- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
Csak, hogy eloszlassam ködöt.
Itt nem a segítőszándékkal volt a baj, de azt írtam is. Az elmúlt 6-8 bejegyzés meg sem született volna, ha nem boncolgatja a kolléga, hogy miért is hogy is van ez. Én jeleztem, hogy fizetős tartalmat tett közzé egy publikus forum oldalon(warez) , a delikvens kolléga azt törölte is a dropboxáról, ennyivel le is zárult volna... ha nem boncolgatja, hogy mit hogy miért. Ezzel neki tettem jót. Másrészt, ha nem én "vauzok" be akkor majd más megtette volna. Én is jártam már így, azért is figyelmeztettem. Harmadrészt még mindig jobb, ha én szolok mint egy moderátor. Nem értem a felháborodást és tamtamot, a pártolást meg főleg.
Aki meg nem hiszi el az nézzen utána.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest