Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Túlzás? Most komolyan viccelsz? Amikor ez a játék indult a 6-os tankok simán mentek 10-es csatába, igen a med, heavy, td is. Most szuper MM van ahhoz képest. Ez a +-2 tier nagyon is jó.
-
scyllarus
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ilyenek a francia heavyk magasabb tierben. Alacsonyabb szinten meg jó az átütésük +2-es ellenfelek ellen is. (Mondjuk a célzásidő visszaüt). Akkor próbáld ki azt az ágat.
-
-
GaburroSan
aktív tag
-
válasz
313313
üzenetére
Ne is említsd....
Két napja, tier IV től VI-ig lehet med, TD vagy heavy, MINDIG az uccsó négyben (talán néha ötben) vagyok!
Az utolsó hetem/heteim már nagyon jól sikerült, (persze magamhoz képest....) jó csatákban szépen javult szinte minden statom. Most két nap alatt leomlik minden..... -
313313
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Engem, mikor bedobott IS-el 8-9-10-es csatába volt, hogy scoutolni próbáltam

Pláne még nem volt meg rá a nagy ágyú... Mikor a lista legalján voltam, maradt a felderítés... -
Drenadar
veterán
válasz
q13579
üzenetére
ez majd magasabb szinten megváltozik. Olyan TD ágat választottál, ami eleinte inkább az átütésben és a mozgékonyságban jelentkezik.
Hellcatet szeretni fogod, páncélzata annak sincs, de gyors, jó az ágyúja... TD-vel ne akarsz szemtől szemben pofozkodni, helyezkedj úgy, hogy ott lődd az ellenfelet ahol leginkább fáj neki, és ne tudjon visszalőni. -
Igen a könnyű tankok +4 tieres besorolása is túlzás, de egy gyors light még ilyen különbségek mellett is lehet hatékony scout ha jó gyors és fordulékony. Magyarán, képes lehet ellátni a játék által rá kiosztott feladatot.
A medek +2 je is túlzás de ők is (ha nem is a tipikus feladatukat) a felderítést az ellenfél zavarását el tudják végezni ha elég gyorsak.
De egy heavy? Az osztály lényegét adó páncélzat, erő, lövő hatékonyság egy csapásra eltűnik. Nem tudom létezik e olyan gyors heavy ami felderíthetne de az már kissé a paródia kategória lenne..... -
q13579
senior tag
Üdv újra!
Kérdésem lenne a tapasztaltabbakhoz.
M8A1-gyel mászkálok és őszintén szólva nem rossz gép. VISZONT. Mi értelme a páncélvadásznak, ha nem tudok nagyobbat sebezni mint egy sima medium tank? Annak jóval komolyabb a páncélzata, viszont sebezni ugyanakkorát fog. Úgy érzem, mintha istenigazából a legjobb választás a medium vagy a heavy tank lenne, azok viszont csak V és VI szint fölött érnek valamit.
-
v!ct0y
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ezért kell 9-10 es tierbe tolni

-
vhw
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
A +4 tieres könnyű tankok egy túlzás, hisz minden szinten meglenne a felderítőtank...
Viszont ha a medek mehetnek +2 szinttel feljebb, akkor a nehezek ugyan miért ne? Hisz több HPjuk van mint a közepeseknek, és általánosságban lényegesen jobb ágyújuk, még ha a páncélzatuk "idővel" el is veszti hatékonyságát...
Egyébként... ott vannak a premium T5 nehezek, azoknak van könnyíettt MM. De olyan ágyú is jár hozzájuk...
-
Simulacrum
senior tag
A japán ágat kipróbáltam teszten. A T10 ér valamit, a többi szerintem csak kínszenvedés lesz, én nem vágok bele.
A kínai ág esetében abban már segítettek, hogy ha csak egy ágat akarok kihúzni, akkor az a nehéz legyen és ne a közepes. Ezzel egyet is kell értenem. A kérdés már csak az megéri-e egyáltalán a nehéz? Van-e bármi, ami miatt jó lenne végigmenni rajta annak is, aki végigtolta az orosz IS3-as ágat?
-
válasz
Flayer
üzenetére
Tudom, hogy berakhat....
Én csak azért csodálkozok (bosszankodok) e szabály miatt mert egy light, (persze jó parancsnokkal) akár négy tierrel feljebb is érvényesítheti nagyobb sebességét és elláthatja fő feladatát a scoutolást. De egy V-ös heavy egy VII-es csatában minden olyan erényét elveszíti amitől heavy egy heavy. Vagyis véleményem szerint ez tök értelmetlen és hibás szisztéma. Ha egyszer (kivételektől eltekintve) egy light négy, egy medium kettő akkor egy heavy max egy tierrel feljebb lenne logikus. Persze nem egy ilyen noobnak kéne megreformálnia a játékot, de ez a véleményem....... -
Flayer
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szokj hozzá!
Én is kérdezhetném,hogy is 3-al mit keresek tier 10-be!?
2 tierrel magasabba bármikor berakhat! -
Életem leghosszabb szopóága.... két napja csak szivat a játék. Tök mindegy miféle tankal miféle tierben játszok, az uccsó háromban vagyok mindig!
más... Elmagyarázhatná valaki, hogy miféle szerepe van egy TVII-es csatában egy V-ös heavynek? Lassú, gyenge az álcája, de legalább a páncélzata és a tűzereje sem elegendő az ellenfél legyőzésére. Ha egy IV-es light bekerül a VII es csatába akkor legalább a sebességében bízhat.... -
dfsz34
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Délen fel kell mennie a bokorhoz a kis dombon a hídnál egy jó látótávú spotternek és kész, szépen látszanak a mozgó ellenfelek a másik oldalon. Könnyű tankkal, de TD-vel is ezt szoktam csinálni és már sok plecsni jött ezért, pl őrjárat. Egy dologra kell figyelni, hogy az ellenfél a nagy szikla mögött el szokott jönni, ezért vagy kicsi tank lapuljon a bokorban, amit nem látnak (pl. e25) vagy figyelni kell szimplán.
-
Remus389
nagyúr
válasz
üzenetére
biztos kapsz bónuszt a kill-ekert is
mindkettő fontos, én szeretem a kill-t, jó érzés eltenni láb alól vkit, sőt inkább legyen 6 killem 400 damage-el, mint 0 kill 4000 damage-el (ez már a bosszantó kategória ), tök mindegy melyikert kapok több xp-t, a játék élménye ami fontos
-
törölt tag
válasz
Remus389
üzenetére
Sokáig (kb 2000 csata) csak a sebzésre mentem, az 50-100 hps ellenfelekre csak akko lőttem, ha nem volt más aki kiszedje.
Egyszer bementem ismerőssel csatába, én at- 8 ő t-34-el kisért.
Sebeztem 2000 fölött kill nélkül, ő megkapta a 6 killt, kb 500 srbzéssel, és a végén több xpt és lóvét kapott.
Azóta figyelek a kilövésekre is. -
Angel1981
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Azon a térképen speciel szerintem pont hogy a dél van jobb pozícióban, még ha csak kicsit is. Én örülök, ha ott oda sorsol.
Ellen a Highway-en tényleg nagy hendikeppel indul a dél, tapasztalatom alapján aki délen van, az esetek 3/4-ében veszít, ezt még QB is említette az egyik livestream videójában. -
-
Remus389
nagyúr
válasz
üzenetére
ne is mondd a frag lopást egyszer vegigszaguldok a pályán egy kV-os társaság -aban a t-25-el, alaposan lemarad persze a bázison találok egy churchill 7-est afk, elkezdem lőni, meg is kerulom, csipegetem a hp-jat, közbe látom a map-en hogy nagyon siet hogy odaerjen a kv1, tudtam hogy belelo mikor már 10% lesz csak
qrva anyját, mondtam is hogy "fu ",elveszi a szerencse zsakmanyom, mondta hogy oruljek hisz a 90% damage "többet ér ", hát azért nem egészen...
na mindegy, egyébként egy noob volt nekem azon a meccsen 1800 damage 3 kill, neki meg 1 kill 68 damage, az az egy lövés amit tőlem lopott
más; a t54E1 meglett tegnap, nem sajnáltam rá, egyből free xp-bol nagy ágyú, szinte fullos (lanctalp nincs még ), legénység közel 4 skillesek, célzás gyorsító, függőleges stabilizator, erősített lanctalp (így lehet mindent rapakolni ), hát brutál -metál, a t69-tol egyértelműen jobb, úgy értem kivegez ez bármit szinte
-
pws
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Nem a pálya, hanem a csapat a fő meghatározó tényező. Figyeld meg, hogy mennyit mozog a játékosok nagy része. Nem hasonlít egy birkanyájra?

-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Belehet védeni, de ha a csapattársaid nem akarják akkor nincs mese otthagynak megdögleni. Itt egy példa. Együl tartottam a hidat a JagdPanzerral. Végig spotoltam az ellent. Nem is lőttek senkit mást, mert már nem akarták elhinni, hogy nem tudnak kikapni a szikla mögül. A többieknek lőni kellet volna őket, de csak csodálkoztak ők is. A végén már festék sem maradt szegény tankon. Csoda hogy kettőt találtam, úgy zuhogott rám az acéleső.
Szóval baszhatja az ember a taktikát, meg a védelmet, ha ilyen gyökerek vannak mellette.Íme:
-
Bad Pritt
félisten
válasz
diegho
üzenetére
"Tény, hogy délen gondolkodni kell, nem csak állni és vakarni"
Emiatt rosszabb a déli oldal. Az a baj, hogy a délieket nagyon gyorsan beaprítják ha ott megy a lemming vonatuk és akkor lezúznak max sebességgel, letarolnak mindent. Legalábbis én ezt láttam mostanában és teljesen mindegy volt, hogy mit csináltam délen a templom mögött meg alatta a völgyben.

(#33863) Simulacrum: Tudom, felderítővel oda állok mindig, meg néha mostanában már T-62-vel is. Pl. T110E3-mal csak beállok a híd lábához, mert nem is merek távolabb cammogni a bázistól, úgyis vissza kell mennem...
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
F5 jobb alsó sarkában van egy szikla, illetve F5-ben van egy jó kis mélyedés. Én meddel néha ide megyek és innen lehet spotolni az északi bandát, sőt néha kicsit előrébb is megyek F6 irányába megnézni hogy álltak fel, majd vissza a szikla mögé, így nem tudnak fentről lőni. De ha mégis, mert mindenki csak téged akar, akkor a kis mélyedés a menekülés és oda tuti nem tudnak belőni.
-
diegho
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nos ezen a pályán olyan egyszerű lenne déli oldalról nyerni, hogy az már vicc. Alapvetően nem megy senki a hágóba, mert az baromság. A bázist simán be lehet védeni, egyedül a kő mögötti rész a problémás, de azt is be lehet lőni okosan. A dombos terepen pedig a legfontosabb pozícióba egyszerre ér oda a két csapat, azzal az előnnyel, hogy a déliektől jobban belátható és belőhető az északi út, így azonos létszámnál is a déliek vannak előnyben. Tény, hogy délen gondolkodni kell, nem csak állni és vakarni, vagy nyomni a W-t, de semmivel nem rosszabb a déli oldal.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
diegho
üzenetére
Három napja figyelem, hogyha északra tesz be (normál csatában) akkor nyerek, ha délre, akkor a td-k megszedik azokat, akik mennek fölfelé a dombra, és a többiek meg nem érnek át a déli fennsíkra. Mindenhova északról érnek oda előbb a játékosok, mert nekik vagy egy kisebb dombot kell csak megmászniuk, vagy lezúghatnak egy másik kisebb dombra teljes sebességgel.
A legtöbb játékos ugye megszokta a többi pályánál, hogy teljes sebességgel bezúz valamelyik ütközőpontra aztán kihalásig harcol. Itt meg ilyet nem tudnak. Hozzáteszem, ez a top tier tapasztalatom, kisebbekkel valahogy nem játszom ezen a pályán, nem tudom miért. -
Bad Pritt
félisten
Sacred Valleyvel nem akarnak csinálni valamit, hogy esetleg a déli csapatnak is legyen egy szemernyi esélye beleszólni a meccs alakulásába?

-
foxymaxy
senior tag
Ez a mai nap arra volt jó hogy rontsam a statomat

Mindig 45százalék alá rakott az xvm , egyszerűen esélytelen volt az összes csata
-
PAtr0n
addikt
válasz
q13579
üzenetére
Ne lepődj meg ilyeneken. Ha jól tudom, light tankkal akár még 4 Tierrel nagyobbak közé is rakhat. De mellesleg T5-től Fun a játék egészen kábé 8-ig. Afelett már drága a lőszer a bénázáshoz, lazán futod a mínuszos köröket ha nem teszed oda magad. Bár én a T4-et is szeretem, ott már igazán jó vasak vannak.
És ahogy Mogyesz mondja, ha a német ág szimpi, akkor a Hetzer must have kategória, és az utána lévő StuG is. Oroszoknál a KV1 egy igazi közkedvenc heavy, rengeteget pattint, és még jól is sebez. -
Simulacrum
senior tag
válasz
Scheff
üzenetére
Gratulálok srácok!
Mire odakapcsoltam csak az utolsó meccset kaptam el.
Ezt a kérdés talán nem is nektek kellene feltennem, hanem a szervezőknek, hogy nem lenne esetleg jobb WIN6 alapján több kategóriát csinálni? Az utolsó meccset látva kicsit olyan érzésem volt, mintha Kaszparovval kellett volna sakkoznom. A sakkban pl. úgy van, hogy adott versenyeken maximalizálva van, hogy élőpont szerint milyen játékos játszhat rajta. Én a szervezők helyében, ha ilyen sok csapat van csinálnék valami szeparációt. Mondjuk 1000-1500 WIN6 közötti csapatok és mondjuk egy felettit. Vagy nem nyertetek mindig ennyire könnyen? Máshol is szeparálják a profikat a nem profiktól valamilyen formában. -
törölt tag
válasz
q13579
üzenetére
Előbb utóbb úgyis akad majd olyan járgány ami be fog jönni.
A +2 szinthez hozzá kell szokni. Azért az nagy élmény tud lenni, amikor egy (vagy több) nálad két szinttel nagyobb tankot szopatsz. Én kifejezetten imádom az ilyen helyzeteket.
Spórolj össze egy csigaszemre és egy álcahálóra valót, azzal utána már távolabbról is tudsz lövöldözni, mielőtt még téged kiszúrnának..
Nekem speciel az M8A1 nagyon szenvedős volt, de a t-49 állítólag egy nagyon szuper kis td, utána pedig már a (majdnem) mindenki kedvence a Hellcat jön.
Ha viszed a német vonalat is, akkor a Hetzert feltétlenül szerezd be! -
pws
aktív tag
válasz
dfsz34
üzenetére
Szerintem erősen túlzó, hogy a 'jó' játékosok meglapulnak és csipegetnek. Pont attól jók, hogy az adott csatához alkalmazkodnak. Amit mostanság a csapat minősége határoz meg inkább, mint a pálya adottságai.
Vannak sunnyogók, akik inkább bujkálnak az ellenség elől, de ezek messze nem jók.
Hiába van cc 10 gyenge játékos az ellenségnél, nem érdemes az elején rájuk rontani, mert sok lúd disznót győz. A saját 10 IQ bajnok meg nem fog segíteni. -
q13579
senior tag
Srácok
.Sikerült nagynehezen végigszenvedni jópár órát III-as szinten a V-ös szintűek között, végre vehettem egy M8A1-es páncélvadászt.
Erre mi történik??
Berak egy olyan körbe, ahol 6 db VI-os szintű van és 5 db V-ös szintű
. 3-an pedig az én szintenem, tehát IV.Sikerült elkezdenem lőni egy TIER V-ös páncélvadászt, telibe is kaptam 5-ször és maradt olyan 40%-a, mikor valaki kilőtt messzebről természetesen egy lövéssel.
.Kérdezném, hogy mikor lehet elkezdeni élvezni is ezt a játékot??
. Mármint kb a legjobban eddig a kis PZ I C-vel volt szórakoztató, mikor már elég gyors és ütőképes volt. Ott már tényleg lehetett élvezni a játékot. Az összes többivel egyszerűen csak szenvedek, hogy legyen már elég TP-m a szintlépéshez, bízva, hogy jobb lesz a következő.... De úgy, hogy berak mindig egy és két szinttel erősebbek közé, piszkosul nehéz. -
Scheff
tag
Magyar Liga: WD GAming vs. HUN-C pár percen belüL!
-
Rico33
aktív tag
Ha valaki unja a sok barmot; csabaf2 , 22-ig szakasz ( délutános a zasszony
) -
törölt tag
válasz
dfsz34
üzenetére
Azt kifelejtetted, hogy utána meg két marékkal osszák az észt, hogy a sok a sok nyomi mit hibázott.
Engem ezek kergetnek az őrületbe.
Bár ha az ő szemszögükből nézem igazuk van, hulljon a férgese, és legalább nem lesznek neki láb alatt.
Az olyanokat viszont tudom tisztelni, akik már az elejétől odateszik magukat.
-
dfsz34
őstag
válasz
Diarmand
üzenetére
A jó "effű" játékosok döntő része azt az elvet követi, hogy hagyja a népet civakodni az elején, amíg ők ismerik a leshelyeket és onnan csipegetnek. Aztán, ahogy lefogyott a csapat mindkét oldalon és nincs minden bokorban egy lapuló td, akkor megindulnak és ők lesznek a hősök. Egyébként aki próbálta már lehozni a meccset több ellenféllel szemben, az tudja, hogy ez nem is olyan egyszerű, hiába alacsony hp-s az ellenfél. Ilyen értelemben persze szép a teljesítményük, csak én sem ezt várnám tőlük.
Tulajdonképpen van egy racionális elv, azaz a közelharcot a legnagyobb ászok sem tudják megúszni bekapott találat nélkül csak a legritkább esetben. Ha nem figyel, hiába jó az eff, szétkapják, mint foxy a lábtörlőt, mert egyébként nagyon kevés tank alkalmas és képes a több ellenféllel való egyidejű harcra.
A sok ellenfél kilövéséhez, akár alacsony hp-s akár nem, akkor is kell erős, pattintós páncél és gyorsan forgó torony és komoly ágyú, ami gyorsan betölt és persze mozgékonyság sem árt és ha lehet komoly látótáv vagy ezekből minél több. Vannak ilyen tankok, de kevés. Most mondhatnék példákat, szerintem az E75 ilyen, azt jól beforgatva a franc se tudja meglőni, illetve ilyenek még szerintem például a su12244-su101-su12254-obj263, ezekkel simán lehoztam még én is sok csatát, ahol alacsony hp-s ellenfelek maradtak a végére, a tortoise-val is láttam már, hogy a srác legázolta az ellenfelet 2000 feletti alap xp-t kapott, de van még több más tank is, csak én ezeket ismerem. Sok ellenfelet legyőzni mindig nehéz és elismerem, hogy a profiknak ez jobban megy.
Mindezzel együtt én is rühellem, mikor a zöld, kék meg a lila nekiáll a bokor mögött lesni vagy amikor a top nehéz tank szakasz nem a húsdaráló felé megy, hanem oda, ahova a medek szoktak és ők a nagy királyok, hogy legázolják az ellenfél kisebb tankjait. Ez utóbbi nagyon gyakori, ha látom az ellenfélnél top szakasz van, szinte biztos, hogy nem az ütköző területre mennek, hanem körbe, oldalra stb.
-
Stigma.HC
senior tag
Hát nem tudom mivel játszik itt a többség, de ha én találkozok egy vagy több szép lila játékossal(lehet akár még türkiz is vagy mit tudom én milyen színnel jelölik a legtöbb xvm-ben ezeket az értékeket) akkor az esetek túlnyomó többségében az élen végeznek sebzés tekintetében

A beszólogatós fajtával pedig igen ritkán találkozok, úgy írjátok ezeket mintha szinte az összes ilyen lenne
-
Pici hendikeppet mindig ad a mai napon a csapatom az ellenfélnek. Általában 0-7-el kezdünk.

-
törölt tag
válasz
Diarmand
üzenetére
Én is imádom, amikor valami megaszuper unicum jószágot kiszednek, erre elkezd magyarázkodni és anyázni.
A legszebb pár napja volt, amikor a magyar gyerek megáll az AT-8-am előtt t-29-el és elkezd rám lövöldözni.
Olyan aprósággal nem foglalkozott, hogy mögöttem állt még két Panther és egy Hellcat, vagy hogy a weakspotot lője.
Természetesen 10 másodperc alatt szétkaptuk mint foxi a lábtörlőt.
Erre beírta hogy reportol engem, mert lehetetlen hogy egyedül kiszedtem őt, ráadásul komoly laggja is volt.
Mire én beírtam magyarul: Magadat reportold mert f@sz voltál, hogy egyedül kiálltál négyünk ellen!
KisApám Az már nekem is többször feltűnt, hogy némelyek rendkívüli mód jók fraglopásban.
A legszebb amit láttam az 8 kill volt 1000 körüli sebzéssel 7-es csatában, ahol a mezőny szinte csak heavykből állt. -
Egész használható ez a KV13 a 76 mm ZiS-5 ágyúval

-
KisApám
addikt
válasz
Diarmand
üzenetére
Sokszor veszem észre, hogy azok a jó pár effjű játékos szépen megvárja, míg leszedem szépen az ellen HP-ját addig, hogy neki a következő lövéssel meg is legyen a frag.
Mostantól erre is figyelek, kíváncsi leszek rá, hogy fog-e lőni az illető, ha észreveszi, hogy leállok a lövéseimmel... -
Diarmand
senior tag
Teljesen máson van a hangsúly.
Miért, ó miért van az, hogy a kimondottan jó effijű játékosok viselkednek a legundorítóbb módon a játékban? Természetesen tisztelet a kivételnek. Joergie-ék is kiszedték a szaros indipanzert, erre az meg retard arty-zik. Mire fel? Miért? Mert ó bocsánat, ki merték lőni? Btw ha az utolsó nyolc tankból hatot ő szedett ki 1:8 állás után, tehát azon a meccsen szerintem tényező volt.
Én is kapom a flémet v (akár perceken keresztül is) bőven mikor kiszedem a túloldalt a legjobbat, bezzeg mikor a siemkák hullanak az E100-am előtt egyik sem ír vissza. -
KisApám
addikt
Én tolom minden nap az artyt, igaz csak 3-4 csatát a G.W. Panther-rel (kaja közben kényelmesen le lehet vele lenni
).
Úgy vettem észre, HA az arty az 1. vagy 2. helyet szerzi meg a csapatban, ott nagy gondok vannak, sokszor vereség.
Artyval jó esetben kb. 10 lövést tudok elereszteni (a fedezékbe bújó és az össze-vissza mozgó tankok - nem az egyenes vonalban mozgók miatt). (26 sec töltési idő, célzás....)
Egy kb. 10 perces csatában amúgy is kb. 21 lövést tudnék max. elereszteni. -
dfsz34
őstag
Az biztos, hogy a nerf előtt sokkal hatékonyabbak voltak az artyk és többen is voltak. Azért, ha most kapunk top tanknak 2-3 nagy artyt, akkor azok szépen terrorizálnak.
Más, megadta magát a churchill vii egy nagyon durva csatában, szó szerint 1 másodpercen múlt a győzelem, hogy bele tudtam lőni egy foglaló t150-be mert elfordította a tornyát.
Győzelem!
Map: Karelia
Date: 2013.12.07. 13:24:13
Jármű Churchill VII
Szerzett tapasztalat 6 096 (x3 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 59 130
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
vhw
addikt
válasz
joergie
üzenetére
Nem hinném, hogy az ilyen, kivételesen szerencsés csaták gyakorisága (amennyire gyakoriak...) fogják eldönteni, hogy egy-egy tanktípus mennyire "tényező".
Újabban (~arty nerf óta) meglehetősen ritkán lehet látni artykat top sebzőként... pedig, hát tényleg csak ez az egy feladatuk van - sebzést osztani.
-
-
SSJmeszes
senior tag
Egyébként az E75 re milyen modulokat érdemes rátenni?
-
LZs?!
aktív tag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Hát mert szerintem sokat számít az az 5%+. Kempelni nem sokat szoktam max addig míg a periszkóp aktiválódik. Szerintem erre a tankra full felesleg az álcaháló. Mikor majd lehet 2. Skillnek a biat teszem majd be. Addig jó a camo.
Végiggondolva, lehet, hogy nálam ez a camo dolog csak placebo...
Lassan érik a crew-nál egy skill re-roll (4. skill ~40%), így szerintem kipróbálom BIA+Venti kombóval.
-
Jo33by
tag
Hoppá, valaki gratulálni akart? Nem ez csak egy "magyar" mentalitás. Minthogy örülne hogy megnyertük a csatát. Dögöljön meg a szomszéd tehene is.

-
törölt tag
ma nekem is jól adja

tegnap is 79%-os win ratám volt
meg érte kihagyni egy pár napot -
Bad Pritt
félisten
-
Kean_Sorbo
őstag
Én szoktam artyval játszani. Amikor nerfelték őket használhatatlan volt mindegyik. Most viszont korrigáltak rajta, mert megint megvettem a GWP-t, és most korrektül használható. Nerf után ha rákövettél egy tankra, akkor úgy szétcsúszott a célzókör, hogy teljesen felesleges volt ilyet megpróbálni. Most kicsit tágul csak, egy másodperc és lőhető a cél. Így bizony a kiszemelt áldozat ha megáll, megy is rá az áldás. Ráadásul megint pontosak, minimális szórással.
-
Jo33by
tag
Ez tényleg opp ez a T28 prototype. De jó pontos ennek a lövegje.Feláltam vele a hegyre és szedtem őket.Mikor nem kell mozdulni ezt neki találták ki. 6154

-
joergie
őstag
Most nyertünk severogorsk-on ami a legújabb havas map(tényleg ez a neve?). tier10 csata. ellen 8:1-re vezetett, 2 arty(egyik én) fókuszoltuk az ellen 1850 effis idienpanzerét. amikor meghalt 8:1nél beszólt valami ilyesmit, hogy retard arty, úgyis vesztetek. Lehoztuk, ráírtam:
joergie (11:46:41) hey what up. you lost this battle
joergie (11:46:48) what happened?
joergie (11:47:09) you was leading by 8:1
Namiriel (11:48:04) my team was retarded.. and you was lucky.. its all... but you are still retard :-D
Majd letiltott
Utolsó 8 tankból 6ot én lőttem ki. szerintem tényező voltam.
-
vhw
addikt
Ez jó... az artyk már annyira nem tényezők a csatákban, hogy szinte számolni se kell velük... álló tank mellő lőnek, de még így sem jó...

-
SoulReaver
veterán
Nem bírok tank ászt csinálni isu-val... Túl papír, hogy közelebb menjek a nagy csatákhoz, messziről meg lőszer pocséklás célba lövöldözni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Tőzsde és gazdaság
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)