-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Melyik mod volt, amelyik az értesítő központban írta a statokat? Most nem működik.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Tomi0703
addikt
válasz zsolthee #73378 üzenetére
Asszem xvm-et is választható, hogy fel-e kerüljön.
Én is sokáig legóztam a modokat, de pár peccsel ezelőtt elszántam erre magam, most pedig már folyamatosan ezt használom. Annyi a gondom, hogy nem sikerült még visszaírnom a kódba, hogy az ellenfeleknél csillag legyen, ha még nem spotolták fel. -
törölt tag
az enemy ikonokat hogy kell megfordítani?
-
Jolet
őstag
ha valaki belefut a fullHD textúra packba legyenszíves linkelje be ide
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
sith7
félisten
Köszi a válaszokat, megnézem
-
weres78
senior tag
Üdv!
Van olyan mod, ami játék közben jelzi ha felspotoltam valakit?
Egyáltalán mi számít spotolásnak? -
emre
veterán
Egy próbát megér a dolog.
http://odemmortis.com/odem-mortis-modpack/
(#73387) AshaNoR
XVM-et is frissíteni kell, majd frissítésenkét újra aktiválni.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
scyllarus
veterán
Én próbáltam, nekem nem tetszett, csak az OM 6. érzék jelzés
De ez egyéni ízlés kérdése, ki kell próbálni."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
AshaNoR
tag
Sziasztok, frissítettem 9.4-re és eltűnt az XVM-m, szóval az alap módon játszom és nem tudom újraaktiválni.. Mi a teendő?
-
Angel1981
veterán
-
fradi81
veterán
Ez a poligon vagy milyen hiba még mindig él de már kezdem unni. Ilyenkor ugye a hegyet lőném a tank helyett.
+1 Kellemes kis tpye-58 replay csak a vége miatt.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
psycroptic
őstag
Sem launcherrel sem a közvetlen exe-vel nem indul el a játék. Semmilyen mod vagy modmaradvány nincs fent a gépen. Valakinek valami ötlet? Az intróig sem jutok el.
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
Djuree
félisten
hát ennyi, lejárt az 1000 goldos giveaway.
tegnap szarakodtam vele csomót nem jött össze, most belép de lejárt.
ekkora egy fost...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
zsolthee
senior tag
-
Djuree
félisten
asszem kipróbálom én is ezt az aslain modpackot, meguntam egyenként szarakodni vele minden peccs után.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
KaLeun
senior tag
nekem spec megmaradt a 9.3 óta bejött lemerevedés, ha fedezék mögül meglátok egy ellenséges tankot, ez meddel nagyon élvezetes... pedig ma még végre sikerült megoldani a nvidia sata vezérlő és a samsung ssd közti apróbb félreértést is és érezhetően gyorsabb lett minden.
mai első csatámban 4x talált el különböző helyekről és távolságokról egy stb-1, és minden alkalommal duplán leláncolt.
Cila
-
szbalogh
addikt
Van több lehetőség is. Eleve meg lehet adni napszakot amikor "fogadhattok" támadókat. Aztán lehet kiválasztani egy szünnapot a héten. Lehet kérni talán 3 nap kimenőt is vagy mi. És akár ki is hagyhatjátok ha nem állítjátok be a "védelmet" ahogy a leírás nevezi... vagy mi. De ilyenkor értelemszerűen támadni sem tudtok.
Nick: HE_Storm
-
Jolet
őstag
nektek az xvm minimap olyan mint régen?
nekem kisebbek a betűk a tankneveknél
és a körök csak fele olyan távolságot mutatnakmi lehet a baj?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat
szbalogh
Akkor az IS4 jó lesz ? ...... 11. tier 10 -esnek ? -
Djuree
félisten
is-4 nagyon jó sztem, első t10 tankom volt, még t9-ként lett meg, de azzal van kb. a legnagyobb átlagsebzésem t10 ht-k között. mai fejjel meg még jóval több lenne.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
emre
veterán
Akkor az IS4-et vedd meg, valamivel bolondbiztosabb.
50B-vel hatodik érzék, felderítő javítás és/vagy álca nélkül randomban nem lenne egyszerű az élet.Aztán neki kell állni T8 stronkholdnak, és felhúzni AMX50-100-al egy jó kis legénységet az 50B-hez.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
FoBCRaistlin
őstag
Köszönöm Uraim mindenkinek a jókívánságokat, átadom neki!
Aki úgy érzi akár játékban is dobhat neki egy virtuális pacsit. Minden nap tolja délutánonként.
inter1234 a nickje
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
sith7
félisten
Ha mindkét tank ki van lokkolva, de jelenleg csak az egyikre van pénz, ti melyiket vennétek ?
AMX 50B vs IS4 ?
-
sith7
félisten
válasz FoBCRaistlin #73340 üzenetére
ÁÁÁÁ ... gyönyörű !!!
-
Mewryck
tag
válasz stork13 #73272 üzenetére
ezen oldal leírását követtem,magyar nyelvű,lépésről lépésre végigvezet a folyamat során
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
aktív tag
válasz szbalogh #73342 üzenetére
Szia
Wottal kapcsolatosan kereslek.Láttam hogy utánnaolvastál a Sh újjításoknak.Engem az érdekelne hogy ha felhúzzuk a parancsnoki központot 5-ös szintre akkor kötelesek vagyunk résztvenni a támadás és védekezés módokban vagy ez egy szabadon választott dolog?
Előre is köszi a választ.
Üdv
Wot nick : Lanoka_
-
Enzolord
addikt
Tegyetek rá neki vagy két feles szilva modot.. Isten Éltesse!!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Djuree
félisten
Én is ilyet kérek majd tőletek 31.-re.
Isten éltesse! Tolja még a wotot vagy 20 évig legalább![ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
Isten éltesse apukádat
Jól néz ki a torta, biztos örülni fog neki -
Angel1981
veterán
A közeli Firefly ágon kívül terveznek új ágat belátható időn belül?
(Az EU ágat nem tartom "belátható időn belüli"-nek).FoBCRaistlin: WOW!
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz Bingisz #73310 üzenetére
Köszi szépen! Közben az amcsi oldalon elolvastam mindent. Egy valami még mindig nem tiszta, vagyis én nem akarom elhinni. Azt írja, hogy SH támadáskor nincs tier limit. Ez konkrétan tier 10 meccseket jelent? felette pedig azt írja, hogy lényegében ugyan olyan csaták, mint a skirmishes. Ahol meg ugye van 3 tierlimit. Pedig de jó lenne tier 6-8 -ban is gyakorolni 15 tankkal a kampányra...
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
A wotinfos xwm ki is fagyasztja a játékot, ahogy kell...
-
h1mpi
félisten
Hú ez a Stalingrad milyen egy össze-vissza pálya, tele zeg zugokkal
-
AMD Power
titán
Nagyon szépen köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
-
[HUN]Dani
őstag
válasz [HUN]-Kisa #73325 üzenetére
Esélyes, hogy valami olyan modot raktál fel ami nem kompatibilis a 9.4-el.
magyarsrac
-
h1mpi
félisten
Elég sivár a játék a modjaim nélkül
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz PR0JECTNR56 #73323 üzenetére
Ha ezt leszedem felrakom akkor nem lesz ilyen szar a launcher?
illetve következő probléma ami már nálam van. garázs-t látom tölti be a csatát. és a csata betöltéskor befagy a csata betöltés hang lövés mindent hallok de a betöltéskor befagy.......
[ Szerkesztve ]
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz [HUN]-Kisa #73321 üzenetére
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz [HUN]-Kisa #73316 üzenetére
Gondolkozzunk ilyenkor mindig egy kicsit. Az frissítések ugye verziókkal érkeznek, mondjuk ilyen fájlnevekkel:
"wot_94.4961_94.4953_client.patch"Az első két szám értelemszerűen a verzióra utal, a példa névben ez a 9.4. Kikeresel minden wot_94-el kezdődő fájlt és másolás, vagy amennyi verzióval le vagy maradva.
Tehát, ha az updates mappádban még van egy kilométeres fájllista egészen mondjuk "wot_81.4826_93.4778_client.patch", (tehát 8.1) azt szerintem elhagyhatjuk.
Egyébként átmásolni tényleg gyorsabb mint letölteni.(#73319) jano_77: Az Updates mappa törlése során hagyd benne, a 9.3-as fájlokat, néha szokott egy kis anomáliát okozni a WoT-nak ha nem találja meg az előző frissítés nyomait, ritka, de menjünk inkább biztosra.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #73314 üzenetére
Köszi, teszek egy próbát majd.
Haza megyek, kitörlőm az updates mappámat, majd utána bemásolom a 9.4-es file-okat és ezután indítok launchert. és örülök."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Drenadar
veterán
válasz [HUN]-Kisa #73316 üzenetére
Le is töltheted azt a 10 gigát, de átmásolni jóval gyorsabb lenne... nem csak a launcherrel lehet leszedni, hanem torrenttel is ha jól tudom.
-
[HUN]Dani
őstag
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz PR0JECTNR56 #73314 üzenetére
Más megoldás nem lehet? mert 10 GB az updates mappa. jelenleg nem tudjuk kivitelezni, hogy az én mappám az ő gépén legyen.
-
h1mpi
félisten
Az normális, hogy a teszt szerveren csak 20K aranyat kapok? Azt hittem sokkal többet adnak
-
jano_77
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #73295 üzenetére
És ebben az esetben mely file-okat kell átmásolnom az otthoni WOT könyvtárba?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok! Valaki tud erre valami megoldást? Barátnőm gépén nem megy a launcher lefagy. és ki sem lehet belőle lépni. ez történik ha letörlöm és újrateszem a játékot! nem kezdi a játék letöltését sem és a frissítést - sem teszi fel!
és ez lenne a normális.
(ez a saját gépem wot launcher-e)[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz szbalogh #73282 üzenetére
Csak lvl 5-ig lehet majd fejleszteni a strongholdot, nem lvl 10-ig. Az majd később jön. Amúgy be kell majd állítani, hogy melyik időzónában támadhatják a bázist. Akkor majd kiválaszthatja az enemy, hogy melyik úton akar majd támadni. 3 csatán keresztül lehet eljutni majd a bázisig, de ha csatát bukik az enemy, akkor nem megy tovább a támadás. Ha nincs meg 15 ember a védekezésre, akkor automatikus loss.
Elméletileg kb. ennyi, de a stronghold teszten nem voltunk, szóval nem 100%.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Veatta
aktív tag
Megy a szerver.
-
Enzolord
addikt
válasz szbalogh #73303 üzenetére
Nem kell elvileg, cimborám is csinált egyet, mert bannolták egy időre a fő accot, és simán be tudtam hozni a klánba, úgy, hogy hármas volt a legnagyobb tank..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Djuree
félisten
új accountot miért nem lehet klánba hívni?
vmiért nincs ott az az opció.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
szbalogh
addikt
válasz WinnerB0Y #73291 üzenetére
Tier 5-ben mindegyik jó, kivéve talán a Matilda IV, mert lassú de az ágyúja is szar... még prémmel is. No és persze az Excelsior se kapott valami fényes ágyút.
A T14 ágyúja is fos, de annak legalább OP a páncélja, ha jól be van forgatva saját tierjében csak 1-2 tank tudja belőni.
AZ első 10-es tankom az orosz T-34-el farmoltam ki. A nem-prémek között a legjobban kereső tank. És az sem elhanyagolható tény, hogy utána OP legénységgel vittem végig az orosz med ágat[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- "PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest