- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Ha jól emléxem, a TPT után úgyis újra kell rakni a romot, tehát óvatosan járj el... De ezen a telón szvsz a gyári rom a leggyengébb megoldás.
Esetleg lehet helyet nyerni, ha SD Maid-del végigpucolod... volt olyan romom, aminél nagyon komoly helyek szabadultak fel. Aztán sokat foglal, ha sok fotó van rajta és a rengeteg kis preview, meg cache még a telót is hajlamos visszafogni.
-
bagyusz
őstag
Csak, hogy eloszlassam ködöt.
Itt nem a segítőszándékkal volt a baj, de azt írtam is. Az elmúlt 6-8 bejegyzés meg sem született volna, ha nem boncolgatja a kolléga, hogy miért is hogy is van ez. Én jeleztem, hogy fizetős tartalmat tett közzé egy publikus forum oldalon(warez) , a delikvens kolléga azt törölte is a dropboxáról, ennyivel le is zárult volna... ha nem boncolgatja, hogy mit hogy miért. Ezzel neki tettem jót. Másrészt, ha nem én "vauzok" be akkor majd más megtette volna. Én is jártam már így, azért is figyelmeztettem. Harmadrészt még mindig jobb, ha én szolok mint egy moderátor. Nem értem a felháborodást és tamtamot, a pártolást meg főleg.
Aki meg nem hiszi el az nézzen utána.
-
andyTM
őstag
[SD Maid - System cleaning tool] csak saját felelősségre!
-
callvote
senior tag
-
krystman
őstag
Hát mivel hiba, hogy porosodik, így persze, hogy vissza lehet vinni. Visszaállítani meg tudtommal úgy lehet, hogy ha az eredeti T-mobile ROM-ot visszateszed, amit a ZTE oldaláról le lehet szedni. Én most nem tudom belinkelni sajnos. A letöltött img fájlt könyvtárastól az SD kártya gyökerébe be kell másolni, és kikapcsolt állapotba, a menü hangerő fel gombot és a végén a bekapcsoló gombot kell megnyomni. Megvárod még végez, és kész az egész. Ezután eltűnik a Recovery is, és a FTM menü lesz ezután. Aztán lehet, hogy itt a többiek kijavítanak. :-)
-
krystman
őstag
Biztos van ami porosodik, de szerintem annak ellenére, hogy itt a fórumon írnak róla, nem hinném, hogy olyan sok lenne belőle! Nekem sem porosodik egyáltalán, pedig van jósokszor, hogy szét van szedve! Előfordulhat, de nem kell ettől tartani! Ha gond van, akkor ott a gari úgy is.
-
kelzsoca
félisten
-
Sommi
aktív tag
Én is ma csináltam meg, utólag már nem bonyolult, bár én is sokat nyaggattam a kedves fórumtársat
Ha gondolod mostmár én is tudok neked segíteni.
Am pedig lenne egy off topic kérdésem : egyik barátnőm most akar telefont venni és a galaxy ace és a htc wildfire S közt hezitál.
Melyik megbízhatóbb, vagy melyik valóbb egy átlag lány júzernek ? -
vrsptr
aktív tag
Én is pont ilyen vagyok
, bíbelődök a dobozzal, tartalmával, szagolgatom xD..... kibontom, becsukom X szer, átnézem kívülről a dobozd többször, vigyázok még a dobozra is, a kis "zacskókra" is.
Na, más téma: komolyan ennyire "kaki" ez a t-mobile-os ROM? Bár még az Omnia II-ömön tényleg az volt a windows mobile(magyar t-mobile).Mert nekem az Orange-s(szlovákiai, de magyarul tud) nekem bejön, gyors is szerintem, most végre root-oltam a segítségeteknek köszönhetően
, felment rá egy root uninstaller is és leszedtem pár felesleges orange-s dolgot róla, megy a link2sd is, szuperül átpakolgatom a dolgokat Sd-re (bár azt nem vágom, hogy hova teszi, az ext2re(5Gb) vagy a FAT32re(11Gb). Én az elején az ext2-t jelültem be. Na egy szóval, most így fasza a kütyü.
-
Jano_023
őstag
Én is felhívtam T-jéket, hogy lehet-e a lejárt hűségre új teló venni ezzel a -10.000ft-al erre ők, hogy csak a ÚJ előfizetőknek van. Én hogy több éve T-s vagyok van vagy 6 előfizetés a nevemen nekem nem jár kedvezmény, Köszi. Miért nem honorálják soha sehogy a hűséges ügyfeleket?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 3
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest