- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
Mister_X #110838 üzenetére
nem hiszem, hogy a +2T nehéztankokat neked kell kiszedned, hacsak nem artyval vagy. Főleg nem szemből. Ehhez tartom magam. Persze, ha valaki öngyilkos akar lenne, az az ő dolga.
Ollie: erről beszélsz?
az összes ellenséges tank meg a másik oldalra ment. Kb a csata felénél rászóltam a mieinkre, hogy át szabad ám menni a folyón, mert szépen beálltak a folyópartra és várták a sült galambot. Végül a Waffentrógerrel én mentem át először, igaz, ekkor már jócskán vezettünk (meg is nyertük...).
-
kchryss
veterán
válasz
Mister_X #110759 üzenetére
res_mods/0.9.13/scripts/client/mods/stats/config.json
Ezt megnyitod Notepad++-szal és a dailyAutoReset-et truera állítod a dailyAutoResetHour-nál meg beállíthatod hány órakor kezdődjön az új napi összesítés. Szerintem egyébként egyszerűbb ha resettel vagy a magyarban talán törlés, magadtól nullázod minden nap.
"dailyAutoReset": true,
"dailyAutoResetHour": 6, -
Jadro
veterán
válasz
Mister_X #110678 üzenetére
Az ágak húzása az sajnos stat rontó, pláne ha nincs elég free XP egy adott tank elem kifejlesztéséhez és mehet a grind a "félkész" tankkal. Persze lehet ezt lassabban és okosabban is (pl free xp, több stathúzó kör) de ki merre halad ugye. Nálam szép kis hullámvölgyek vannak a WN8-ban amikor ághúzó etapokat tartok, de túlságosan azért nem izgat. Ez egy játék, mely elsődlegesen kapcsoljon ki és szórakoztasson. A többi mind másodlagos.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
Mister_X #110646 üzenetére
Mindhárom T54 típust megnéztem, ezekre voltam kíváncsi.
Cromwell-em van mint med és slussz.
Szovjeteknél az 5-ös szinten járok a medek kapcsán.
Csatákban igen sok jól szereplő medet látni (persze sok mindentől függ) de pl Japán, Kínai, Francia ágon még egyáltalán nincs tankom és ezért kérdeztem rá hátha van egy két bevált jó példány amire nem is gondolnék. Nem lenne baj ha javítási költség se lenne túl magas. -
jr1994
addikt
válasz
Mister_X #110604 üzenetére
Hát szerintem egy darabig még igen - bár most éppen ledobott, a legutóbbi csatában nagyon rossz volt a ping - mert ma indult újra. Remélem hamarosan újra lehet rajta játszani és újra adnak aranyat mert kell, de még a kreditet is elszórtam
Kipróbáltam pár tankot ami kifejlesztésre vár
-AMX 30B: annyira nem tűnt rossznak mint amilyennek mondják, pedig csata után vettem észre hogy minden van rajta csak felszerelést nem tettem rá
-SU-122-54: brutális dpm, nagyon király lesz főleg a 101 után. Ruinbergen sikerült a kisvárosban bokorba beállva folyamatosan tüzelni az ágyúval, pusztító ereje van.
-OBJ. 263: erre meg még páncél is került, 4k felfogottat csináltam ruinberg belvárosban
-OBJ 261: nagyon durva cucc bár a gyors csata miatt nem volt sok időm lőni
-meg a két prém amiről már írtam.Többre nem volt időm, kipróbálnék még sok jó cuccot de az FV-t is ki kell farmolni
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Mister_X #110357 üzenetére
Lehet beszerzem én is, tetszik, meg mindenki a Firefly-hoz hasonlítja, az meg tetszett. Csak a francia gyorsabb meg jobb az ágyúsüllyedése is, de az a célzásidő...
Igen, ennek volt a beceneve a Super Sherman. Amúgy elképesztő, hogy mikor kihozták az eredeti M4-es koncepciót az amcsik, akkor még a 76-os ágyúra is azt mondták, hogy képtelenség belepasszírozni a toronyba, de azért csak sikerült. Erre később a briteknek sikerült a 17 fontos lövegüket is belerakni, aztán a franciák egy évtizeddel később már egy 105 mm-es löveget tettek bele egy alig nagyobb toronyba Izrael számára, ráadásul szerintem az a változat, ami eredetileg viselte a Revalorisé nevet az volt, aminek egy AMX 13 tornyot adtak. Jó kis fricska.
És akkor arról nem is beszélek, hogy hány koncepció alapja volt az M4 alváz. Hihetetlen konstrukció volt a maga idejében. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Mister_X #110353 üzenetére
Azt a három felszerelést raktad rá, amit a csomagban kaptál?
Csak azért nem vettem még meg, mert szeretem, ha lát a tankom, de erre kellene szerintem a célzásgyorsító meg a stabilizátor is, akkor meg nem fér fel a távcső/periszkóp.
Amúgy pont tegnap gondolkodtam, hogy kéne egy 8-as olcsó prém med, mert már elég nagy a választék közülük. Legénységem csak a Pantherbe meg a SuperPershingbe lenne, de pont ez a kettő érdekel legkevésbé. Ami tetszene, az ez a francia Super Sherman (a Revalorisé amúgy egy teljesen más harckocsi volt a valóságban, de ez ne zavarjon minket) meg az STA-2, mert az tökre hasonlít a Pershing-re. A CDC se lenne rossz, csak csúnya.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Mister_X #110346 üzenetére
Köszi
Excelsior brit prém heavy mennyire használható tank? Legénység képzés miatt kérdezem első sorban - majd ha elkezdem a brit heavy ágat, legyen megfelelő legénységem, de azért némileg legyen élvezhető a játék is, mert ha nem az, nem fogok menni vele, nem lesz legénységem sem.
Azt néztem, hogy egy rádiós az itt is felesleges lesz majd, mert az alap heavykben nincsen, de ez legyen a legnagyobb baj. Valamint Churchill VII-től lesz érdemes elkezdeni az ágat legénység szemszögéből.
Excelsior amúgy játékon belül is elérhető gold-ért? -
Bad Pritt
félisten
válasz
Mister_X #110155 üzenetére
Az a baj vele, hogy iszonyat casual lett. A minimap az egyik kedvenc példám rá, gyakorlatilag feleslegesen van ott, de ez a fejlesztési egyszerűsítés is a bénácska játékosoknak kedvez, plusz az irányítás is... hát minimum érdekes.
Viszont ahogy kinéz... hát amikor először láttam letettem a hajam tőle. Kicsit olyan érzésem van, mintha más játék lenne, csak a WoT név eladja konzolon (persze ez költői túlzás). -
emre
veterán
válasz
Mister_X #110056 üzenetére
Ugyan itt vannak olyan célzó modok amik kiírják ezt az információt, de fogalmam sincs melyik az. Sose éreztem hiányát.
Azt az artyt nem ismerem, nem tudok rá válaszolni hogy mennyire éri meg gold lőszerrel etetni. De általánosságban, akkor kell artyba gold, ha 2-3 tank is egymás mellett van, vagy ha a fedezék mögötti ellenfelet akarjuk a magasabb splash sebzéssel molesztálni. Ha neked megéri várni még 30 másodpercet míg áttöltesz goldra.... -
Bad Pritt
félisten
válasz
Mister_X #109989 üzenetére
Spaced armor, nagyobb alfa és pen, pontosabb mozgás közben->gyorsabban beszűkül, valamivel jobbak a menettulajdonságai (jobb lóerő/tömeg aránya van).
110-et csak tesztszerveren próbáltam mikor meglett fullra az IS-3, hogy össze tudjam hasonlítani, szerintem nem jobb nála.
Japó Tigrist lehet bepróbálom teszten, kicsit olyasmi lehet, mint a VK 3601H, azt szerettem. A Skoda T 40 viszont no go, néztem videókat és akkora célköre van, hogy a Holdat előbb lövi le az égről mozgás közben, mint bármit a földön. -
galervin93
addikt
válasz
Mister_X #109973 üzenetére
A Bishop hatalmas fun, ki ne hagyd! Mindenféle erőlködés nélkül lehet vele kihúzni az FV-t. 800 sebzésre 2000 véennyóc, ennyit meg elég könnyű összelőni. Sok artyval szemben szereti a városi pályákat, illetve a sok dombot. Ellenben a nagy laposok (Malinovka, Prokhorovka) nem a kedvencei.
Szerintem ne ugord át, 75 %-os legényekkel is élvezetes. -
Warton
őstag
válasz
Mister_X #109620 üzenetére
Csak azt akartam szemléltetni a képpel, hogy most már nem csak a csatában laggol a játék, hanem a garázsban is. Rányomtam a motor kifejlesztésére, de már nem tudtam megvenni, csak az xp-t vonta le a tankról, de a tényleges kifejlesztődésre még 5 percet várni kellett..
-
jr1994
addikt
válasz
Mister_X #109417 üzenetére
Akkor most kell jönnie egy jó kis flame-nek
Az miért van hogy már megint nem ad TD-t ha meddel vagyok (obj 260 mt15 hónapok óta) de amint mással játszok megjelenik 4-5 10-es TD oldalanként? Aki azt mondja hogy ez nincs manipulálva az nem játszik eleget ezzel a fossal. Emlékeim szerint 1-szer volt reális esélyem a rohadt küldetést megcsinálni pár száz tier10 med tankos csatából, mikor BC-vel voltam és 7-8 db TD volt odaát, igaz egy kivétellel mind 8-as de így is lett volna elég hp bennük, éreztem ha nem lesz meg megint hónapokat fogok szopni, kikapott a csapat, nem lett meg. És szerintem ha visszanézném az összes csata leosztását, egy kezemen meg tudnám számolni hogy az MM hányszor adott esélyt hogy meglegyen a küldetés.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Mister_X #108992 üzenetére
Áhh már látom. [link] Jarmuvek között nem dobta fel. Végülis igy mar karcolgatja a határt. Sokat nem olvastam rola, de ahogy nezem a statokat, CDC-nel jobbnak tunik. Quickybaby. Szerintem nem fogjak kivenni, max feljebb megy az ára.
-
h1mpi
félisten
válasz
Mister_X #107457 üzenetére
Pedig ahhoz, hogy a Patton KR-el jól menjen a játék nem árt, ha van az emberben pár száz kanyar a Pershing, Patton tankokkal. Persze ettől még lehet vele jól játszani, de elég gyorsan le lehet amortizálni őket
Nekem a 4 skilles legényekkel tuti megtáltosodna, de akkor inkább kifarmolom az ingyen 8-as USA medet.
Szabalogh: akkor jól nyomtad
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Mister_X #107407 üzenetére
Akad itt ilyen is. Eddigi tapasztalataim alapján kiválóan teljesít, ha top tier, T9-ben sokkal óvatosabban kell használni és többet felderíteni, esetleges T10-ben pedig leginkább felderíteni és modulokat vadászni - vagy felderítőket és medeket. Elég mozgékony, a motor azonnal reagál, fordulás is jó, a városi csaták fekszenek neki. Ágyúlehajlás is jó, lövegpajzs bár nem egy Super Pershing, de hajlamos pattogtatni, megfelelő szögben az alváz is, bár az ritkább. HP majdnem annyi, mint egy heavy-nek, gyorsan tölt újra, így lehet trade-elni, jó esetben háromszor is belelősz egy T34-be két lövése között. Ollie, említetted, hogy szeret félrelőni, nekem eddig csak egyszer fordult elő, elúszott rajta a nagy kaliber érem
Persze 100-as legények ventilátorral a fejük felett, BiA még éppen nincs.
-
válasz
Mister_X #107370 üzenetére
A Patton KR ótvar rossz. Nagyon pontatlan az ágyúja, sokszor 1-200m-en belül nem találom el az ellenséges heavy-ket vele teljesen beszűkült célzókörrel, pedig pont arra az egy dologra lenne jó, amire nem lehet használni, mégpedig, hogy messziről csipkedjük az ellenséget, mert lassú, és e mellett még papír is. Ja, és hiába a 192 pen, ha pontatlan, mert nem találsz el egy gyenge pontot sem, még közelről is nehezen. Komolyan, az IS-3-mal sokkal megbízhatóbban lehet sniperkedni.
-
h1mpi
félisten
válasz
Mister_X #107370 üzenetére
Löwe-ről lebeszélnélek, mert elképesztő lassú. Nem érsz oda a dmg-re vele. FCM 50t és a CDC az jó vétel. A Patton KR-nek nincs torony páncélja gyakorlatilag egy tier6-os tank belövi. Farm tankra szerintem olyat kell venni, ahol jó a pen, hogy ne kelljen gold ammot lőni. Az, hogy papír a CDC nem jelent semmit nem kell vele előre #yolozni, hanem hátulról kell csipegetni, mivel a camoja is egy kalap...
Amúgy a páncél jó dolog egy tankon, csak amikor már tier3-ban is gold ammoval lőnek, akkor át kell gondolni, hogy biztos, hogy ér valamit?
-
kchryss
veterán
válasz
Mister_X #107361 üzenetére
Wz-111-en nem a 110 fejlesztett ágyúja van, hanem az alap. Ágyú szempontjából kifejezetten rossz az a tank.
Britekhez érkezni fog egy 8-as medium prémium (FV4202P), amit küldetésekkel ingyen megszerezhet az akinek ki van fejlesztve a 10-es brit med (Action X) január 19-ig.
Nem tudom miért pont a kínai 10-es heavyt nézted ki, de sokak szerint a legrosszabb 10-es tank.(#107368) @tween: igen
-
válasz
Mister_X #107361 üzenetére
WZ-111-et csak akkor, ha együtt tudsz élni a 175-ös pennel, na meg annak egy még nagyobb weakpontja van az elején egy függőleges csík az orrán. Löwe-nek eszméletlen jó az ágyúja, de nem túl acélos a páncélzata, kivéve a tornyát, elölről, és iszonyatosan lassú és lomha. A T34 nagyon jó, de sajátos játékstílust igényel, amolyan TD-ként kell kezeli, mert papír a páncélzata, és e mellett nagyon lassú, vagyis nem tud elmenekülni az ellenség elől. Neki van a legnagyobb penje, talán az összes tier 8-as tankot beleértve, viszont nagyon hosszú a célzási ideje. Jelenleg tudtommal a T34 a legtöbb creditet termelő tank a játékban. Az FCM 50t papír, de legalább nagyon gyors, és nagyon jó az ágyúja.
Egyébként a T34-nek és a Löwe-nek van a legrosszabb DPM-e tier 8-on, beleértve minden heavy-t.Az SP nem rossz, ha megtanul vele az ember játszani, de egyedül, a lassúsága miatt halott, ha több ellenféllel kell szembenézni, mert ugye csak szemből páncélozott. Ehhez jön még egy szörnyű 170-es pen, ami azt jelenti, hogy nagyon jól kell ismerni az ellenfelek gyenge pontjait, mert oldalba kapni vele még egy heavyt sem igazán lehet. Az STA-ról, de legfőképpen a T-34-3-ról sok jót nem hallottam. Az AMX fenomenális, csak úgy ontja a creditet, ha az ember megtanul vele játszani. Mivel papír, ezért a kulcs az, hogy ne találjanak el. Viszont szinte verseng a lightokkal mozgékonyságban. A T-54 prot a legmegbocsátóbb szerintem az összes med közül, mert elég jól páncélozott, beforgatva még a heavyket is lehet vele pattogtatni. Csak 183 a penje, és nem túl fürge (majdnem egy gyorsabb heavy szintjén van), de ezt kompenzálja a pontos ágyúja és a páncélzata.
-
zsolthee
senior tag
válasz
Mister_X #107278 üzenetére
Normál lőszernek csak(!) 1100 (310pen) prémiumnak meg ~1700 (230pen)
110-eket reggelire eszi megNem rég volt egy vicces szitu: Csapatunkban maradt egy ilyen Halálcsillag+arty, ellenfélnél egy T54. Mountain pass északi oldaláról támadtunk.FV elindul a bázis felé foglalni. T54 fent gubbaszt a bázis melletti dombon, várva a szörnyet. FV-nk nagy arccal elkezd felmászni, hogy majd Ő kilövi a kis szovjetet. Persze...elhibázza! T54 legurul és orrba-szájba szívatja. Beleállt a seggébe és esélye se volt...de az artynk szerencsére kilőtte mind2-t.
-
törölt tag
válasz
Mister_X #107278 üzenetére
Ha közvetlenül melléd ver a falra vagy a földre, akkor is simán kaphatsz a splashból 7-800-at.
Maus kivételével bármit lehet vele oneshotolni egy szerencsés átütő találattal
Eddig 3170 a max sebzés, amit egy lövésből összehoztam.
Bevertem három összesimult tank közé a földre. Volt visítás belőle. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Mister_X #107155 üzenetére
Szerintem az ISU-152
ISU-152 - BL-10 is soooooo funny... :)
Akár nyerhettünk is volna ha nem darálják le a csapatot.
Most megy fel még egy videó (tetű lassan...), nemkicsit mákos találat, ram is szoltak hogy kapcsoljam ki a modokat.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Mister_X #107155 üzenetére
Egyértelműen E25. Kigyúrod álcára aztán mehetsz nindzsázni. Kemper pályákon keresel egy neked tetsző fűcsomót, close quarter meg olyan lehetőleg magányos tankokat, aki(k) másokkal vannak elfoglalva és azokat hátba. Nem tudom mióta, de 60 helyett már 65km/h-s végsebessége van a cuccnak és korrigálták a talajellenállását is, mert biza el is éri önerőből. Szóval most már NAGYON rugalmas a bevethetősége. Ekkora sebességgel meg 150-es pen is elég mindenre a kedvezményes MM miatt.
-
zodo
nagyúr
válasz
Mister_X #107128 üzenetére
Szerintem semmi de ehhez hozzá tartozik hogy csak idén Május óta játszom így nem ismerem a korábbi ígéreteket. Legutóbb az volt hogy szinte teljes mértékben átdolgozzák az eddigi BigWorld motort aztán hogy mi lesz belőle nem tudhatóm.
Lényegen nem változtat mert nagy áttörés/fejlesztés nem volt ezért ha valakinek nagyobb gondjai akadnak nem a játékban kell keresni az esetleges problémát.Szerk:
(#107136)
Akkor reménykedjünk hogy az új év elhozza majd az ígért változásokat, optimalizált köntösben.
-
válasz
Mister_X #107132 üzenetére
Ja, a 36%-ot kb úgy érhette el, hogy direkt blokkolt meg lövögetett csapattársakat, mert ehhez már nem elég annyi, hogy rögtön berongyol az ellenséges csapat közepébe ,hogy meghalljon az első percben.
Egyik nap láttam olyan MT-25 szakaszt, hogy direkt blokkolták hátulról a top tankjainkat, hogy ne tudjanak visszatolatni a fedezékbe. Nem értem mire jó ez.
-
Viktoár
addikt
válasz
Mister_X #58351 üzenetére
"Rég nem a "goldammo"-ból van bevétele a WG-nek, sőt, sosem volt abból."
LOL
Nincs több kérdésem bíró úr!
És még én írjak hasonló okosságot.
Egyébként azt is írtam hogy magával a lehetőséggel nem vagyok kibékülve,kivenném a játékból a gold lőszert.Ha nagyon ragaszkodnának hozzá a gamerek vagy a stathuszárok akkor lehet hogy limitált számban meghagynám de erősen megkérném az árát.
Ha lenne is olyan elvetemült a wg hogy prémium páncélt vezet be azt biztos nem jótékonyságból teszi és majd csak aranyért lehet magunkkal vinni a csatába.
Régen a vaterán sem volt feltöltési díj,csak az eladás után járó százalékot kellett kicsengetni.Aztán jött az arculatváltás,fejlesztés és már nem volt elég annyi bevétel. (Persze hogy elég lett volna hiszen több millióról van szó,de a beruházásnak mihamarabb meg kell térülni.Mindenhol ez a sablon van érvényben ezalól a wot sem lesz kivétel csak idő kérdése.
-
scyllarus
veterán
válasz
Kakumixnek igaza van, ha nem is közvetlenül a goldért adott prémlőszerből, de a kreditfedezet előteremtése miatt vett prémium fiókokból igenis jó kis bevétele van a WG-nek.
Mindamellett én is használom, de én is kivenném, vagy legalábbis horror áron adnám. Akkor lenne mindenkinél pár darab éles szituációkra, de nem lövöldözné boldog-boldogtalan eszetlenül. Az igazán jó játékosok persze így is megengedhetnék maguknak, de nekik meg amúgy sem létszükséglet. -
Kakumix
senior tag
válasz
Szerintem kezdj el keresni egy erősebb falat, hogy még jobban tudd verni bele a fejed, mert ha megtudnád, mennyien és mennyit fizetnek a prémium lőszerért közvetlen, hogy aranyért veszik és mennyien vesznek prémium előfizetést azért is, hogy legyen kreditjük prémiumlőszerre, ez a vékony téglafal nem bírná.
A sosem volt bevétel érdekesnek hangzik mikor többször is előjön az a "véletlen", hogy frissítések után vissza-visszaáll aranyra a lőszer (és fogyócikkek) ára. Személyesen egy korábbi patch után találkoztam ilyennel és most a 9.0-nál el is ismertek egy ilyen "hibát".Részemről kipróbálnám a játékot, prémium lőszer nélkül. Nem volt és most sincs lelkiismeret furdalásom, ha használom, de az utóbbi egy-két hónapban CW-n kívül csak nagyon ritkán lövök aranyat és nem rosszabb a játék így sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged