-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
corleone23
csendes tag
Sziasztok.lenne pár kérdésem.mégpedig olyan,hogy van egy zte skatem nincs rootolva és rootolni szeretném.próbáltam ezt a t_mobile_HU_Skate-t,de semmi.elindul a dosban a telepitő,kiírja zárójelbe ,hogy Waiting for..... a telefonon megjelenik a zöld droid és utána se kép se hang(lefagy).aku ki-be és így indul a telom.próbáltam recoveryt rárakni,hogy romot tegyek rá,de ott is ugyan ennyit csinál.ha lenyomom a le hangerőt és a power gombot,hogy bejöjjön a recovery,csak annyi van,hogy a képernyő közepén egy fehér ablak és benne "ftm" utána aksi ki vissza és elindul a teló.előre is köszönöm a segítséget .
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest