Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Felhúztam az agyam azon, hogy folyton bukok ma, ez lett a vége.

-
Bad Pritt
félisten
Jó volt ez a Tog küldi, amelyik csapatba bekerülnek ezek a sehonnai Tog szakaszok az garantáltan bukik.

-
jr1994
addikt
válasz
Angel1981
üzenetére
Azt várom én is. Drága a szupernehéz repeszpáncél

Ha nem felejtem el, végzek egy kutatást a Tog-gal a második accomban. Bár el fog tartani egy darabig, mert alapból keveset játszok. 50 csatát megyek kis tűzoltóval, aztán 50-et a most vásárolt pudingokkal. De annyira utálom hogy az átlag tp-be a program beleszámítja a prémiumot, így az átlag tp-t nem fogom tudni nézni, marad a sebzés meg ha nem felejtem el, a kredithozamot felírni, hogy megéri-e anyagilag, de annyi időm nem biztos hogy lesz. Bár szerintem a Tog-ot fun tanknak fogom tartani, szóval nem érdekel ha kevesebb pénzt keresek vele, de negatívba szinte sose fog menni pudinggal se, ahogy nézem mert nagyon olcsó a javítás meg a lőszer is.
-
Bad Pritt
félisten
Kicsit tanácstalan vagyok, visszavettem az ELC-t hogy ne porosodjanak a legények a barakkban, de nem tudom hogyan szereljem föl? Rammer, EGLD, Bino? Rammer, Net, Scope? Bino, Scope, Net? Vagy akármi más? Soha nem volt még tank, ami ennyire feladta volna a leckét.

Más: Bulldog ász körömet törölte a rendszer tegnap, elég fail. 5 bukó meccset mentem, utána egy korrekt duplát, meglett a második ágyú, mentem egy ász kört vele rögtön és akkor dobott ki a játék. Ma mikor bementem ki se volt fejlesztve az ágyú, szóval egy fél óra kb teljesen eltűnt.
-
törölt tag
válasz
ddt500hu
üzenetére
23 csata 40%wr 960 átlagsebzés, 4 ász.
Ritka amikor nincs 3 arty a csatában, ha toggal megyek, és persze azok mind a könnyű célpontra utaznak.
Prohorovkán, amit elég sűrűn ad, kb egy percem van, mert engem szúrnak ki először a scoutok, és már jön is az égi áldás.
Ha viszont nincs arty....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jano_77
nagyúr
válasz
Akcok94
üzenetére
remélem mire haza érek melóból, addigra megjavul és lehet majd játszani.....Párom megy bnőzni, így lenne időm játszani. Ha ennyire szar, akkor nem tudom, hogy lesz meg az 1 nap prémium......igaza lesz annak az illetőnek, aki wotinfo.hu oldalon azt kommentelte a hétvégi akciókhoz, hogy nem is olyan könnyű küldetés lesz az az 1 nap prémium.

-
mcwolf79
veterán
Valami tipp melyik mod okozza, hogy néha csata után kivág az asztalra?
-
Dryman
őstag
válasz
rlazol
üzenetére
van most egy prémium akció 30nap+3500 arany 6178Ft-ért bankkártyás fizetéssel...írtam a WG-nek egy levélkét kb úgy 3 hete, és orvosolták is szinte azonnal a problémámat hogy nem tudok maestro kártyával fizetni...
ugye az ilyen problémára ugranak azonnal....jött is a levél hogy a magyarországi bankszámlájukhoz tartozó biztonsági korlátozás fals beállítása miatt nem lehetett...de most már lehet...és ajánlották figyelmembe a fury-s csomagokat...gondolom árukapcsolásos reklámként....
a 3500 arany meg éppen elég lenne a premium tog-ra....akarjam?
-
rlazol
veterán
kaptam 1 nap prémiumot.
Ez lehet azért, mert tegnap este nem tudtam belépni? Sajnos a napi első loginnal aktiválódott, pedig csak benéztem, h működik-e már. Így egy csomó óra pocsékba megy, mert péntek nap közben nem tudok játszani, bezzeg holnap. -
szbalogh
addikt
Aki majd meg szeretne kaparintani egyet a 10-es prémtankokból az jöhet hozzánk is [PPD].
Részletek PM-ben. -
edari
őstag
T30 stocként nagyon gyatra
66k xp-t buli lesz összeszedni 
-
dfsz34
őstag
válasz
Valentin90
üzenetére
Ez ilyen formában nem igaz, bár kicsit munkás felrakni a régi verziót, de nem kell megijedni tőle egyáltalán. Én ősrégi t49 (most t67) nézegettem a legjobb t49/67 játékostól. Azt hiszem 8.10-es verzió volt
Arra kell figyelni, hogy nem launcher-el kell indítani és semmiképpen nem szabad hagyni frissíteni, hanem telepítés után simán az exe file-t kell indítani szóköz és a replay neve. Simán elindul és lejátssza.
Lehet belőle videót is csinálni, akkor le lehet törölni utána.
-
fradi81
veterán
Tegnap néztem hogy az IS-2 VII-es tornya ugyan az mint a VI-os, Akkor mi értelme?
-
rlazol
veterán
én belépni se tudok.
EU1-et nem ajánlja fel, EU2 foglalt. szerencsére semmi küldetésben nem vagyok, csak a duplázás marad ma el - ez van. -
szallasi007
őstag
Sziasztok, Firefly ágról tudnátok "hivatalos" infót adni, én nagyon béna vagyok de nem találok róluk semmit.
Köszi
-
h1mpi
félisten
Nekem megy minden nincs lag se (EU2)
-
mynames
senior tag
mi lett az eu1 szereverrel? fel sem kinálja mint választást belépéskor...
-
Bingisz
addikt
Fölösleges jönnötök. Akkora lag van, mint állat. OP CW jó lesz így.
Apropó jön a 3. kampány, gyertek a CVAKK*-ba.

*felvételi követelmény:
-2k WN8
-minimum 3 tier 10 megfelelő átlagokkal
-kell majd néhány tier 6-8 tank is -
Diarmand
senior tag
Én folyamatosan játszok az EU2-n.
-
Lipton
őstag
Nem enged be engem sem, már sor sincs...
Az EU1 nem is választható. -
rlazol
veterán
nálam most sorban állás van a szerverhez, 2000 körül vagyok de elég gyorsan csökken.
szerk.: leszámolt 66-ig, aztán közölte, h bocs, mégse.

-
Drenadar
veterán
válasz
Akcok94
üzenetére
MIcsoda??? a TOG lomha? neeeee!!! nekem azt mondták, hogy gyorsabb mint egy T71, hogy akkorát lő mint egy FV 183, hogy olyan az álca értéke mint egy borsignak, a kredithozama meg mint egy szakasz JT8.8-nak!
lécci, ne mond, hogy a Mikulás sem létezik!

Amúgy a TOG is ugyanolyan gyorsan gyorsul, mint bármi.... ha kidobják valamiből megfelelő magasságban ^^
-
törölt tag
ma jól adta az op tankoknak és az rng-nek hála

na de majd holnap

-
-
Jarod1
veterán
csodálkoztam is hogy 8 perc eltelt és csak én lőttem ki tankot aki nem is fordult rám.. 10 perc elteltével mindkét oldal 1-1 embert vesztett ,,,ez már gyanús volt

-
rlazol
veterán
nálam se megnek a szerverek, azt írta ki, amikor a csatába akartam lépni, h játékszerver nem elérhető.
-
biacsia
tag
1 győzelemre vagyok a tog II től.. Erre ledob........

-
Bad Pritt
félisten
Meccs közben hirtelen visszadobott garázsba, más tapasztalt ilyet?
De a tankom bennmaradt a csatában. -
t.imi
addikt
Sziasztok.
Kis helpet szeretnék kérni.
Mai nap kb 6x szakadt meg a gém kapcsolat hibával. Most du már a garázsban is kacsolat hiba van pár másodperc után. Böngésző, letöltés megy emberesen.
Win 8.1/64, Norton IS van fent, nem volt piszkálva.
Mod nincs telepítve egyenlőre. -
Simi37
őstag
OMG Végre meg van a Tigris Ász nem is akármilyen körrel!
Replay
~5300 SEBZÉS ÉS 2500 SPOTDMG, 1801 base xp (sajna nem vagyo prémes így ugrott a 2700 max xp
)

Sokat lőttem mellé amikor láttam h milyen menet lesz remegett a kezem h ász legyen
vhogy éreztem -
szallasi007
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Tök igazad van, tegnap T71-el spotoltam 7 tankot, gyakorlatilag egyhelyben álltak, spot damage-om vmi 237 volt. Nem értettem miért nem lövik őket. Aztán megnéztem a csapatot mégis mizu, mindenki a másik oldalt nézte, embertelen. Szóval scouttal én csak akkor megyek spotolni ha legalább egy zöld vagy kék jön abba az irányba, ha nem akkor azonnal pozit váltok csak akkor meg ugye benne van hogy megmozdulok és rommá lőnek

-
Bad Pritt
félisten
válasz
jr1994
üzenetére
Gondoltam rá én is, előbb a T29-et kinyírni, utána az artykhoz úgyis én értem volna előbb és abból lehetett volna Fadin, de úgy éreztem így biztosabb. Azért volt érdekes meccs szerintem, mert egyrészt statikus támogató szerepkörben is jól működik ez a tank, másrészt a második felében jó ütemben sikerült elindulni, ami sokszor kulcs a nem suicider light játékosok számára. Élveztem nagyon.

Danke!

-
Bad Pritt
félisten
T37 meccs.
Inkább nem mondok semmit, aki akarja, nézze meg, jó kis kedvcsináló hozzá. Förmedvénynek hívom amúgy.
-
Dryman
őstag
válasz
dfsz34
üzenetére
Köszönöm srácok!
a D5 valóban lehetett a td-k helyzete, azóta voltam már a map-on igaz Comettel, és ki is próbáltam....
D5-ből a köztes kettő dombocska miatt csak a torony látszódhatott amit célbavehettek...ammorack-et nem kaptam az biztos....
viszont Comettel az A6 jobb oldaláról, majdnem teljesen a romos templom mellől sajna belátni oda, mert relatíve magasabban van...szerintem A6-ból tolták...
valószínű akkor jöttek erre rá mikor nem a hagyományos csatafelállás van(szóval nem az ami a képen), hanem az mikor az ellenség A6-ból indul és a zászló meg középen van a vízpartnál...
Ekkor ugye a TD alig mozdul, beássa szinte magát A6 környékére és szórja az áldást a G oszlopon a malom felé felfelé haladókra...
Na ha visszaveszem a Fosch-t, akkor ki is próbálom majd...
-
Angel1981
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igen, sajnos ez is simán megeshet, a múltkor én szerencsésebb voltam - 7300 spot abból a bokorból.
Szegény WTF 100, a végén már rohamozott, mert rájött, hogy valami folyamatosan spottolja, és kapja az áldást - majdnem felspottolt engem is, akkor kicsit leizzadtam....
-
dfsz34
őstag
válasz
Dryman
üzenetére
D5-ből lőhető az a rész szerintem. A scout meg valószínüleg e5 környékén volt.
A D5-nél két-három leshely is van, közel a vízparthoz, az erdőben és ott, ahol fel lehet(ne) surrani.
Szerintem felmentek a D5 közepéhez, ameddig lehet és onnan rálátni, de tény, hogy onnan nem spotolnak. Kellett egy sunnogó scout is valahol a mocsaros részen.Amúgy nem is biztos, hogy scout volt, nekem a leo pta-nak meg a batmobilnak is 449m a láttótávja mozgás közben és még csak most, azaz nemsokára adok nekik rádiós helyzetfelismerés képességet. Azzal felmegy majd 455-460m-re.
-
zsolthee
senior tag
A mechanizmust kell megérteni, nincs benne semmi manipuláció. Ez és ehhez hasonló videók segítenek
Ne kezdjük el már megint csalásokról beszélni, könyörgöm.... -
jano_77
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én azt látom a csatáim során - leszögezem, hogy nem szoktam light tankokkal menni, max tier 3-ban hébe-hóban -, hogy felesleges a spottolás, mert annyira balfék a csapatok nagy része, hogy hiába világítod Te az enemyt több percen keresztül is akár, arra bénák, hogy rálőjenek! De ugyan ez igaz arra is, akik esetleg médiumokkal próbálnak spottolni, mert egyszerűen nincs támogatás! Pedig a lehetőség meg lenne rá, mert ugye a teljes csapat a leghátsó sarokban tobzódik szinte az esetek 90%-ban, de ennek ellenére mégsem tudnak az ellenfélre rálőni, pedig aztán az égvilágon semmi nem zavarja őket, nyugodtan tudnak célozni, lőni! Maximum az zavarhatja őket, hogy annyian állnak egy csomóban, hogy egymástól nem tudnak lőni, egymást zavarják.
Ez szerintem konkrétan: 
-
jano_77
nagyúr
válasz
csapee
üzenetére
Köszi. és nem gondoltam. Minden tankba max 3 HE lövedéket teszek és kb 1/3 - 2/3 arányban a gold és sima lőszert. Még1x köszi.

(#72797) Nagya21: nekem is volt hasonló szitum tegnap, elhullásom után többször is kizoomoltam - eltávolodtam a tankomtól - és igyekeztem benézni a vonalat, ahonnan lőttek, de sehogy nem jöttem rá, hogy miként is láthattak rám....mégis kilőttek!

(#72807) h1mpi: ne bolondozz, nehogy elkezdj összeesküvés elméletet szőni arról, hogy a WG manipulálja a játékot! Hogy képzelsz Te ilyet!?

-
Bad Pritt
félisten
válasz
weres78
üzenetére
Van úgynevezett gyakorlócsata, bármely pálya bármely módja beállítható és ott be lehet járni az egészet, csak kell egy másik ember is melléd a másik csapatba.
Szokásos körök: két magyar Youtube videózót mindenképp érdemes nézni, Cleverland és Ph3lan néven keress rájuk, továbbá a következő oldalak segíthetnek magyar nyelven: wothungary és wotinfo.(#72804) h1mpi: Ne kezdj el így hozzáállni a játékhoz, mert akkor nem lesz benne sok köszönet. Pár itteni játékos is tudna mesélni...
-
h1mpi
félisten
Néha olyan dolgok történnek. KV1-S -el nem tudtam átlőni csak 5/1-szer a TOG II-t úgy hogy oldalt állt nekem.
Ott max 90-es a páncélja és a 116-os penes ágyú nem vitte át... Na ez mi? Tuti csalnak enne a sok szar Tognak.
-
weres78
senior tag
Üdv!
Nagyon új vagyok még a WOT világában, de tetszik a játék és szeretnék fejlődni.
A kérdésem az lenne, van-e mód arra, hogy csatán kívül belépjek a különböző térképekre megismerni azokat?
A játékban a nevem megegyezik az ittenivel. Bármilyen tanácsot szívesen vennék Tőletek!
Mondjuk azt nem, hogy maradjak a pasziánsznál... -
rlazol
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Dryman: nyilván egy replay sokat segítene
jozefgucci1: ha nem is az egészet, de egyes területeit be lehet lőni. Spotterben igazad van, és nem hiszem, hogy a TD-k maguknak spottolták, bár mozgó heavy... Csak nagyon messze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mozilla Firefox
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VoLTE/VoWiFi
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Parkside szerszám kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

66k xp-t buli lesz összeszedni