Hirdetés
- Netfone
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Drenadar #33398 üzenetére
"állítólag nemsokára jön a többszálas feldolgozás kicsit szkeptikusan várom "
Én ezzel úgy vagyok, hogy igazából hiszek még a csodákban, annak ellenére hogy nemigazán láttam még egyet sem
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
KisApám
addikt
válasz diegho #33393 üzenetére
Itt az a gond, hogy az Intel Core 2, KÉT magos processzor 7 éve létezik.
Nem értem, miért csak 1 magot használ a játék...
Talán SerB papája írta a játékot. Vagy nem ér rá...Vagy kevés a pénz Szibériában, és ott csak 1 magra tudnak fejleszteni játékot még mindig
És hogy ha a vidikarit kicserélik egy jobbra (lásd az esetedet),
NINCS változás akkor sem, az is röhej.----------------------------------------------
Amúgy milyen tankokkal mész a legtöbbször?
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
diegho
nagyúr
válasz Angel1981 #33394 üzenetére
Igazából csak a több szálas optimalizáció kellene. Nekem semmi bajom nincs a kinézettel.
csapee a kártya amúgy nagyon jó. MSI 270x Gaming, semmi hangja. Furmark alatt 10 perc után 69 fokos és 22%-on megy a ventije. Az FSP raider táp elnyomja a hangját. Más játékokban nem tudom tesztelni, max 3dmark-ot tudok futtatni rajta. Ha nem csak wothoz kellene, biztos szuper jó lenne, de ki kellett próbálnom, mert beledöglök, ha nem nézem meg
[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
válasz diegho #33383 üzenetére
En is ezt nezegettem a 6870 helyett de nem tul acelos volt a kulonbseg. Azt nem kerdezem hogy mas jatekban mennyi a valtozas, mert en meg Nba-t nem nyomom Egyeduli elony a Mantle lesz de arra meg alszom.
Nekem i3570k van minden fullon FHD-ban es igy van 60fps a 6870-el.
Proci ne csereljel sztem az ujabbak egyre jobban antituningosak sztem de 04hagy inkabb szakerto ebben.[ Szerkesztve ]
Csapee
-
joergie
őstag
Épp szidom itt az 50b-t mint a bokrot, aztán 8adik csatára meglett az ace tanker. 1181+prémre már megadta. elég alacsonyan van a léc.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
KisApám
addikt
-
KisApám
addikt
válasz #43783936 #33389 üzenetére
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Akkor sok erő kell az AMX 50B-ig.
Illetve sok Free XP átváltani....Remélem legalább az amcsi vonal jobb lesz a T57-ig....
Még onnan 1 db tankom sincsen.
Megvárom a Karácsonyt-Szilvesztert,
hátha lesz ott valami jó elit tank, amit meg lehet venni és fejleszteni a csipet-csapatot.[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Az ARL 44 utáni AMX M4-ről valaki valami tapasztalat?
Az ARL 44-el addig kínzom magamat, amíg nincs meg a parancsnok 6. érzéke+a javítás mindenkinek.Ma is 100 méterre céloztam, lőttem... megijedtem, hogy így is mekkorát lőtt mellé.
NAGGGGGGGYON ki kell várni a célzási idő végét, nem csak a felét.
Élet-halál kérdésének idején ez a tank az önnön halál oldalán van sokszor e miatt.Az ágyú ütése jó, ennyi.
Remélem az AMX 50B szenvedést és a nyerési ráta hanyatlását.
Ez után az amcsi vonal jön a T57-el.
Mindkettő gyorstáras.[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz TESCO-Zsömle #33386 üzenetére
azt majd vigasztalja más...
amúgy meg válasszon más nemzet TD-i közül... -
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #33381 üzenetére
Én jelenleg a két 25-ös td-t hajtom, bár már kezdem unni őket.
T-29, At-8, Panther a három vas amivel imádok menni.
Az At-8-ban lassan benne lesz a 600 csata. Igazi pofozógép.
A tigrist kukáztam, mert a párduccal nagyobb élmény kihúzni a tigris2-őt.
Gyors és gonosz jószág.
A T-29 pedig nagyon brutál, szerintem a legjobb hetes nagyvas, bár az is-2 is kellemes volt.Beszereztem a harcicsótányt is (e-25), azzal ha olyan hangulatban vagyok, akkor csak száguldozva scoutolva kergetem az őrületbe az ellent. Tegnap csekély 4000 spotot szedtem össze murovankán egy lövés leadása nélkül folyamatos száguldozással az ellen heavyjei között.
-
mikron
tag
Ennyi retardált marha, ami mostanában a játékban van hihetetlen.
-
diegho
nagyúr
Kicseréltem a HD6870-et R9 270x-re. A változás 0fps növekedés. Minden ugyanolyan maradt. Egyedül a kép élesebb az R9-en. Azért vártam volna némi növekedést 4ghz-re húzott 2500k-val.
-
Drenadar
veterán
válasz TESCO-Zsömle #33381 üzenetére
viszont jóval több pofont bír el mint a hellcat, és ha valaki nekitolat gyök 2-vel nem hal bele
de tény, a hellcat vonalon csak a hellcat és a t49 a gyors
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz foxymaxy #33376 üzenetére
Fel a fejjel!
A 180 nem rossz a 7-es E-25-nek és a Panthernek csak 140-150 körül adja.
9-es heavyt lebontani kész élmény velük.
Az amcsi nehéz ág elég finom. Bár még csak a T-29-nél járok, de az összes 7-es nehéztankot űbereli.
Ha a gyors mozgékony td kell, akkor feltétlenül a hellcat vonal. -
KisApám
addikt
válasz Cseri0058 #33357 üzenetére
Nekem is azt kellene. Pihi.
Az elmúlt 3 nap az XVM alapján a 15 fős csapatba sorolást tekintve katasztróóóófa
(átlagolva ma az eddigi "esélyt a győzelemre": 39% a la XVM).
Ahol én vagyok a legjobb, ott már nagy gond van, meg amúgy is van mit tanulnom. DE próbálkozom.
3 napja 50% alatt zárok a meccseket tekintve...
Most is 42%-n állokWN6: 1084
Eff: 1709[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
válasz #43783936 #33353 üzenetére
Általában Light vagy TD , német td-t húzom tier4-nél járok, az amcsi M5-öt hajtommég de siralmas alig várom hogy megszabaduljak tőle. Viszont a hármas TD-t berakja 5-ös "nagykockák" közé na az is siralmas 20 lövés, 19 találat 180hp sebzés egy td-től :-/
e pluribus unum
-
PR0JECTNR56
addikt
-
Drenadar
veterán
vajon majd most év végén milyen nemzetiségű és milyen használhatatlan vackot kapunk majd?
Jól rémlik hogy eddig csak orosz (tetrarch, ltp) és amcsi (t1e6, t7 car) kaptunk? -
-
munnergep
senior tag
Én 1 hétre tudtam szüneteltetni, amíg kipróbáltam a WT-t. 40x jobb mint ez, csak engem nem érdekelnek a repülők, hanem tank buzi vagyok. De legalább lesz alternatíva végre, ha egyszer publikus lesz a tankos része."I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Angel1981
veterán
A HUNS-ból kiléptél / kiraktak - ha nem vagyok indiszkrét?
Egyébként ha jól látom, a legutóbbi szériád 66%-os win volt - ez is kevés?
munnergep: QB-nek sincs jó véleménye róla. Azt mondja, a Churchill GC mellett ez ez egyetlen, amit pár csata után free XP-ből átugrott.
Azért a master medált persze összeszedte vele![ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Ma 1 hete hogy abba hagytam a játékot!
-
munnergep
senior tag
Pz.Sfl.V megvéve, 5 csata után eladva
A Nashornnal egy radley-vel fejeztem be, ezzel meg 5 meccs alatt gyakorlatilag nem tudtam sebzést kiosztani, csak ding, ding, ding. (Nem a tank hibája, egyértelmű user error)
Köszi, nem kérem."I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Drenadar
veterán
Igaza van Dieghonak, nem bünteti a kis tieres csatát, ez 2-es tierben történt tetrarch nevezetű csodavassal
pár ezer ilyen csata és talán bezöldülnékDe egyetértek egyesekkel, hogy nem túl fair a picik mellet játszani, bár mindig van jópár klános is...
Vagy tök mindegy, ha szinte piros vagyok? legalábbis gondolom, én nem használok ilyen xvm szart, csak felbasznám az agyam még a csata előtt... -
törölt tag
válasz foxymaxy #33350 üzenetére
Milyen stílust szeretsz, ez a legelső eldöntendő kérdés!
Például: Mindenki isteníti a kv-1-et és a kv-1s-t, én elvoltam velük, de örültem amikor kikerültek a garázsból, még akkor is ha a kv-1-el 60%-os WR-em volt.
Imádtam az angol Td-ket is, de a Tortoise már nem jött be.
Ha tudod, hogy milyen stílusban vagy a legjobb, akkor ahhoz kell viszonyítani a topjárgányt is.
Nem mindegy, hogy a háttérből sniperkedés td.-vel az erősséged, esetleg a zavarkeltés vagy gonoszkodás a nagyok között meddel, vagy pedig a tömegbunyó valami heavyvel.
Ha erre a kérdésre tudsz válaszolni, akkor biztosan kapsz majd jó ötleteket. -
foxymaxy
senior tag
Sziasztok
Kinek melyik a top tank, mit érdemes fejleszteni?e pluribus unum
-
Angel1981
veterán
válasz mynames #33312 üzenetére
Aztaleborultszivarvégit!
Kean_Sorbo:
Azt vágom, hogy megvan az összes tagon, de amíg nem éri el az összes legényen a 100%-ot, addig nem ad semmi bónuszt!
A BiA a perkeken belül is különleges, mert csak akkor lesz aktív, ha MINDEN tagon eléri a 100%-ot.
(Illetve nem eléri, mert "várni" hogy elérje, az vétek, úgy értem, amikor átrendezed a skilleket, és berakod azt valami más helyett, ami 100% volt. ).[ Szerkesztve ]
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz Angel1981 #33337 üzenetére
Megvan neki az összes tagon.
Ez a sírunk rívunk mindenért már kezd fájni.
Először kezdődött az artykkal. Most már a TD-k következnek. Miért is?
Benne van a pakliban, ha figyelmetlen vagy kapsz egy pofont. Én sohasem nyafogok, ha megtalál egy táras tank, mellém áll aztán 10 másodperccel később otthagy lerohadva. Akkor sem jöttem ide vinnyogni, amikor egy 8-as arty belém bombázott egy 2199-est. Ez van el kell fogadni. Az persze megy mindenkinek ha gondba van, akkor nyomogassuk bőszen az F7-es meg T gombokat. Amikor nem jön az égi áldás akkor meg noob arty, meg noob TD.Aki leáll egy TD-vel kempelni, az le fog bármilyen tankkal. Például én nagyon ritkán állok meg egy helyen huzamosabb ideig. Megyek lövök, támogatom a csapatot. Amikor kell a JgdPz-rel is bemegyek városba forgolódni, ha meg van olyan idióta aki elém szalad lelőni a láncomat, az meg megkapja az ezresét.
Sokáig a random faktorral nem voltam kibékülve, de sok replayt megnéztem, és látom nemcsak engem ver ez a sorscsapás, így csak néha nevetek egy jót egy oldalba lőtt nullás sebzésen.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Steelheart2
őstag
válasz PR0JECTNR56 #33346 üzenetére
Fullosan nagyon jo TD lessz hidd el.Ha a a random isten is ugy akarja,akkor nagyon pontos.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
PR0JECTNR56
addikt
-
munnergep
senior tag
Lehet én is befejezem az első meccs után
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Linkin
senior tag
válasz Jo33by #33335 üzenetére
Én utálom a hatodik érzéket oltárian zavar mikor ott villog nagyon sokat játszok TD-vel de azokon sincs valahogy érzem hogy mikor látnak
Gubu0101 Prémmel 70-80 ezer ha sebzel 2000 ezret de nagyon sokszor lehet 100+ os köröket menni a rekordom 200 ezer kredit[ Szerkesztve ]
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
jano_77
nagyúr
válasz szbalogh #33330 üzenetére
Akartam írni épp, hogy azért a 4. skillnél ez a 15-20% még igen hosszú idő lesz.
De persze gratula a legénységhez.
Nekem az IS-3-ban van hasonló, picit gyengébb, mert a 4. skill csak 52%-on áll. Illetve a T110E5-nél is a 4. fejlődik.szerk: mondjuk tényleg fura, hogy a 4 skill közül még nincs fent a 6. érzék a parancsnoknál!?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Angel1981
veterán
válasz [HUN]-Kisa #33285 üzenetére
Őőőőőőő..... azt ugye tudod, hogy az elit alakulat egy "perk" ami csak akkor fejti ki jótékony hatását, ha eléri a 100%-ot, addig tiszta XP pocsékolás?
Egyébként jópofa, hogy Te gúnyolsz "lánynak" engem a csatabeli mentalitásom miatt....
(Ezt a beszólást talán már elfelejtetted, de én emlékszem rá).[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
A WN7 illetve WN8 akkor is tud növekedni, ha sokszor kikap az ember (pl. lemegy aznap 40%-ra), viszont csatánként átlagban többet sebez, mint a saját HP-ja, és a csatánkénti kill megvan min. 1 darab?
Tele van a hócipőm azzal, hogy jó párszor berak a már fentebb, a képen látható hasonló típusú, sokszor 2 Tierrel nagyobb csapatokba.
(jahhh... megnézem majd a noobmeteren, ott elvileg látszik)
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz Gyuri27 #33298 üzenetére
A találati arányt nézni a legnagyobb hülyeség. Egy csomószor lövök gyanús, fedezék melletti bokrokra és néha be-be találnak a lövések. Szerintem megéri hiszen ennyivel is előrébb lesz a csapat, mintha csak ülnék és várnám a szpotot mint a napon száradó kutyapiszok. De ha nem is találom el legalább nem tud nyugodtan szpotolni aki ott van, mozgásra kényszerül ami miatt őt is könnyebb felderíteni.
Nick: HE_Storm
-
jano_77
nagyúr
válasz doggie #33326 üzenetére
Bocsi, rosszul fogalmaztam, mert a sebzés és a kill a szumma volt.....folytatásban már csak azt akartam kiemelni, hogy 2 voltunk 5 ellen és sikerült lehoznunk az artyval. Sorry a félreérthető fogalmazásért. Annyira azért nem ment jól, hogy 10 killem legyen.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz mynames #33312 üzenetére
5. skill.....Te "beteg" vagy!
Tegnap sikerült mennem egy nagyon jó kört IS-3-al Steppe mapon. Csodálatos csapatom 15 játékosából 10 elment a völgy felé balra - ebből ki lehet találni, hogy a vasúti oldalról indultunk -, én egyedül elindultam a másik irányba a sziklák irányába. Volt 2 arty, ők megálltak hátul a helyükön, illetve volt még 2 vmi tank, akik vhol középen megálltak. Mivel egyedül indultam el, megálltam jobb oldalon a sziklák mögött és figyeltem a középső úton elinduló 3 enemy-t, akiket szedegettem is. Egyik artynk fogta magát és elindult a sziklákhoz.....angol volt és ha jól tudom Ők nem nagyon látnak távolra.
A lényege az egésznek, hogy a túl oldalon a 10 tankunk elbukott én tartottam a közepét, majd a jobb oldalt. Sebeztem 547X-et, öltem 7 és a végén egyedül maradtam egyik artynkkal - S51 - egy Tiger II, IS, 2 arty és egy pro Pershingel szemben. Először az IS-el találkoztam szembe, sikerült nagyobb sérülés nélkül letudnom, majd következett a Tiger II, aki bebújt egy szikla mögé a bázisuk környékén. Kilőttem a 2 artyt, majd a Tiger II. Maradt a Pershing, aki a bázisunknál volt már az artynkkal. Gondolkodtam, hogy vissza menjek-e vagy foglaljak, de végül utóbbit választottam, mert nem igen értem volna vissza, hogy megmentsem az artyt. Jó döntésnek bizonyult, mert Ő tudta tartani magát egy kis ideig, ami pont arra volt elég, hogy ne érjen vissza időben a Pershi. Csak arra volt ideje, hogy a bázisukon a dobozokat szétlője - e mögé álltam be foglalásnál - lejárt a foglalás és nyertünk. 2 lövést még bele tudtam ereszteni a Pershibe azért a végén.
Eddigi játékom talán legjobb, legizgalmasabb játéka volt.
Replayt, ha esetleg vkit érdekel du-este otthonról tudok feltenni (van).
Sajna a Redly nem lett meg, de végül is a csata fontosabb volt."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz diegho #33300 üzenetére
Helló igazából igaza van. van aki pro játékosnak születik van aki nem hát én sajnos nem vagyok az nem mondom jó lenne egy pro1600 as efi vel játszani de.ez van nekem csak 900 jutott.
meg én a barátaim miatt játszom es nem a világot megrendítő célok elérése miat. de ma teszek fel.replayt.Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
sebijani1982
senior tag
IS-3 és Jagdpanther II Ruinberg-en.
A Jagdpanther II 6 kill és 4943 sebzés, az IS-3 5 Kill és 2824 sebzéssel végzett.
Volt szerencse is bőven."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
zserrbo
aktív tag
Remélem ilyen formájában csődbe megy a játék. Így elbaszni ezt a remek játékot. Artyk drasztikus lecsökkentése, táras tankok pff. Ha valaki azt mondja a WT E-100 nem rontja el a játékot az hülye! 12 sec alatt lebont 2 kilences tankot akár! Mennyit sebez egy nehéz tank? max 600-at. Ennyi idő alatt 1-et tudok lőni. Basszák meg.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz diegho #33310 üzenetére
Ezt a reszet nem ismertem a tortenetnek, mivel anno kimoderaltak azt a topikot.
Mivel olyan nagy vehemenciaval osztottad a szakmai topikokba betevedo ujoncokat, ha ordenare hulyeseget birtak kerdezni, igy azt felteteleztem, hogy a sokadik parnapos szajzar utan vegleg bannoltak.
Ezek szerint rosszul gondoltam.
Ottani moderator gardaban tenyleg volt par tenyerbemaszo arc, aki SerB stilusban trollkodott, hogy ontopik is legyek.
Eg, meg a foldi helytartoja, mar csak arra emlekszem, hogy MiniMe volt az avatarja, nickjere nem.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
diegho
nagyúr
válasz diegho #33310 üzenetére
Ezt az előbb off-ba szerettem volna. Még képeket is tettem fel ide az esetről, hogy óvatosan a konkurenciával, akkoriban sokan jöttek át onnan ide, okkal. Azon a fórumon egyetlen egyszer sem kerültem senkivel összetűzésbe előtte, mondjuk itt sem. Sőt itt is csak azóta, mióta a wot topicba írok, előtte csak egyszer le "balkáni kommunistáztam" a ph vezetőségét, de abból nem lett semmi
-
törölt tag
Sikerült feltornáznom 1.osztályra a Lorraine39 L AM-et és az FV304-est. A Lorrainnel majdnem top gun is lett. Kár, hogy most 85%-os vesztésre ítélt az MM. Medál nélkül nem nagyon lehet tankászt összehozni velük. Szerintem a Lorraine-re felrakom az álcát és a periszkópot az optika helyett. Meccsek felében nekem kellett spotolnom a céljaimat. Főképp a Tier3-as csaták vannak tele debilekkel. Csak egy vagy két támadó szellemű játékos legyen az ellenfélnél és tutira lemészárolják a csapatomat. Ez van, most arty-zom.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz nyunyu #33309 üzenetére
Miről beszélsz? Valamit benéztél szerintem.
Ja várj! A HWSW-ről beszélsz? Onnan kidobtak engem? Látszik nem tudod a történetet. Én kértem a regisztrációm törlését ugyanis egy moderátor lopással és csalással vádolt meg, miután eladtam neki egy telefont másfél év garanciával, amit ő függetlenített, majd rá fél évre elromlott és kidobhatta a kukába. Mivel mindezt nyilvánosan tette a fórumon (fless-el éppen egy vga fórumában 3 hozzászólást váltottunk a TFT CRT és inputlag témában, ezért mindkettőnket figyelmeztetésben részesítette, mikor rákérdeztem miért, jött a lopásos csalásos történet) és az oldal tulajdonosa ezt jó poénnak érezte, ezért megkértem szépen, hogy töröljön onnan, mert ilyen társaságban nem akarom a regisztrációmat tudni. Ezt már a ph-n is leírtam akkoriban, szóval nyugodtan visszakeresheted.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
-
Zolee_70
senior tag
Kedves diegho!
Eddig olyan jó volt olvasni ezt a fórumot, de mióta Te itt vagy, azóta nem szívesen teszem.
Nem szimpatikus a stílusod: nagyképű és arrogáns vagy és nagyon gyenge diplomáciai készség szorult beléd. Lehet, hogy jó játékos vagy, de emberileg nem tartalak sokra, mivel a WOT-on belüli teljesítményük alapján ítélkezel, de azt magabiztosan.Egyszerűen zavarsz.
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Gyuri27 #33298 üzenetére
Az ágyú csak egy része annak a sok dolognak, amit utáltam a szoviet vonal, csak próbáltam a számomra leginkább gyűlöltet kiemelni. Elhiszem, hogy lehet vele jól játszani, de mint mondtam én a szórakozásért vagyok itt, ha valami nem szórakoztat, még úgyse ha kapott elég időt, repül a garázsból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Netfone
- Hardcore café
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÚJ! - Acer Predator Helios Neo - I9-14900HX, 16GB, 1TB, RTX4070 - 3 év garancia!
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
- Spartan Wuzzler összecsukható csocsó asztal, asztali foci, minőségi, osztrák termék, újszerű állapot
- ÚJ! Acer Predator Helios 15 - i9, 32GB, 2TB, RTX4080, 4K IPS 3D kijelző - 3 év hivatalos garancia!
- Samsung Galaxy A71 Független szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest