- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
nyilván magyarok voltak.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
tag
-
ddt500hu
veterán
válasz MinionFlasH #96392 üzenetére
Nem is értettem, hogy mi történik. Simán elbújik az IS és befoglalnak. PTA leforog mint a szél, 40t miért ugrott bele a vízbe? A proto mi a lőcsnek tolatott vissza ha azután újra előjött? És nem mind volt 500wn8-as. Még a PTA érthető volt hiszen a 130wn8-val valszeg bot vagy tényleg idióta volt.
De hát nekik legyen. -
törölt tag
Klassz!
Sajna a videót nem tudtam megnyitni. -
Stigma.HC
senior tag
válasz #43783936 #96387 üzenetére
Sokat ne várjatok ilyen esetben még hétköznap se. Mikor a klán egészét kirakták 2 napra a saját hülyeségük miatt és még egy bocsánatot se nagyon lehetett kisajtolni belőlük... (ez talán megvolt a fene se emlékszik már rá, lassan 1 éve volt)
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
törölt tag
válasz #43783936 #96302 üzenetére
Ma megjött a reklamációmra a válasz a supporttól:
Gyakorlatilag csak a bannolós levelet ismételték meg, némileg átfogalmazva, ha jól sejtem ezt is egy automata küldte, mert nem hinném hogy szombaton valaki is dolgozna a reklamációs részlegnél.Hello Tank commander,
First of all, I would like to thank you for getting in touch with us.
Your account has been suspended for using additional software in the game or for joining battles without participating actively or by entering the battle and being "away from keyboard" in order to accumulate experience and credits.
The violation was reported by the Automated Anti Bot and Leeching System and then investigated. The ban was given according to our rules and it is a final decision.
Regarding the information, and procedure taken in gathering the information needed, we do not provide any information to protect the procedure and to make sure that no one is able to exploit the system. I hope you can understand this.
By playing the game, you have accepted the End Users License Agreement and supplementary documents. With this, you agree to read, understand and respect the World of Tanks Game Rules, which contain the following paragraph regarding the rule you have violated:
“4.06. Using bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders, or any other similar methods to accumulate credits and experience without the participation or with passive participation of the player within the battle.”
You can find more information about the Game Rules if you follow these links:
http://worldoftanks.eu/en/user_agreement
http://worldoftanks.eu/en/privacy_policy
http://worldoftanks.eu/en/terms_of_servicehttp://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum-29/announcement-26-world-of-tanks-game-rules/
Your account will be unlocked once the sanction has finished. However please note that if this happens again your account will be locked permanently.
-
syler123
veterán
Köszi mindkettőtöknek, olvasgatok
-
Borisz76
veterán
válasz syler123 #96383 üzenetére
Menjél az összes tankkal jó sokat.
Fejleszd a személyzetet. ( alap képzés 100%-ra aztán a képességeket is add hozzá. )Ezután ha veszel magasabb szintű tankot akkor a kiképzett legényeket át lehet bele rakni !
( Eladásnál a fiúkat a barrakba kell küldeni, az új tankot meg személyzet nélkül kell venni.)
Így hatásosabban működik egy gyengébb tank is.Nézegess videókat a YT-ról , azokból is sokat lehet tanulni.
Egy gyengébb tankkal is lehet jó köröket menni.
Helyzetfelismerés , pálya ismerete és helyezkedés...ezek talán a legfontosabbak.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
MinionFlasH
senior tag
válasz syler123 #96383 üzenetére
Itt találsz választ a kérdéseidre!
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Nem rég kezdtem bele a játékba, vagyis régebben próbálkoztam vele, de akkor valahogy abbamaradt a legelején, grafika sem volt nagy szám, most viszont elég jól néz ki és kezd megtetszeni.
Eddig a T1 Cunningham tank tetszik a legjobban. Viszont olyan kérdésem lenne hogy valamiért alapból megkaptam az összes ország egyes szintű tankját, meg még fene tudja mennyit, nem lenne jobb eladnom mindet amit nem használok? Mert ez így tiszta káosz, alig találom meg azt amivel menni akarok. Esetleg van valahol egy lista amiket érdemes megvenni szintenként? Kezdetnek egy II-es és egy III-as tank kellene. Melyik országból érdemes választani?Vagy érdemes kinézni egy magasabb szintű tankot, aminek a fáján végig kell menni hogy meglegyen?
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz GeneraL_XTX #96381 üzenetére
Valamelyik kicsi ágyúval volt aminek csak 119-120 az átütése. Csak 160-at sebzett volna. Persze Dickerrel bármit pattintani csodának minősül.
-
Phobion
őstag
First win után megmarad a szorzó?
-
szbalogh
addikt
válasz adamgreen #96370 üzenetére
Nekem már tegnap óta. De meg van fűszerezve egy ilyennel is:
"Error: Unable to purchase Equipment 'Vertical Stabilizer Mk 1'. Try again later. "
Gondoltam megveszem előre...
A shopból nem megy, de az obj140D-re fel lehetne tenni, de onnan meg goldért kéne leszedni...A fő accountomon minden oké.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
adamgreen
senior tag
Indul a WG bug baromság. free xp és a gold nem látszik teljes katarzis
-
h1mpi
félisten
Szerintem a vstab a leglényegesebb, mert 20%-al kisebb célzókörrel indulsz. Mindenki toronyforgatás vagy megállás után lő. (Ha áll, akkor meg mind1, mert összeszűkülve kempel). HT-nál szerintem töltésgyorsító, vstab, célzásgyorsító az alap, ha van BIA a legényeken, akkor a célzásgyorsító helyett, ventit ajánlok rá.
Fully electric lifestyle!
-
MCGaiwer
addikt
válasz Iron Funeral #96366 üzenetére
fel lehet rakni gld-t meg stabit is egyszerre.
egyébként a stabi és gld között 1-2%nyi a különbség, szóval kb tök mindegy, ha már az van fent nem éri meg a credit/gold kidobása a cserét.Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Iron Funeral
őstag
válasz Blue Eagle #96360 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, szerintem a KV-2-re is is jobb már az EGLD, de mivel arra nem megy fel a VSTAB ezért igazából nem kérdés, hogy mit kell használni.
Én valahol itt (4-5s aimtime) húzom meg a vonalat, amire már azt mondom, hogy igen lassan céloz de ezek általában maguktól értetődőek mivel ezek mindegyike howitzer (aka. derp). Az e fölötti értékeket az arty miatt írtam igazából, hisz ott szemmel látható a különbség (pl. ciklusonként 0,75s gyorsulás 7,5s aimtime mellett), viszont ha felrakod az EGLD-t az FV215b (heavy)-re, akkor nem sok különbséget fogsz látni, ha egyáltalán észreveszed azt a ~0,17s ciklusgyorsulást amit ad.(#96361) meunier: végül is nem rossz az EGLD, nem arról van szó, de igazából a létező legpontosabb löveget akarod minden körülmények között, ezt pedig a VSTAB biztosítja nem az EGLD. Ez meg független attól, hogy rambózol, vagy csak egy kő mögül kukucskálsz ki. Alapjában véve olyan HT-re amire felmegy, a rammer-venti-vstab a szenthármasság, de vannak tankok amiket másként is szerelhetsz (pl. optika vagy EGLD a venti helyett, esetleg wet ammorack ha nagyon allergiás vagy a lőszersérülésre).
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
törölt tag
válasz Viktoár #96362 üzenetére
Biztosan front van. Délelőtt én is le lettem motherfucker-ozva. Gondolom azért, mert kilőttem az artyt.:/
Másik komoly csávó (ez magyar volt) a togII-vel seggbe lőtt. Mondom neki, hogy ne egem, az ellent lője. Erre meg neki állt feljebb, hogy miért voltam előtte? Hát, mire odaért, ahol én voltam, felvettem a harcot az ellenséggel vagy 2 perce. -
Viktoár
addikt
Néhány embert már az is zavar ha játszok?
Az imént megyek t4-es könnyű tankkal,amx 40-el (mellesleg nem valami jó tank) és egy t5-ös nehéztankba,churchill 3-ba belelőttem kemény 99 dmg-t.Utána kilővi az arty és elkezdi írni nekem hogy egy hacker vagyok.
Kérdem tőle hogy miért? A válasza: -csak mert és én egy b.zi ci.ány vagyok és különben is jobb a statja.
Most erre annyit írtam hogy akkor biztos okosabb vagy te cerkófmajom.Aztán csata után ránéztem az úriemberre, Erikk_defender.
Nem vagyok jó játékos de ezt a szintet még én is megütöm.De nem is ez a lényeg hanem hogy mivel érdemelhettem ki az ellenszenvét?
Üdv:Viktor
-
törölt tag
válasz Iron Funeral #96358 üzenetére
Köszönöm a részletes választ. Most gyakorlatilag ez van fent a tankon: venti, célzás- és töltésgyorsító. Akkor mégsem ez az ideális hármas. Gondolom, ez játékstílustól is függ. Nem szeretek rambózni. Inkább a második vonalban vagyok.
-
Blue Eagle
őstag
válasz Iron Funeral #96358 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy KV-2 re jobb a stabilizátor mint a célzásgyorsító?
-
hesszan
aktív tag
Sziasztok!
Muhaha, ezt nem gondoltam volna. KÉP. Tudtam h védelem is játszik, de azt hittem valami kell legalább 20 vagy valami nagyobb érték. HT7 - t28c
Sungdurung
-
Iron Funeral
őstag
válasz #84221696 #96357 üzenetére
...nem egészen.
A stabilizátorral alapvetően 20%-al kisebb célkörrel indulsz amikor nekiállsz célozni, így kevesebb célzási ciklus szükséges ahhoz, hogy teljesen leszűküljön a kör. A Célzásgyorsító pedig magukat a ciklusokat gyorsítja be 10%-al. Na most, pontos számokat nem tudok fejből, de bizonyos aimtime alatt (ami ugye egy ilyen célzási ciklus ideje, pl.: 2,9s, 2s, 3,4s, stb) a stabilizátor jobb eredményt nyújt a teljes célzásidőt tekintve mint a célzásgyorsító, plusz ugye menet közben is pontosabb a löveg. Szerintem "normál" lövegre mindképpen a VSTAB illik amennyiben feltehető a tankra, és az igen hosszú célzásidejű (5-6-7-8s) derp lövegekre hasznosabb a HE (tehát KV-2, vagy mindenféle arty mondjuk azokra nem is tudsz mást rakni). Ha mindenképpen akarsz EGLD-t használni akkor azt a VSTAB mellett tedd és ne helyette.
-
törölt tag
Ment a célzásgyorsító. Most ennek nagyobb hasznát veszem, mint a stabiknak.
A mai nap az artiké!
Úgy durrogtatnak, mintha muszály lenne. Már arra gondoltam, a föld alá bújok. -
Chris0321
addikt
válasz Blue Eagle #96351 üzenetére
Célzásgyorsító helyett ahol lehet jobb a vertikális stabilizátor.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Kb. egy hete nem játszottam és most amikor belépek a játékba a garázsbam nem látszik az aranyam és a szabad tapasztalatpontom. Azt írja, hogy szinkronizálás alatt van és hamarosan látszani fog, de nem változik semmi. Mi lehet a gond?
-
r.laci38
tag
A tesztszerón 10-ből 8 csatában volt 1-2 toronyeszű, aki kiszedte a saját artikat, majd randomra vkit, aztán őt szedte ki vki, majd az őt kilövőt 1 harmadik bosszulta meg, és így tovább, és így tovább...
Kérdezem, hogy ez vmi új sport? Erre engem szed ki a popohead BC-25.
Akkor most itt kérdezem.
Ez vmi új tesztszerós marhaság? Ki kékül be hamarabb játék, vagy mi a szösz? -
Greentea
senior tag
válasz #84221696 #96348 üzenetére
Utóbbi sajnos alap, gyakori manapság...
Siemka kto pl, köszön az ellenféltől egy játékos majd pluton?, visszaköszön a meghalt csapattárs ugyan így, és következő mondanivalója az életben maradt csapattárs/sak helyzete... De legalább a testvériség érzetük megvan, nem úgy mint nekünk, mert mi leginkább szidjuk egymást ha magyar az ellenfél. Bár lehet ez a helyzet náluk is, nem értem a szláv nyelveket. -
MinionFlasH
senior tag
Leo 1 harmadik skill legényeknek (4, nincs rádiós)
helyzetfelismerés, pillanatkép, sima utazás, bizt. elhelyezés jó lesz?
-
törölt tag
válasz Iron Funeral #96347 üzenetére
Értem. Köszi a tanácsokat.
Ma kétszer is találkoztam egy érdekes jelenséggel: a halott ellenfél beárulta a saját csapattársának a pozícióját! Ezen kicsit (inkább nagyon) csodálkoztam.
-
Iron Funeral
őstag
válasz #84221696 #96346 üzenetére
Lel
Azt csak akkor rakj fel ha az alap lánctalpra akarsz felrakni nagyobb tornyot meg löveget... vagy ilyesmi. Érdemes megtartani mert legalább nem kell fél milliókat költeni rá adott esetben (persze csak akkor ha nem sajnálod rá a 10 goldot).Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
törölt tag
Valamiért ezt raktam fel. ezek szerint fail.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
T29: függőleges stabilizátor vagy fejlesztett torziós rugók?
-
rudii
tag
Csúzli tankparancsnokok! Éppen a tisztelgést gyakoroltam mikor rájöttem, hogy sokkal jobb WoT-ozoni! Teszt szerver is teszteltem hát szó-szó.
[Live Stream] -
jr1994
addikt
Valaki meg tudná mondani hogy mi a *om ez a lagg? Konkrétan látom hogy lőnek de mozogni azt nem tudok, meg amúgy is fél másodperceket késik az összes lövésem meg a tankom mozgása.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
h1mpi
félisten
válasz Iron Funeral #96333 üzenetére
ránézek teszten, hogy milyen egyelőre nem tervezem azt az ágat úgyse
jött szembe egy másik ilyen dög és meg se tudtam lőni meg kell nézni a weak spotokat rajta, amúgy nem rossz
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
Na de azért "pontatlan" és pontatlan közöt tis van különbség, 0,48 (és a 0,42 SEM) pont nem olyan pontossági érték amit egy masszív 170 tonnás platformtól elvárnál. Emellett írtózat lassan céloz (3,3-3,5s nem tudom kinek a segglyukából jött ki), és még a soft statok is gyengébbek; pl. torony forgatás közben több mint 100%-al rosszabb az egérkaki, de mozgás és fordulás közben is egy jó 50%-al gyengébb eredményeket produkál(ha a 12,8cm löveg van rajta akkor jobb a helyzet de sajnos az is röhejesen gyenge) . Tegnap konkrétan 32 méterről nem tudtam eltalálni a másik egérkaki kupoláját... De itt még nincs vége a dolognak, mert gondolnád, hogy nagy löveg+HE jó móka lesz, hát nem. BiA+Csoki+Venti=19,08s reload és a 12,8cm löveg is egy jó másfél másodperccel lassabban tölt mint a jelenleg a béla vagy az E-75 (12,95 vs 14,45s). Olyan érzésem van, mintha kínosan akartak volna arra ügyelni, hogy nehogy jobb legyen mint a Maus mert jelenleg kb. semennyi előrelépés nincs a Béláról, de ez amiatt van mert piszok gyenge a Maus...
Egy szó mint száz, ez nagyon alulmúlta a várakozásaimat, pedig nem gondoltam egy pillanatig sem, hogy meg fogja ütni a Béla szintjét az új tank.
-
MCGaiwer
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz ddt500hu #96316 üzenetére
Jó kis csatát toltunk ma...
Rá pár körrel meg Zsömiékkel toltuk.. PH nap van ma..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
ddt500hu
veterán
Aha. Köszi. Szerintem is brutális buffot kapott az eleje. IS3 sima ammo nem vitte be a hasát. Goldra kellett váltanom.
-
h1mpi
félisten
Szaladtam ma is egy elég jó kört az SP-vel sajnos a végén kilőtt az arta (természetesen), mert ammorackes voltam és nem tudtam gyorsan kilőni. 8391 a verseny szerinti pontom, lehet ezzel nevezek is.
12 000 WN8-at adott[ Szerkesztve ]
-
adamgreen
senior tag
Azért ha ez nem bug akkor nagyon sokan anyázni fognak
-
szbalogh
addikt
válasz Quan-Chi #96279 üzenetére
Dolgoznak már azon, hogy az automata megasságállítást kiveszik és magadnak kell majd minden tank, minden ágyújának minden egyes lövedékét megtippelni, hogy milyen ívben fog menni és úgy célozni. Már nagyon várom. Mondjuk a sok piroska abszolút nem fog tudni egyetlen messzi célpontot se eltalálni.
Nick: HE_Storm
-
Djuree
félisten
válasz adamgreen #96303 üzenetére
engem is reportoltak már ezzel azzal a hülye indokkal, vagy mert csak kilőttem őket kisebb tankkal és ez felbaszta őket. de gondolom, vagy legalábbis remélem, azért ezt nem veszik komolyan bizonyíték hiján.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
adamgreen
senior tag
válasz #43783936 #96292 üzenetére
Ez kemény . Amugy a über mega pro lila unicumokat is alapbol reportolják mert miért ne.
Szal itt a WG nek erre ki kéne találnia valamit.Sőt lehet it a forumozok 90% nális már felgyülemlett egy pár report csak nem tudtok rola.Aztán majd egyik nap megyünk mi is pihire a pistikék miatt
-
Djuree
félisten
válasz #43783936 #96292 üzenetére
mindenképp írj nekik, ne hagyd annyiban, már csak azért sem mert legközelebb permaban lesz és ha az tévedés is lesz, mint gondolom most, utána már nem tudják visszaadni az accod.
írd meg nekik h aslaint használsz és semmi macro nincs, sőt azt se tudod mi az, meg h voltál a csata felében afk és ezért sokan reportoltak.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CPU léghűtés kibeszélő
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- További aktív témák...