- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz 04ahgy #97596 üzenetére
Igen. Ja, és egyet kihagytam!
SP I C Ez lecseréli az Aufkulát.
KJP 8-as TD, valószínűleg a JT88 hamarosan kikerül a shop-ból
Tigris, 9.10-ben elvileg jönnek a japán nehéz tankok. A legfontosabb, hogy nagyon nehezek lesznek[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
MCGaiwer
addikt
válasz jr1994 #97594 üzenetére
mégis mi lehet poén? hacsak nem ugratott rá utolsó élő játékosként a másik utolsó élő játékosra a mountain-pass hídról, akkor nem igazán tudom elképzelni mi lehetett a nagy poén. a második mondatnak nem vágom milyen relevanciája van ebben a kontextusban...
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
jr1994
addikt
válasz #40993792 #97572 üzenetére
Ja, kár hogy a valóságban mégis első, és nem 0.! Amióta bejött, van ez a bug, de úgy tűnik leszarják. Pedig tényleg ez lenne a női legénység értelme Velük kapcsolatban pedig ez a legjobb cikk amit én ismerek: link. Röviden: csináljátok valahogy úgy ahogy galervin93 írta.
(#97576) 04ahgy: elvileg jön a japán Tigris meg a Kanonenjagdpanzer.
(#97583) Warton: Az "értelmesen kell őket berakni" és az "M12" (vagy bármilyen arty) szavak használata egy szövegben a női legénységekről szóló hozzászólásban elég nagy fail Artyn 3. fölött milyen skill van ami létfontosságú?
(#97590) ballington: bár nézem QB videóit, streamet úgy általában nem nagyon szoktam nézni (esetleg YT-ra feltöltött összefoglalót Na'Vi-soktól), hogy lett meg neki? Vissza lehet nézni? Nekem még hátravan 3 küldetés előtte.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
h1mpi
félisten
-
galervin93
addikt
válasz ballington #97580 üzenetére
Én először kettőt ültettem a Chaffe-be, aztán jött a harmadik (mellete sima legények), majd a negyediket már a T37-be képeztem, majd a hármat is átültettem ide.
Ha valamibe abszolúte nincs legényed beültetheted őket úgy, hogy nincsenek meg mindannyian, idővel csak meglesznek. Illetve érdemes olyan ágat választani, ahol 4-5 fővel végig lehet menni.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Warton
őstag
Értelmesen kell őket berakni a tankokba. Pl. nekem jelenleg 11 nő van. 3 BatChat25t, 6 M12-ben, 2 Challangerben. Ha lesznek még csajok akkor azokat a Challangerbe fogom tenni. Amíg nincsenek meg addig férfiakkal pótolom a hiányzó létszámot a tankban jobb hiján. De azért jó, előre eltervezni, hogy hova teszed őket. Tanácsos olyan tanktípusokba tenni, ami újabb fejlesztés és még nincs bejáratott legénysége. Nyílván egy 3 skilles legénységet nem érdemes nőkre cserélni, de ahol csak 1 skill van félig ott már van létjogosultsága, mivel a SoS-on kívül kap még egy szabad skillt.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
h1mpi
félisten
Gondoltam leduplázom a T32-t, már nincs messze az M103. Ez lett belőle T28 HTC HT-15 pipa
replay, akit érdekel
Fully electric lifestyle!
-
zodo
nagyúr
Igen mert rákerestem és ezt találtam a témában:
"100%-os legénységgel kapod a jutalom tankokat, a női legénységi tagot viszont 2 képességgel (alapból lesz 1 100%-os Acél Nővérek (Elit Alakulat(BiA) női megfelelője) és elég TP még egy 100%-os képességre (ezt már te választod ki)"
"Elvben minden teljesített 15. küldire kapsz női legénységet (tehát jelenleg 20 elérhető)"
forrás: wothungary.hu fórum / off topik
-
Akcok94
senior tag
válasz ballington #97577 üzenetére
a női legénység úgy ér valamit ha egybe vannak, mert "acél nővérek" csak egybe aktiválódik, mint a elit alakulat.
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
ballington
addikt
A női legénység mivel jobb, mint az alap? Eddig 2 van belőlük, de még nem használtam őket.
Érdemes egyenként berakni valamelyik tankba? Ti hogyan helyezitek el őket és milyen posztra?Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
04ahgy
nagyúr
Érkezik új jármű a 9.9-ben, vagy csak cserék és HD modellek lesznek?
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
-
adamgreen
senior tag
Fejlesztöi hircsokor 155
Kedvencem belöle :
A fejlesztők gondolkodnak azon mit tegyenek az aranylőszerrel. -
Warton
őstag
válasz Chris0321 #97567 üzenetére
Az SPG és TD küldetések nekem elég simán mentek, egyedül a TD15-re fejlesztek még egy T10-es TD-t. Aztán majd azzal nekigyürkőzök. Az MT küldetések többsége se sokkal nehezebb, csak sajnos van az a 3... 1. gyújts fel 2 tankot, (puszta szerencse az egész) 2. lőjj ki egy, két szinttel magasabb nehezet (valahogy nem akar az MM ilyen tankot bedobni az ellenséghez)), 3. lőjj ki 3 spg-t (mindig csak 2 van, vagy előttem kilövik az egyiket) + MT15, ami szintén nem lesz túl könnyű, azt nem tudom fejből td-ket kell kilőni asszem. Ezekből az 1. és a 3 a legnehezebb szerintem.
A nehezekbe és az lt-kbe annyira nem kezdtem bele istenigazából, így félgőzzel a küldikből 5-5 csináltam meg, nagyon minimális erőbefektetéssel. Kb. azokat amikkel garázshelyet lehet nyerni. Vannak cseles küldetések az már látszik, és igen, ezekben az ágakban nehezebbek a küldetések.
-
zsolthee
senior tag
A SIA képesség a női tagoknál 0. vagy 1. skill-nek számít?
-
Warton
őstag
válasz Chris0321 #97563 üzenetére
Ez a küldetés teljesen random. Nekem Lorrain40t-vel sikerült felgyújtanom egy FV183-as TD-szemből. Egyszer csak összejön. Kb. így csinálom a T55-öst is, ahol kettőt kell felgyújtani. Nem nagyon görcsölök rá, egyszer csak összejön.
Jó lenne, ha a következő patchben kiszednék, mert nagyon idegesítő küldetés.
-
Chris0321
addikt
válasz szallasi007 #97564 üzenetére
Sajnos azt már eladtam, mert kellett a kredit a következő tankra, a Panther-el próbálkoztam már de azzal sem sikerült. Persze általában top tier voltam vele, így nehéz lett volna kigyújtani egy nagyobb tankot.
-
Chris0321
addikt
Eléggé megakadtam a T28 medes gyújts ki egy szinttel nagyobb tankot küldetésnél, már csak ez hiányzik és mehetnék a 15-ös küldetésre. Mostanában a Centurion 7/1-el és a T-44-el mentem sokat, de nem igazán akar összejönni ezért szeretnék tanácsot kérni milyen szinten érdemes próbálkozni ezzel a küldetéssel.
-
Warton
őstag
Végre!!! 1600 fölé kúszott a WN8-am..
-
jagada
addikt
Melyik is az a mod ami benne van az aslainban is és számolja a spot sebzést valamint a pattintott lövéseket is?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
-
törölt tag
válasz Viktoár #97543 üzenetére
Nekem ma csak egyszer adta be a redshire-t és én is oda álltam kempelgetni a 8.8-as jt-vel. Én azért, mert messzebre nem jutottam el ezzel a harckocsival, mert ez a csiga a szakadékba sem gyorsulna fel rendesen. Arról a dombról tudtam sebezni. Mondjuk ht-kat azért nem, de vagy két light beleszaladt a pofonomba.
[ Szerkesztve ]
-
pyxystyx
tag
Sziasztok!
A mostani akciót kihasználva szeretnék fogyócikkeket venni, de valamiért nem lehet.
Már a vásárlási panelen is üresek a mezők, ha beírom, hogy hány darabot akarok, az ára sem jelenik meg, de a vásárlás gombnak sincs felirata. Amikor mégis rányomok, kiírja: "Fogyócikkek 'Kis javító készlet' megvásárlása sikertelen. Próbáld újra később." Kreditem van elég a vásárláshoz.A legutóbbi ilyen akciónál sikerült bevásárolnom, most nem tudom miért nem megy.
Vagy valami feltételhez lenne kötve a vásárlás? -
h1mpi
félisten
válasz Gyuri27 #97541 üzenetére
Én elég sokat szidom a végét, de azt azért nem nézem ki, hogy XY megveszi a javítókészletet és tomató józsika azért lő neki ammo racket. Én már 3 hónapja vettem vagy 2000 db-ot és mindennap elhasználok egy csomót, mert a 8.4-el jöttek a sokkal jobban sérülő modulok. Legalábbis ahogy észrevettem.
Fully electric lifestyle!
-
Viktoár
addikt
válasz Gyuri27 #97541 üzenetére
Nyílván én vagyok a hülye hogy így alakultak a csaták ....
Azt tudja valaki hogy a redshire mapon miért állnak a td-k állandóan a bázis melletti dombra a házak mellé?
Onnan nem is látnak rá oda ahol a nehéztankok szoktak csatázni,ergo nulla támogatást kapnak.Akkor tudnak hozzászólni amikor leszedik a saját csapatuk nehéztankjait és a alacsony hp-s ellenfelek megindulnak a bázis felé.Viszont akkor meg már menjenek a pi..ába.
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
Kihagytam 2 napot a játékban erre ma minden csatában első lövésre vagy az ammo storage-t lövik el vagy a töltőt.Kivétl nélkül minden csatában és tök mindegy milyen tankkal megyek.
Mentem t3-as könnyűvel,t5 könnyűvel,t6 könnyűvel,t6 nehézzel,t4 td-vel,t9 td-vel Mindezt úgy produkálja a játék hogy egyetlen arty találatot sem kaptam.Mindegyik járművel legalább két kört mentem és az első találatra elszált a két dolog közül valami.
A dolog érdekessége az hogy mielőtt elékezdtem játszani bármivel is,betankoltam nagyméretű elsősegélyből és nagyméretű szerszámosládából.
Kövezzetek meg de én úgy látom szándékosan használtatja el velem a fogyócikkeket. Így 12 csata után már kicsit idegesítő hogy ennyi cuccot el kellett használnom,hiába van leárazva.
Üdv:Viktor
-
rlazol
veterán
válasz syler123 #97500 üzenetére
syler123: nyugodtan eladhatod a tankot, amíg van hely a barakkban a legénység oda kerül.
A gond akkor van, ha nincs hely a barakkban.ugye nem a KV1-be akarod tenni a DW2 legényégét? Mert az nem fog menni, mert nem azonos a nemzet...
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
adamgreen
senior tag
Next top of the tree AMX 50 B vonal.
Szerdátol indul -
rudii
tag
Csúzli mindenkinek! Úgy érzem a mai játékom ilyen tökéletes lesz! Amennyiben nem, sok goldra lesz szükségünk. :ASD
[Live Stream] -
Because
őstag
köszi! ezért mondom, hogy bőség zavara
olyan rég játszottam már bármivel még szerencse, hogy volt itthon madzagos egér is bill a vezeték nélküli használhatatlan lett. néznem kell normális számítógép asztal, mert a mostani kihúzható részén el se lehet férni... aztán a szememet bántja a monitor... mennyit mindent hoz maga után egy 750ti vásárlása
-
vhw
addikt
válasz Because #97522 üzenetére
Egy perccel sem kell több idő ahhoz, hogy egy tankvadászt válassz/fejlessz ki.
Azzal kifejezetten maradhatsz a háttérben (ha egyébként sem használod ki a mozgékonyság / forgó torony adta előnyöket) - és több kárt tehetsz az ellenségben egy nagyobb ágyúval; akár közel, akár távolabb van."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
ddt500hu
veterán
-
vhw
addikt
válasz Because #97520 üzenetére
Elhiszem, hogy kezdőként nem könnyű és gyakran reménytelen a játék, de ezen a pályán inkább okosan kell felderíteni ha már ilyen leosztást dobott a gép - ami meglehetősen sok tapasztalatot és pályaismeretet kíván... De hátul üldögélve valóban nem lehet csinálni semmit...
Másrészt nem igazán értem az új játékosok "tanácstalanságát"; találkozik a problémával, hogy az ágyúja mit sem ér nagyobbak között (szembesültem vele anno én is)
-> a megoldás, hogy nagyobb ágyú kéne, nem?
-> ha már egyszer nem lehet nagyobbat rakni az adott tankra keressünk olyat amire lehet
-> azonos szinten a TD-kre az esetek döntö többségében van nagyobb ágyú: nagyobb sebzés, nagyobb átütés
-> nagyobb esély a sebzésre, a kill-re, a sikerreÉs TD lévén nyugodtan maradhat kicsit hátrébb - amíg ismeretlenek a pályák, az ellenséges tankok stb. - mert egyébként is ez a tanktípus feladata. A nagyobb löveg miatt nagyobb távolságról is lehetséges sebző lövéseket leadni.
De hogy mozgékony, könnyű fegyverzetű tankkal támasztjuk a bázis közeli ház oldalát, újra és újra elkeseredetten nyugtázzuk, hogy ezredik alkalommal sem képes átütni semmit a lövegünk... nos az tényleg nem vezet sehová.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Kakumix
senior tag
válasz Kean_Sorbo #97515 üzenetére
Akció, de már nem először. Ráadásul ez most egy rövid akció, ami szeptemberig tart
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
vhw
addikt
válasz joergie #97516 üzenetére
Ram mindenképpen kéne - játékon kívül is javítana a helyzeten.
A wot-hoz meg ugye proci kéne még... vagy ezt a meglévőt feljebb húzni, ha a proci/lap/hűtő tolerálja.
Vagy találni valami jóféle phenom II-t (most itt aprón vannak 6-7k-ért 2 magos ~3+ GHz-sek).Ezen felül meg platformváltás... 1155-ös lap, meg hozzá akár egy celeron/pentium.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
04ahgy
nagyúr
-
joergie
őstag
Megkérdem már, ebben biztos vannak nálam okosabbak. egy amd am3 foglalatos ddr3-as 235e kétmagos 45w-os proci ketyeg a gépben 2.7ghz-en, 2gb rammal, és egy hd4830as 512mb vidkarival. Mekkora legkissebb ráfordítással lehetne érzékelhető élményjavulást elérni? +2gb ram? vagy egy izmosabb proci?
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Kean_Sorbo
őstag
Hali! Ez a szabad XP felhasználás képességnöveléshez ideiglenes, vagy ez egy új végleges funkció? (Elég jó dolog, legalábbis az első képességnél.)
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
vhw
addikt
Egy sima 1 Gb 750-nel ilyen beállításokkal ~40-60 fps környékén mozog fHD-ban.
2 Gb-s ti teljesen jó lesz szerintem."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
tween
őstag
sziasztok!
VGA csere előtt állok és nem tudom mit vegyek erre a játékra, hogy legalább közepes grafon jól fusson ( fullHD felbontásban) . Egy gtx 750 ti 2gb-ot néztem ki. Megfelelő lenne?[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
na ezért nem értem miért kell 5-ös ellenfél ellen menni 3-asként: we didn't even scratch them
benne vagyok a seggébe az meg mosolyog[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
grizlisandor
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OpenMediaVault
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest