- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
miklos0308
tag
válasz
mikiking1991 #17165 üzenetére
Sziaasztok tudnátok segíteni mit tegyek ha ice armor 3 felrakása után a képek ráközelítődve jelennek meg a galériában, ill. ma előfordult az is h a készített képek amikor fényképeztem még visszanéztem, de vhogy nem mentette el őket mert itthon vissza akartam nézni de már nem vtak meg.. :S előre is köszi a segítséget
-
bubus66
nagyúr
válasz
mikiking1991 #9864 üzenetére
A az alkalmazásokat amit fel tettél. és utána csak vissza állítod a mybackup az alkalmazások menti le.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mikiking1991 #9861 üzenetére
Szia MyBackup Titánium Backupal ltudod menteni ROM csere után meg mehet vissza. A titánium megy privibe Ja előbb ezek közül tedd fel valamelyiket és mentsd le, de utána a gépre is mentsd le az SD kártya tartalmát, mert én nekem is az volt a szerencsém, hogy lementettem, mert sikerült leformáznom a kártyát.
-
scyllarus
veterán
válasz
mikiking1991 #9861 üzenetére
A ROM csere kell az OC-hoz, nincs mese. Minden "kimegy" belőle. Amikor újratelepíted a Windowst, akkor a játékaid megmaradnak? Az alap böngésző nálam nem lassú, de ha másikat akarsz, töltsd le a Marketből, amelyik megtetszik, próbáld ki, aztán ha tetszik marad, ha nem, törlöd és kipróbálsz egy másikat. Nincs legjobb, mindenkinek más a fontos, másik tetszik. Kis adatforgalomhoz Opera Mini, flashhez Dolphin stb.
-
mpire
tag
válasz
mikiking1991 #9248 üzenetére
Semmi
-
scyllarus
veterán
válasz
mikiking1991 #4442 üzenetére
Nem bántás, de tényleg befoghatod. A teló jobb alsó élén van, eleinte én is befogtam, amíg nem szóltak, hogy alig hallanak. Kicsit előre kell billenteni, miközben telefonálsz (Apple klón, nem mindegy, hogy fogod
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Metal topik
- BestBuy topik
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest