Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hát ha ilyen piros siemka marad a végére több ellen, azaz nyilván semmi esélye akkor én is ilyen takony vagyok.
lacibacsi: Nem azt akarom nézni, hogy hogyan keresgélik, hanem a tankommal akarok játszani. Nincs rá időm. -
lacibacsi
addikt
A csapattárs helyzetének megadása (vagy körülírása) egész egyszerűen árulás. Egyhetes bann-t kellene adni érte. Függetlenül attól, hogy lila unicum, vagy ezer csatás siemka marad a végére, mindenkit megillet a jog, hogy addig maradjon a csatában, ameddig képes rá. Szerintem... Az meg milyen indok már, hogy "kell a tank"? Nincs másik? Ez esetben sem lenne érthető indok, de amíg van másik tankod, amivel csatába indulhatsz, addig végképp nem.
-
dvids
aktív tag
Legnehezebb mission: öljek meg 2 TD-t medium tankkal. Hirtelen eltűnt az összes, órák óta próbálom már.

-
MCGaiwer
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
én is "imádom", amikor rambo2141512 elrohangál még a kis szar tankjával 5 ellen, majd 4 perc semmi után ugyan úgy megdöglik... Persze játékostól függ, de szerintem is inkább legyen vége, főleg ha kell az adott tank.
Amennyiben még van remény a győzelemre, akkor nem.persze arra érdemes ügyelni, hogy a pontos helyét sose mondjátok meg, mert az chatbannolható. Én általában azt szoktam megmondani, hol nincs, az ugyanis nem tilos
(pl ha b5ben van, akkor megmondom, hogy tuti nincs b4-ben vagy b6ban, aztán vagy veszik a lapot, vagy nem.) -
galervin93
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Sokan mondják hogy zavaró az xvm, de ilyenkor (is) jól jön, mert ha látni hogy jó játékos maradt vissza, akkor nem írom meg én sem, sőt inkábbmegnézem mit alkot, de ha egy sok csatás piroska, akkor szívfájdalom nélkül. (1-2k csatás játékosokat nem "bántok", valahol mindenki elkezdte.)
Legutóbb egy lila csapattársat követtem le 1vs5-öt hozott le Malinovkán, nem semmi volt. -
törölt tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Miért köpött be a saját csapattársad? Melyik elvetemült embernek áll érdekében, hogy vereséget szenvedjen?
-
rlazol
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
semmi gond, szívesen átküldöm a magamét és össze is fűzöm azzal, amit tőled kapok. Viszont csak a jövő héten, ha nem gond, mert épp nemzetközi kongresszusra készülök, ami a héten lesz...
-
-
rlazol
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Moderátori kérésére már hónapokkal ezelőtt elkezdtem megírni, csak nem volt időm befejezni. Átküldjem, ami megvan, vagy fejezzem be én (ergo küldje hozzám mindenki az ötleteit)?
-
Üdv Urak ! Hosszú idő óta nem volt már frissítve az 1. hozzászólás így gondoltam időszerű a dolog. Érdeklődve várom mindenki észrevételét és konkrét írását is amivel frissíthetnénk az oldalt .

-
-
dethroner
veterán
Srácok, olyat tapasztalt már valaki aki wim7-ről frissített win10-re, hogy arty nézetben nem látni a térképet, csak egy fekete mező van a helyén.
-
Emu
őstag
Köszönöm mindenkinek, akkor kihúzom az arty-t is. Jelenleg 2 lány ül már Chaffee-ban, addig nem lesz T37 míg el nem adom
Egyébként is még kicsit szoknom kell ezt a light vonalat, mert néha nagyon rossz döntést hozok, és idő előtt távozom a garázsba. De amikor egy körben 2 heavy-t is szívathatok, az felejthetetlen 
-
Warton
őstag
Olyan semmilyen az M41. Nem jó, nem rossz. Csatát nem igen lehet vele eldönteni. Lövegkitéríthetőség megfelelő, pontosság elég gyatra, sebzés szintén nem túl jó. A francia, illetve a német ág egy fokkal jobb szerintem kezdőknek. De ha adott a Chaffee, akkor mindenképp érdemes kifejleszteni. Én is Chaffee-ről csatlakoztam erre az ágra és az amcsi artykba már női legénységet raktam. De még ezekkel sem volt felhőtlen móka és kacagás a játék, sem az M41-el, sem az M44-el. Battle assistant modot mindenképp tegyél fel. M44-nél mindenképp érdemes a prémium lőszert használni, ha sebezni is szeretnél valakit. Mert az alaplőszer 100-200-as sebzésével nem sokra lehet menni.
A Walker Bulldog témához: Az elején ki nem állhattam a Bulldogot, aztán valahogy belerázódtam és most már kedvenc T7 LT. Még a T71-nél is jobban tetszik a 10-es tár miatt. Beállsz egy Is-3 mögé és beletárazol, ha szerencséd van felgyullad és hamarabb vége lesz. Ezzel már többször megcsináltam az Mt-12 küldetést a gyújts fel kétszer egy tankot, sajnos nem számít, mert könnyű tank.
A WB megtartós és erősen gondolkodom, hogy eladom a T71-et, mert letaszította a trónról és a viszonylag jó legénységét beteszem a T49-be. A T49 kezdő legénységgel eléggé meh.

-
galervin93
addikt
Megéri kifejleszteni... ...de csak hogy elit legyen Csefike... :-D
Komolyabban: élesben nem próbáltam, csak tesztszerón, de a német vonal nekem sokkal bejön (ez utóbbit járatom is, Grille-G.W. Panther duóval, fun + küldetések miatt.)
(De első a T37, ha az ötös tetszett, ez még jobban fog. Én 900-1000 körüli átlagsebzést hozok vele, és több van benne, bőven... Már rég ki van húzva a Bulldog, de még nem léptem át, sőt nem is fogok, megtartós tank lesz. :-) ) -
Emu
őstag
Tudom nem szabad ilyet kérdezni, de az M41HMC mennyire jó arty (ha valaki most tanulná a művészetét)? Chaffee-val tegnap lett meg az XP T37-re, összeszedjem az arty-ra is vagy hanyagolható?
-
törölt tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Azoknak jó, meg az artyknak is jó, mert szépen le tudja vadászni a ht-kat.

-
Quan-Chi
őstag
nagyon igénytelen volt ez a 7 vége. Már 2 hónapja csak elvétve játszok 1et-1et de mondom a D.max bár megvan az ára mégis jól fog jönni. 65 játékból lett meg de végig szopó volt az MM. Top tier csak az E100-al meg E50M-el voltam és csak akkor nyertünk ha én megnyertem az end game -et. Úgy érzem szeptemberig pihentetni kell ezt a játékot

-
DrDobos
őstag
Koszonom
meg egy utolso kerdes: mivel lehet elerni azt, hogy a meccs kozben az ellenfel es csapattarsak nevei mellett ott legyen az a (szines) szazalekertek, ami megmutatja a nyeresi szazalekot. Az XVM-el csak az a bajom,hogy mar tul sok adatot mutat es nekem tul csicsas(vagy belehet allitank visszafogottabbra?!) -
lacibacsi
addikt
Azért nem annyira vándorlósak azok a pályák. Mindkettőn 30-40 mp után már konfrontálódsz az ellenséggel. Nyilván nem a lomha nehéz tankokkal, de a medek-lightok hamar ott vannak az arcvonalon. Én mindkettő törlését sajnálom. Vitték volna inkább a Harkov-Stalingrad kettőst...
-
válasz
szbalogh
üzenetére
Igen a Buldog az megtartós darab. Azért vettem meg a T49-et mert a buldogra ráuntam és kelett valami más ! Azért nyilván itt RNg+jó helyzetfelismerés elengedhetetlen és utóbbi nem mindig van meg. A felszaladós dombokon érdemes adott dombra odaszűkülni kezdésnél , mert tud nagyot szólni . A 2. csatámra volt , hogy 1086 Dmg a RU oldalába

-
szbalogh
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Én a bulldogot fulloztam ki ma reggelre (na jó torony még nincs de az annyira nem érdekes
)
Második kör ENsk, irány a mező. Jött 2db e25 meg egy Comet. Én emg egy D-max-al és egy SP arty-val azon az oldalon. A D-maxszal jástzottak, közben én kilőttem egy tárból a Comet-et meg az egyik e25-öt
TÁrazás... befejeztem a másik e25-öt, ekkor arratévedt egy másik bulldog, arra is jutott 5-6 a tárból még, a maradék kettőt meg a középen beosont T28 proto oldalába küldtem. Valami 2500 sebzés meg 3-4 kill jött össze. Félelmetes ez a tank...
Az e25 mire észrevette, hogy fogy a hp már megfordulni nem tudott... lehet, hogy nem volt hozzászokva, hogy másnak nagyobb DPM je lehet
-
h1mpi
félisten
Ez a Skoda vonal egy az egybe a Panther vonalat másolja. Az új mapok jók lesznek, de egyértelmű az út, hogy ilyen kicsi pörgős pályákat akar a WG, nem olyan vándorlósakat, mint, amit meg is szüntet...
A legjobb, amikor Malinovkán nem tud kilőni a betonfal résén, mert túl magas

-
jagada
addikt
válasz
lacibacsi
üzenetére
Az a titka, hogy kell hozzá egy rakat t6-nál magassabb szintű kifullozott lehetőleg sok prém. tank, nomeg a prém acc. az alap, amúgy az ember a hajára kenheti az 5x xp az első csatábant. 18k híján nekem sem lett meg a D max mert nem volt kedvem még 50-60 csatát lenyomni a sok tomatoval, csatánként átlag 4-500XP-ért. 60 csata csakis akkor elég, ha van legalább vagy 20-30 magas szintű tankod
-
válasz
DrDobos
üzenetére
Szerintem az E100 nagyobb fun mint a Maus . Az a nagy ágyú a 750-es átlagsebzéssel nagyon jó tud lenni . Viszont kéri az arany lőszert rendesen ,de az ellentől is . elég vicces , hogy vannak körök mikor csak azt látom hogy gold-ot lőtt rám mindenki . A hétvégén mondta Diamand , hogy a küldik szempontjából ( pattintós ) jobb a Maus , mert ugye az E100 alsó köténye elnyeli az aranyat ami ugye nem számít pattintásnak !
Mostanában azt vettem észre , hogy jobb játékosok is az E100-al Fishermans bay-en bemennek középre a házakhoz ? Van ennek értelme ?
Hétvégi akcióban megvettem a T49-et és gyorsan rá is jöttem , hogy ez csak a nagyobb csővel igazi fun ! Elég vicces pillanatokat tud okozni mindkét félnek

-
Jolet
őstag
Láttátok ezt a bemutatót? Szépek lesznek az új pályák, de hogy jók is lesznek e az majd kiderül...
Az új japán nehéz tankok meg brutális méretűek
-
h1mpi
félisten
válasz
DrDobos
üzenetére
Szerintem az E100-as jobb, mert ott van az E75 is és a két Tigris se rossz, bár nekem a II-el vannak gondjaim. A másik ágon az VK Aladár az nagyon vacak, a Béla az OP, a Maus meg nagy és lassú még nagyobb arty mágnes, mint az E100. A küldikhez mind a kettő tökéletes, ha azért vennéd.
-
DrDobos
őstag
Meg egy kis segitseget szeretnek kerni: fogalmam sincs, hogy az e100as vagy a mausos utat csinaljam meg
melyik jobb es miben?? -
DrDobos
őstag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Koszonom mindkettotoknek!

-
Jolet
őstag
Az utóbbi időben kicsit elmaradtam, de tegnap feldobtam a jutubra a meglévő tankászos csatáimat. Akinek van kedve megnézheti őket. Van ilyen is olyan is. Volt pár izgalmas és volt pár törvényszerű, tier 2-től tier 10-ig.
Jó szórakozást! :-) -
törölt tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Én sajnos nem értem annyira rá a hétvégén, hogy csak pénteken és tegnap játszottam, inkább feledhető módon. Volt 1-2 jó csatám, de most még azokkal a tankokkal is gyengén muzsikáltam, amikkel általában egy közepes szintet megütök. Nagyon nem volt velem az rng.

Aztán tegnap meg elkezdtem a T32-t nyomatni. Hát, stock állapotban nem egy nagy eresztés. A nagyobb ágyú miatt fel kellett raknom rá a függőleges stabit, mert a lánctalp még nincs kifejlesztve, ahogy a top torony sem. Azzal a 90-es szívószál ágyúval meg max. verebeket lehet lődözni.
Tudom, hogy azt golddal szokás használni, de akkor meg megeszi a vagyonom.
Egy szó, mint 100, hátha mától (holnaptól) kicsit barátibb lesz az rng meg az mm. 
-
lacibacsi
addikt
Kényelmesen 60-80 csatából meg lehet szerezni, de ahhoz már h1mpi-nek (vagy legalább is "szerű"-nek) kell lenni.
Egy magamfajta noobnak 144 csata kellett hozzá... Ennyi csatából ugyan 76 lett győztes - ami alapján már előbb kész kellett volna legyek - de a sors (WG, RNG, saját bénaságom) miatt többször sikeresen leötszöröztem a nulla (!) sebzéses csatámat.
Természetesen amikor pl. a JT88-al 4200-at sebeztem, akkor veszítettünk... A lényeg, hogy meg van a DM, feladata pedig a St. Emil legényeinek képzése lesz... -
jano_77
nagyúr
Hogy működik ez? Minden alkalommal új címmel kell regisztrálni? Mert én beléptem a régivel és azt írja, hogy küldtek már egy email-t!?
Illetve mikor bejelentkeztem eltűnt a GET KEY gomb 
szerk: regeltem egy új névvel és meg is jött a kód és azt írja a WOT kód aktiváló oldalon, hogy Invalid code!

Amúgy ma reggel 7-ig lehetett megszerezni a Dicker-t-

-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Kapunk szerdán egy BT-7 artyt ajcsiba jól látom a küldetések között?

-
Csak én vagyok olyan hülye, hogy vasárnap du. 1 órakor jut eszembe, hogy az 5x szorzókból könnyen össze lehet szedni azt a 200k XP-t?

-
Tomi0703
addikt
válasz
sebijani1982
üzenetére
és (#99637) Hilpi: T6-8. Legyünk már egy kicsit tisztában a dolgokkal.

-
Hilpi
csendes tag
Sziasztok
Ezzel a csatával szeretnék jelentkezni a versenyre .
Ha esetleg ez nem jó mert régi van mostanim is !
haverom accountjával csapattam -
mrszitya
senior tag
Újabb infómorzsák a Gamescomról és egy videóinterjúból Maksim Chuvalov WoT Product Manager-rel
- gondolkodnak a tengeralattjárók bevezetésén a World of Warships-ben
- a tüzérség újraegyensúlyozása 2016-ban várható
- pillanatnyilag a játék történészei és a játékmenetért felelős részleg az olasz, a svéd és a magyar tankokat kutatja
- a japánok tier 9 és 10-be sorolt nehéz harckocsijairól a szovjet titkosszolgálat archívumaiban találtak információkat
- stb. -
-
DrDobos
őstag
Lenne egy buta kérdésem: Hogy lehet beiktatni a játékba azt a kis narancssárga "lámpakörte" ikont, ami jelez, ha felspotoltak?
-
törölt tag
Öröm és boldogság forrása: kikapcsolom a chat-et, oszt hajrá!

-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Ezzel a csatával szeretnék nevezni a versenyre:
Abbey, standard:
ST-I
Bevitt sebzés: 3799
Páncél által megfogott: 3470
Közreműködés által: 2168
Kapott alap XP: 1232
Összesen: 10669 pontVisszanézve a csatát, nem kellett volna a végén megadnom az arty-k pozícióját.
-
Tarill
őstag
Is-7 nek szemből van valami weakspotja ami belőhető? Hasaalját leszámítva bár még az se könnyű dió...
-
Djuree
félisten
na ma 18/5 win, nyilván mind a 4 nap ilyen volt, de megvan a dickfasz max. ennyi. tetves wg ennyit érsz a manipulációddal...hnap majd megtanulok játszani és megint 50% körül lesz a wn...érdekes...
-
Because
őstag
valaki azt írta viszonylag könnyen fejlődik tier 5-ben háááát, na hagyjuk

-
Sziasztok!
Én ezzel a csatával szeretnék nevezni a PH eventre. Nem nagy eredmény,de az első tank ászom ezzel a tankkal. -
szbalogh
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Beálltam az ablakba és hagytam hadd lőjék a vastag páncélt
Na nem a verseny miatt, hanem hogy felszpotolódjanak.Ja ez nem is az a meccs
már nem is emlékszem rá 
Ja oké meg van
A végén a kis piros tigris még beírta, hogy hehe majdnem kilőttEgyébként utána pár meccsel ugyan ez a szituáció ezen az oldalon és minden lövést bekaptam

-
rudii
tag
Csapó 2 indul! Vajon ki lesz ma a legjobb? Gyere és nézd meg az ország legjobb csapatai, hogy játszanak ma!

[ESL LIVE stream]
-
Chris0321
veterán
Nekem csak 100.000 xp jött össze mostanáig de annyira nem megy a játék, hogy inkább hagyom pedig jól jött volna a gold de nem minden áron. Remélem az FV4202-es küldetésnél szerencsém lesz, már ha nem lesz olyan a küldetés, hogy rengeteget kelljen a gép előtt ülni és munka mellett ne legyen rá sok esélyed megszerezni. Én megtartottam az összes kis prémtankot és a Stugot is mert többet ilyen tankot nem valószínű, hogy kapunk így legalább megvan.
-
zozyk
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Többször is megfordult már a fejemben az acc eladás gondolata,de nem annyira erős acc,hogy komoly pénzt lehessen érte kapni,bagóért meg minek is adnám el...hány acc-on lesz ma estig Dicker?
Olyan tankot meg minek őrizgessek,amivel sosem mennék? A Stug IV is ment a lecsóba pár kör után...
és az összes ajándék lowtier fostaliga.. -
Tomi0703
addikt
Akkor is megtartottam volna, hátha esetleg később ha eladod az accodat.

A replay analyzert köszi és Kakumixnek is. Fél órát szenvedtem vele mire megszűrtem, meg minden és most olvasom, hogy csak az első nyer, de arra most nincs esélyem.
(#99611) szbalogh: Mi ez sok felfogott, botok voltak ellened?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zozyk
addikt
válasz
Paul119
üzenetére
Kiemeltem neked a lényeget és ezzel válaszoltam is...

Újabb PH event:
Időtartam: 2015.07.25 07:00 - 2015.08.09 24:00 (csakhogy legyen mindenkinek ideje játszani)
Nyeremény: 2500 arany
Feltételek:
Bármilyen tier 6-8 tank.
TankAce vagy 1 osztályú csata.
A csata pontszáma a következőképpen kerül kiszámításra: alap XP + kiosztott sebzés + sebzés hozzájárulás (assistance) + felfogott sebzés.
Nevezési határidő: 2015.08.11. 24:00
Kérnék szépen mindenkit, hogy csak egy linket (tehát képet ne!), és az elért eredményt tegye bele a hozzászólásba, és jelezze egy mondat erejéig, hogy a versenyre nevezte a csatát.
Értelemszerűen a legtöbb pontot érő csata lesz a nyertes.
Csak az vehet részt, aki a kiírás előtt regisztrált a PH-ra.+SoulRiever-
Chatban? -
Paul119
addikt
Régebbi videóval is lehet nevezni ?

-
Viktoár
addikt
Erre a történésre tudna valaki magyarázatot adni? Miért nem sebeztem a T67-et?

-
szbalogh
addikt
A PH versenyre ezzel nevezek.
Ha netán esetleg véletlenül nyernék, akkor kérhetem másik accountra a nyereményt?
-
zozyk
addikt
-
Kakumix
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Úgy emlékszem 4x10 csatát kell nyerni és talán még egyet a tankért.
Diarmand:
WoT Replay Analyzer
Zozyk gyorsabb volt. Zozyk, most van hely a szakaszban, ha jól tudom
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én is sokkal rosszabbra számítottam, bár még csak 12 kört mentem vele, így lehet, hogy csak szerencsém volt. Mindenesetre ha kicsit is odafigyel az ember rohadt későn veszik észre, tényleg működik az álcája, a csőlehajlás meg sok helyen jól jön ahol nem kell kimászni teljesen, így a visszatánc a "fedezékbe" is gyorsabb.
Amit meg Te is írtál T6ban durvák a 300-as puszik.
-
szbalogh
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Jó bizony! Jó ágyú, kevés HP.... a legjobb a "sebezd a HP-d 4-5-szörösét" küldetésekhez

-
zozyk
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
1 kört nem mentem vele,ahogy meglett,adtam is el..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ez a dickermax egész jaú, a 300as alfa kemény, kinéz valaki, kapja a puszit.

Bár a lövedék elég lassú, meg lassan szűkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(pl ha b5ben van, akkor megmondom, hogy tuti nincs b4-ben vagy b6ban, aztán vagy veszik a lapot, vagy nem.)

Természetesen a váltások között frissül a felspotolt tank valós pozíciója ,de a fekete háttér marad ..... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Természetesen amikor pl. a JT88-al 4200-at sebeztem, akkor veszítettünk... A lényeg, hogy meg van a DM, feladata pedig a St. Emil legényeinek képzése lesz...

Illetve mikor bejelentkeztem eltűnt a GET KEY gomb 

amúgy két nap alatt kényelmesen megvan 60-80 csatából.