pár alkalmazás és már csak 20 mega körüli szabad terület van. Rootolva van a teló, amit csak lehet, átraktam SD-re Link2SD-vel. AppCache cleanerrel takarítva. Az apk-k is a telefon tárhelyet foglalják, vagy ezeket az SD-n tárolja? Nemrég volt gyári állapotra visszaállítva, majd visszatelepítve pár alkalmazás, de már a frissítéseknek sincs hely... Egyre többet foglalnak az appok, vagy valami nagyon foglalja a helyet rejtve?
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Próbáltam kiguglizni, de nem találtam választ kérdésemre. Zavaróan sokszor előfordul, hogy a kijelző nem akar működésbe lépni. A telefon tuti, hogy bekapcsolt állapotban van, mert kikapcsológomb hosszabb nyomására rezeg, hangerőgomb nyomásra pittyen, hívni lehet, kicsörög. De semmit nem mutat, ilyenkor semmi nem segít, mint akku ki-be... Találkozott már valaki ilyen problémával, illetve van rá megoldás?
-
M3xx
tag
Szegény csak jót akart nekem, én meg amúgy sem a linkről szedtem le a nekem kellő cuccot, hanem máshonnan... Szerintem ne vitázzatok a gép előtt, feel the sunshine!
-
M3xx
tag
Köszi a segítségeket és a helyi igazságosztó ténykedését is! :+)
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy melyik mappában érdemes kutakodni (ha van ilyen), régi maradványok törléséhez helymegtakarítás céljából. Rootolt készülék, jelenleg Anttek file explorer van fennt. Gondolok itt valami sys/data szerű támpontra...
Köszi előre is!
-
M3xx
tag
Sziasztok! Nem Skate-re vonatkozik, de hátha tud valaki segíteni:
Rootolt Galaxy S plus, Titanium, minden rootos progi rendesen ment. Mai nap battery calibration kiírta: "Root your device first", Titaniumnál Superuser kérelem megtagadva... Mintha elfelejtette volna a rootot. Valakinél ötlet? Semmi különöset nem csináltam vele azóta, hogy legutóbb rendesen működött. -
M3xx
tag
Egész nap a root meg a rommá romolás a téma itt a kockulásotok között, nem tudom mivel sértettem a topicot. A választ olvastam, csak fura volt, hogy ugyanez a verzió van fennt, rá fogja-e engedni tenni, de ha nem érkezett cáfoló válasz, akkor sejtem igen. Köszönöm az 1-2 kivételes értelmes embernek, aki PVT-ben megkeresett segítő szándékkal! Üdv!
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Valamelyik nap érdeklődtem, hogy hogyan lehet a root-ot visszacsinálni, hogy gyári állapotot érjek el?! Azóta sem jutottam előrébb! Ha valaki segítene, hálás lennék. Rom csere nem volt, meg semmi ilyesmi. T-mobile-os teló.
-
M3xx
tag
válasz
callvote #14509 üzenetére
T_Mobile_HU_Skate_superboot- nevü rar fájlból instal superboot. Tehát gyári rom rootolása custom recovery felrakása nélkül. Azt hiszem innen csináltam:
http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=31&t=374&sid=8901cf5f6003cdeb6a0169bd28246d69
Egyébként az ITT-en nem találtam választ, vagy nem jó helyen kerestem.
Van valami hipphopp megoldás root előtti állapot visszaállítására? -
M3xx
tag
Sziasztok!
Voltam T-éknél és igen, a helyzet még változatlan, a porosodás problémát cserével kezelik. A készülékem rootolt, az egyszerű T-mobile-os verziónál alkalmazható módszerrel rootoltam, semmi rom meg hasonló mod, csak Superuser root jogot kapott. A kérdésem az lenne, hogy a legegyszerűbb a dolgot visszacsinálni? Nem találom a megfelelő leírást sehol. Üdv! -
M3xx
tag
Sziasztok!
Porosodással mi a helyzet? Régebben olvastam valami olyasmit, hogy T-ék gariba cserélik emiatt? Ha így van, root-olást hogyan tudom visszacsinálni? Az egyszerűbb, T-re készült csomaggal rootoltam. Válaszokat előre is köszi.
-
M3xx
tag
Na... most egy kicsit idegesítő leszek.
Szeretnék egy kis szabad helyet a telón, jó lenne leszedni pl gyári docs to go-t. Root Uninstallerrel elvileg eltávolítottam, gyakorlatilag 1bit hely sem szabadult fel, proramtárban már nincs, Uninstallerben továbbra is megjelenik. -
M3xx
tag
Felraktam root uninstallert. Írta, hogy megkaptam rendszergazda jogot. Kérdésem: mi az amit semmi esetre se töröljek, nyilván nem android rendszerre stb-re gondoltam. Pl. gyári doc to go mehet le?
-
M3xx
tag
Na most elvileg megcsinálta, ellenőrzőm jó-e.
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Egyszer már nekiugrottam a root-olásnak, most megint megpróbálom.
"Gyári rom rootolása, custom recovery felrakása nélkül!" módszert választottam.
A problémám a múltkori: megáll a waiting for device-nál. Az USB driver-el szerintem nincs gond, mert Sajátgépben látja meghajtóként: ZTE_USB_Driver. Eszközkezelőben nem lát ismeretlen eszközt, hogy a google usb driver mappát adjam meg neki telepítéshez.
Újraindítást is próbáltam, ugyanez a helyzet utána... -
M3xx
tag
Sziasztok!
Nem skate, de hátha tudtok segíteni.
Felraktam egy játék frissebb verzióját (Cut the rope), de nem felülírta, hanem új programként kezeli. Kellene a régiből a mentés, megoldható ez valahogy? Nem találom hova menti az adatokat. -
M3xx
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék:
ADW launcher-ben ha mindent kilövök feladatkezelőben, nem a home-ra tesz vissza, hanem pl. telefonkönyvbe, vagy ami (szerintem) a lista tetején van, ezután ha vissza gombot nyomogatok előzőleg használt alkalmazásokba lép visszafele. Gyanítom, hogy az ADW launchert lövi ki először, a többit nem, majd a launchert tölti újra home gomb megnyomásával. GO launcherrel nem volt ilyen gondom, az szépen kilőtt mindent majd betöltötte újra ami alapvető. Lehet valamit állítani, vagy ez ilyen?
-
M3xx
tag
Meg tudnátok mondani, hogy alapból hova menti a telefon a fényképeket, videókat? C360-at használok, ill. néha a gyárit.
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki hasonló problémával? >>>
Szinte minden hívásnál előfordul, hogy végig tisztán, gond nélkül halljuk egymást, kivéve a beszélgetés közepén kb. egy teljes mondat erejéig a hívott fél nem hall engem, de teljesen 0, mintha szétkapcsolt volna, aztán megjavul és újra gond nélkül beszélgetünk. A caller cseréje megoldaná a problémát, vagy szerviz lesz belőle? :S -
M3xx
tag
Akksi témához:
Az első feltöltés után első okostelefonom lévén aktív játékkal, nyomkorászással 6 óra alatt lemerítettem. Mostanában már csak alap dolgokhoz használom, tegnap előtt reggel vettem le töltőről egy éjszaka töltés után, azóta párszor 10perces wifizések, telefonálás, sms, fényképezés, kevés játék, s így 3. nap közepén 50% (!) -on áll a töltöttség. Egész pontosan 2nap 4óra 49perc-et ír, így áll 50-en.
-
M3xx
tag
SPB Shell 3D v1.2.4 -t próbálta már valaki? Hogy fut Skate-n, ill. licenc problémák?
-
M3xx
tag
De új előfizetésre is van akció, "megduplázzuk az adatforgalmad", tehát ha a csomag 50MB-ot tartalmaz, elvileg 2 hónapig 100at kapsz. 'Elvileg' nem is kell tenni érte semmi, legalábbis remélem.
-
M3xx
tag
Nem foglalkoznék, de jelenleg 25mega.
-
M3xx
tag
Apps2SD progi felajánlja cache memória törlését helymegtakarítás szempontjából. Ez csak az internetes adatokra vonatkozik, vagy pl. a játék mentések is? Illetve ha nem ezzel a programmal, telefonban hol tudom ezt üríteni?
-
M3xx
tag
A tokokat ebay-en néztem. Az első valóban necces a fényes rész miatt, de szerintem az nem olyan anyagú mint a gyári hátlap. A hangerő gomb tényleg érdekes, nem figyeltem. Pedig elvileg Skate-re ill. Monte Carlo-ra való, létezne hogy hangerő gombnál van különbség?
-
M3xx
tag
Ez a tok se néz ki rosszul:
http://www.1smmedia.co.uk/Webserver/Steph/Gel/GEL-S-ZTE-SKATE-BLACK-CJ.jpg
-
M3xx
tag
Tegnap esti témához visszatérve: Astro elvileg tudja blokkolni google maps-ot, legalábbis nekem már nem jelzi, hogy az akksit az használná...
-
M3xx
tag
Még 1 kérdés:
Nem volt sem zöld droid, semmi jele, hogy sikerült volna a recovery cserének. Már le is tettem róla. Így elvileg akkor nem állítgattam el semmit? Annyi volt fura, hogy bekapcsolódott a mobilnet engedélyezés. -
M3xx
tag
szerintem nem rakta fel a custom recovery-t, viszont belett pipálódva a mobilkapcsolat engedélyezése.
-
M3xx
tag
megijjedtem, csak a repülőgép üzemmódra nyomtam véletlen, aztán vissza, ezért kérte gondolom
-
M3xx
tag
ajajj ez mi?
-
M3xx
tag
adja meg a pin 3 kódot?
-
M3xx
tag
a drivert hova másoljam? magától megtalálja?
-
M3xx
tag
'waiting for device' mennyi ideig normális ha megy?
-
M3xx
tag
A recovery cserét azt hiszem értem, fog menni. Ez után rootolom a telót, leírás alapján ezt is értem. Ez után mi fog történni, hogyan törlöm a google maps-ot, esetleg hogyan tudom majd visszatenni rá?
-
M3xx
tag
És ha csak eltávolítom a google fiókot? Vagy akkor is fut és szívja? Meg kell market-hez pl. vagy nem?
-
M3xx
tag
Ha ezzel nem vész el garancia, stb. akkor megoldom én az andoird fan fórumban leírtak alapján (remélem). Ha mégsem, jelzek!
-
M3xx
tag
Ennyire nem vagyok benne a témában, de nem is szeretnék belebonyolódni. Más megoldás nincs, ugye? :/
-
M3xx
tag
Tudtok valami jó programot, ami jelzi, hogy mi szívja nagyon az akksit. A gyári akkumulátorhasznált-ban néztem, és azt írja, hogy Térkép 45%, ami qrva sok. Próbáltam kikapcsolni vagy letiltani de semmi... Ezen az alapvető problémán már biztos túl vagytok, tud valaki segíteni?
-
M3xx
tag
válasz
VámpírAngyal #1532 üzenetére
Ha már válaszoltak, akkor bocsi:
Megvárhatod, amíg átfut a rendszeren, de a szerződéshez mellékeltek egy oldalt, amin van egy szám, amit ha felhívsz, rögtön aktiválják az új sim-et, ezután ki-bekapcs és működik.
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Ma megérkezett a várva várt Skate-em T-ék által. Az első benyomás mindenképpen pozitív, szépen fut, szép kijelző, kellemes használat. Raktam már rá 1-2 alkalmazást, rendezgettem, testre szabtam. Lenne 1-2 kérdésem, remélem tudtok segíteni.
A menüben ömlesztve mutat minden telepített alkalmazást, ezt lehet-e valahogyan mappába rendezni (pl. játékok)? Az értesítés felületre hogyan lehet kipakolni pl. wifi-t, bluetooth-t, hogy egyszerűen és gyorsan hozzáférhető legyen? Ezt még nem találtam meg ( ha lehet egyáltalán), mert pl. galaxy-n láttam. Másik kérdés, hogy nem vagyok még hozzászokva, hogy ha valamit használok, utána az fut-e vagy kiléptem, a beállítások/alkalmazások/futó szolgáltatások menüben nem igazán tudok kiigazodni. Van Letöltött,Összes,Az SD kártya,Futó menüpont. A letöltöttben vannak az általam telepített alkalmazások, itt lehet pakolni SD kártyára vagy telefonra, illetve kényszerített leállítás. Bocsi, hogy nem általános droid fórumban érdeklődök, remélem nem baj.
Üdv! -
-
M3xx
tag
Na késik a teló, csak hétfőn szállítják T-ék... Kezdek türelmetlen lenni, mint egy rossz pulya...
-
M3xx
tag
válasz
#40993792 #1017 üzenetére
Nem vagyok ugrós típus, hozzászoktam a fórumok "hangulatához". Biztos a gyári rendszert fogom használni egy darabig, szeretem az origi dolgokat. Még a frissen kézhez kapott cuccok dobozának kibontásával, készülék "összeszerelésével" is szeretek sokat bíbelődni... azt hiszem értitek miről beszélek...
Az ajánlott linken majd nézelődök, köszi. Jelzek, ha megkaptam a cuccot.
-
M3xx
tag
válasz
#40993792 #1012 üzenetére
Nem veszek én semmit támadásnak. Sok androidos gépet próbáltam már, többek között Galaxy S2-t hosszabb időre. Arra tuti nem pakolásznék semmi hekket, a hasznos progikon kívül, alapból bejön ahogy van. Csak arra voltam kíváncsi, hogy erre lesz-e valami, ami szükséges, vagy gyári helyzetben is megfelelően használható. Biztos fogok majd segítséget kérni, de ne aggódjatok, nem vagyok teljesen amatőr, régebben jobban benne voltam ezekben a dolgokban, sőt mániám volt mindent megpiszkálni, de mostanra már elég számomra, ha jól használható... Lusta vagyok a sok utánajárást, próbálgatást elvégezni...
-
M3xx
tag
Sziasztok! Ma rendeltem Skate-t T-mobilnál, péntekre lesz itt valószínűleg. Beleolvasgattam itt az eszmecserékbe, fel tudna valaki homályosítani, hogy mi ez a rom meg recovery stb?! Én 1-2 androidos progit szeretnék rápakolni, + wifi, semmi egyéb. Mire jók ezek, amiket írtok? Lassú a gyári rendszer? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest