Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
válasz
xAttilax
üzenetére
Pedig a Chi-To és a Chi-Nu sem volt rossz tank, a Chi-Ri meg külön állatfaj az biztos.

De utána már jobbak a tapasztalataim, az STA-1 nagyon jó (ezzel simán lehet passzív scoutolni ha fejlesztjük az álcázást és látótávot), a Type 61 is bejön, értelemszerűen fullosan a legjobbak. A STB-1-től sem félek az az STA-1 és Type 61 továbbfejlesztett változata, jobb toronypáncéllal. -
jano_77
nagyúr
Köszi a tanácsokat, majd átgondolom a Japó ágat akkor.

Viszont a Cromwell skill-es kérdésre javaslat, tanács esetleg?
-
emre
veterán
-
jano_77
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Akkor inkább a Chi-Ri után berekesztem azt az ágat! Nem fogok megbolondulni egy szaros japcsi tank miatt. annyira nem kell.

Cromwell vezetőjének 2. skill-re - első az álca - mit érdemesebb adni?
Kuplung égető avagy inkább Sima utazás? (esetleg javítás)mára abba is hagyom: 7/4, 57%, 83% találat és 90% átütés, 3.368 WN8 és 2.123 EFF. erre mondják, hogy a csúcson kell abba hagyni.

-
jano_77
nagyúr
STA-1 tulajokhoz intézném a kérdésemet:
Jól látom, hogy miután a Chi-Ri-t végig húzom és elérem az STA-t, akkor kapok egy teljesen stock tankot, de úgy, hogy az elődtől semmi modul nem lesz elérhető, minden teljesen új rajta?!?
-
mcwolf79
veterán
Istenem ha valaki nem tud játszani azzal a szerencsétlen IS-7-tel akkor miért nem adja el a 'csába

Felfele áll az orra, simán belövöm a hasát, utána meg nyekereg a "honfitárs", hogy OP lett az E75,mert belövöm a tankja tornyát. Meg hogy "még aranyat", mikor normál lőszerrel lövöm szét a "seggét". -
jano_77
nagyúr
Fury-hoz ennyi kell az ÁSZ-hoz jelenleg. Nem volt rossz kör, de ennél lehetett volna jobban is megoldani ez biztos.....a lényeg, hogy meg lett a 49. csatámra. Mondjuk az utolsó lövésem nem tudom hová lett, amit az enemy Fury-ára eresztettem el, aminek meg is kellett volna ölnie - utolsó tank volt -, de vhogyan eltűnt a lövedékem.

-
jagada
addikt
Sidescreap-nél hány fok az aminél a leghatékonyabb a beforgatás mértéke?

VK 36.01 (H) tanknál melyik löveget használjátok? A nagyob pennel kissebbet sebzőt (7,5/5,5 cm Waffe 0725), vagy a kisebb pennel a nagyobbat sebzőt (8,8 cm KwK 36 L/56)? Eddig a 8,8-ast használtam, de elég gyakran bedob az MM T7-8-ba és ott senkit nem tudok sebezni a röhejes 132-es pennel még golddal sem, csak pislogok és meghalok.

-
Directors
senior tag
Változtattak most valamit a német VK 30.01H tankon? Toltam vele pár kört és feszt kigyullad. Eddig alig volt ilyen.

-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
nekem most a Centi 7/1 a prioritás, hogy év végéig meg legyen az FV4202. ezen felül ki van fejlesztve az E100 és E50M is, amire szintén sok pénz kellene.

(#73877) fradi81: arany nélkül nem lehet vele sebezni, nem lő át semmit még saját tierben sem....egy rakás szar az ágyúja! Sokáig a kis ágyút használtam, mert jobbnak véltem mint a nagy, de annyian megszóltak érte, hogy végül beadtam a derekam és feltettem a nagy ágyút, de az csak gold-al lehet használni.

(#73874) Bingisz: jól látom, hogy Neked PL1 szerver van beállítva!? nem is tudtam, hogy van külön lengyel szerver!? Vagy ez PS mutatvány?

-
válasz
jano_77
üzenetére
Jó lesz jano csak legyen free a nagyobb ágyúra mert különben téged ismerve lakásfelújítás lesz a vége

Amúgy én szerettema T69-et is nagyon . Alig használtam vele goldot . Viszont az E1 az már érezhetően más kategória . 260 csatából nálam 57 %-on áll a gépezet . Most a T57 Havy-re gyűjtöm a pénzt aza az eddigi hsz-ek alapján akár az 50B-.re is lehet. Tegnap mentem pár kört szakaszban a Batchat-el és hát a sírás kerülgetett milyen gyenge ez a gép az én kezemben .
-
Bingisz
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
én kifejezetten utálom a T69-et, alig várom, hogy túl legyek rajta és meg legyen a T54E1. Bár volt aki azzal szomorított el, hogy az sem lesz jobb, talán még gyengébb is.
Nekem volt -70K-s köröm is a T69-el. 
-
Bad Pritt
félisten
Ez kell a Bulldog ászhoz. Gyakorlatilag végig benn kellett lennem a sűrűjében, a végén viszont nem volt mákom az LTTB ellen sajna, pedig retardált volt. Na mindegy, ez van.
-
Angel1981
veterán
válasz
szallasi007
üzenetére
Ha bevetik a doppingszert is, simán hozható a kb. 5,5 seces töltés.
-
szbalogh
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Leggyorsabban a T-62A tölt ha jól emlékszem mindennel ami beleszámít 5,22 másodperc alatt. A 140 kicsit több, a 430-am csak bia-val 5,63. Valahol a kettő között kéne lennie.
Lámpa és álcák elsőnek. Másodiknak én álca, kék skill, kék skill, javítást tettem. A harmadiknál reseteltem akkor, amikor a második 100-on marad kredittel.
Elsőnek bia. Másodiknak lámpa és álcák. Harmadiknak javítás vagy kék skillek.
Szpotra nem érdemes skillezni, mert a commander a rádiós. Majd ha átteszik a töltőre vagy melyikre a lámpát, akkor esetleg.
Ettől függetlenül a T-62 legénység spotra van nevelve + távcső. A 140 meg ventilátorral bia-val közelharcos tank. A 430-as legénység pedig csak 3 skilles egyenlőre. Azért ma 5/5 győzelmem volt vele
-
Flayer
senior tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Nem ahogy hallottam 5k nyomott zöld player az xvm színezés szerint!!
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Flayer
üzenetére
Most erre a 4 csatás "játékosra" gondolsz?

-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem ismeri valaki ezt a magyar játékost vagy ki itt a fórumon!

Kn0ck_Out a neve! -
szallasi007
őstag
Láma kérdés lesz szóval ne trollkodjatok agyon

Megvettem az obj. 140-et, viszont a legénység még egyenlőre nincs 100%-os (tehát 0 skillesek). Az a problémám vele, hogy mintha t-54hez képest lomhább lenne mindenben. Sebesség, fordulás, toronyforgás.
Ez a legénységtől van, vagy ilyen a gép meg kell szokni? Illetve érdemesebb lett volna a type-ot megvenni inkább (akciós volt az obi azért vettem meg, de most nekiállok kifarmolni a type-ra valót)?Amit viszont nem tudok hova tenni az a töltésidő. Láttam másnál ilyen 5 sec körül tölt. Azt hogy hozzák össze?
Töltésgyorsító -10% az ok de akkor is max 6.2-re viszi (6.9 a töltésidő ha jól emlékszem alapból), tehát azt hogy esetleg BiA?Ja és milyen sorrendben kellenek rá a skillek? Gondolom elsőnek 6. érzék a parancsnoknak, de a többieknek mit? Álca, javítás, off road, álca?
-
octopus666
tag
Unokatesómnak Xbox360 van meg állatian jól néz ki a játék. Pc-n is lehetne ilyen a játék csak a fejlesztőket nem nagyon izgatja.

-
dfsz34
őstag
Most letoltam egy csatát a type62-vel south coast-on. Ez a pálya arról híres ugye, hogy berohan előre az ember, vagy kivár. Spotolni olyan értelemben fölösleges, hogy így is túl sok célpont van folyamatosan és nem fogja a csapat lőni. Szépen csipegetek és a végén ketten maradtunk egy majdnem full hp-e e5, szemben az ellenség, 121, e50m és proto. A proto volt egyedül full hp-n, a többi 1-2 lövéses (az e5-nek persze).
Egy nagyokos t62a elkezd engem oltani, mert őszerinte miattam állunk rosszul. hm, rengeteg, szó szerint majdnem a teljes ellenséges csapat folyamatosan látható volt, ez egy ilyen harcos csata volt.
A t62a elkezd ugatni, hogy menjek és harcoljak az e5. Hm, talán a legrosszabb taktika, ketten három ellenféllel szemben, ráadásul az e5 újzöld (a régi rendszerben sárga).
Arra gondoltam, hogy elrohanok foglalni, mert legalább 1 de lehet, hogy mindkét med visszajön és közben az e5 megöli a protot és tudja a két ellen pozícióját, könnyebb neki kilőni őket. A proto lassú, az biztos nem jön vissza, szétválik az ellenség, több az esélye az E5-nek. Így legalábbis. Ha odamegyek, akkor némi zavart tudok kelteni, de a három tank focus tüzében sokáig nem maradok életben, sebzést keveset tudok bevinni, szerintem sokkal rosszabbak úgy az esélyek.
Persze a sirató kórus a t62a-val az élen rákezdte, hogy noob meg moron, meg a többi írásbeli becsülétsértést.
Na és mi történt? Pontosan az, amit elgondoltam. Az E5 kilőtte az új rendszerben is piros (értsd halálosan ostoba) protot. Közben mindkét med visszajött, ráadásul olyan trükkösen, hogy két irányból. Nagyon rosszul tették. Kétszer kilőtték a motoromot (a rohadt modul sérülések megint), de addig tudtam velük játszadozni, hogy odaért az E5, 121 kilőve, utána nagy nehezen kiszedte az 50m-t is, sokadik lövésre, de sikerült, mert volt elég hp-ja a bohóckodáshoz és lepattanó lövésekhez az E5-nek.
A t62a gyerekkel beszélgettem utána privátban és nem értette meg, totál nem. Azzal jött, hogy márpedig nekem az E5-t kellett volna segítenem és mekkora noob stb. Mondom neki, ha ő ül a scout tankban, akkor odarohan és meghal és az e5 is utána, elvesztjük a csatát, így megnyertük. Talán ez volt az egyetlen normális megoldás, amihez kevés szerencse kellett. Pedig újkék játékos és mégsem értette meg, hát evvan...
-
jagada
addikt
Ha gyakorló csatát játszok, akkor ott is ki kell fizetni a végén a javítást és a lőszer utánpótlást, vagy ott "büntetlenül", veszteség nélkül lehet garázdálkodni?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Bingisz
üzenetére
Az az újítás, amit a PC verziónál mindig is hanyagoltak: optimalizáció. Ha ez tisztességesen meg van csinálva, már egészen jó kereteken belül tudják látványossá tenni, anélkül, hogy két atomreaktor párhuzamos teljesítményét venné le a játék, ahhoz, hogy 30 fps-el vergődjön.
És ha már itt járok nagyon szép és látványos kör volt az Ru-251-el, a T-44-nél valóban sok ment el, de az elején lévő szinte 7. érzékkel mozgó E-50-el sem volt szerencséd.
-
Warton
őstag
Az nagyon sok. Egyetlen tankkal vagyok közel a második markerhez és folyamatosan 82-83% között lebegek az épp befejezett csatától függően. Borzasztó idegesítő, és akkor jön egy csata, amiben nem sebzek túl sokat és egyből lecsúszik a % 81-re.
Lehet az a baj, hogy nagyon rágörcsölök. -
edari
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Tudom. T71-et is nagyon szerettem, 9-es tankokat is terrorizáltam vele
Na majd idővel meglesz a t69 is. -
Bingisz
addikt
Miért jobbak ennyivel az effektek xboxon???

Yo, ebben a pillanatban kapcsolta ki a streamet, de a korábbi videóiból látszik.
-
Departed
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Egyik kedvencem lett a T30, szépen sorban topsebző vagyok a csatákban vele, tökmindegy hogy T7-8-9-10 az ellen, kapják sorban a 7-800as puszikat.
Az első Mark of Excellence már meg is van vele, ilyen tempóval a második is hamarosan meglesz, miközben jól is szórakozom.
A T95 is megvan de ritkán van kedvem elővenni, fun faktora részemről sokkal kisebb mint a T30-é, meghát csapatfüggőbb sokkal, csúnya szétalázásokat lehet csinálni ellene ha nincs már élő csapattárs a közelben.
-
szbalogh
addikt
Szétszéledés után a PPD újra kezd magához térni! Tegnap a 10-es strongholdba is belekóstoltunk.

(Izgalmas meccs volt egy erős tapasztalt klán ellen, érdemes végignézni)Várunk még aktív cévézni és strongholdozni vágyó játékosokat a klánunkba!
Ha pedig még nem voltál klánban gyere próbáld ki magad! -
Djuree
félisten
az egy jó gép fullosan. azt hittem a T95 jobb, de annyira lassú hogy ritkán tudok vele bármit is kezdeni. városi pályákon jó, de ott is ha engedik bekerülni akkor vége.
nincs T30-om, de a proto megvan, majd kihúzom a T30-at, bár az E4 nem érdekel, az amcsi tizes td-ket nem tartom sokra... -
edari
őstag
Végre fullos a T30
Nagy gunnal már vicceseket lehet oda lehet küldeni a X-eknek, csak jól kell hull downolni vele. (Bár vicces volt, amikor valaki a kemény 100mm-es páncélról pattant
) Most már tetszik a tank 
-
mcwolf79
veterán
Nem tudom, hogy egyeseknek bugos-e az ammo detector-a, de mostanában folyamatosan gold ammo-znak akkor is,mikor normál lőszerrel lövök.
-
Djuree
félisten
2 soros tanlistát tud vki ami működik is? nem az xvm-es kellene. mert amiket találtam azok nem működnek.
-
jagada
addikt
válasz
mynames
üzenetére
Had erősítselek meg, az új patch előtt sosem lőttek ammo rack-et a TOG-on most meg minden 2. körben repül a torony ki tudja hol áll meg. Simán belövik még a t5-ös tankok is az ammot, pedig megvettem rá a szupernehéz repeszpáncélt, hogy most már az arty-k se packázzanak, bár tudom ez az ammo-t nem védi. Valaki meg tudná mutatni, hogy hol kell lőni a TOG-nál az ammo rack-et mert ahol a hit zones-ban szinezve van neki ott hiába küldtem meg T1 Heavy-vel 3 skullóval csak simán penetrált.
-
Djuree
félisten
xvm-nek lehet vmit csinálni h mutassa a nyerési esélyt? be van állítva de se a töltöképen se tabnál nem mutatja.

-
04ahgy
nagyúr
T7 Combat Car ász:
http://wotreplays.eu/site/1317905#malinovka-04ahgy-t7_combat_car.
Light Mk. VIC ász:
http://wotreplays.eu/site/1317926#province-04ahgy-light_mk_vic.
Maus ász:
http://wotreplays.eu/site/1317937#ruinberg_on_fire-04ahgy-maus.A két kistieres csak fun volt, magam is meglepődtem, de a Maus az jól sikerült, velem volt az Erő.
Azt érdemes megnézni.HGyu
-
jano_77
nagyúr
Mai sikeres napom termése:
Chi-Ri ÁSZ
Ma WG kegyeltje voltam, mert 19 csata végén 2.300 wn8-al zártam és 70% körüli lett a WR is.

500K ezüsthöz kell még 7K XP, azt holnap össze lövöm még.Jó éjt Mindenkinek
-
mynames
senior tag
Minden második körben ammo storage-t lőnek, minden harmadik körben kétszer is... eddig azért ez nem így volt...

-
zuchy
őstag
Nektek hogy tettszik az stalingradi pálya? Szerintem elég jó lett, de nem egy könnyű map. Egyenlőre nekem tettszik, bár nem sokat mentem rajta még.
-
fradi81
veterán
T8-9 szakaszba jöhet aki ráér.
-
jr1994
addikt
A második accountban nem volt időm a hétvégén játszani. Jól értelmezem hogy ha csak hétfőn délután jelentkezek be oda, akkor fog kezdődni a 2 nap prém, és kedden-szerdán prém és x5-tel tudom húzni a tankokat? (Igaz csak kedden lesz időm de akkor is jó lenne.)
A fő accban úgy 3 milla kreditet farmoltunk a 2 napban
-
Jarod1
veterán
Süthet a nap eshet az eső Robognak a spottolók az elsők,
A Dombok mögött feltűnik egy tigris ,Talán ki tudjuk lőni most is
Mindegy hol van a tankod én megtalálom
A HARAG az én páncélom!!! -
Szepi1979
senior tag
invite kódja van valakinek?
-
PAWI
tag
válasz
Stunts666
üzenetére
Ma volt, Redshire, tier VIII-as csata, t32-vel mentünk pár nehézzel és közepessel a HT-s ütközőpontra, persze az ellen minden nagy tankja erre jött, ki is lőttek minket. Mikor kilöttek, írja az unicum, t34-el, hogy "t32 bastard" meg hogy faszul harcoltam, haltam meg. Csatát lehozta azért a csapat. Végén nézem, 1100 körüli sebzése volt, ami 2 sebző lövést jelent azzal az ágyúval, én meg a t32-vel kiosztottam a katlanba 2700 körül... az ilyen elmehet valahová...
-
mynames
senior tag
válasz
üzenetére
Most mit kell itt arcoskodnod? Gúnyolódni nagyon könnyű...
jó pár ezer kört mentem már és igen is ez a véleményem:
"Az tény , hogy nem győzöm venni a javítót, oltót és elsősegély csomagot...Az égést ugye látjuk az ellenfélnél is, a másik kettőt nem és hát az ellenfélnél sokkal több a leégett tank mostanában."
(egy is -t beszúrtam)
Mert szembetűnően nagy a változás a fogyócikkeknél...
Fentiekkel 04ahgy is egyetért...
-
Diarmand
senior tag
válasz
sebijani1982
üzenetére
Megmondom őszintén fogalmam sincs miért van ez. Én ugyan lila (kék, színezés függő) vagyok WN8 alapján, de ok nélkül soha nem oltok senkit sem, főleg nem a visszaszámlálás alatt. Sőt, azon kevesek közé tartozom (gondolom én), akik gyakran próbálnak segíteni chaten a többieknek. Persze amikor nem figyelek, akkor én látom kárát a billentyűcsépelésnek
Szoktam írni, ha nyitva áll az út a gyáva top heavy előtt csak ő ezt nem veszi észre, szoktam segítséget kérni, kérek snipereket ha jelzem előre hova állok spotolni, leírom a nem annyira jó játékosnak hova menjen tornyozni, kérek spotot a lightoktól, tanácsolom az artynak kit lőjön először, hívok td-t ha kell védelem egy-egy oldalra stb... és meglepően segítőkészek az emberek. Mindig megköszönöm a chaten ha segítenek vagy hallgatnak rám, főleg olyankor ha a halálba küldök egy szerencsétlen tomato spottert, de hála a spotjának kiszedünk egy nagyon fontos gépet.
Én úgy állok ehhez, ahogy hozzám noob koromban egy E100. Prokhorovka, tízes csata én meg a hetes Tigrisemmel hátul rettegtem (igen, akkor még nagyobb MM szórás volt) A1-ben. Az E100 megindult és hívta a többi nagyot is, de ők nem mentek, gondoltam, akkor majd én. Mentünk együtt, ő elől és osztottuk akit tudtunk, egész jó sebzést összelőve, de végeztek velünk idő után. Az E100 durván lehordott mindenkit amiért nem mentek vele, engem viszont megdicsért amiért segítettem neki és azt írta, hogy jó játékos leszek ha néha hallgatok a jobbakra. Csata után megnéztem a statját és nem győztem ámulni.
Szóval nem felejtem el megköszönni a segítséget sosem, mert ha jól csinálta az illető és ezzel még segített is nekünk/nekem, akkor az legkevesebb, hogy ezt leírom neki chaten vagy a játék után. Érdekesség, de talán nem annyira meglepő, hogy leginkább a piros-narancs-sárgák segítenek és néha a zöldikék, afölött mindenki magános Rambo-t akar játszani. Gondolom azért ők, mert elveszve érzik magukat a pályán, ezért készséggel hallgatnak akárkire. Gond akkor van, mikor a vak vezet világtalant veszély néz ki, lásd Támadás Védekezés módban
Előferdült olyan is, mikor nem léptem ki a kilövésem után, hogy pontról pontra irányítottam egy T71-et, aki így fajintosan lehozta a meccset a csapatnak. Én szoktam segíteni, persze ettől függetlenül nem hagyom szó nélkül az orbitális baromságokat a megfelelő jelzők nélkül
(#73798) dfsz34
Nem, nem jönnek az okosok és nem oltanak le senkit. Csupán negyvenedjére írom le, hogy pár csata alapján te ne akarjál már univerzumi következtetéseket levonni, mert éppen akkor egy kis mélytorkozást szánt neked a játék. Soha nem láttam még itt a topicban olyat leírva, hogy Túl sokat nyerek OMFG!? Mi a fasz van az MM-mel??? Én csak veszteni szoktam

Vagy csak a rossz dolgoknál piszkálnak meg valamit?
-
fradi81
veterán
-
KaLeun
senior tag
válasz
sebijani1982
üzenetére
Azóta mióta elég a jó WN8-hoz hátul meglapulni és "sniperkedni", aztán a végjátékban előjönni levadászni a 1shot ellenfeleket.
-
Bingisz
addikt
24k WN8-as bukta.Mondjuk az egészet én b@sztam el, amikor túl sok sebzést vettem be a T44-től.
-
Stunts666
őstag
válasz
sebijani1982
üzenetére
Csak akkor szoktam reagalni az uberprofik beszolasaira, mikor 0 killel halott, mert elbizta magat. Ilyenkor irja a nagykepu tomato/noob team/idiot tiger szovegeit. Beirom neki a chatbe nicknevevel ellatva: "xy superunicum hol vagy? Ja halott... No comment". Ezutan 99%, hogy abbahagyja. XD
-
LicskaiJ
aktív tag
Sziasztok!
T29 legénységének második skillre mit érdemes választani?
Elsőre hatodikérzék+javítás van.
Parancsnoknak gondoltam javítást, de mi legyen a többieknek? -
fradi81
veterán
válasz
sebijani1982
üzenetére
Ha valamit nem lehet megváltoztatni, marad a rejtés.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Stigma.HC
üzenetére
Értem, bár én nem nagyon találkoztam még azzal, hogy valakit azért bántsanak mert Lila-kék 10 K csata felett stb.
Csak olyannal találkoztam, amikor azért támadtak be játékost, mert valószínűsíthetően második - harmadik account-tal játszik.
Egyértelmű, hogy meg kellene adni a tiszteletet egymásnak persze.
Többször is volt olyan, hogy a Profik, már dumáltak, hogy megint vesztes csata, meg 29 % sansz, aztán mégis a sok "hülye noob-nak" összejött a győzelem, úgy, hogy a Profik kb. 2 lövést adtak le, mert feladták. Persze az esetek 80-90%-ban bejön a papírforma, de nekünk "bénáknak" az a maradék 10-20 % okoz olyan megelégedettséget, mint másoknak a zsinórban 3000 feletti DMG.
Fradi:
Hm, érdekes meglátás.
Ha nem vagyunk toleránsak, akkor inkább ne is lássuk? Az a baj, hogy a mentalitás attól függetlenül még ez marad... -
fradi81
veterán
válasz
sebijani1982
üzenetére
E-penis. Megoldás chat-off.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
dfsz34
üzenetére
Nem nőtt a modulsérüléseim száma az utolsó patch óta, kigyújtani azóta meg nem is tudtak még. Ez van, valamiért akkor nekem meg pozitív irányba változtatták vagy nem tudom.
(#73799) sebijani1982 Akikkel én játszom együtt az egyik sem szokott így kikelni magából, főleg nem a csata elején.
Ellenben a piros/sárga horda rendszeresen betalál minket mindenféle szép szavakkal. Nem baj az ha nem olyan profik, joguk van hozzá persze. De akkor a kölcsönös tisztelet a részükről is hol marad? -
Bad Pritt
félisten
válasz
sebijani1982
üzenetére
Az emberek rosszindulatúak, az internet anonim, úgyhogy egy ilyen játékben mindenki kiélheti minden gonoszságát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lassan megvan a 2. is, asszem 10% kell csak neki
) Most már tetszik a tank

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szoktam írni, ha nyitva áll az út a gyáva top heavy előtt csak ő ezt nem veszi észre, szoktam segítséget kérni, kérek snipereket ha jelzem előre hova állok spotolni, leírom a nem annyira jó játékosnak hova menjen tornyozni, kérek spotot a lightoktól, tanácsolom az artynak kit lőjön először, hívok td-t ha kell védelem egy-egy oldalra stb... és meglepően segítőkészek az emberek. Mindig megköszönöm a chaten ha segítenek vagy hallgatnak rám, főleg olyankor ha a halálba küldök egy szerencsétlen tomato spottert, de hála a spotjának kiszedünk egy nagyon fontos gépet.