- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz eszakas #60174 üzenetére
Még csak elérhetővé tették a Klienst, hogy ne terheljék le teljesen majd a szervereket.
A szerverek frissítése mindig elhúzódik kb. 10-11 óráig. De, volt olyan is, hogy délutánig nem indították el a szervert, mert találtak valamit.Ugyanígy ilyenkor egy-két napig nem érdemes aranyat, prémfiókot, prémtankot venni, mert tötrénhetnek furcsaságok.
Kicsit légy türelmes.
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
-
scyllarus
veterán
válasz eszakas #52738 üzenetére
Nem, de talán nem ingerli az idiótákat.
Más: néztem a T-s vonalamat többször is a speedtesten, felére-harmadára beesik a sebesség 2-3 másodpercenként, nem csoda, hogy lag van."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
remington2
senior tag
válasz eszakas #52592 üzenetére
És ha ez a Havok megjön, akkor majd lehet olyat csinálni, hogy a tankok lánctalpa lánctalpként viselkedjen, és a "hernyó-effektus" is megjelenjen? Most a legtöbb tanknak van egy elméleti középpontja, amely mentén előre-hátra billeg az egész felfüggesztés (jobb-bal meg - pár gyors scout minimális oldaldőlésén kívül - nincs is). Ha minden igaz, nagyon régen volt néhány tank, amelyeknek volt hernyó-effektes lánctalpa, de a többinek már nem csináltak / nem engedélyezték.
Tudom, hogy bagatellnek tűnik, de a tankok szerves része a lánctalp, és szerintem alapnak kéne lenni, hogy ha átmegyek pl. egy fatörzsön, akkor - persze a tank típusától, felfüggesztéstől függően - "körülölelje" a lánctalp. Ha ez implementálásra kerülne, akkor olyat is meg lehetne csinálni, hogy egy adott fajta felfüggesztésnek (akárcsak a valóságban) előnye és hátránya is legyen.
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Bad Pritt
félisten
válasz eszakas #52391 üzenetére
Nagyon szégyenlősek egyesek. Valami fogalomzavar lehet, egyrészt gizdázni akarnak a statokkal, másrészt nem merik beadni a "közösbe" a felhasználójukat. Nem tudom miért, ez nekem is magas...
Diarmand: kicsit áttetsző a csata eredmények panel, jobb felül látható a neve meg a klánja is halványan.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
dfsz34
őstag
válasz eszakas #50854 üzenetére
igen,
mentem egy kört a karl-al és basszuskulcs, ezek a núbok még ezen a vicc pályán is képesek kempelni, arról nem is beszélve, hogy három tank fulladt a vízbe a csata alatt, mert a kék ugye nem egyértelmű, hogy micsoda, jajj jajj
ez komolyan már a szánalom a köbön kategória, mindegy lehoztuk a csatát, 5e kreditet bezsebeltem meg még valami díjat, aztán eladom a csába, kell a garázshely más célra
egyelőre teszek rá egy tier 1 tankot, aztán meglátjuk mi történik vele
Frissítés: basszus, most nézem, hogy nem lehet eladni a karl-t. áááá
[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
-
-
Kakumix
senior tag
válasz eszakas #50149 üzenetére
Csokoládé. +10%-ot ad az összes legénységi tag alap képességének szintjéhez az adott csatában. pl. kreditért új tankba átképzés után 90%-osak a legények és ezzel a prémium fogyócikkel 100%-osak lesznek, de 100% fölött is működik, viszont minden csatára újat kell betenni, mert elfogy. 20000 kredit vagy 50 gold, akcióban a fele szokott lenni. Minden nemzetnek más ez a hatású fogyócikke (német: csoki, angol: tea és puding, francia: kávé, orosz: kicsivel több kaja , amerikai: kóla, kínai: szintén több kaja és a japán meg mintha egy adag szusi lenne).
szerk.: Ha már hárman írtuk, remélem elhiszed
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz eszakas #50149 üzenetére
Csokoládé. (Német harci fejadag)
Zsolt_72: Nem kötekedésnek szántam, csak annyi vitatható koment van itt, hogy nem értettem miért épp ez ne férne el, de a magyarázatot elfogadom és megértem.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
diegho
nagyúr
válasz eszakas #49476 üzenetére
Hogyan szeretnél egy erősítő hiba miatt gyengélkedő hálózatot egy programmal megjavítani? A program kimegy és kicseréli az erősítőt? Ne vicceljünk már. Mellesleg tavaly felajánlották, hogy kimehetek kinyithatom a dobozkájukat az utcán és rácsatlakozhatok laptoppal tesztelni, szóval igen megengedik, hiszen én is informatikus vagyok, aki éppen hálózati szakirányon végzett.
-
Kalos7
tag
válasz eszakas #49044 üzenetére
Én is először a BL9-es ágyúra mentem.
Ég és föld a különbség vele.
1. meccsen az új BL9-es ágyúval egy lövéssel kiszedtem egy fullos Type59-et és utána nem igazán akartak rám menni
A kiegészítőim hozzá célzó+töltő gyorsító és vertikális stabilizátor.
Ezekkel a kiegészítőkkel még 40km/h sebességgel is pontosan tudok célozni, vagyis meg se kell állni hozzá.
Muhaha. -
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz eszakas #49044 üzenetére
Free xp-t azaz szabad tapasztalati pontot minden csata után kapsz, a Tapasztalat átváltása gomb mellett látod épp mennyi van. Érdemes gyűjteni mert így láncot, ágyút tudsz belőle kifejleszteni és nem kell összegyűjtened rá a tankkal az xp-t. A 122 mm D-25T átütése 175 mm-er a 122 mm BL-9 átütése 225 mm. Szerinted melyikkel szedsz össze gyorsabban 14.200 xp-t a láncra, 14.625 xp-t a toronyra? Plusz ha ezeket választod még ezek után kellene kifejlesztened az ágyút 44.000 xp-ért. Hidd el sokkal jobban jársz ha az ágyúval kezded a fejlesztést hiába az kerül a legtöbbe kevesebb szenvedéssel jár. IS3-on nekem töltésgyorsító, vertikális stabilizátor és vizes lőszerrekesz van.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest