- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Most jutott eszembe, hogy múltkor láttam Rudii streamjén, hogy ha kigyullad a tankod, de nincs már tűzoltód vagy ellátmány van bent a helyén, akkor a szerviz csomaggal el tudod oltani a tüzet csak meg kell várni, ameddig besárgul az üzemanyag tank.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
zodo
nagyúr
válasz rlazol #97292 üzenetére
Küldiket főként a jutalmak végett és így a gyorsabb vásárlást elősegítve hajtottam.
Igazad van hogy elől, nyílt terepen és egyedül halok meg leginkább erre néha magamtól is rájövők és megfogadom hogy had menjenek a többiek aztán majd lépek de sosem állom meg vagy kihalnak körülöttem esetleg én kapok egy arty lövést.Modok közül a Jacktor Mod Pack v1.06-t használom de nincs aktiválva az xvm.
Balesz1899
Hogy stílusos legyek, értettem.
Úgy gondoltam hogy a nagy tank osztályba talán jobb evickélni de kezdek rájönni hogy nem.kchryss
Főként meghaltam mielőtt elbújtam volna vagy egy értelmesebb pozíciót találtam volna hogy lőhessek.
Arany lőszert még sosem vettem, nem használtam.
Néha bemerészkedtem a városba is, kisebb-nagyobb sikerrel ami persze nem mindig az én érdemem de jobb szeretek sniperkedni.
Továbbiakat köszi és linket is. -
galervin93
addikt
válasz jano_77 #97281 üzenetére
Hát nem volt szerencséd, de hogy 40 mínusz legyen egy ilyen kör... Agilis tank, két másodpercenként 110-es pennel lövöldözhetsz... Nem kell oda különösebben a gold. 5-7-10 darabot be lehet tenni, hogy a legszorultabb helyzetekben ne ezen múljon, de annyira nem igényli.
Szép sebzés nagyon Gratula! Sunyi egy dög, imádnivaló kis tamkocska. :-)ELC téma:
Nekem célzásgyorsító, álcaháló és periszkóp van rajta, igaz passzív szpotra van berendezve. Az ágyú nagyszerű, hat lövés ász. :-D Stathúzó és a jellegéből adódóan egyedi játékstílust kíván. (örök megtartós fíling :-) )[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
kchryss
veterán
[Statjaid] tényleg nem valami fényesek. KV1-el az a 115 wn8-at nem tudom hogy sikrült összehoznod.
Néhány tanács:
1. Felesleges arany lőszert használnod, csak a kreditet pazarolnád vele és sosem jegyzed meg hol van az ellenfelek gyenge pontja.
2. Hiába vagy nehéz tankkal ne rohanj egyedül középre meghalni.
3. Ha vegyes pályán vagy ahol van város is és sík terep is, nehéz tankkal mindig a városba menj.
4. Attól még, hogy nehéz tankban vagy ne szégyellj fedezéket használni és forgasd be a tankot, úgy nagyobb eséllyel pattintod az ellenfél lövéseit.
5. [Itt] van egy csomó visszajátszás kv1-el. Ahol azt látod, hogy ace tanker azokat töltsd le és nézd meg, hogy játszanak vele a profik, sokat lehet belőle tanulni.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz Viktoár #97291 üzenetére
ELC-re sok minden hasznos lehet, attól függ mi a terved vele. Top ágyút kell rajta használni, jó pen, jó alfa t5-ös lighthoz képest, de nagyon lassú reload és elég pontatlan. A lassú reload miatt rammer szinte kötelező rá. A ponttlanság miatt EGLD is ajánlott. Venti akkor érné meg ha lenne bia a legénységen. Látótávsa sem túl jó lighthoz képest ezért távcső vagy csigaszem is ajánlott. Álcaháló sok szituban felesleges, mert alapból is nagyon jó az álcája, hálóval ha nem mozdulsz szinte láthatalnan vagy, de egy ELC-nek inkább az a dolga hogy futkosson.
[link]
Itt az Equipment fülön megnézheted, hogy a játékosok milyen felszereléssel használják. Külön van arról is stat, hogy az unicumok mivel használják. Crew fülön megnézheted milyen képességeket használnak a legénységen. Hasznos oldal, minden tankról megvannak ezek a statok.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kiki18 #97271 üzenetére
Sokallod az árát?
Ha nem csak felderíteni akarsz, hanem sebezni is, akkor töltsd meg goldskúlóval.
Vicces tud lenni utána, amikor egy csata alatt -40000 vagy épp -95000 kredittel zár az ember egy csatát.
Tegnapelőtt bő egymillát pufogtattam el, miközben a t55a lt-15-öt próbáltam összehozni.
Itt nem a vételár a drága, hanem a lőszer.[ Szerkesztve ]
-
Balesz1899
aktív tag
Már a T6-os tankra vonatkozó kérdésed előtt írtam, hogy ne erőltesd egyelőre, amíg 130-as átlagsebzésed van KV-1-el. Tier 7 meg konkrétan totál felesleges még. Tanulj meg sebezni, mert anélkül semmi esélyed. A legtöbb tankoddal az átlagsebzésed kb meccsenkénti egy sebző lövést feltételez. Ez kevés, eszméletlenül kevés.
Miért akarsz ennyire gyorsan T10-et? Ott sem lesz élvezetesebb a játék úgy, lősz egyet és garázs.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Mentem farmolni tier5-be néhány kört és hihetetlen mennyi tomatoo van ma. Nekem sincs nagyon jó statom, de azért ilyen mm-nél mindig leesik az állam:
300 alatti wn8-at nem tudom, hogy tudják összehozni. Egyébként nem csak tier 5-ben ez a helyzet, elég sok csatám volt mostanában tier8-9-ben is ahol a top3-ban voltam a 2 csapatot véve a wn8-at nézve, pedig mondom még elég nagy noob vagyok én is. -
rlazol
veterán
az álcaháló és a csigaszem jó ötlet, de nem minden tankon. IS vonalon pl tök felesleges. Repeszpáncél, célzás és töltésgyorsító, szerszámosláda...
A Stug-küldik pesze izgalmasak. De egyrészt nem időkorlátosak, másrészt megfelelő tank kell mindegyikhez. Hiába lesz egy db T10-es nehéz tankod, nem fogod tudni vele megcsinálni az összes HT küldit. arról nem is beszélve, hogy az összes küldetéshez, legyen az a STUG része vagy hétvégi móka SKILL szükséges. Eltérő mennyiségben, de szükséges. Ha te e jelenlegi tudásoddal bekerülsz T10be, minimális legénységgel, felszerelés nélkül, akkor csak free dmg leszel. Igen free dmg= szabad préda. Vagyis nem jelentesz kihívást, veszélyt az ellenfélnek, akik erőlködés nélkül levadásznak.Ha mindig az elsők között halsz meg, ha sunyi TD-k lőnek láthatatlanul, akkor túl elöl vagy, túl egyedül vagy, túl nyílt terepen vagy. Egyszóval rosszul helyezkedsz (najó, ez két szó).
REPLAY ek nézegetése nélkül nem fog neked örömet okozni a játék.modokat használsz?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Viktoár
addikt
Megvettem az AMX ELC bis-t is,milyen cuccot tegyek rá aminek hasznát vehetem ezzel picike tankkal?
A legénység 80%-os,skill nincs.Üdv:Viktor
-
zodo
nagyúr
válasz fradi81 #97279 üzenetére
Igen ez még alap.
Mint írtam vagy csak akartam hogy az volt a tervem, mihamarabb feljutni egy ágon a X-es tankig ill. közben a küldetéseket is szerettem volna teljesíteni.
Elején Szovjet ágon könnyű, közepes és nehéz tankokkal, mára főként nehéz vonalon játszottam vagy ha már agyamra ment egy-két sunyi (térképen láthatatlan pozícióból) páncélvadász akkor toltam pár mecset a Német Stug vonalon.
Küldetésekkel sem igazán haladtam: LT 10, MT 9, HT 7, TD 9 van soron.
Tankokat pedig csak lehetőség szerint fejlesztettem ha futotta rá és messze volt a következő szint akkor fejlesztettem de prioritást élvezett az új tank vásárlás ami végett jó legénységet sem sikerült összehozni.
Csigaszem és az álcaháló csak valamelyik közepes tank küldi végett került megvásárlásra az itteni javaslatok alapján és azóta cipelem magammal az új tankokon.
Töltésgyorsító tippet köszi és azt is hogy egyszer majd használható tank lesz ha beérik.galervin93
Ez lehet hogy jó ötlet, pláne hogy egész szimpi volt a KV-1 még akkor is ha lomhának tűnt az elődökhöz képest.
"free dmg" mit jelent, szabad préda?
Néha úgy érzem magam az biztos mert elsők közt vérzek el.
Nem a magam mentségére de az említett átültetés egy írásban szerepel pedig google a barátom.
Annyit találni hogy van lehetőség átültetni ill. milyen arányba esik a % értékük ha pl....rlazol
Mint fentebb írtam.... ezért valóban nem fejlesztettem ki a KV-85 ágyúit sem.
Egyedül a T-50 light tankom elit ill. a KV-1S de azt vissza kell vennem.
KV-85 -t nem adtam el.
Akkor rágyúrok a fejlesztésekre és tanulgatok a kisebb osztályba.Köszi mindenkinek az észrevételek, ötleteket!
ddt500hu
Ha kérdezek és válasz is érkezik azért azokat elolvasom.
-
joergie
őstag
válasz Warton #97218 üzenetére
Ahogy bingisz írta, úgy van. Én úgy cisnáltam, hogy lássam melyik t10 td alkalmas az obj260 küldetésre, hogy wotreplays-en megnéztem a legtöbb td-vel dmg-elt replayeket, milyen tankokkal csinálták. 8ezer fölött csak jpze100, foch155, és fv183 volt, bár asszem ez nem sokkal patch után volt, szóval aránylag kicsi a minta, de jól jelzi.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
-
törölt tag
-
ddt500hu
veterán
Ne írjatok neki ennyit! Nem szeret olvasni!
-
rlazol
veterán
jesuschrist....
a KV85 alatt nem fejlesztetted ki a nagyobb ágyúkat? így szopás lesz keményen...
alapvetően az lett volna a jó, h a 122 mm-es megvana KV85-ről és freeből megveszed rá a hozzá illő tornyot. Így viszont, 120-as pennel T7-ben nem csodálkozom, h szenvedsz. Még ha full gold üzemmódba váltasz, a 161 se lesz elég sok gyenge pontra se...
Ha meg emiatt vissaveszed a KV85-öt az, főleg a legénység ideoda pakolásával - anyagi csőd.a játékban van majd' 300 tank. NEM az a cél, h mielőbb kifejleszd mindet és nem attól leszel kemény, h van egy 10-es tankod. Kattints csak rá a KV85 ágyúira, látni fogod, mennyi minden más tankon használhatóak még! És ugyanez a motorra, a rádióra is igaz, a torony kevésbé a lánc többnyire nem kompatibilis. Ez biztosítja azt, h feljebb lépve is legyen esélyed, mert már megvan a szintnek megfelelő(bb) ágyú.
Célszerű épp ezért mindig kimaxolni a tankot és csak az után lépni tovább.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jano_77
nagyúr
A "tökéletes" MM-re egy példa!
Sajnos az induló képernyőről nem tudtam csinálni fotót, mert vmiért csatában nem reagál a Screen Shot gomb
Viszont ha vki meg tudja nekem magyarázni, hogy mi a retket kerestem egy T5-ös meddel egy olyan csatában, ahol T6-os light és arty volt a legkisebb tank (3-3 db) az összes többi T7, akkor annak fizetek egy sört! NEM voltam szakaszban senkivel, mielőtt vki rögtön ezzel jönne! És tudom, hogy a T-34 bekerülhet T7-be, de a leosztást nézve kérdezem, hogy mi a szart kerestem én ott?!? laza -39K volt a csata#97273) Bingisz: én is kaptam most hétfőig szól, de a térképen tudok pingelni, csak az anyjába nem tudom elküldeni a tomatokat.
(#97275) mcwolf79: de igen, ha pl vkinek próbálsz a garázsban küldeni üzenetet, akkor meg is fogod kapni!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
galervin93
addikt
Én a saját érdekedben javasolnám, hogy egyelőre tedd félre az IS-t, de még a KV-85-öt is, és játssz a KV-1-gyel. Sokat. Nagyon sokat. Húzz ki rajta legalább egy, de inkább két skillt. Ez sok meccs. Nagyon sok. De KELL. Méghozzá azért, mert egyelőre csak free dmg vagy. Annak semmi értelme nincs. Tanuld meg a KV-1-gyel a gyenge pontokat. Ellenfél hasa, kémlelő, géppuska. Ezek általános pontok, vannak egyedi tankok, de azokat is könnyen meg fogod jegyezni. Ha hagysz rá magadnak időt. Olvasni... Muszáj. Muszáj, ha nem akarsz tier hétben olyat kérdezni, hogy hogyan kell legénységet áthelyezni... Ezt nem rosszból írtam, de szomorú, ha egy játékot annyira nem veszel komolyan, hogy egy minimális utánajárást sem akarsz megejteni. Igenis olvass, nézz videókat. Megéri.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
fradi81
veterán
Ja hogy ez egy alap IS, 120-as átütéssel, akkor mégis mit vársz? Fullosan használható lesz, 9-es tankok oldala hátulja belőhető vele, papír franciák-németek meg szemből is. Csigaszem álcaháló nem kell rá, töltésgyorsító viszont alap. Ja és 7-es tankkal 9-es csatában ne te menj legelöl
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
zodo
nagyúr
-
rlazol
veterán
ha két tier-rel magasabb nehéztankkal találkozik az IS-eddel, annak nem kell sokat céloznia, h belőjön. Nem írod, melyik ágyúval használod, de még az erősebbik is, a 175-ös átütésével csak a gyenge pontok belövésére lehet jó. A 85 mmesek semmire se jók, inkább szánd rá a free-t
Mit lehet tenni?
1, menj még 1000 csatát alacsony tierben, hogy jobban megismerd a térképeket - néha egész meglepő, hogy a biztonságosnak vélt pozíciót honnan tudják belőni...
2, tanuld meg a gyenge pontokat
3, használj prémium lőszert. Nem gazdaságos, de több esélyt ad.
4, és igen, kerüld el az ellenfél 9-es nehéz tankjait. Nem a te dolgot a Bélát vagy az IS8-at semlegesíteni. Ha látod a csata elején, h sok ilyen van, akkor ne a tipikus heavy úton menj, hanem próbálj úgy helyezkedni, hogy elkerüld őket (ld 1-es pont)[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
zodo
nagyúr
Tudom hogy rossz a statisztikám és olvasni sem szeretek de mit rontok el vagy mit kellene tennem?
46 nap alatt 1000 csatán vagyok túl amiből 13 nap prém fiókkal, főként a Szovjet ágon felváltva LT, MT és HT típusokkal haladtam. Ez idő alatt 100% legénységem, legalább egy 100% képzettséggel még nem volt.
Eddig is fájt hogy ha rám lőnek akár több száz méterről, azonnal 100.200.400-as sebzéseket szívók be a sorozatos láncolások mellett míg én ha el is találom alig sebzek.
Napokban végre megvettem az első VII-es tankomat a nehéz IS-t, igaz még alap model de nem is ez a lényeg.Mit kezdjek a két osztállyal feljebb lévő tankokkal tűzdelt csatákban?
Itt egy mai példa: Replay
Konkrétan nem tudtam hozzászólni a történethez.Meneküljek körbe-körbe, míg nem találok azonos vagy kisebb osztályú tankot?
Ha sikerül is elintéznem őket akkor úgy is összefutok a nagyokkal amire kár lőszert pazarolni.
Abba lehet valami hogy nem mindegy melyik tankot hol lövöm de hogy ellenem sem mindenki céloz naphosszat és mégis erős sebzést ejt rajtam az biztos, szóval ez nem lenne elfogadható érv.[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Az miről lehet hogy egyszercsak megszűnt a chat?
És a térképen sem tudok klikkelni?
Mit nyomhattam be?Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
őstag
Sziasztok!
Lehet tudni valami hírt arról,hogy milyen akció lesz a hétvégén?(t8-as amx 1390-et kéne megvenni,de sokallom az árát csak a hajamat tépném ha pár nappal akció előtt venném meg) -
ddt500hu
veterán
-
rlazol
veterán
válasz H.Bencike #97267 üzenetére
a baj ezzel az, h gondolom neked főleg alacsony tieres tankjaid vannak, míg az itt lévők általában (8-)9-10-ben játszunk főleg. Esetleg 6-7, ha épp fejleszteni kell. Emiatt nehéz lenne közösen menni.
Ezzel együtt a nick-e a többségnek nyilvános, keress szakasztársakat bátran.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
galervin93
addikt
válasz Stigma.HC #97259 üzenetére
A Bulldogon szerintetek van különbség az átlagsebzésben a két ágyú (táras és sima) között? (nem a nyers adatok szerint, hanem ti, akik használjátok őket, illetve akad-e esetleg erről valami statisztika...? Kíváncsi lennék erre. A Chaffe-t és a T-37-et is imádom, de félek egy kicsit a Bulldogtól, hogy nem megy majd a tárassal, pedig a legtöbben azzal ajánlják. Csak én meg inkább kicsit medesen használom a lightokat, mindenkibe lövök egy-kettőt. Persze ha lehet lerohanok lesebzett vadat, ilyenkor persze jobb a táras, de az ellenfél idegesítésére, csipegetésre meg jobb a sima.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ddt500hu #97261 üzenetére
Egy 13 90-es olyan szépen leszop@tott, hogy öröm volt nézni. Mentem a HT-vel, de akkor még teljesen stock volt a drága, a 13 90 meg rám rontott, egyt tudtam bele küldeni, amikor még közeledett. Majd simán körbefurkázott meg osztott, ahol ért.
A meccs végén gratuláltam neki. -
jr1994
addikt
Az LT-10: A maximális eredmény küldetést próbálgatom éppen, T37 híján Amx 12-vel. 6. érzék még nincs a legénységen, 90% körüli az álca. Tegnap is volt egy hasonló, de most egymás után kettő. Mindkettőben egy MT-25 érezte úgy hogy meg akar halni, rám estek de ezzel nekem is tönkretették a küldetésemet Ráadásul a másodikban elfogyott a lőszerem és ők meg befoglaltak. Az első, bár nem fontos de még volt egy tár lőszerem és ki is szedtem volna a maradék hármat (low hp-n volt az összes) de 4 nyomorék befoglalt. Az első meccs Lakeville, a második Live Oaks pályán volt.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Tuco Ramirez
őstag
Az új hetes német ligthtot, a SP I.C-t próbálta már valaki a tesztszerveren? Milyenek a benyomások róla?
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
ddt500hu
veterán
válasz Viktoár #97257 üzenetére
Kijön, kitáraz, 4 lövésből 1 mellé, 1 pattan, 1 0dmg critical hit. 50B rendszeresen előadja 2-300m-ről is full beszűkülve. Vagy 13 90-el rámegyek a T29-re körülötte körözök csak az oldalát és a hátulját lövöm: 6 lövésből 2 sebző. Ha nem a full biztosra mész (leláncolt T95 segge) tiszta arty feling. Amit az rng dob. Néha lősz 6000-et máskor meg 4 tárból nem lősz össze 2000-et se.
-
Viktoár
addikt
válasz jozefgucci1 #97258 üzenetére
Nem vitatom, tudni is kell velük játszani de ha elbújik miután kitárazott hiába van 28 sec "támadási" időd,a többiekkel is számolni kell akik esetleg védik.Tehát nincs az hogy kitárazott aztán letámdadom.Egyébként meg nem is marad hp-m ha mindegyik lövése átüt.
A bulldog egy igazi noob tank. Még 10.000 xp és nekem is lesz.
Üdv:Viktor
-
Stigma.HC
senior tag
Lehet, hogy jó tankok, de a játékosok döntő többsége képtelen velük játszani. Elég csak ránézni az átlagsebzésekre velük csatákban. Siralmas.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
jozefgucci1
addikt
válasz Viktoár #97257 üzenetére
Azért azt is kalkuláld hozzá , hogy ott a töltésidő ami AMX50B esetében is 28 sec és könnyű őket belőni . Ha olyan könnyű lenne velük játszani mindenki azzal tolná . Amit OP-nak érzek még mindig az a Buldog . Elég sok T8 csatát lát és ott a 10 lövedék 1500 sebzéssel/175 pen nagyon kellemes tud lenni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Viktoár
addikt
Remélem egyszer kiveszik a táras tankokat a játékból vagy legalább lenne olyan mód ahol a tárasok nem játszhatnak.
Baromi unfair dolog hogy betették a játékba.Kibújik,kitáraz,elbújik. Baszhatod a nagy sebzést vagy a gyors újratöltési időt.Ja persze,papírból vannak csakhogy azt ki tudja védeni azzal hogy elbújik.
Ez olyan mintha egy pisztollyal mennék egy uzi ellen.
Üdv:Viktor
-
-
Warton
őstag
Az elég csúnya dolog. Nem értem, miért nem kaphatta meg stockként a Nashorn 88-asát. Azzal már teljesen élvezhető lenne a grind, miközben egyáltalán nem lenne OP vagy ilyesmi. Amúgy a 105-össel is csak egyetlen baj van, mégpedig a nagyon gyenge pen. 160valamennyi, ami saját szintjén még csak-csak elmegy, de komolyabb 8-as tankok ellen már nagyon kevés. Tegnap a Nashorn 88-asával még egy KV-4-et is ki tudtam lőni szemből, alap lőszerrel. Az Emil alapágyújával ez egy eléggé lehetetlen dolog lett volna.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Djuree
félisten
válasz rlazol #97252 üzenetére
nekem már kétszer adott. olyan mintha időhöz lenne kötve, tehát pl. félévenként jelszót váltasz mindig ad 300-at. így vettem észre...de lehet csak évente, nemtom...
tgulyas: jah, az neked ment?! akkor azért nem jelent meg nálam, tévedésből neked ment, úgyhogy légyszi most az enyémre is vegyél cserébe.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
törölt tag
Váltsatok jelszót, azért is adnak 300-at.
-
szbalogh
addikt
válasz MinionFlasH #97249 üzenetére
Egyébként én is kaptam egyszer egy misztikus 500 goldot...
Nick: HE_Storm
-
ktg3
őstag
válasz Viktoár #97243 üzenetére
Vegyél valami bilincset vagy muszájkabátot, amivel lekötöd magadat a monitorod és egyéb körülötted lévő dolgok megóvásához.
Bár utólag meggondolva inkább valami antidepresszánst, hogy ne jöjjön rád a székről lefordulok és öngyilkos leszek hajlam. Bár kire milyen hatással van.
[ Szerkesztve ]
-
tgulyas
senior tag
Üdv, mitől lehet hogy nem vetem prémium, napot de most van 26 napom .
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
Patrick76496
őstag
Akkor grat. Igen, itt nem kell utána sebezni, viszont a 2k spot mindenképp kell. Itt is egy jó platoon-nal simán meg lehet csinálni. Bár nagyon pályafüggő.
Még mindig sokkal könnyebb, mint a 4k spot. Nekem ez konkrétan 2. körre lett meg (csoda), mondjuk előtte egyáltalán nem is próbáltam megcsinálni, mióta változtatták. Nem is tudtam róla, hogy könnyebb lett, meg nem is volt időm játszani.
Te tudod. Én egyik megvétel után sem tartottam meg azt a tankot, miután meglett a Lóri korábban és most pár hónappal ezelőtt az AMX30, egyből adtam el. 3 sec-es aimtime vert stab nélkül egy light tankon, bwáh. Undorító.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Warton #97221 üzenetére
1920*1200, minden fullra téve 70%-on megy a GPU a gépben, a proci 100%on (egy mag...). Ha leveszem teljesen minimumra akkor sem nő az FPS szignifikánsan viszont kotvány csúnya lesz...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Djuree
félisten
válasz MinionFlasH #97238 üzenetére
én nagyon szerettem a 7/1-et, közelharcban halott az biztos, de ha oda kerül a sor rendszerint mindegy is a csapatnak, az sniper mednek volt nekem jó, mert minden szart átüt és jó az alfa is, plusz pontos. nyilván egy t-54 kifiléz közelharcban...
Viktoár: grat, jó lesz az, majd száz csata után, addig rühellni fogod és kitéped az összes hajad. meg kell vele tanulni játszani, mert csak akkor lehet vele kezdeni vmit. én elvertem 100k free-t az fv td-re, de már bánom, hamar meglett volna az a 100k vele és most nem kéne szopnom a kis tierű japó medekkel.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
MinionFlasH
senior tag
Különben nagyot csalódtam a 7/1-ben. A tierjében az MK1 sokkal jobb szerintem. A IX-es löveggel az átütést leszámítva fun, 4sec reaload, gyors szűkülés. De ez a X-es löveg, 10 sec reaload, meg félelmetesen lassan szűkülő célkereszt.... Rémálom, ha közelharcra kerül a sor a ruszki medekkel... PTA ugyanez, de ott csak akkor mentem rájuk, ha mással foglalkoztak, vagy meglepiből 1.5x lövéselőnnyel indultam, amúgy iszkiri szevasz, kicsit hátrébb újra találkozunk. 7/1-del mivel menekülni nem tudok, megpróbálok az arcába mászni, és rángatni a tornyom.
A tornya hát igen néha mindent pattint, néha semmit. Itt jön képbe az MK1 az tierjében 3x többet elnyel. Sorban T54e1, PTA, 7/1-ed, nálam persze.
-
rlazol
veterán
válasz H.Bencike #97220 üzenetére
Szia!
Ilyenről nem tudok. Kezdőként többnyire csak gyenge klánhoz tudnál csatlakozni, annak meg nincs értelme. Inkább nézz oktatóvideókat és replayeket.
Ha kérdésed van, itt szívesen válaszolunk.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
ktg3
őstag
De van. Asszem vmi 2DB T2-s amit ingyen kaptunk Kört még nem mentem velük, majd ha kell a garázshely, akkor eladom őket. Azt el is feljtettem, hogy majdnem kivétel nélkül minden tankon fenn is van minden csak goldért levehető equip.
Amúgy viszonylag egyszerű a trükk. Kb. mindent meg kell venni amikor fél áron van. Gondolok itt equipmentre meg consumablesre. Az ágakat pedig nem egyesével húzom hanem amik érdekelnek mindegyiket párhuzamosan tolom és nincs olyan, hogy most rögtön akarok valami T10-es tankot, akkor csak azt tolom ész nélkül, hanem 5-6 ágat duplázgatással tolok fel. T8-ban még simán jön a $ nagy átlagban. T9 már inkább nullszaldós, bár itt konkrét tankja válogatja. Mondjuk az is igaz, hogy prém nélkül T10-ben nem szívesen játszom, mert fejlődni már nincs hova, mármint ágban és csak a pénz viszi, de legalábbis tuti nem hozza. Van vagy 7 T10 ami ki van fejlesztve de nem vettem meg emiatt. Csak ami nagyon jó poénnak tűnik. Viszont a hátránya az a dolognak, hogy így nagyon lassan haladok, ha külön ágakat nézünk. Pl. foch 155-öt már nem is nagyon érné meg kifejleszteni, mert annyit nerfelték. Szóval kb. bármilyen irányba indul az ember, mire odaér már csak egy nagy nerfhalom van a végén.PhobioNN7: 21K csata belement azért. Amúgy már nem is tolom a gémet már régóta, mert nagyon sok időmet elvette, pedig nagyon nagy fun. Gondolkodtam azon, hogy én is belekezdek valami YT vagy twitch karrierbe és bepróbálkozom ezzel főállásban
Persze ahhoz, akkor jobban rá kéne feküdni a dolgokra. Eddig csak ilyen szórakozás volt, akkor azért sokat kéne még fejlődni meg utána nézni a dolgoknak.
[ Szerkesztve ]
-
ktg3
őstag
válasz MinionFlasH #97229 üzenetére
Prém nélkül 3 T10-em van + 69 tank van a garázsban + a több mint 20M kredit. Megdőlt az elmélet
-
h1mpi
félisten
válasz MinionFlasH #97229 üzenetére
Ja és ameddig megvolt mindig elővettem, de minek... így legalább nem kísért...
-
h1mpi
félisten
Igen. A WoT-ban azt hiszem 125 FPS a max. Azért jó a GSYNC, mert nem engtedi törni a képet 60 FPS felett sem. Mindig annyit frissít a monitor, amennyi FPS van. Ezáltal sokkal folyékonyabb a kép. Könnyebb célozni és játszani a játékokkal.
Más: eladtam a St. Emilt és reseteltetem a kis accot. Elég volt belőle, nem idegesítem magam tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Motyi
senior tag
-
Warton
őstag
válasz Bingisz #97219 üzenetére
A 260 küldijeit már olvasgattam jókat röhögtem rajtuk. Egy szóval nem nagyon fogom törni magam azok miatt a küldik miatt. Lehet SPG ágat megcsinálom azt annyi.
Ezek a T55-ös küldik nehezek, de még számomra nem lehetetlenek. Van egy-két küldetés, ami nagyon szopóka lesz, pl ez a tűzgyújtásos, meg foglalásos, de szerencsére, még vannak megcsinálatlan normális küldik is, úgyhogy a nehezeket a végére hagyom. Egész jól haladok, így hogy naponta megcsinálok 2-3 küldit, persze tudom, hogy ez nem fog sokáig tartani.
-
H.Bencike
aktív tag
Hello! Nincs valaki aki most kezdte a játékot? Vagy valami csapat ahol kezdők játszanak és lehet csatlakozni?
LG G3
-
Warton
őstag
TD-15 6000 dmg lenne a feladat.
Két opcióm van Obj268-at vagy a JgpE100-at megvenni, vajh melyik lenne a jobb választás erre a feladatra? Hajlok a német cuccra az 1000-es alfa miatt, viszont a szovjet tanknak jobb a dpm-je.
-
h1mpi
félisten
Bocsánat nem voltam egyértelmű én 100+ FPS-el játszok a G-SYNC miatt azért írtam, hogy oda kell vas.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Warton #97215 üzenetére
NEttó hulyeség amit te mondasz. LEhet 10 éves laptopon is jatszani, nem mindegy milyen felbontasba es minosegbe/sebességgel... No meg ugye 4 éve volt mar csúcs alienware lapi is...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Motyi
senior tag
Na azért ne túlozzunk, asszony régi gépén (i5 2500, gtx770, 8 gb ram) Full HD-ban minden maxon simán megvolt a 60 fps (vsync on, emiatt nem is ment feljebb). Egy ehhez hasonló gép mostani új alkatrészekből nem drága, használtan egy pont ilyen meg nem nagy tétel (alaplap+proci+vga kb 90k, én annyiért adtam el) szóval nem kell a wot gépigényét eltúlozni, persze akinek nagyon gyenge gépe van annak rosszul fut (főleg ha amd proci van benne). Én a DX12, Havok, stb dolgoknak azért örülnék mert szebb lenne tőle a játék, és elnézve a konkurenciát (AW) erre szükség is lenne.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Bingisz #97210 üzenetére
Akkor ezt cseszhetjuk, emulatoron megy XO-n az X360-as. Retek WG.
-
Bingisz
addikt
World of Tanks on Xbox One supports cross-platform play, so you can still battle with your Xbox 360 friends. Additionally, hard-earned vehicles, XP, Silver and Premium time on your existing Xbox Live account will be carried over. Forrás.
Azt hiszem ez túl van tárgyalva.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
rlazol
veterán
ha már a barakkban vannak, berakhatod az is-be úgy, h az IS -nél az üres legénységi pozíciókra kattintasz.
Ez picit gyorsabb, mert ha már benn vannak, nem kell kiválasztani a tankot csak az "aktuális tank" gombot választani. És épp ezért kisebb a hibalehetőség.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
zodo
nagyúr
Legénység átültetésének mi a konkrét menete?
Szovjet ágon a KV-85 nehéz tankból szeretném az IS nehéz tankba. -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest