- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee1984
senior tag
Üdv.
Pocok M3 pro random újra indul és valami recovery menübe lép és néha újraindul.
Ha a restartra nyomok akkor is visszatér a recovery menübe.
Aztán egyszer mikor rápróbálok akkor betölt.
Ötletek vagy megfejtés, hogy mi lehet vele?
Érdemes vele foglalkozni vagy kuka?üdv Zoli
-
ironbed
aktív tag
válasz Pakmara #1011 üzenetére
Hát, akkor ezt nagyon sajnálom.
Végső megoldás lehet a "Xiaomi-doktor" Komáromi Attila, akit ha itt nem de a Facebookon biztos megtalálsz. Neki szakszerű, forrasztós megoldása van.
Nagyon profi és sok "javithatlan" vagy "profi" szerviz által elrontott telefont hozott vissza a "halálból" -
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Nekem is előjöt...A forrasztgatós/vasalós opciókon kívül mindent kipróbáltam. Egyszer volt, hogy megjelent a töltés képernyő de utána se semmi. Már megvan az utódja. Van arra mód, hogy jelen állapotában lekerüljenek róla az adatok, vagy mindenképp szervízeltetni kell és csak utána megy az adatmentés?
-
petymek
senior tag
Hyper OS-t próbáltátok? Hogy megy fel rá?
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
--HARDCORE--
senior tag
Valahogy úgy, csak nem nyomógomb hanem tolókapcsoló. Igen, az alaplap ilyenkor felszabadul az áramellátás alól. Visszakapcsoláskor simán be tudod utána kapcsolni a bekapcsolójával egy alkalommal. Utána megint le kell kapcsolni és így tovább.
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
-
-
ironbed
aktív tag
válasz szemy94 #1000 üzenetére
Szia!
Nem kell forrasztani. Nekem az működött, hogy leszedtem a hátlapot és a belső borítást és az akku kábelt lecsatoltam meg vissza. Ezen annyit lehet "turbózni", hogy az indításkor a bekapcsoló gomb benyomása közben csatlakoztattam a töltőre.
Remélem segít és el tudod menteni a dolgaidat. (rendszeresen érdemes menteni a telefonokat! én kétszer buktam el adatokat, szerencsére elég keveset) -
szemy94
senior tag
Hello mindenki! Hétvégén jelentkezett a hiba, kikapcsolás után nem indult újra (előtte elvileg hirtelen fura volt a kép, azért akarták újraindítani, hátha megjavul), azóta sem lehet bekapcsolni, sem fastboot, sem recovery, töltésre sem rezzen, bekapcsoló gomb akármeddig nyom sem történik semmi, mi segíthet a legkönnyebben, hogy az adatokat le lehessen róla legalább másolni? Bizos megoldás gondolom nincs, youtube-on láttam újra forrasztást meg ilyenek, hát azt még szerelőből is nehezen nézem ki
Amúgy 2020 novemberében rendelt darab, nem volt vele ilyen gond még sosem, tehát lehet az is, hogy nem a tipikus baja van, az talán korábban jelentkezett volna(?)Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
kavalkád
aktív tag
válasz Viktor0610 #996 üzenetére
igazad is lett, a töltő jó, de a kábel megadta magát. annyira triviális, hogy eszembe sem jutott, hogy ezt megnézzem, túlkombináltam. köszi a segítséget!!!
-
kavalkád
aktív tag
válasz Viktor0610 #996 üzenetére
okés, köszi, akkor megyek szerzek másik töltőt első körben.
-
MODERÁTOR
válasz kavalkád #995 üzenetére
Próbáld ki másik töltővel, kábellel, hogy kizárd azoknak a hibáját.
Esetleg nézd meg, nem ment-e tele kosszal a töltőcsatlakozó. Fogpiszkálóval, esetleg régi fogkefével, ha van ottnon izopropil-alkohollal tudod kitisztítani.
Ha egyik sem segít, akkor vagy az akku döglött be, esetleg más belső hiba van -> szerviz.Xiaomi 13T
-
kavalkád
aktív tag
olyat kezdett el csinálni a telefonom, hogy feltettem töltőre, kijelezte, hogy gyorstöltés, aztán óránként 2%-ot tölt
egyszer már lett javítva, amikor be sem indult, hasonló gond lenne ez is? -
pècsimunkás
addikt
Lehetséges.
Igazából minden működik rajta, csak minden rosszul.
A GPS is, a WIFI is, ès a bluetooth is jóval gyengèbb mint más telefonomon.
Mindegy, nem èrdekes már.
Nèha előveszem darts számolónak, mert az üzemideje viszont parádès.Viszont zenèt már nem játszom le róla, netezni- YouTube-ot nèzni sem lehet rajta, max abban a szobában, ahol van a router.
Bluetooth - ot meg írtam, hogy ha beállok a hangfal ès a telefon közè, megszakad a kapcsolat.
Ha csak átsètáltam a kèt eszköz között, akkor is volt kimaradás.130 euró, vagy mennyi volt mikor vettem.
Ezèrt sem adtam el. Pár ezerèrt nem akartam eladni, meg nem is akartam senkit átverni vele.Ahogy írtam is, darts számolónak nèha jó.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
movax
őstag
válasz pècsimunkás #990 üzenetére
Hát, nem tudom, valami hibás darabot foghattál ki. Júniusban lesz három éve, hogy használom az M3-at napi 14 órában, de nekem eddig semmi bajom nem volt vele. Wifi, GPS, Bluetooth is remekül működik. Most már kezd kicsit belassulni, de hát ez van, 3 éves lesz.
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz Viktor0610 #991 üzenetére
Ez igaz amúgyEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
MODERÁTOR
válasz pècsimunkás #990 üzenetére
Nincs ebben semmi meglepő.
Attól, hogy egy típus rossz, a márka még lehet jó.
Ha mindig ejtenénk az adott gyártót, ha bajunk van egy modellel, akkor idővel elfogynának a jelentkezők.Xiaomi 13T
-
pècsimunkás
addikt
Megmondom őszintén, hogy a hozzászólásod alapján, csodálkoztam, hogy mèg egy Pocot vettèl.
Èn már 3. telefonnak sem használom, mert minden antennája hulladék. Legyen az GPS, vagy WIFI.
A bluetooth is kuka. Beállok a hangfal ès a telefon közè, megáll a lejátszás.
A ki be kapcsolás/ újraindulás utáni problémákról nem is beszélve.
Ha van telefonnak, telefonoknak alja, akkor ez a Poco az.
Szóval tènyleg csodálkozom, hogy ez az ipari hulladék után mèg valaki vesz valamit ettől a "márkától"...Ès tènyleg nem kötözködni akarok, egyszerűen nem èrtem ...
-
violino
csendes tag
válasz Viktor0610 #988 üzenetére
Remélem ennél az X6-nál nem lesz időzített bomba.
-
MODERÁTOR
-
violino
csendes tag
válasz Viktor0610 #986 üzenetére
Üdv!
Ezt a Mi Átköltözés app-ot hol találom? Ez a MI MOVER a play áruházban?
Folyamatban van, megtaláltam. Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
violino
csendes tag
Üdv!
Megelégelve a Poco M3 alapbetegségét, a ki-be kapcsolással való sz@rakodást , vagy önmagától történő kikapcsolást, vettem egy POCO X6-ot. Szeretném az M3-ról az X6-ra áttelepíteni a telefonszámaimat és a file-kat. Milyen módon lehet ezt megtenni, ha egy a gyártó? -
petymek
senior tag
válasz --HARDCORE-- #973 üzenetére
Az akku egyik ágát választja le a nyomógomb, pár másodperc, a megnyomás idejére? Elég az a rövid idő, nem kell, hogy lemerüljön?
-
szemy94
senior tag
Esetleg valaki Redmi Buds 4 Lite fülest használt már? Ezzel a készülékkel 1-2m távolságnál is recseg, más készülékekkel jó, így nem cserélik, először el sem hitték, hogy rossz, mert nem volt ott a telefon, ma bevittem a telefont is, így értik a hibát, de mivel csak ezzel rossz, így nem cserélik rögtön, felküldik szervízre.
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
petymek
senior tag
Sziasztok!
A deadboot mellé újabb hiba. Már hálózati problémák is vannak, a mobilnet nem működik, sokszor SIM kártyát sem lát.
Eddig nem volt csinálva vele semmi. Másnál az újraindításon túl jelentkezett ilyen?Hagyom most lemerülni, hátha egy újraindítás segít a hálózati problémán, bár nem bízom benne.
[ Szerkesztve ]
-
-
movax
őstag
Kettő és fél éve hibátlanul működik az enyém és a környezetemben még három.
-
ironbed
aktív tag
válasz --HARDCORE-- #976 üzenetére
Megértem. Szerintem kifogtál egy hibásat (a tömeghibás vezérlőt most ne vegyük ebbe bele), nekem minden működött rajta. Az Attila féle megoldás nem vezérlőcserével működik. Akinek javította azóta ki-bekapcsolással nem volt baja. -
--HARDCORE--
senior tag
Nekem hiába javítja, mert ez egy hulladék készülék. Sőt egy hulladék gyártó.
Van pl. egy mp3 lejátszó (google play - maxound) ami csak evvel a készülékkel nem működik rendesen.
Ecseteljem? Nem lehet megnyitni a kártyán lévő zenéket. Hiába minden jogosultság.
Mielőtt elkezdenénk ekézni az appot, minden más gyártó másik készülékével és a Xiaomi korábbi készülékeivel (MI MIX 2) is megy. Csak evvel nem. Épp a napokban frissítettem MIUI14-re (automatikusan) ezt a hulladékot, ez után sem működik vele. Ja és az appból van itthon vagy 6 féle verzióm lementve. Mind ugyanúgy viselkedik.
És akkor még ezek a tervezett elavulások benne. Én erre 500Ft-ot nem költök az életben többet.
Meg amúgy mi a gari arra hogy most megjavítja, és 1-2 év vagy 1-2 hónap múlva nem hal le ugyanúgy? Semmi.
Pont hogy erre van a legnagyobb esély, mert ugyanazt a szutyok vezérlőt kell használni visszaforraszani, ami előtte is csak 2 évet bírt ki, majd kiforrasztja magát és jön a bootloop.
Na nem. Van ezer jobb dolgom is mint erre költeni.
Meg van még pár működő telefonom is, nem szorulok rá.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
ironbed
aktív tag
Komáromi Attila (xiaomi.doki@gmail.com) tudja javítani ezeket.
-
zoyoxy
tag
Grat!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz 77Gabesz #972 üzenetére
[kép] Ha valakinek kell, egy kapcsoló beszereléssel meg tudom csinálni az összes olyan M.3-at ami nem indul újra.
Ez a hátlapon egy lyukkal jár, meg egy mini kapcsolóval ami ha kell kilóghat ha nem, akkor le tudom szedni síkba, és még úgy is működni fog.
Egyedül arra nem vállalok garanciát, hogy szétszedésnél az ujjlenyomat érzékelő kábel egyben marad, és nem is rendelek cserére sem, túl komplikált összerakni avval.
A kész állapot után, ha véletlen újraindítod a készüléket és nem indul el, átkapcsolod a kapcsolót, majd vissza, és már mehet is tovább a történet.
Ha van rá pár érdeklődő, rakok fel hirdetést amire lehet jelentkezni.A képen az első teszt verzió készült el, ennél szebb lesz amit ezek után csinálok.
Ja és igen, én is melegítettem a saját M3-asom, 1-2 napig ment csak az a megoldás.
A legfenntarthatóbb az ez a megoldás, hogy fizikailag leválasztod az akksit pár másodpercre.[ Szerkesztve ]
-
77Gabesz
csendes tag
Szintén deadboot. Kipróbáltam mindent, amit a fórumon olvastam, de nem állt lábra. (zizeg, töltést jelez és ennyi)
Alkatrészként feltettem a hardverapróra: Mobil,Tablet/alkatrészek alá.
Nickemben a 77 nem az IQ-m, hanem a születési évem!
-
kavalkád
aktív tag
-
Truthless
csendes tag
Heló! A poco m3-ból kivehetem a sim kártyát ha be van kapcsolva? Vagy tegyem flight mode-ba és úgy? Nem akarom, hogy a sim-eknek bármi baja legyen, de deadboot-ot sem akarok megint...
[ Szerkesztve ]
-
movax
őstag
Felment a MIUI 14, egyelőre semmilyen újdonságot nem látok a megváltozott Beállítások-ikonokon kívül.
[ Szerkesztve ]
-
afi0903
aktív tag
Másfél évig használtam EU ROM-ot. A végére már eléggé döcögős lett.
Nemrég feltettem a PixelExperience-t és új életre kapott a telefon. Most megy, mint a villám. Eddig egy hibával találkoztam a YouTube Vanced alkalmazás grafikus felülete nem indul el és minden gombot lezár, ezt egy képernyő lezárás, feloldás megoldja. -
Azie
őstag
válasz pècsimunkás #959 üzenetére
talán mert nincs szükségem rá és csak foglalja a helyet a szekrényben? o.O
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
próbaképpen rádugtam töltőre és feléledt a telefon. merjem vajon factory resetelni eladáshoz?
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
atika92
csendes újonc
Üdv,
Felugrott egy frissítési lehetőség, MIUI 13 13.0.1.0SJFEUXM.
A napokban többször is megpróbáltam telepíteni, de mindig megakad a letöltés 25%-nál, utána kiírja, hogy Adatok lekérése... 0%.
Wifi kapcsolat fullos, minden netet igénylő alkalmazás fut a telefonon.
Találkozott már más hasonló gonddal? -
kavalkád
aktív tag
azzal lehet valamit kezdeni, hogy bármilyen üzemmódban kapcsolom a telefont a PC-hez (android auto/PTP) ha elkezdek képeket átmásolni akkor olyan 20-30 kép után kivág, mondva, hogy az eszköz nem üzemel.
[ Szerkesztve ]
-
--HARDCORE--
senior tag
Na pont így jártam a saját M3-ammal, elsőre ment 7 napot, lefrissült (talán 12re?) aztán 2-3 naponta kellett ugyanolyan használattal tölteni.
Ezért van meg a véleményem a frissítésekről. inkább lenne egy szint amit nem piszkálnának, mintsem az állandóan vegyél újat ha jót akarsz. Bár a jó sem elég jó sosem, mert valahogy ki kell szúrni a felhasználóval.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
ironbed
aktív tag
válasz --HARDCORE-- #950 üzenetére
Az a harmatos aksi nekem kevés játékkal és folyamatos wifi/mobilnet használattal, bekapcsolt GPS-el 2 napot simán megy.
A legjobb kijelzőidőm 7-7,5 óra volt játékkal és intenzív használattal, és nap végére maradt benne 18%.
És akkor még nem is beszéltem a 65W-os gyors töltésről, amivel akár reggeli készülődés alatt teljesen feltölti a telefont
Nagyon jó az optimalizáció, bár a 13-as Adnroiddal (amire nemrég frissült) mintha rövidebb ideig bírná -
ironbed
aktív tag
válasz --HARDCORE-- #947 üzenetére
Nem akarok okoskodni, de a Motorola G82-ben ugyanaz a kamera szenzor van mint a Redmi Note 11-ben és az elég "harmatos"...
Ha a kb. 110 ezer forintos árat nézem amennyiért lehet kapni inkább rábeszélnélek egy Oppo Reno5 5G-re. Sokkal job a szenzor, jobb a szoftver (mellesleg nekem is az lett a Poco-k után)
Az Alza-ban még olcsóbbb is mint a G82[ Szerkesztve ]
-
ironbed
aktív tag
Másik fórumról [mjuti-nak] :
Én az alap változatot használtam a Poco M3-hoz, config nélkül, de a Poco X3-é is jó. Igaz az Sony szenzoros és nem Samsung.
A listáról talán a Redmi Note 9S és a Redmi Note 9 passzol, azokban hasonló 48 Mpixeles Samsung szenzor van (A Redmi Notes 9-nek egy az egyben ugyanaz a szenzora: [compare] )[ Szerkesztve ]
-
ironbed
aktív tag
Valaki érdeklődésére rákerestem melyik GCam-ot érdemes használni és kiderült hogy van külön Celsoazevedo-s oldal: [link] A BSG féle MCG_8.1.101_A9
Kár a mostoha támogatás és a fenálló bekapcsolási probléma miatt... -
mjuti
tag
válasz --HARDCORE-- #941 üzenetére
En is gondolkodtam Motorolákban, de ha nem Telekomos vagy, a VoLTE ( es VoWIFI ) támogatottság nagyon kevés lesz az összes többi szolgáltatónál, amennyiben ezek fontosak neked
-
mjuti
tag
válasz --HARDCORE-- #937 üzenetére
Hu, köszönöm, ez nekem túl meredek... Tudtok olyan szervizt aki a leírás alapján ezt megcsinálja? Bp-en
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz pècsimunkás #940 üzenetére
Találd meg a helyét.
Nekem 2 éve megy a falon akksi nélkül egy Samsung s2 meg egy s3 mini sőt egy S4 is a több mint ~10 éves "night Clock" alkalmazással. 0-24ben. ( külön 4,2V-os tápról)
Amúgy eladható az doboz nélkül is, nem TV hogy kelljen az a szállításnál.
Ilyenkor bánom, hogy egy telefonhoz van vagy 5 tok véve általában. Aztán az egész megy a kukába. S9, V20, A5-2017, Szerencsére az Ulefone Power Armor 13ra nincs.
Kellene venni valamit az M3 helyett. Egész jók ezek a Motorola telók úgy árban. G32, G62 talán G52.. viszont utálok kísérleti nyúl lenni.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
pècsimunkás
addikt
válasz --HARDCORE-- #939 üzenetére
"Nekem még másodlagos telefonnak is bosszantó lenne"
Nekem az. Már csak 3. telefon. Konkrétan a szekrènyben pihen. Sajnos eldobtam a dobozát, így nehèz- nehezebb lenne eladni.
Már azon is gondolkodtam, hogy beviszem valami GSM boltba a telefont, adjanak èrte 5-10 ezer forintot, aztán elmegyek kajázok egyet rajta, mert mèg ez is jobb lenne, minthogy a szekrényben rohad el.[ Szerkesztve ]
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz giroud199 #938 üzenetére
Nincs mit!
igazából onnan vettem ezt, hogy pl.: egy GPU is ha ilyen 100-130 fokos melegítést kap, az nem a forrasztását hozza rendbe, hanem a chipen belül a kivezetéseket. (Gondolom a folyamatos terhelés és annak megszűnése közbeni hőtágulás-zsugorodás hatására megszakad egy idő után) Valszeg itt is ez a helyzet csak kicsiben.
Éppen ezért nem is fogjuk megtartani, ténylegesen egy időzített bomba.
Nekem még másodlagos telefonnak is bosszantó lenne, bár az LG G7-em meg heti 1x IG közben újraindul, szóval egál. Kellene is helyette G8 vagy V50 vagy Velvet, de az új már ritka, a használt meg lehet ilyen mint ez a G7.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
giroud199
senior tag
válasz --HARDCORE-- #937 üzenetére
köszönöm a leírást ,nálunk azóta hibátlan a készülék.
már vagy 4-5 hónapja>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
--HARDCORE--
senior tag
Lepattintható a hátlap, utána szalagkábelek kicsatolása, alaplap takarón sok csavar kitekerése, sim tálca kiszedése, ekkor az alaplap már kijön. Megfordítod, a kisebbik fém lemezt lepattintod az aljáról az alatt van egy kis thermal pad, azt is leszeded. Akár öngyújtóval is adhatsz neki. 10-20 másodperc melegítést. Nem kell semmi flux. Visszarakod, visszacsatolod, nem is kell csavart visszatenni (mert úgyis csak 1 hónapig fog utána menni) Voilá, bekapcsolt!
[ Szerkesztve ]
-
giroud199
senior tag
válasz --HARDCORE-- #932 üzenetére
nekem sikerült megoldani ,azóta normálisan újra tud indulni.
egy próbát megér[ Szerkesztve ]
>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
giroud199
senior tag
válasz --HARDCORE-- #930 üzenetére
Sajnos nem egyszerű ilyenkor életet lehelni bele
>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
giroud199
senior tag
válasz --HARDCORE-- #928 üzenetére
kicsit olvass vissza, ez rendszeres probléma ,ilyen olyan megoldásokkal
háromnegyed topic erről szól>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
--HARDCORE--
senior tag
A második Poco M3 ami még megmaradt elkezdett nem bekapcsoni.
Egy héttel ezelőtt még töltőre csatlakoztatva elindult.
Most újra kellett volna indítani, és semmi. Se villanás se rezgés.
SIM kártya ki, akkor sem. Töltőn, és önmagában sem.
Nincs lemerülve, nem ez a gond. Bekapcsológomb rendesen kattan, nincs beázás, nem esett le.
30 másodpercekig is próbáltam lenyomva tartani a gombot, akkor sem.
Egy héttel ezelőtt kb 10-15mp-ig nyomva tartással töltőre csatlakozással sikerült bekapcsolni.
Azt hittem avval a probléma megoldódott, hát nem.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
movax
őstag
Nahát, az update óta kétszer bénult le teljesen a telefon, nem tudtam sem gombnyomással, semm ujjlenyomattal feléleszteni, a bekapcsoló gomb hosszas nyomásával sikerült újraindítani, illetve az első alkalommal valahogy feléledt az alvásból (tehát nem teljes boot), másodszorra teljes restart, vagyis bebootolt rendesen, az elejétől.
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
Android 11 alatt, ha beálltam, vagy csak átsètáltam a telefon ès a bluetooth hangfalam között, akkor megszakadt a kapcsolat.
Na, ez Android 12- nèl is ugyanúgy fenn áll.
Másod telefonnak vettem, de már harmad telefon csak, mert másod telefonnak is gyenge...
Megy vissza a szekrènybe!Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
movax
őstag
Közben rendbejött a teló sebessége is, minden rendben működik. Az AppVault viszont visszajött és eltávolíthatatlan.
-
ironbed
aktív tag
Nekem nem jön semmi, de valószínűleg azért mert Global Rom-ot tettem rá.
-
movax
őstag
Én igen, az én telóm nem a problémás sorozatból való, soha nem volt semmilyen gondom vele.
Látható változást nem nagyon érzékelek update után, kivéve a google appok értelmetlen elszíneződését, ami az android 12-vel jön és nem lehet kikapcsolni. És mintha egy hajszálnyival lassabban reagálna a telefon mindenre.
-
mjuti
tag
Újra is tudjatok indítani update után?
-
movax
őstag
válasz pècsimunkás #913 üzenetére
Öt perce kezdett lejönni az update, MIUI 13, Android 12.
-
ironbed
aktív tag
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
El fog vajon mozdulni a telefon az Android 11- ről?
Ugyan èn csak másod- harmad telefonnak használom, de azért èrdekes, hogy nem kapott új Android verziót, mióta megjelent.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
giroud199
senior tag
Nálam itt leszerepelt a xiaomi, mint márka.... Egyáltalán nem érdekli, hogy eladtak egy lényegében időzített bombát, működés szempontjából....
(mondjuk rengeteg toltesvezerlo ic hibás készülékkel is találkozni tőlük.... Szóval a minőség továbbra sem az erősségű, pedig én már akkor is használtam Xiaomit, amikor azt sem tudták itthon, hogy létezik.... )>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
mjuti
tag
Jelentem 29 nap alatt merült le teljesen, sikerült töltőre rakva újraindítani. Par százalék töltöttségnél kikapcsolás/bekapcsolás ment, ezen felbuzdulva frissítsünk, ez mar min. 15% töltöttséget kert es újraindítást, hat ez ki is nyírta újabb 4 napra míg megint lemerült.
Aztán újraindult es próbáltam a frissítést nem újraindítással hanem ki/be kapcsolással, de úgy mar nem indult el megint, nem is frissült, újabb par nap es újraindítottam.Kérdés: van olyan módszer amivel tudom frissíteni OTA-n kívül, életben is marad es nem kell rootolni/bootloadert nyitni pl. a banki appok miatt?
DL mode / recovery mode ezen meg soha nem próbáltam, azokból bebootol, visszajön rendesen?[ Szerkesztve ]
-
kavalkád
aktív tag
frissítettem a telefonomat a legújabb verzióra és nem indult újra (akksi fel volt töltve).
életre lehet kellteni még? ha igen akkor hogyan? -
-
capriTomi
csendes tag
Csak érdekességképp:
Mivel szeretek barkácsolni én is megpróbálkoztam a videókon látható módon újraforrasztani a fémtakaró alatti kis bizbazt. Lángforrasztóval. Hővezető paszta nélkül. Nos, szénnéégett és lepergett a nyákról az ic.
Azóta vígan működik: fr, frissítés, újraindítgatás, stb, szóval nincs deadboot, vagy egyéb paranormális jelenség.
Ettől függetlenül már nyilván csak vésztartaléknak tartom meg, vagy talán média fogyasztásra. Valami funkciója csak volt annak az ic-nek... De lehet, hogy ez a deadboot egy extra feature volt, hardveresen biztosítva.
Édesanyámnak kellett új telefon, de inkább egy moto g31-et vettem neki újonnan, mintsem ezzel szivassam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest