- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greentea
senior tag
válasz
gyenesmartin #97799 üzenetére
Jaaa, két különböző dologról beszélünk.
Félre értettem.
-
Greentea
senior tag
válasz
gyenesmartin #97796 üzenetére
Nem lehet, hogy azért van mert van egy olyan parancsnoki perk-ed, vagy skill-ed amivel megtanulja a parancsnok a legénység összes feladatkörét? és ha megsérül az egyik legényed, akkor tulajdonképpen a parancsok helyettesíti?
-
törölt tag
A wothungary-n van egy rakat 9.9-es mód. Egy részét fel is dobtam.
-
gyenesmartin
őstag
válasz
gyenesmartin #97774 üzenetére
Ez miért van?
-
mrszitya
senior tag
válasz
mrszitya #97791 üzenetére
Nálam összeomlást egyébként az Infopanel mod vagy a J1mb0 célzó csinált (nem tudom egyelőre melyik konkrétan).
- Aslain tesztszerveres XVM-je működik, de több hiba is van benne.
- WWIIHA hangmodból a tesztszerós ágyú- és motorhangok mennek.
- AutoAIM-ből megy a régi, csakúgy mint az AutoEquip (AutoTelescope) modból
- Session stat (Locastan minimalistic) megy
- Dmg panel (Xft) megy -
fradi81
veterán
munka után fáradtan botokkal olyan mindegy hogy van modpack vagy nincs
-
mrszitya
senior tag
Ráadásul Görögben alszik, úgyhogy valószínűleg nem lesz egyhamar kész a packja. Bár ha jól értettem vitt magával gépet is a nyaralásra, szóval talán az XVM-et összerakja azért majd.
AutoTelescope mod: http://blogtanker.ru/autoequip-dlya-wot.html
-
unravel
őstag
van 9.9-es xvm?
-
Greentea
senior tag
válasz
MinionFlasH #97782 üzenetére
Ugyan ez a helyzet nálam is.
-
MinionFlasH
senior tag
Érdekes nekem elfogadta a kódot, de nem jelenik meg a játékban...
-
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Másnál is van olyan, hogy csata közben a játék elhomályosodik? A HUB nem, csak a játék. -
Jolet
őstag
az invite kód azonnal megjött a másik sajnos egyszer sem, pedig többször is próbálkoztam..
YDR7M-4ANS7-GHVU2-GZKFT-388PD
ha kell valakinek invite....
-
jr1994
addikt
válasz
Kakumix #97769 üzenetére
Köszi! Annyira azért nem gyakori a kódosztás hogy erre emlékezzek is
Én meg jövő héten utazok el, úgyhogy mire visszajövök talán kiforrott lesz a 9.9-es AslainZsolthee: a 13 90 tényleg nem valami jó de megéri a szenvedést mindkét 10-es. Bár egyelőre az új ágon csak a 9-es van meg, de az és rossz és a 10-es még jobb lesz.
-
Kakumix
senior tag
válasz
zsolthee #97767 üzenetére
BatChated kell, hogy legyen és ha még nem is, de majd rá fogsz érezni a 1390-re is. Addig vagy tovább mész a BatChat felé vagy most kifejleszted az AMX 30-at is és ha időközben újabb lányok jelentkeznek szolgálatra, akkor majd beteheted őket oda (4 kell).
Nálam a 1390 és a BatChat is megtartós és kell még 4 lány az AMX 30 vonalba. Azt nem tudom, hogy mennyire jó a 30B, de új ágat már nem nagyon akarok kezdeni és a T55A-s küldetésekből oda fog menni a hátralévő 4 lány.Más: Aslainra ne nagyon várjatok ma, mert elutazott (mobilnet + laptop) és talán a hétvégén csinál a 9.9-hez csomagot. link
-
zsolthee
senior tag
Aki AMX 30 illetve 30B-vel aki nyomja aktívan, tudna véleményt mondani erről a két tankról?
A 1390-et nem nagyon csipázom, maximum az egyik 9-es med kifejlesztéséig vagyok hajlandó vele játszani, aztán megszabadulok tőle. -
rudii
tag
Esetleg valaki tud segíteni, hogy ha frissítem a klienset 9.9-re, de szeretnék majd visszanézni 9.8.1-es replayeket akkor ezt hogyan tudom megtenni? : O
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Most orosz ágon éppen a KV-1-el harcolgatok, és döntés elé álltam. Megvegyem az ugyanúgy ötös szintű KV-1S-t és ott folytassam az ágat egészen az IS-7ig, vagy haladjak tovább a T-150-nel az IS-4-ig?
Tudtok segíteni melyik ág milyen előnyöket és hátrányokat tartalmaz? -
ch0ler
csendes tag
-
Gyuri27
félisten
Domination módba kaptuk a tankokat. A végén ezeknek a legénysége is megmarad mint az előző birigád?
-
adamgreen
senior tag
Uj Swamp érdekes lett
-
H@lede
tag
Az érzés amikor OBJ-260 HT 12 missionhoz 250 blokkolt sebzés kéne még
-
törölt tag
Jove Mod Pack.
Egy kis áthidaló megoldás, amíg nem jön az Aslain. -
Greentea
senior tag
Elhatároztam takarítok ma a gépen, megnéztem a WoT mappát, és 55gb.
Emlékeim szerint amikor töltöttem, volt 10gb... Igen-igen volt sok frissítés de, hogy lett ez 55gb? -
adamgreen
senior tag
4845 ft a japán tigris a prémium shopban
-
g85j
tag
válasz
szallasi007 #97722 üzenetére
Biztos a domination mód miatt....
-
adamgreen
senior tag
Aszem ezt az uj játékmodot meghagyuk a 10 éves dezsökéknek bravo WG ismét
-
virkir
veterán
válasz
MinionFlasH #97710 üzenetére
Elvileg ezek vannak benne a kliensben
Gondolom ha ezeket lehúzod akkor tud frissíteni. -
adamgreen
senior tag
Na benéztem a garázsba .
AZ amx 50 100 és a 110E4 nagyon szép lett HD ban
-
Borisz76
nagyúr
Szerverek elindultak !
Csatára fel !
-
Kakumix
senior tag
válasz
jano_77 #97711 üzenetére
De hát sokkal jobban néz ki a hattyúnyakkal, ez miért probléma?
Ráadásul a WG-nél megszokhattuk már az ilyet és így eléggé biztos vagyok benne, hogy az ütközési modell a régi maradt, szóval csak az ellent zavarhatja, hogy hiába lövi a torony tetejét a lövedék rendre sebzés nélkül átmegy rajta.ui.: remélem ebből már lejött, hogy ironikusan írtam az előző hsz-t is.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Kakumix #97705 üzenetére
Ne haragudj meg, de ismered a jó öreg, szakállas viccet ugye: Hány éves vagy?.........és még hiszel a mesékben!?
Patton problémához talán ez segít megérteni. -
MinionFlasH
senior tag
-
Kakumix
senior tag
válasz
MinionFlasH #97708 üzenetére
Nem találtam linket, a kliens frissített.
A WoT Download oldalán még csak a 9.8-as linkek vannak.
A kliens nem ír linket. Illetve délután is torrenten fogod letölteni, mert a kliens is torrentet tölt, nem?
Sokadik ui.: az indító/kliens beállításokban nálam (jobb fent franciakulcs ikon) engedélyezve van a torrent. Így elvileg minél többen töltik annál gyorsabb -
MinionFlasH
senior tag
Valaki el tudná küldeni nekem a torrent fájlt? Délután halál lesz! Köszi!
(#97709) Kakumix
Kliensben mikor indítod nincs vmi lehetőség?
-
Kakumix
senior tag
válasz
rlazol #97702 üzenetére
Az biztos, hogy én nagyon várom már a 9.9-et ami nagyon jó minőségű lesz kevés hibával az ígéretek szerint! Bár egyesek már megint a WG rossz hírét keltik a neten. Ilyeneket állítva, hogy az orosz szerveren - ahol tegnap megjött már a 9.9 - zombi tankok vannak! Állítják ezt arra alapozva, hogy ki van lőve az összes tank, de a csata nem ér véget vagy pl. a bázison kilőtt tank tovább foglal és nem lehet leállítani! Szerintem csak ki kellene tolni a bázisról a hulláját, de hát oroszok nem szabad sokat várni tőlük!. Az én meglátásomban ez csak érdekesebbé teszi a játékot
A másik hiba amit felhoznak, hogy az M46 Pattonnak rossz a modellje, de ezt nem találtam meg mi a gondjuk vele csak annyit, hogy már vagy két hete ezt szajkózzák! De a WG szerencsére nem enged és majd csak a 9.10-ben fogjajavítanimódosítani.
Ja, és persze az elmaradhatatlan panaszkodások arra, hogy kilépeget a játék. Pedig ez egyértelműen user error, hiszen biztos tele van pakolva a játék modokkal és azért instabilOnce version 9.9 goes live, certain changes in the game mechanics will lead to armour gaining effectiveness, especially in higher tier battles.
Ezt pedig még mindig nem találtam meg leírva, hogy mit jelent, de remélem valami olyasmit, hogy minél páncélozottabb egy tank annál nagyobb az esélye, hogy a kilőtt lövedék szellem lövedéké váljon, mert szerintem passzolna a zombi tankok mellé. -
Hafy75
aktív tag
válasz
kchryss #97701 üzenetére
Köszi, hát én sem gondoltam volna, az elején azt hittem csúnya bukta lesz, mindenki hegyet mászott már megint, de mákom volt. Általában nem is élek itt túl sokáig vele, ha az enemy okosabb mint nálunk az alpinisták.. Sokszor bejön, hogy sikerül bevenni a hegyet, csak már nem érnek vissza időben. 10 ből 9x ez is van:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest