-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaburroSan
aktív tag
Aki szeretne ESL-re tankot vásárolni olcsón az most megteheti, mert 30% olcsóbban adják két napig aszem! Most érdemed Rhm-et, 50-100, 13-90-et, IS-3-at shoppingolni!
-
fradi81
veterán
válasz bigobert #72293 üzenetére
pz4s, pershing, t29, kv2 is, is3
Ilyen tankokkal küzdöttek a csapattársaid a sarokban, ezek simán lőhetőek a 175 pennel. Ugye a dombról is tudtad sebezni az is3-at aki a völgyön jött át meg ott volt 13 arany lőszer szóval ez nem kifogás. Ha mész A1-be segíteni az +1 gond az ellenfélnek, lehet több tank megmarad, 50 100 ugye néha tölt, akkor jó ha van aki fedezi. Csak a végén, egy ilyen meccset szinte lehetetlen lehozni, ezért kellene megtanulni mi az a csapatjáték.
De hogy mondjak is olyat amit kérdeztél: Ha a végén nem mész neki az is3-nak hanem megkerülöd akkor nem sebződsz + nem lő meg a T-150, akkor lett volna kicsit több esélyed a végjátékban, arannyal.
moto g72, Ninebot d28e
-
emre
veterán
válasz bigobert #72280 üzenetére
Ezt legszívesebben végig sem néztem volna mert:
Alapvetően elhibázott a hozzáállás, hogy várni amíg "top tankok megnyerjék a meccset".
Azzal a géppel nem volt olyan ellenfél amit ne tudtál volna sebezni. Én csak akkor állok így hozzá ha még gold lőszerrel, vagy a páncélozottság illetve a mozgékonyság hiánya miatt sem lehet érvényesülni. De erre elég nehezen találok példát. Talán csak a kis Centurionnal T10-ben ilyen felállás mellett.A továbbiakról:
- Az arty után nem kellett volna kimenned, mert az arty-n kívűl 2 gép várta hogy felbukkanj, és mint utólag kiderült időt nyertél volna a Pershing és az IS3 ellen, és a Super Pershing nem került volna olyan hamar a seggedbe.
A másik, hogy már a felbukkanó IS3-ra reflexből töltöttem volna a gold lőszert.(#72293) bigobert
Valamelyik szikla mögé kellett volna visszavonulnod, de már nem maradt rá idő. Szerintem onnét kezdve hogy kinéztél a dombról az artyra elvesztetted a csatát. Ha akkor nem mész ki akkor elég idő lett volna megfelelő védekező pozíciót felvenni, mert a T150 nem indult el, az SP ellen meg kellett volna a megfelelő távolság. Így eleve semmi esélyed nem volt.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
bigobert
tag
válasz fradi81 #72289 üzenetére
Ez a cinizmus, ugye? Gyakran keverem a többivel, de ebben nem volt humor. Ezzel nem mondtál újat. Viszont ha azt csináltam volna stock-ként, amit egy top heavy-nek illik, akkor nem tudtam volna ennyivel sem hozzájárulni a csatához. Ha azt tettem volna, amit te, akkor kb 1k sebzéssel, talán 1 kill-lel meghalok, és hamarabb elfoglalják a bázis, esetleg gyorsabban kinyírnak mindenkit.
A 250dmg-mel és 170 pennel kellett volna csiki-csukiznom a nyolcasok ellen? 250-et cseréljek a 300-390-re? HP-ban hamarabb elfogyok.Engem az érdekelne, hogy a végén mi lett volna a jó döntés. De te ezt a rész hagytad ki. Egylövéses állapotban találkoztam egy több lövést bíró SP-vel. A 170 penemmel csak a weakspotját tudom belőni, de majd' 3sec a célzásidőm. Ebben a helyzetben mit kellett volna tennem? Hova kellett visszavonulni védekezni? Vagy már ezt megelőzően, sokkal korábban kellett volna védekezésbe vonulni.
Erre nem sikerült válaszolnod. Ne haragudj, ha kicsit csípősen válaszolok, egyéb körülmények okozzák.
Nyomatékosítanám, hogy nem azért tettem fel, mert bárki hanyatt vágja magát egy 3rd class-tól, hanem mert a végéből tanulni szeretnék.
-
PAWI
tag
Na, meglett nekem is a TOG küldi, úgyhogy a férőhely meg 3500 arany elkönyvelve. Még jó, hogy én is akciósan vettem!
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
válasz bigobert #72280 üzenetére
Hello
Ezen a pályán a nehéz tankoknak A1-be kell menniük, neked is oda kellett volna, a löwével és a tigrissel együtt, na itt lett elrontva, a végén a tűzoltást már meg se néztem. Cseréld le egy TD-re az IS-2-t és a periszkópot is átrakhatod rá ingyen
moto g72, Ninebot d28e
-
S.Copperpot
tag
válasz Angel1981 #72256 üzenetére
Kétségtelen, hogy ez egy pozitív marketingfogás, de azért ne keverjük össze a gálánssággal. Ráadásul még nem tudjuk mi lesz: lehet, hogy
- senki nem kap semmit, csak szépen lecserélik a brit T10-es medet egy másikra (habár ennek az eddigi kommunikáció alapján elég rossz sajtója lenne - de pl. a KV-1s átalakítása ilyen volt)
- aki kigyúrta, benn van a garázsban, az megkapja a prémiumot és az új T10-est is (ez volt a T34 esetében, ez nevezhető gálánsnak - de én inkább nevezném pozitív marketingfogásnak)
- aki kigyúrta, benn van a garázsban, az megkapja az új T10-est, és csinálhat valamilyen kisebb küldetést, ha szeretné megkapni a prémiumot is (ez még nevezhető úgy-ahogy fairnek, de nem biztos, hogy annyira pozitív marketingüzenete lesz, mint az előzőnek. Szerintem ez a forgatókönyv a legvalószínűbb)
- mindenki csinálhat valamilyen nagyobb küldetést, ha szeretné megkapni a prémiumot is (én ezt óriási kibaszásként élném meg, mert elég sok időt beleáldoztam a projektbe, de ilyen volt pl. a SuperPershinges mutatvány - ezt azok neveznék pozitív marketingfogásnak, akik nem tudták vagy akarták elérni az FV-t a határidőn belül)Mivel mostanában a WG nem szorul rá a marketingre, meg az új játékosok bevonzására, tulajdonképpen akármit csinálhatnak, sokat nem vesztenek vele. Engem meg már év elején elvesztettek, mint rajongót - csak ezért az idióta ötletemért játszok még, hogy megszerzem az FV-t is...
We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Antonius1978 #72286 üzenetére
A Fehér Tigris sokkal komolyabb film ennél minden szempontból.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Antonius1978
addikt
válasz bandiras2 #72285 üzenetére
Nem olvastam el a leirast, de ez is amolyan amcsi Bjelij Tigr (Feher Tigris, ruszki film)-nek tunik, mert neztem belole reszletet.
Ott is T-34/85-el akartak kiloni a 200mm homlokpancelzattal rendelkezo Tiger P-t, nem ertem, miert nem IS-el, teszem azt fel.Habar mind1, mert ugylatszik a WOT tankok lovegeit vettek alapul - 144 es 175 mm atutessel nem volt eselyuk -
bandiras2
senior tag
Na én is megnéztem ezt a "filmművészeti alkotást".
Erős Ryan közlegény utánérzés.
A rendezés kiváló.
Ami a többit illeti...////////SPOILER WARNING\\\\\\\\\\\
csak aki már látta, vagy egyáltalán nem akarja megnézni:
A németek 5 lövésből nem képesek kiszedni 4 rohamozó shermanból egyet se a beásott PAK 75 és PAK-88 lövegekkel, míg a shermanok menetből bedarálják őket.
Az SS-nek nem nagyon volt ideje embereket fellógatni. Előfordult, de őket állandóan a fronton tartották, és nem értek rá ilyen hülyeségekkel foglalkozni, ez a katonai csendőrség feladata volt, és azok aztán ki is tettek magukért ebben a szerepkörben. (A tengeralattjárósokra is rá akarták húzni a vizes lepedőt, csak miután behívtak néhány yenki tengeralattjáró parancsnokot, kiderült hogy a teljes US sub fleet személyi állományt fel kéne lógatni a németek mellé, így ők megúszták, az SS nem. Nem mondom hogy ártatlanok, de ne vádoljuk őket olyannal amit hitler katonai csendőrsége művelt)
Firefly shermannal nekiáll flankelni a tigrist...anyám borogass, szemből képes átlőni a frontját azzal a löveggel...
A német tankok NEM lőttek menetből, pláni előnyös helyzetből. Ilyesmi NAGYON ritkán fordult elő.
Az SS tisztek nem küldték ELŐRE az állományt, hanem vezették őket, ezért a morál magas volt, és a gyors előrejutás is garantálva volt a tisztek igen magas halálozási aránya miatt.
Egy zászlóalj SS páncélgránátos fél órát szív egy megfeneklett mozgásképtelen shermannal, miközben halomra géppuskáztatják magukat, valamint délben lemegy a nap, és éjjszaka lesz 1 perc alatt...////////SPOILER OFF\\\\\\\\\\\
Nem érte meg a pénzét.
[ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Kean_Sorbo
őstag
Remélem ezt viccnek szántad, meg a sík talajt is. Egy rossz kavicson nem lehet vele megállni. Szeretni lehet, de attól nem jó. Az ágyúja is csak papíron pontos, és gyors. -20ezres köröket megyek vele, mert egy MAE-t (vagy mi) nem tud átütni. A JgPz100 pluszos, ez meg csak viszi a lóvét (már ha sebezni is akarsz, meg életben maradni). Ezen kívül csak az F155-öst nem tudom nyereségesre játszani.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
KaLeun
senior tag
Látom megint fent van a csal a WG lemez... Tegnap végig szoptam az egész napot A-43-mal, de ez azért volt mert gyakorlatilag kivétel nélkül mind az 50 csatában (~40x wr és ~750 sebzés) a nehezek kevesebbet sebeztek együttvéve, mint én. Ma 20/18 csatát nyertem, igaz végig unicum szinten sebeztem. Ráadásul az én teljesítményem vagy 0 vagy 1, tehát az egyik csatában sebezek majd 2k-t és a következőben pedig semmit.
Szóval nem értem mit sír itt pár ember még unicum wn8 mellett is, amikor egy tapasztalt játékosnak a low tier light/med és az arty mellett bármi kihúzható pluszba (50% wr).
Utolsó A-43 csatám: 3 totál idióta nehéz az ellenfélnél (3k hp) és erre a 0 sebzést elérő túlérett paradicsom IS és a 78hp sebzés mellett 2 killt elérő AMX AC 46 befoglal és iiiiiigen a büntető gg sem maradt el....
Cila
-
bigobert
tag
Sziasztok!
Gyakran megesik velem, hogy egy csata végjátékában rosszul taktikázok. Kíváncsi lennék, hogy véleményetek szerint az alábbi csatában mit kellett volna tennem a végén? Az eleje részemről kempeléssel telt, gondoltam hagyom, hogy a top tankok megnyerjék a meccset, miközben én szó szerint a bázison őrködök
Na mindegy, akit érdekel megnézi, szívesen fogadom a tanácsokat. A végén sajnos már impotensnek éreztem magam a győzelemhez.Az IS-2-őn a type-58-ról áthozott modulok vannak. Mondhatni stock.
-
scyllarus
veterán
válasz CsonkaImo #72274 üzenetére
Ja, és a történelmet sürgősen felejtsd el. Át fogja lőni bármi, ha kiállsz elé. Sidescrape-pel viszont megtréfálhatsz sokakat. A top ágyú viszont tényleg nagyon kell, anélkül egy másik tank.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Bad Pritt
félisten
válasz CsonkaImo #72274 üzenetére
Nem veled van a baj, csak 132 pennel nem fogsz tudni érvényesülni. A Tigris tipikusan az, aminek egyetlen igazi előnye van, az ágyú, amíg az nincs meg, addig kezetlen-lábatlan vak nyomorék szegény. Sürgősen húzd ki az ágyút, utána nézd meg, hogy megy.
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Biztos én vagyok béna, de a Tiger-el (1) egyszerűen nem tudok érvényesülni. Ha frontal álok akkor is volt, hogy a fél hp-mat levették egy lövéssel. Én meg még a KV 1-ről is pattanok. Igaz nincs meg a fullos löveg és torony, de az egyenes páncél ellenére szívósabb tanknak kellene lennie (ha a történelmet vesszük alapul). Van valakinek tipje, hogyan kellene játszani vele, mert elismerem hogy valószínű velem van a baj
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
válasz Kean_Sorbo #72270 üzenetére
pedig százszor jobban szerettem, mint az utódját
nagyon jó kis TD sik talajonWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
sebijani1982
senior tag
Hol tudom megtalálni a mod-okban használható parancsok leírását?
pl. {{dmg-one}} és ehhez hasonlók.
Általában az adott mod elején zöld szöveggel szokott lenni ilyen, de most nem találtam ilyet a damage panel modomban.
Most a kapott sebzést és annak idejét látom, annyit szeretnék még elérni, hogy a lövést leadó tank neve is legyen jelezve.
A lőszer típus és ilyenek nem kellenek.
Köszi a segítséget!
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
benvolio
őstag
-
Kean_Sorbo
őstag
Jaj, ez a SU-100M de veszélyesen szar. Remélem nem megy el a hajam, mire eladhatom.
Ha kérdeznétek. Igen, fullos. A legények is. Igazából a "löveg" teszi használhatatlanná, főleg mikor 18x sebez.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
[HUN]Dani
őstag
magyarsrac
-
Bad Pritt
félisten
Na két dolog, az első egy kérdés: kinek mi a véleménye Prokhorovkáról meg a tesójáról? Amit mi észrevettünk, hogy iszonyúan belassult, defenzívvé vált a játék, nincsenek igazi kulcspontok, mert nagyon sok helyről rálátni gyakorlatilag az összes olyan részre, ahol ellenséggel találkozhatunk és emiatt félnek a játékosok. Átlagban sokkal hosszabbak a meccsek ezen a két pályán, nem ritkák a döntetlenek, de tegnap pl. volt egy amikor 7 perce ment a mérkőzés és még csak 6 halott volt T8 meccsben. Olyan is volt már, hogy konkrétan bementem suicide-ba, mert egyszerűen drága volt az idő (fél óra prémem volt még) ahhoz, hogy én ott malmozzak.
Másik: ez a Spähpanzer igazi förmedvény, aki teheti, húzza ki, az előtte lévők is remek tankok, de ez mindent visz. Nagyon jó az ágyú, stockként döcög azért, elég lomha, de kifejlesztve hasít, ráadásul 5mp alatt tölt, iszonyatos dpm-et adva ezzel az olyan helyeken, ahol meg lehet lőni az áthaladókat (Malinovka, Mountain Pass, Ruinberg, stb.). Most azt mondom megtartós lesz, csak találjak legénységet majd a Leopardba...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz mynames #72264 üzenetére
FTR-en érdemes szétnézni, már minden információ kint van a Fury-s tankról.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz Bad Pritt #72261 üzenetére
Köszönöm
Tegnap 70 csatából 40 nyertem és 2K feletti WN8-al zártam...ma az eddigi 5 csatámból - EU1 és EU2 is volt már - mind bukó és mind 3/5 - 15 eredménnyel zárult! Teljesen mind1, hogy milyen csapatba dob az MM! Biztos tegnap óta elfelejtettem játszani és biztos nincs manipulálva ez a szar game!
és nem kell, hogy WG kegyeltjei vissza írjanak, hogy ez faßság! Tartsák meg maguknak és örüljenek, hogy nekik mindig jó!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Bad Pritt
félisten
válasz jano_77 #72260 üzenetére
Szerintem jobb. Nem mentem sok meccset egyikkel sem (kb. egy tucatot mindkettővel ismerős acc-ján), de sokkal jobban tudtam menni a 10-essel, az az ágyú maga a gyönyör, plusz minden előny megmarad az elődből (rammolási képesség, nagy végsebesség).
-
jano_77
nagyúr
Reggelt.
Szeretném megkérdezni, hogy az E50M tier 10 médium az elődhöz képest - E50 - milyen játék élményileg, illetve eredményesség, használhatóság szempontjából? Ki lett fejlesztve az E50M, de ahhoz, hogy meg tudjam venni, az E50 el kellene adnom, érdemes? Illetve ha van olyan jó vagy jobb mint az előd, akkor persze szívfájdalom nélkül adnám el!?
-
jagada
addikt
válasz galervin93 #72254 üzenetére
Mennyi sebzés ill. xp kellett hozzá? Melyik löveggel mentél? Nekem a múltkor 8 kill-re se adta meg.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Angel1981
veterán
válasz mynames #72257 üzenetére
Ha minden igaz, a közeli jövőben egy csomag keretében megvásárolható lesz a prémshopban.
-
mynames
senior tag
Ezt Fury shermant meg lehet venni? Hol találok róla adatokat?
---
Tegnap megnéztük a filmet (Fury). Jó volt az egy-két hollywoodi részt leszámítva.[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz S.Copperpot #72253 üzenetére
" Eléggé szívatásnak is tartom, hogy most még külön küldetést is kell csinálni érte... remélem nem lesz túl időigényes, mert önmagában eljutni az FV-ig már eléggé időigényes és néha idegesítő volt. "
Bocs, de szerintem inkább örüljünk (örüljetek), hogy a WG egyáltalán ad ilyesmire lehetőséget - még így is nagyon gáláns dolog tőlük!
Engem az angol med vonal kifejezetten érdekel, lassan meg lesz a Centurion, de már most látom előre, hogy nem lesz meg időre az FV, mert olyan kevés időm van játszani - ez van!
-
galervin93
addikt
Ma összejött egy epik menet, KV1-gyel 3 kill-re Ász. :-)))
Vicces csata tegnapról (chat):
2 percen belül foglalással megvolt a meccs, nem volt túl sok kill.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
S.Copperpot
tag
válasz jr1994 #72223 üzenetére
Hónapokkal előre tudni lehetett. Amikor nekem szólt a haver (aki innen tudta meg a fórumból), még egyetlen amcsi tankom sem volt, de azalatt a 3-4 hónap alatt 0-ról majdnem a T30-ig jutottam (úgy 60-90k XP hiányzott), és fostam, hogy csak azok kapják meg, akiknek elit tankjuk van... de végül elég volt, hogy megvan, és nemsokára ott virított a prémium T34 a garázsban. Eléggé szívatásnak is tartom, hogy most még külön küldetést is kell csinálni érte... remélem nem lesz túl időigényes, mert önmagában eljutni az FV-ig már eléggé időigényes és néha idegesítő volt.
We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
PAWI
tag
Nekem van, bár nem megyek vele sokat. Egész jó az az ágyú, ha tier V-be rak, lehet vele osztani rendesen. Ami nagy mínusz, hogy a 0 fele konvergál az ágyúsüllyedése.De nagyon jól forog és emlékeim szerint egész jó a camoja is. Bár ez nem bizi. Szerintem tipikus TD felszerelés jó rá.
-
dfsz34
őstag
válasz ddt500hu #72239 üzenetére
Szerintem nem sok embernek van jó emléke a hegyi csatákkal kapcsolatban. Mióta nem nagyon jár fel senki, azóta én is leszoktam róla és ha belegondolok mi van ott:
nyüves arty belövi, sőt már rá is készülnek
a tumultusban nem lehet lőni csak ha nagyon kirakja az ember a tankot
phasz scout meg kis med elfoglalja középen a legjobb támadási helyet és ott is pusztul általában, hogy még nehezebb legyen utána ott kimenni
a halszálkás támadás (sok tank srégen) csak a keményfejűeknek jó, szépen tudnak rajtuk sebezni
állandóan tk-zok valakit, mondjuk ott lehet gyakorolni a sniper nézet nélküli célzásokat, mert ha sniper nézetben vagyok soha nem látom, hogy éppen valaki be akar ugrani elém
körbemenni sem buli azóta hogy lent az utcákban lesik a kis görcsök a hegyen levőket és lövik őket (sőt északon a pályaudvarnál, a pálya széléről lőhető a hegy a ház teteje pont úgy van lerombolva, hogy át lehet lőni)Főleg a tk veszély zavar, meg az értelmetlen tumultus. Szerintem egyszerűen mindenki leszokott róla a rossz tapasztalatok miatt. Abban igazad van teljesen, ha fent van pár tank, az elég jól tudja osztani a lentieket, akár hátba is tudja egy alkalmas pillanatban támadni, szóval teljesen nem kéne hanyagolni a hegyet, de mindenki úgy van vele, menjen fel más...
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz rlazol #72248 üzenetére
Szerintem nem kell ilyen teszt. Egy dologra kell koncentrálni. Tök mindegy mi lesz meccs végeredménye, Nekünk mindig oda kell tenni magunkat.
Jah és a népszavazás. Szerintem egyik párducnak sincs semmi keresnivalója a hegyen Himmelsdorfon, esetleg akkor ha még javában tart a meccs és különösebb kockázat nélkül lehet onnan snipeolni. De egyből odamenni és próbálni áttörni, nos, az nem a Párducok stílusa.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz fradi81 #72240 üzenetére
:/
erről népszavazást kérek
Urak, a kérdés adott: van-e keresnivalója a Panther II-nek Himmelsdorf hegyén?
mondjuk különítsük el a T8-9-10es csatákat.fradi81: ezt a WN8 kill/dmg et szívesen tesztelem, de ketten nem vagyunk hozzá elegen.
Mert: 1. meccs: mindketten lelőjük a másikat utolsó hp-ig, kivárjuk a végét=döntetlen.
2.: meccs: egyikünk kilövi a másikat. Game over. A győzelemért járó XP pontok miatt nem összehasonlítható a két adat.tehát kell mindkettőnk mellé 1-1 csapattárs, h a minden meccs (első: nagy sebzés bevitele egymásba kill nélkül; 2.: egyikünk kilövi a másikat; 3. kilövés fordított felállással) egy adott irányba foglalással dőljön el.
van valakinek kedve?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
hfrici
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz csapee #72243 üzenetére
Igen volt, hogy haverral megjátszottuk. Én IS4, ő T110E3. Az utca végéig valóban el szoktunk jutni ha nem állunk meg lőni. Az E3-at szarrá láncolják, az IS4-et lelövik 1000hp alá és szembe ott a full HP-s T30, E100, Maus, JPZE100 és társai.
Amúgy szeretek obj268-al élő pajzsot játszani E100-nak. -
csapee
őstag
válasz fradi81 #72240 üzenetére
Kioszt 400-500 sebzest es a batchat kitarazott rajta, okos gondolat. Ilyenkor tenyleg csak a noobrush segit. Mondjuk azert td-vel is lehet a halaliton megindulni,a verszagra a tomatok is kovetnek.
Most nezem az E100-on kivul nem is volt normalis heavy-juk, lol.
Mire kilonek egy 2000hp-s td-t mar vegigment az utcan. Amugy a halalutca mellett a ter szelen is at lehet setalni....[ Szerkesztve ]
Csapee
-
jano_77
nagyúr
válasz Bingisz #72219 üzenetére
Hát kinek mi jön be ugye! Szerintem ha vki igazán jó filmet akar nézni, akkor nézze meg a Holtodiglan-t, csak az utolsó 15 percről jöjjön ki! Addig az utóbbi idők egyik legjobb, legizgalmasabb filmje szerintem! A végét viszont baromira elqrták sajnos.
Mára elég volt, vegyes érzésekkel nyugovóra térek. E5 és Chi-Ri-t nem kellett volna kivinni.
-
ddt500hu
veterán
válasz Bingisz #72237 üzenetére
És ezt, hogy gondoltad? Már mint a valódi játékban, nem a Bingisz álmaiban. Ezeknek nem lehet kiadni az utasítást, hogy toljuk le azt 3 tankot szembe. A letoljuk ebben az esetben úgy működött mint általában: "Szembe T34! Mögötte E100!! Jaj mi lehet még mögöttük? Szépen szedjük ki innen őket az utca végéről." Ja a 3-ik percben már minket lőttek seggbe.
Nem az a lényeg, hogy mit tehettünk volna fent hanem, hogy egyáltalán legyen ott valaki és ne garázdálkodhassanak szabadon. Azt csináltak amit akartak. És ez egyre gyakoribb. Tökmindegy, hogy 10 medünk van vagy egy se, nem mennek fel a dombra.72238) rlazol A T110E4 se, az ellenségé még is felment és lőtte a túlsó oldalt. Azzal kell főzni ami van.
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz ddt500hu #72236 üzenetére
"De mondjuk, IS7, IS8, Panther II, T71 meg én."
Ahha, tuti sokat értek volna ezekkel szemben: 113, Bat, E50M, PTA, 2*50-100, T44, 13....
Akkora tűzerőtök volt azzal a sok TD-vel, hogy simán le lehetett volna tolni a halálutat....
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
h1mpi
félisten
Vettem ma egy SU-85l-t is, mert el akarom kezdeni az orosz TD ágat is. Megálltam T7-T8-nál feljebb nem megyek, majd csak, ha elértem a 10K csatát és a WN8-am is 2000 felé megy.
Hogy érdemes ezzel játszani, mert elég pontatlannak tűnik a lövege!? Milyen felszerelést érdemes rá tenni?
A Löwe viszont nagyon tetszik, persze még nem ismerem, most nézem a replayeket, hogy érdemes játszani vele. Jól hozza a zsetont ez megérte egyértelműen. Karácsonykor meg a T-34-et vezsem meg, hátha lesz arra is valami akció.köszi
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
jagada
addikt
A klán tagsággal jár valami extra a normál csatákban? Gondolok itt több xp, vagy több kreditre.
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Warton
őstag
válasz jr1994 #72210 üzenetére
Jah, de gondold végig csak, egy t10 tankkal kell majd menni x + y csatát. Arra a gatyánk rá fog menni. Nem vagyok egy nagy t10-es mágus, de a Leo1-ben van vagy 150 csatám és csatánként azért lazán elmegy 10-20.000 credit. És akkor még nem is beszéltem arról a 6.100.000-ról, amit a tank megvételéért kéne áldozni.Nekem szerencsére már ki van fejlesztve a tank, de azért megvárom, hogy kiderüljön mi ez a küldetés. Annyira nem érdekel a T10-es brit tank, persze ingyen t8-as prémium jól jönne, de nem minden áron, mert nem létkérdés.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
h1mpi
félisten
válasz psycroptic #72224 üzenetére
komoly kanyar, ezt Te és az arti nyertétek meg.
-
törölt tag
a tog ment a levesbe
egyszer adhatnának valami használható tankot is a küldetésbe. (lőve, fcm, jt88, type 59 )
az elc egy igazi kis izomgolyó td
-
ddt500hu
veterán
válasz psycroptic #72224 üzenetére
Meg nem nézem mert nincs rá időm de le a kalappal.
-
psycroptic
őstag
Replay ha valakit érdekel.
PSNID: Tomy83PS
-
jr1994
addikt
válasz dfsz34 #72215 üzenetére
Akár. Vagy lehetne még az FV-vel a csere előtti hónapban. Bár akkor kevesebb idő lenne kihúzni akinek nincs (még nekem sem).
A T34 prémiumra cserélésekor még nem játszottam (vagy még annyira kezdő voltam és nem tájékozódtam hogy nem tűnt fel) mennyire lehetett előre tudni a cserét?WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Valentin90
tag
válasz Stunts666 #72190 üzenetére
Semmi probléma nem történt.
Az utóbbi időben ritkán érek rá sajnos játszani, ezért gondoltam, hogyha nyílik egy ilyen lehetőség akkor felvetem már a topikban ezt az ötletet.
Annak idején én is a német tankokkal kezdtem, de hamar letettem róluk, mert nem igazán feküdt nekem az a játékstílus, amit képviseltek. Amerikai illetve kínai tankokra feküdtem rá (illetve utóbbi időben a japcsikat is nyomom). Nem tudom, hogy mennyi csatád van, de azt tudom javasolni, hogy olyan tankokkal játsszál elsősorban amikkel ÉLVEZED a játékot. Az idegeskedés ráér később Nagyon sokat lehet tanulni a replayekből is(google-be beütöd "wot replay" és ott szabadon tudsz keresgélni az egyes tanktípusok közül).
Szóval semmi probléma nem történt.
Kitartást és hajrá! Ha pedig kérdés merül fel, itt a topikban szívesen segítenek a srácok -
otto14
őstag
Ha tudsz tornyozni, akkor nehéz kiszednin onnan. Aranyat nemigazán lőttem vele, E75, VK4502B csak kupola, T32 ha kicsit is be van forgatva csak kupola, IS7 -nél görgőt és a csőre közepének az alját, ahol a sofőr van, ott lőttem be. Ferdinek az alvázát beviszi, replayben láttam hogy a "3szög tetejét" (arra gondolok ami van a MAUS -nak is, bevitte alap lőszerrel). Nemrég fejkesztettem ki az M103 -at, jó tank, észre sem vettem hogy meglett az Xp a köv tankra.
[ Szerkesztve ]
asd
-
Bingisz
addikt
Megnéztem én is, szvsz. jó film lett. A finálé kicsit "holywoodis", de a többi rész szerintem egész jól leírja azt, amit akkor mindenki átélt. Ráadásul a hölgyek végig tudnak izgulni a srácokért, úgyhogy nekik sem dögunalom az egész.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
xAttilax
őstag
már elfelejtettem a Tier 4 szépségét mikor a B1-es folyamatosan V-be megy és arannyal képtelen átlőni a heavy tankokat.... ha friss játékos lennék most hagynám abba az egészet.
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Angel1981
veterán
-
fradi81
veterán
Tier 8-9 szakasz aki ráér és/vagy tier 5 farmolás lehet jönni
moto g72, Ninebot d28e
-
jr1994
addikt
válasz Warton #72209 üzenetére
"there will be a mission for current tier 10 FV4202 owners"
Szóval szerintem végre nem az lesz hogy játssz baromi sokat és megkapod (SP, IS6, Type/KV220) hanem mondjuk nyerj a 10-es FV-vel x db csatát amiben pl top3 vagy top5-ben vagy xp, vagy sebzés szerint, vagy hasonló. Egy ilyesmi küldetést már várok régóta.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Bad Pritt
félisten
RU 251-re felfüggesztést vagy motorokat fejlesszek előbb?
Most még elég lomhácska...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
dfsz34
őstag
Szerintem ez jó választás. Az ágyúja kiváló, vannak hátrányai is, de minden prém tanknak van.
Kellett emlegetnem ma a centurion-t. Nem tudom komolyan mondom, de valami iszonyat szop.álarcot rakott rám tegnap óta a játék. Erőltettem a játékot a batchat-el tegnap, 3/16 lett az eredmény , tulajdonképpen 1 csata volt, ahol ha jobban odafigyelek talán lehozzuk, de egymás után 5x crit nulla sebzés 5x, komolyan mondom, ja és ebből 3x artyn, egyszer ágyú, mi más, 2x meg lánctalp úgy, hogy gyakorlatilag csak a felépítménye látszott ki, a lánctalpból kb 1mm és természetesen a felépítmény közepére céloztam és lett belőle, lánctalp, crit nulla egymás után és meglépett az arty. Utána meg a WTE-re lőttem két crit nullát. Ja és persze, hogy nem csal a játék, a T95 is 2x crit nullát lőtt, a WTE-re meg egy másik arty-ra. 7 crit nulla zsinórban a csapatomnak. Komolyan mondom, szemmel láthatóan húztak lefele a lánctalpra a lövések, főleg a második nagyon bűzlött a csalás szagtól.
Egy simának tűnő győzelemből lett döntetlen. Le is rontottam a batchat WR-t 2%-al és az átlagsebzést meg 100-al. Fene vigye el, nem szabad erőltetni a játékot, ha látja az ember, hogy mocskos szemét mm és rng büntetés mellett kell játszania éppen.
Ma viszont komolyan veszem a szisztémámat, különben ordas bukták lennének zsinórban. A centivel engedtem egy harmadik kört, de csak az fv húzás miatt, azt sikerült nagy nehezen leduplázni. Obj, type mind két dupla vereség, 40% fölött nem volt a nyerési esély és ennek megfelelően is viselkedtek az agyhalottak. Azt hiszem, hogy jegelem is a játékot mára, ilyen negatív mm és RNG csalás mellett a minimálisat szabad csak menni, ezt tudom másnak is tanácsolni, aki ilyen cipőben van.
Тank Wins Átl.Sebzés WN8
Centurion I 1/3 450 213 (12)
Obj. 416 0/2 1 581 1 587 (61)
Type 58 0/2 1 086 1 946 (74) -
FCsabi24
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, most telepítettem újra a laptomom, mivel egy Samsung SSD-t raktam bele. Előtte Windows 8 volt a gépen, most pedig 8.1 és a játék nem akar elindulni. A launcher bejön, majd mikor rákattintok az Indítás gombra, bejön kb. 1 másodpercre 1 fehér ablak és eltűnik.
Valaki tudna segíteni?
Drenadar: akkor is ugyanez történik launcher nélkül
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Vettem egy Löwe-t. Első kör 2200 dmg nettó 66K zseton! Atyaég
Új hozzászólás Aktív témák
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest