- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem hiszek a manipulált játékban, itt már kifejtettem: [link]
Mindenkit egyformán szívat az RNG, ha a játékos úgy helyezkedik, hogy több lövést tud leadni jobb pozíciókból, akkor az egy pozitív mérleg lesz, akkor is ha a több lövésbe több negatív RNG csúszik szám szerint, mint a kevesebb lövésbe.
Amire én ki akartam lyukadni, hogy hétvégén érezhetően szélsőségesebb értékeket sorsol az RNG (nem is a hétvége a legjobb szó erre, hanem amikor hirtelen sokkal több játékos van a játékban, például ünnepek alatt).
Az RNG ugye elvileg +/- 25% értékek között sorsol. Alacsonyabb szerver populációnál mintha ez inkább +/- 10% között mozogna, amikor meg sok az online játékos, akkor érzésre koppig nyomja +/- 25%-ig az algoritmus. Amióta megvan a WZ-120-1G FT, szinte csak ezzel a tankkal megyek (kicsit több mint egy hónapja), szóval aránylag jól ismerem már, hogy milyen tankok ellen, milyen szögből, mekkora távolságokból illik vele beadni. Hétvégente a sikeres átütési és úgy általában véve a tankot eltaláló lövéseim aránya leromlik és olyan pattanókat, meg nulla sebzéses kritikus találatokat ad be papír tankokon is, hogy csak pislogok. De ennek nem csak elszenvedője, nyertese is ugyanúgy vagyok ilyenkor (Acélfal plecsnik hullanak be szépen). Csak az idegeim nem bírják ezeket a szélsőségeket, például mikor mondjuk foglalást kéne visszalőnöm aránylag közelről és 4-ből 4 lövés megy lehetetlenül ostoba helyre és a csatát bukjuk. Pedig csak egy találat kellett volna és a saját csapat befejezi a foglalást. Ezért még az sem kárpótolt, mikor a következő körben a látóhatár legszélén lévő T-44-re csak poénból rálőttem, egy dolog, hogy egy elég embereset belesebzett, de ki is gyújtotta.
Aztán jön a hétfő és csodák csodájára, ezek a szélsőséges RNG sorsolások megint megritkulnak. Ez megy az elmúlt 3 hónapnyi megfigyeléseim alapján.
-
Dr.Én
veterán
-
ddt500hu
veterán
-
irhejja
tag
Igen, 230 körüli szemből, nálad valóban "felfele" néz, de oldal irányban is el van mozdulva... Nehéz ezt innen megállapítani de simán lehet 201 mm feletti az effektív páncélzat, minimális roll esetén meg elég, hogy pattintson.
Amúgy ez szerintem egy nagyon balszerencsés lövés volt, az esetek többségében átütötted volna és valószínűleg fel is gyújtod.
De a "szopni fogsz" generátor nélkül unalmasabb lenne a játék
Szerk: sőt úgy tűnik van az 250 körüli is... akkor meg nem is kell nagyon alacsony roll a pattintáshoz.
-
yarsley
aktív tag
Megprobaltam WoT insectorban beallitani hasonlo helyzetre. Mondjuk normalizacio miatt valoszinuleg kisebb az ertek amit at kene utni, de egy nagyon szerencsetlen roll-nal en siman elhiszem, hogy lepattantal. Jah es le mernem fogadni, hogy azok a T29-esek sokkal meszebbrol lottek rad
-
Th1sN04ll
senior tag
Hát igen, valahogy sejthető volt hogy a karrierje kb ennyiből fog állni
Én ma még nem panaszkodom, olyan 3-4 meccsenkét kapok ki szobanövényeket, akik csak fotoszintetizállni tudnak a többi csapat hellyel közel értette a dolgokat, spotoltak, észlelték ha pingeltem a töltést, akkor spotolták fel mikor kértem, láncra tették azt akivel nem bírtak hogy kiszedjem
/Ma este artyzok ezért is mondtam/
-
Th1sN04ll
senior tag
Nem is az fps érted /nekem nem másnak igen jogos a dolog/ Csak ha akarok valamit megcsinálom, newm csak csepegtetem, aztán ez csak arra jó hogy ideig óráig elhalgattassák a fórumokat... nem hiszem el hogy nem fért volna bele minden tank lemodellezése, max nem 2 havonta jönne peccs ha nem fél évente, de azok tartalmaznának is valami olyat amiért megéri várni....
-
-
-
-
-
Th1sN04ll
senior tag
Laposban nekem is AMD vga trónol, a gyári driverrel egész jól megy
Nem merem lefrissíteni pont az okok miatt amiket írsz lehet elbaszódna valami aztán pisloghatnék össze vissza
Az asztaliban NV van, az korrekt nem kell rettegni hogy ha frissítek mi baszódik el és mi nem
Bingisz:
Jöhetnek hogy ha egyszer nála szarBírom mikor mindíg azzal jön mindenki hogy de hát nálam jó, ezért te hülye vagy hozzá....
-
Th1sN04ll
senior tag
Van igazság abban amit mondassz
Értelmesa keretek közt egy beforgatott e75 átlőhetetlen alap lőszerrel, de itt nincs értelme a páncélzatnak már
Egyet értek... persze jönnek majd azok akik azt mondják lőjjek én is azzal, van olyan tank ahol használom is /E-100 pl mert vicc az alap átütés.../ De a goldal a játék szépsége vész el sajnos
-
Pete55555
addikt
Hajrá, hajrá. Mondjuk uninstall túlzás, sok idő, mire újra leszedi, meg feltelepül.
Töröld az asztalról, hátha segít.
Össze kéne már végre fogni, és azt mondani, ha ennyi a "sírás" hogy oké, nem játszok, csak ha javítják.
Mert vannak olyan "sírások" amiknek tényleg van alapja, lásd --> lag.
De a WG leszarja, ha sokan így is hajlandóak játszani, sőt még fizetnek is a lagtengerért... -
Angel1981
veterán
A High Caliber, és a Tank Sniper is az, csak a wiki még nem frissítette az ide vonatkozó cikkét (úgy en bloc mintha egy ideje stagnálna a szerkesztése, a japánoktól máig a Chi-To van csak fent...).
A Master medál nem az, pusztán azért még nem jár.
Az mondjuk más kérdés, hogy mastert nagyon ritkán kapni Battle Hero nélkül. -
dfsz34
őstag
Iszonyat milyen csapatok vannak, tier5-6 egy borzalom.
Védjük kareliát, én a43-al. 7 vagy 8 saját csapattag van a foglalókör körül, gurultak kb 50-100m-t.
Visszemegyek jobb oldalra a sziklákhoz nem messze bázistól. Jön két ellenfél, mondom nem lesz gond, mert ott a csapat.
A t150 ellen megkerülte a nagyobbacska sziklát és hátamba került a 7-8 csapattag meg komolyan nem tudom mit csinált, ez egyszerűen elképzelhetetlen, hogyan? Egy lassú tank, alig lőttek rá, aki lőtt, az meg egy ilyen lassan mozgó célpontot sem képes eltalálni, arról nem is beszélve, hogy egyetlen lövés sem sebzett, ha mégis nagy szerencsével eltalálták.
A fele csapattól kb 100m-re két ellenség bekerített és senki nem mozdult, nem lőtt, nem csináltak semmit, csak várták, hogy mozogjon majd az ellenfél miután velem végeztek.
-
Angel1981
veterán
Akkor ezt most korrigáljuk!
A lényeg, hogy szerezz legalább egy Battle Hero vagy Epic achievementet a csata során. -
simron
tag
Pár nap? Az kemény. Én múltkor egy engem lődöző kedves kolléga kilövéséért csak 1 órás fiókzárolást kaptam, majd később még egy órát egy másik vadbaromért, aki számomra érthetlen okból nem tudta elviselni, hogy a Tetrach-al előbb felértem a himmelsdorfi domb tetejére, mint Ő a T-18-al és hátulról megkínált egy lökettel (nem a howitzer volt rajta, mert az kiütött volna egyből). Bedurrant az agyam és kilőttem a kis angol csodával, azonnal jött is a kizárás.
-
Angel1981
veterán
A története röviden:
Mint írtam, két prototípus volt, nevezzük V1-nek, és V2-nek.
A V1 csak a testet tartalmazta, a V2 volt a befejezett, működőképes változat.
Amikor a szovjetek közeledtek a "tesztpályához" a németek a V2-es prototípust a szokásos parancs alapján felrobbantották, azonban ettől a V2-es tornya alig károsodott, szemben a testtel, ami KO-lett (a lőszerrekesz a testben volt) - erről láthattad a fotót.
A V1-et nem bántották, mert érthető módon működésképtelen volt.
A szovjeteket azonban érdekelte a koncepció, úgyhogy leszedték a V2-es testről a jó állapotú tornyot, és feltették a V1-re, és hazaszállították tesztelésre.
Végül felhagytak vele és az látható most Kubinkában.Az első prototípus teste a második tornyával - ennyi a Maus hagyatéka.
BTW.
Most látom, hogy a #50749-es hszemre valszeg nem fogok már választ kapni - ez a "rejtély" meg diegho hagyatéka.... -
J.J. András
őstag
én is ezt magyarázom... a Tigrissel is ugyanezt csinálták bejelentés nélkül...
Ellenben a TigerII-ön javítottak. (gyorsabban céloz)Míg a Tiger annyira fos lett, hogy már el is adom... mindent benyel már (Tier V képes szarrá lőni), és a rémhíres 8.8-as légvédelmi lövege egy fostalicska lett, kb a célzási idő 3.2÷3,4 sec lett a régi 2.4 helyett.
de mindegy, csak nem értem, miért rettegett a volt Vörös Hadsereg ennyire a Tiger-től, ha annyira történelmi hű a WoT
-
jahrn
senior tag
A jelenleg renszerbe allo tankok kozul EZ nalam a befuto. Van sebesseg (elore/hatra 70km/h), auto loader es relative konnyu (44 tonna).
Jah es: "The most remarkable characteristic of the Type 10 tank lies in its C4I function (command, control, communications, computers, and intelligence). This can be incorporated into the JGSDF network to enable sharing of information among tanks, as well as connected to the infantry’s outdoor computer network “Regiment Command Control System”(ReCS) to facilitate integrated military operations with the infantry troops."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest