-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz Dryman #71799 üzenetére
Mert, aki az S-51-re hajt annak ez lesz valószínűleg az első arty-ja. Saját tapasztalat.
Én még a KV-1-ről fejlesztettem ki anno nagyon régen az S-51-et, aztán amikor le lett árazva beszereztem, hogy milyen poén lesz 1000 hp-kat sebezni. Aha.. Nagyon sokkoló élmény volt, pedig volt egy kevéske arty múltam a Humellel. Nyilván, aki komoly csinálja a tüzérkedést annak a kisujjába van az egész. De az biztos, hogy artistáskodást nem ezzel (S-51) az spg-vel kéne elkezdeni, hanem inkább egy Wespe, Grille vonallal, vagy a francia ággal, az F3-at pl. kifejezetten tudom élvezni.Amúgy lehet, hogy eretnekség, amit mondok, de én a KV2 152 mm-es lövegébe szoktam AP-t is tölteni, persze csak, ha toptank vagyok. T7 vagy T8-ban, erősen páncélozott ellenség ellen egyértelműen a repesz a jó megoldás azt nem vitatom.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
h1mpi
félisten
Engem kinézett az MM magának. Az utolsó 10 csatában alulról voltam a 3.....
Fully electric lifestyle!
-
-
h1mpi
félisten
válasz Valentin90 #71893 üzenetére
Akkor tetszeni fog. A másik a Sherman Jumbo. Na az fun főleg, ha benne vagy az első 5-ben.
Iszonyat mennyire nem tudják meglőni, pedig a gyengébb torony van rajta.Fully electric lifestyle!
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz scyllarus #71854 üzenetére
Én imádom az S35 CA-t. A Dicker Max mellett a másik kedvencem. Tegnap sem hagyott cserben, bár csak döntetlen lett (noob vagyok na, egy pro biztos lehozta volna) de élveztem az álca + látótávolság kombót.
Mondjuk ez a 14248 WN8 meglepett. Nem tudom ennél a csatánál jó számolt-e a rendszer, mert az XP nem igazán tükrözi ezt az eredményt.Mondjuk azt a patch óta látom, hogy a WG szépen ellehetetleníti a lassú td-ket, az új OP könnyű tankok ellen ezekkel nem sokat lehet kezdeni. Nem véletlen, hogy sárgától liláig mindenki ezekkel megy mostanában. El is kezdtem a M5 Stuart ágat.
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
dfsz34
őstag
válasz ddt500hu #71885 üzenetére
Pedig észrevehetően több csökkent játék és agyi képességű rajzott ki mióta van a Tog akció. Az ászra meg csak annyit, hogy a 15:0-3 meg a 0-3:15 csaták valóban nagyon alkalmasak az ász megszerzésére, vicc akart lenni, ha így nem értenéd. Vagy loholsz, hogy egyáltalán sebezz, vagy két pillanat alatt hatalmas túlerő vesz körbe. Mondjuk hetente 1x bele lehet húzni, mint most a type58-al csináltam és nagy szerencsével valahogy túlélni a horda támadását, de ezek a helyzetek ritkák, korántsem mondható tipikusnak.
Ászt sokkal inkább valamennyire kiegyenlített viszonyok között lehet szerezni, ahol jó pozícióból nagy sebzést tudsz leadni vagy a társak segítségével le tudsz gyűrni nagyobb erőt stb, ez sokkal nagyobb téma, ez csak pár példa, de a totálisan torz erőviszonyok mellett közel lehetetlen ászt szerezni. Természetesen nem a pedo tierekről beszélek, hanem a komolyabb vasakról. Most azért nem irtom a sok Tog-ra vágyót a T67-el, hogy behúzzak vele 3-4 ászt naponta, mert már nincs benne érdekesség, sokkal inkább iparszerű a dolog azzal a tankkal. Inkább komolyabb vasakkal megyek, ott meg azért észrevehető a színvonal romlás. A pedo tierekben meg inkább hagyjuk, hogy mi folyik. A t-25-t nem merem elővenni, inkább álljon a garázsban amíg tart a togtober, mert volt nap, hogy 5 csatát buktunk sorban 60-90% nyerési esély mellett, mert az egyszerű agyszerkezetű 4-5-6 paradicsom szétlöveti magát egy pillanat alatt. Volt siegfried támadás, hogy 3 perc után azon vettem észre magam, hogy egy egyedül maradtam és rajtam kívül még két tank kolbászolt messze tőlem, a többi mind kipurcant a nagy támadásban. Nevetséges, komolyan mondom.
-
jozefgucci1
addikt
Majrévasat ha lehet
Amúgy én vert. stab . raknék még rá harmadiknak . Nagyon jó kis vas az ha jó kezek irányítják . Sajnos én anno eladtam amikor jött a sok nagy td mert nagyon sérülékeny .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
ddt500hu
veterán
Egyébként nekem semmi gondom nincs se a WR-el se a WN8-al a togtober kezdete óta. Nem lett több hülye mint egyébként. Szerintem.
De ha még is az csak segít Tank Ászt szerezni. -
dfsz34
őstag
Egy type58 kemény harc, csoda, hogy életben maradtam, de evvan. 9 medál és kitüntetés összesen.
Map: Redshire Type 58 3 125 (x2 minden nap az első csatáért) 29 337
Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
13 90-re mit rakjak felszerelést?
Fejlesztett célzórendszer,távcső,????
-
h1mpi
félisten
Ha a T20 medként nagyon a kezemre áll a Pershing is ilyen lesz? Illetve más ágon melyik med hasonló, mint a T20?
-
rlazol
veterán
válasz Angel1981 #71871 üzenetére
köszi az észrevételt!
igen, vsz a mod beállításokat kell megnéznem - aslain alap 6 szín van fenn, vsz az kavar be.
[HUN]Dani:
szerintem nem.
az automata tűzoltó készülék pl magasabb tierben szerintem hasznos. Én összegyűjtögettem vagy 100-at és most a T8as tankon használom. Ha elfogynak, újat venni nem fogok, de még mindig van 90. Ne feledd, hogy a tűz esélyét is csökkenti, így a német tankjaim se égnek (annyit, mint korábban )
Ami a modulokat, lőszert illeti, én azt se szoktam eladni. Jól jöhet még, ha vissza akarok venni valamit vagy újat fejlesztek alulról, illetve egyszerű vésztartaléknak is jó.[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
h1mpi
félisten
Eladtam a raktárban lévő fogyócikkeket és +1 millió kreditem lett
-
Angel1981
veterán
válasz rlazol #71860 üzenetére
"akinek júniusban 1600 csata után 138 volt a WN8-a, a 600+ össz és 1400-as intervallum érték álomszerű"
Ezt nem vitatom, csak ez attól még nem "kék"."Az XVM ingame kék színt adott, az értéket nem is nagyon néztem..."
Ha az 1300-as átlagra kéket ad, akkor ott valami el van állítva; a wotlabs 1600-tól, a noobmeter 1750-től, az általam kísérleti jelleggel, rövid ideig használt XVM 1950-től ad kéket - mivel a noob a legnépszerűbb, szerintem ahhoz érdemes rendelni az értékeket.Félre ne érts, örülök, hogy fejlődsz, és a totál átlagodhoz mérten ez valóban jó eredmény, de a "kék" azért még odébb van, konfiguráld át az XVM-et, mert ez így megtévesztő lehet.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Én az akciókat nem nagyon szoktam nézni - főképp a 7végieket -, hanem játszom, és ha közben meg lesz vmi, akkor az üzenetből, amit kapok értesülök, hogy megcsináltam. Ezt a TOGtóbert kivételesen nézem és igyexem a napi 5 győztes csatát megcsinálni, de ez azért egyszerűbb, mert a párom mire haza ér a melóból, addigra legtöbbször letudom. Mert ha haza ér, tovább nincs játék.
(#71866) h1mpi: felteheted normál random csatában a kedvenc tankokra vagy eladhatod.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
LK
addikt
válasz jano_77 #71862 üzenetére
Kezdem unni a lassú dögöket. Mostanában gyorsabb tankokat próbálom ki. Sokkal izgalmasabb a játék velük. T67 módon próbálom először használni a Hellcatet, gondolom kezdésnek jó lesz úgy.
Van Orosz 2 skilles legénységem is,azokat is be kéne pakolni valami gyors medbe. T34-be gondoltam kezdésnek.
Amúgy a novemberi akciókban van jó néhány olyan is,amit te sem fogsz kihagyni (akármilyen noobmágnes)[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Djuree
félisten
válasz jano_77 #71862 üzenetére
nem új ez, 2012 januári acc, sztem nem kevés ez, munka-bnő mellett ennyire van idő.
napi 2 óra....jó esetben, de elég is, ennél többet sajnálnék "elgépezni".
a ps4-em már hónapok óta be se kapcsoltam.
fősuli alatt bezzeg a napi 5-6 óra is megvolt simán.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jano_77
nagyúr
válasz Djuree #71841 üzenetére
ez új accod? csak csodálkozom, hogy csak ennyid van.....ennél régebbi játékosnak gondoltalak a fórumra írások alapján.
(#71843) mtade: én általában tier 5-6-al csinálom meg az 5 győztes csatát, mert ott nagyobb az esély rá, hogy ha 1-2 használható embert dob a gép a csatába, akkor hozható, ez tier 8 vagy felette már nem mondható el sajnos.
(#71844) Diarmand: ahogy a novemberi előzetes akciókat láttam, ez még csak rosszabb lesz.
(#71850) 04ahgy: hatalmas tévedésben vagy újfent! Legalábbis ami engem illet, de szerintem itt a többségre elmondható az, hogy én azt sem szeretem, ha nekünk van 60% vagy feletti győzelmi esély, mert akkor meg lerohanás van és nem tudsz elegendőt sebezni, ölni! Én azokat a csatákat szeretem, amik 45-55% közöttiek és az utolsó emberekig - tankokig - folyik a harc, mert azok izgalmasak, élvezhetőek! Én azt sem bánom, ha kilőnek, ha előtte sikerült annyit sebeznem, hogy magamnak elegendő! DE azt már utálom és dühítő, hogy vannak olyan csaták, mikor 2 percnél meghalok és a csata végén mégis az első 3-ban vagyok akik a legtöbbet sebezték! Az olyan, meg aki végig életben van, esetleg még túl is éli, alig tud sebezni! Na az ilyenek miért erőltetik?!? Ezt én sem értem! Mert hogy élvezni nem élvezi az TUTI!
(#71852) LK: nekem is egyik jelenlegi kedvenc tankom a T67, azzal kezdem minden nap a csatározást. Vele meg is lett a napokban az ÁSZ, sajnos T49-el nem sikerült annak idején. Úgy vettem vissza pedig, hogy az ÁSZT össze szedjem, mert mikor annak idején a Hellcat meglett, akkor eladtam. Hellcatnél szerintem a tolatás az ami baromira el lett tolva, az nagyon dühítő, de egyébként használható....csak ne kelljen tolatnod, akkor VÉGED!
(#71855) Angel1981: új színezés szerint már 1600-tól világos kék lesz vki! A napi stat nem ez alapján van színezve!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
rlazol
veterán
válasz Angel1981 #71855 üzenetére
Hm, a noobmeter valóban így írja, bár az utolsó, 2 csatámat valamiért nem rakja még bele, pedig az egyik 2k, a másik 3k felett volt.
Az XVM ingame kék színt adott, az értéket nem is nagyon néztem... Örültem a színnek.
annak, akinek júniusban 1600 csata után 138 volt a WN8-a, a 600+ össz és 1400-as intervallum érték álomszerű...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
ddt500hu
veterán
Valaki gyakorlati tapasztalat TOG vs KV2 trollágyú ügyben? Mennyire gyakran veri be a repesz?
-
xAttilax
őstag
Én sem éreztem nagy változást TOG küldetés miatt, sőt Tier X-ben volt egy csomó narancs így lehetett végre aratni az is7-el is normálisan
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
LK
addikt
válasz scyllarus #71854 üzenetére
Tudtam hogy szenvedős lesz egyeseknek,ezért választottam alacsony tier-t, a gyors csaták miatt. Nem szeretném a becsületes tomatókat megsérteni,mert náluk jóval alacsonyabb szintű lények kezdtek játszani a TOG-ért. T-67 és Nashorn képesek megfordítani egy meccset 4-6 killel is akár,azért kellettek. Az event alatt 75-ről 100%-ra fejlődött a T67 legyénység.
Szbalogh! Nem csak neked lesz fincsi TOG husi,hanem az artiknak is. Sokan nem fogják tudni jól használni.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
-
scyllarus
veterán
Én is többnyire T67-tel megyek. OP kis dög, tudom, de a cél szentesíti az eszközt. T5-ben gyorsabbak a csaták, kreditet is kell farmolnom most, szóval ideális választás.
Érdekes, ma 6 T67-es csatából meglett az 5 TOG-os győzelem... (Egyet mentem elsőre az S35CA-val, azt is nyertük, de azzal a lomha döggel futni kellett a sebzés után, arra meg nemigen alkalmas). Szóval tegnap 20 kellett, ma meg 7. Biztos megtanultam játszani tegnap óta"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
LK
addikt
Nekem megvolt mindennap az öt win, egyszer kellett 9 csata, a többinél max. 7-8. 1óra volt max naponta. T67-tel és Nashornnal mentem leginkább rapid csatákat. Eszembe sem jutott nagyobb tier.
Valaki írta,hogy fun tank a TOGII. Ha megvan a küldetés,és ha valakinek van kedve TOGGAL szakaszozni , jelezze. Vicces lesz majd több TOG szakasz vs. több TOG szakasz.
Kérdezném a tulajokat,hogy a Hellcat játszható maradt valamennyire?
Előre is köszi.
-
szbalogh
addikt
Nem értelek titeket. Hát nem az a jó ha minél több nyomi van a játékban? Agyon lehet őket szívatni. Sealclubbing
Nagy tierben valóban mindig pro platoonok vannak, de kiszámíthatatlan melyik oldalon, így nem nagyon lehet 50% fölé menni. Nem is játszom már nagy tierben, van 11 db T10-es tankom... minek több?
Kis tierben viszont egyedül is meghatározó tudok lenni. Ma reggel fél óra alatt szedtem össze a hiányzó 8 med killt Type T-34-el és nem sebeztem 1000 alatt egyik csatában sem.Nick: HE_Storm
-
04ahgy
nagyúr
válasz jagada #71847 üzenetére
Ugye, ha ellened vannak, akkor nem duzzogsz, és örülsz a potya tankásznak, meg a jobbnál jobb medáloknak?
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
jagada
addikt
válasz Djuree #71846 üzenetére
Tegnap dobott 17%-os nyerési eséllyel is csatába, oké, hogy nem számít a stat de azért az milyen már??
Tele van 40%-os WR-el rendelkező paradicsommal minden 2. csata, a francnak eröltetik ami nem megy, hiába hozok le 4-5 killt, ha bukjuk ezek miatt. A BOT-okról nem is beszélve, amikor a top tank is az. A BOT-at kik csinálják és egyáltalán mire jók? Játékos van dögivel mérnem azokat pakolja be a rendszer?Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Djuree
félisten
válasz Diarmand #71844 üzenetére
én már nem idegelem magam a hülyék miatt, nem érdemes, ha ellenem van annál jobb, ha velem akkor meg így jártam, ha jól játszok xp-t akkor is kapok valamennyit, ilyenkor csak a sebzésre megyek, meg tölteléknek használom a hülyéket, mobil fedezéknek jók. aztán meg jön a kövi csata.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
rlazol
veterán
válasz Djuree #71840 üzenetére
nekem tegnap 27 csatából lett meg. Pedig kék stattal nyomtam, amit ilyen hosszú ideig még sose sikerült tartanom. És nem, nem akartam ennyit játszani. Normál esetben rég kiléptem volna, most is csak azért nem, mert valamilyen csoda folytán nem basztam fel rajta az agyam.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Diarmand
senior tag
Ezzel csak az a baj, hogy ez egy végtelenül könnyen teljesíthető prémtankszerzős küldetés, amire így a szokottnál is többen rárepülnek. A legnyomorékabb gyökér is előbújik, hogy próbálkozzon a küldivel, de vagy nem hajlandó tenni érte (mer a tsapat megógya) vagy nem tud tenni semmit a győzelemért (fuck gold noobs). Lőhetek én akármennyit, lehetek végtelenszer top sebző, egyedül képtelenség nyerni. És csak adagolják ezeket a missönöket folyamatosan...
-
mtade
aktív tag
válasz scyllarus #71842 üzenetére
Nekem 16 volt a max, amivel meglett a napi küldetés. Az mondjuk tény, hogy lowtierben megszaporodtak a piroskák, hightierben meg a superunique platoonok... Mennék hightierbe, de kreditet kellene zsákoljak prém nélkül, így köztes utat választottam, sokat megyek az elc amx-szel, azzal úgyis mindíg 8as meccsbe rak...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
scyllarus
veterán
Bár úgy lenne. Van nap, amikor 6-7 csatából megvan, és van, amikor 20 kell hozzá. Biztos elfelejtek olyankor játszani...
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Djuree
félisten
ezt is megértük!
-
Djuree
félisten
-
xAttilax
őstag
Végül egész jól megvagyok a nagy csővel: 27 meccs, 20K TP(premmel), 2 tankász, 1255 átlag dmg.. magamhoz képest ezt teljesen jó, bár prém kajával nyomatom Lehet a végén ezt is megszeretem
Az első tankász az teljesen mókás volt, mesterlövész jelvénnyel...
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
HellGreg
őstag
válasz jagada #71831 üzenetére
Igen, azzal, jó az is. Azelőtt golddal toltam, de nem volt kifizetődő, 6-7-esek ellen meg úgysem segít. Ez a sima lőszer legalább a modulokat és a legénységet szedi rendesen hátulról meg még a hatosokra nézve is halálos
Így kreditben is jól hoz, mire megvan az 5 győzelem, 200k körül jön nettóban.ui. mondjuk a tank ászt golddal szereztem, aki szembe jött az egy lövéssel ment a levesbe, volt ám gold noobozás, de megérte
[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
Függ tanktól:
alap 100(parancsnok)/110(pl lövész)
Ami mindenre megy:
BiA (5%) . . . . . . . .105/116
prém kaja (10%) . . .110/121
BiA + kaja (15%) . . 115/127Ami zárt toronyra: (csak azt írom ami +ba megy)
venti (5%) 100/105
Bia + Venti (10%) 110/121
Venti + kaja = bia + kaja
Kaja + BiA + Venti (20%) 120/132Tehát az abszolút max 120/132 és nyitott tanknál meg 115/127
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Diarmand
senior tag
Én végeztem a TOG-os küldetéssel. Soha többet ilyet. Nem is fejtem ki a dolgot, mert egy évtizedre bannolnának miatta. Inkább megveszem moneyból, ami kell majd, de még egy ilyen prémtanszerzős küldibe, soha többet bele nem kezdek, az egyszer biztos.
-
h1mpi
félisten
Mi a max %, ami lehet egy embernek?
-
HellGreg
őstag
Mióta van ez a TOG akció, engem azóta nem hagy nyerni ez a szar, pedig le se szarom azt a tankot.
De játszhatatlan, undorító. -
LZs?!
aktív tag
válasz xAttilax #71793 üzenetére
@xAttilax
éppen a KV2 húzom (a cél az arty és nem fun). Az lenne a kérdésem, hogy hatékonyabb lenne 107mm-es mint a 152-es?
Szerintem, ha csak át akarsz jutni rajta, akkor a 107-esnek van létjogosultsága; jóval konzisztensebb vele a játék. Az utolsó ~20k XP-t anno én is azzal gyűjtöttem be, kíváncsiságból.
Egy taktikai előnye van a 107-esnek: a KV2-t mindenki a troll löveggel várja és hosszú töltésidőre számítanak, így, ha kicsit is figyelmetlenek (ami T6 környékén nem feltétlenül atipikus), akkor megpróbálnak utána menni lövés után, majd meglepődnek, hogy mégegyszer megajándékozzák őket.
Ellenben T7-T8 csatákban sokkal több kompromisszummal ját, mint a 152-es.
A 152-esnek sajátos a játékstílusa, és emellé meglehetősen random módon képes megtréfálni; bár ez kétirányú: volt, hogy full gázzal repesztő KV1-S-t kapáslövésből átvitte a HE a görgők között és full-HP one-shot, vagy még az átdolgozatlan El Haluf-on ~400 méterről kétszer egymás után direkt találat (teljesen becélozva, ofc), de máskor meg képes megtalálni az egyetlen tereptárgyat "karnyújtási" távolságból egy egyébként tiszta célpont előtt.
Nevermind...
-
Enzolord
addikt
válasz Stigma.HC #71816 üzenetére
Külömbség Szecska???
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Mardel #71815 üzenetére
Hát igen, sokan nem játszottak még akkor , 2 tier külömbség? pff semmi . Pedig amikor 4 volt na az volt az igazi 5-re megmondom őszintén nem emlékszem, pedig már anno a kezdetekkor játszottam, de hát hol van már az...
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Mardel
őstag
válasz Angel1981 #71809 üzenetére
A hőskorszakból én ezt néztem meg tegnap. [link]
Ez az mm vicces lehetett régen.
Sry, ha már volt.
(#71699) h1mpi: Dicker Max nem rossz, de ha már ennyire utálod az artykat akkor nem ajánlom. Nagyon papír tank, és arty mágnes a nyitott tornya és a puhasága miatt. Ha spotolnak arty általában 1 lövésből kiszedi azt az 550 hpd.
Lassú, hátulról kempelve támogató td ez, amihez ismerni kell a pályákat, hogy honnan jönnek majd sokan és onnan rájuk látsz-e. A lassúsága miatt megeshet, hogy egy másik td hamarabb elveszi előled a jobb kemp helyeket.Szép sebzéseket lehet vele kiosztani és a látótávja is kiváló, periszkóppal 100%-os legénység mellett kb. 511m de a gyakorlati maximum a játékban 500m, tehát röhögve eléri.
Ez a végjátékban jó mikor már kevesen vagytok, akkor a közeledő ellenfeleket simán tudod spotolni.
Ha tetszik a kempelős, kevés mozgással járó játékmenet akkor tudom ajánlani, egyik kedvenc td-m.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
S.Copperpot
tag
válasz kisküzdő #71782 üzenetére
Ilyet még nem csináltam, de elvileg így lehetne: keresd meg azt a config file-t, ami a "markers" szekciót tartalmazza. Ezen belül van egy "ally" és egy "enemy" rész. Ezen belül a "dead", majd azon belül a "normal", végül pedig a "vehicleIcon" beállításcsoportban tudod kikapcsolni, ha az "enabled" beállítást false-ra állítod. Ha mindkét oldal halott tankjain ki akarod kapcsolni ikont, akkor értelemszerűen az "ally" és az "enemy" részen belül is külön-külön meg kell ezt csinálnod.
[ Szerkesztve ]
We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
scyllarus
veterán
válasz Dryman #71801 üzenetére
De ha a páncéltörő nem üt át, akkor nem sebez semennyit, se 300-at, se 700-at.
A névleges alfánál 25+%-kal kisebbet csak át nem ütő HE-vel lehet lőni, tehát eddig is azt használt."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
xAttilax
őstag
-
Mardel
őstag
válasz Dryman #71803 üzenetére
Én bírom a ruszki artykat, t5ig van hozzá szerencsém eddig. A ruszkié az arty gyilkos arty.
Su-122A a legtöbb pályát teljesen belátja, gondolom ez az előnyük később is megmarad.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
xAttilax
őstag
válasz Dryman #71798 üzenetére
repesszel nyomom, meg van pár arany benne de még nem lőttem el, sima lőszert nem is táraztam. Igazából pont annyit akarok játszani a KV2-vel amennyit muszáj, szóval ha nem sokkal jobb a 107mm-es nem költenék XP-t a kifejlesztésére.
Miért sírnék az arty-val? annyira rossz az? (első arty-m lesz)"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Dryman
őstag
válasz ddt500hu #71800 üzenetére
Épp ezért gondoltam...a páncéltörőnek 700 az alfája, de sokszor nem üt át...
Meglepő mikor eldurrantod a 152-est repeszrombolóval és a hellcat volt-nincs...pedig az 570hp ha jól tudom...
Cromwell-t is szépen lehet gyepálni vele...sőt nekem bejött a hulldown is, mert ha nem mutogatod a hull hátulját, akkor tier-jében elég tartós tud maradni a kupola...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest