Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz
sebijani1982
üzenetére
150-250..
-
KisApám
addikt
Az GOLD lőszer most olcsóbb?
-
nyunyu
félisten
Laza asz kezdesnek:

replay -
Drenadar
veterán
válasz
sebijani1982
üzenetére
a sebesség mióta függ össze az eléréssel...

(Enzolordnak akart menni válaszként nem neked, sorry)
-
nyunyu
félisten
Uj XVM mukodik 8.9 alatt, vagy varjam meg vele a 8.10-et?
-
Enzolord
addikt
Valaki árulja el, hogy mi a bánatos lókuki lehet az oka, hogy ez a ... játék olyan pinget produkál, hogy csak na, 50 megás nettel.. Torrent, minden leállítva, mi a bánatot tudok ezzel csinálni? Előre is köszi...

-
Drenadar
veterán
válasz
dfsz34
üzenetére
szerintem gyorsabb tankkal se vállaltad volna be... én stock motoros wz 120-al ugyanazon a pályán sem vállaltam be... a kis hülyéknek semmi más nem fontos, csak hogy az ellenfél villanjon fel egy secre és meg tudják lőni, és mindegy mivel vagy az a te dolgod, hogy a kedvükért menjél meghalni... mert ők ugyebár a nagy TD-k, nekik a vallásuk tiltja, hogy megmozduljanak...
én visszalőttem volna a helyedben

az én szerény véleményem, hogy a TD-k eltakarodhatnak a ... tudják hová...
-
dfsz34
őstag
Azt hiszem kezd elszállni a WTE játékosok agya és azt hiszik, hogy ők a félistenek a játékban. Prokhorovkán általában nem megyek a szélső fás, bokros útra mert nagy kempelés folyik ott más nem nagyon. Jön egy ellen béla, kb 10 másodpercig élt a tízes TD-k tűzében.
Erre a mi WTE elkezd engem b...gatni, hogy menjek spotoljak neki. obj268, jpze100 meg egy WTE les az ellengségtől a bokrokban és menjek én a lassú bélával egyedül, hogy ő tudjon lövöldözni a háttérből. Kb én is 10 másodpercig éltem volt és lehet, hogy nem is spotolok max 1 ellenséget. A nyomaték kedvéért még belém is lőtt meg ugatott a chat-ben, hogy riportol. Tegye, kit a f..t érdekel.
Nem tudom, de a bélával ez a helyzet megoldhatatlan. Egy gyorsabb tankkal esetleg bevállaltam volna.
Azt sem értem, hogy a támadáshoz már miért ne csatlakozhatnának a nagy TD-k? Azt mondja, hogy van páncélom, persze van csak nem sortűz ellen három tizes TD-vel szemben. Ennyi erővel ők is jöhetnének, mert gyorsabbak, messzebre látnak és több a hp-juk.
A tanulság, hogy többet arra a részre bélával nem megyek. Mondjuk ehhez kellett egy olyan ellenség is, akik szintén meg sem mozdultak, beásták magukat miután az egyesével támadó nehéztankjaik porrá lettek pillanatok alatt.
A WTE játékos 30k csata és valami 1100 wn7, ami ennyi csata után szerintem elég gyenge eredmény, de ő biztos azt hiszi, mekkora zseni és neki kell mindenkit irányítania.
-
Linkin
senior tag
Object 263-ról mi a vélemény?
-
q13579
senior tag
Kérdésem lenne:
Hogy lehet az, hogy egy hellcat kiszed egy lövésből egy T49-est, aminek 360 az életereje.
Éppen most lockoltam ki a hellcat-et, de nem látom, hogy lenne olyan ágyúja, ami tud ekkorát sebezni :S.
Érthetetlen...
-
Angel1981
veterán
Más is találkozott azzal a problémával, hogy az XP konvertálásnál bent van egy vas, amit ki akar nullázni, de nem 25-re végződik a rajta lévő szabad XP, és hiába "kever" bele más vasat is, az Istennek sem hajlandó arról levenni a maradékot, és kivenni a listából?
A KV-1-en van 12 szabad XP. Kipipálok mellé egy másikat is, beállítom, hogy XP váltás 1 aranyért, és csak a másikról vesz le 25-öt, a KV-1-hez nem nyúl, az is mindegy, hogy a másik vashoz képest a listában "alatta" vagy "felette" van.
Korábban gond nélkül ki tudtam így venni bármelyiket, ezzel nem akarja... -
KisApám
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Engem pár napja üldöznek az artyk.
Általában 1-2 tierrel alacsonyabb vagyok a legnagyobbtól a csapatban sok csatában, de már 3. napja nem is tudom hányadszorra lő ki az arty engem, mint legkisebb szintű tankot... ja, mint elsődleges célpontot...
Pedig bújok ahová tudok, de max HP-ról is bummm... nem is egyszer... -
v!ct0y
veterán
Akinek van Centurionja az most ugorjon rá mert 1300 ért már tank ászt osztogat

-
dorka16
aktív tag
válasz
psycroptic
üzenetére
Neeem. Már egy hete játszom és nem érzek késztetést. Nem nézem a statisztikákat és nem is törődöm semmivel. 5-6 tankot ki akarok fejleszteni ennyi a célom.
-
dfsz34
őstag
válasz
KisApám
üzenetére
Nagy választék nincs a megadott feltételek alapján. Ha a kredithozam annyira nem fontos, akkor gondolkodj tier5-ben, más nem nagyon van amcsi és angol vonalon. Vehetsz ram2-t, T14-t vagy matilda bp-t és még aranyad is marad. A matilda egy kicsit lassú, a két amcsi már gyorsabb, talán a ram2 a legjobb választás, de nem akarlak rábeszélni, mert elég speciális játékstílust és bátorságot igényel viszont akkor nagyon fun az 1,97 sec töltésidő. Nézz meg videókat vagy más összehasonlításokat is, alul a link.
Ha lehet nehéz tank, akkor viszont az excelsior-t mindenképpen fontold meg, jó tank az és gyors is eléggé.
A ram2 legnagyobb hátránya, hogy megy hetesek ellen is, ahol kell az arany, viszont azzal nagyon jó az átütése (170 pen). A ram2-vel nekem nagyon jók a tapasztalataim, 60% feletti WR, de tény hogy vannak csaták, kb minden 4-5., hogy mind a 15 arany lőszeremet el kell lőjem.Ilyen RoF mellett ez hamar megvan. Kell venni akcióban előre lőszert de még akció nélkül sem lenne mínuszos a csata, csak úgy jobban megéri.
15-20e kredit marad tisztán egy átlagos csatában, de ha kilőnek és/vagy gyengébben ment, akkor 8-15e mínusz a prémlőszer ára. Ha nem muszáj, akkor inkább csak kivégzésekre kell használni az aranyat, ha 1-3 lövés kell egy adott tanknak, max 6 másodperc alatt vége is és 170 pen azért elég jó, sokat nem kell helyezni a lövést és ilyenkor ez már hoz bőven annyi bevételt, hogy haszon is lesz.
4-5000 aranypénz kevés tier 8 prémhez, az at15a meg a tog2 meg nem mozgékony, úgyhogy a megadott feltételek miatt javasolnám a tier5 médium tankokat neked.
Itt meg tudod nézni mindegyiket [link]
-
SoulReaver
veterán
Csaták: 3 / 15 ( 20.0% )
minden csoda 3 napig tart... ma lett vége, hogy 3 napig 2000 fölötti wn7 el szálltam ki és 80%os wn el... ma ennyire brutáélis a helyzet.... 60% os csatákat bukunk..

-
dorka16
aktív tag
Üdv mindenkinek. 1 hónap pihi után visszatértem új hozzáállással. Már nem verem a képernyőt.

-
v!ct0y
veterán
Tudtam, hogy meg lesz a böjtje a tegnapi nyerő szériának. Hát most kamatostul vissza is veszi..
-
Departed
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nekem a KV1-S, T150 és KV2 is megvan a mai napig, mert bírom őket nagyon - mindnek más a stílusa, és kiemelkedőek bennük. Szóval idővel szerezd meg mindet, és te leszel a T6 királya.

Ja és persze csak a top ágyúikkal váltak kedvenccé, ez alap dolog.
T150 külön a szívem csücske, sokat bír és úgy aprít mindent hogy öröm benne ülni.
KV1-S-t meg divat szeretni és játszani vele, és az ellenfélnél jogos a tartás tőle T4-től T7-ig.
KV-2 meg egy életérzés, a one shot király 152mm-es ágyúval.
-
KisApám
addikt
-
KisApám
addikt
Amerikai vagy angol vonalon melyik prémium tankot lenne érdemes megvennem az AKCIÓ ideje alatt???

-
Enzolord
addikt
Nem akarok picsogni, de ezt a mindig dupla xp-t igazán megtarthatnák a fiúk január közepéig..
olyan élvezettel játszom így,hogy csak na.. Még a paradicsomok sem zavarnak annyira..

-
sith7
félisten
Szerintetek az 5x - ös csatákat bele fogja számolni az Is6 eventbe ?

-
Chris0321
veterán
-
Köszi a gyors választ srácok!

Akkor valszeg KV-1S lesz belőle...... -
echterion
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nekem a 150 nem jött be, talán két csata meg kis tesztszerós próba után eladtam, a kv1s meg a mai napig megvan.
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nehéz kérdés.
Én nagyon szeretem a KV1S, de most valamit változtatnak rajta a sok sírás miatt.
A T-150 nekem nem jön annyira be, de egy ismerősöm meg isteníti. -
Drenadar
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
igen sokszor volt már róla szó...
és mindig az volt a megoldás, hogy mindkettőt... de ha csak az egyik fér bele, mindenképpen a kv-1s, mert azon az ágon érdemesebb kifejleszteni a csúzlikat, mert a másik ág is azokat használja, kivéve a kv4.
-
Biztos volt már de azért megkérdezem.....
Ti KV1 után mit választanátok? KV-2, KV-1S, T150
Én eddig a T150 felé kacsintgatok..... Bár lomha jószág nagyon. A KV-1S kicsit mozgékonyabb. -
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
Az álcafestésnek van haszna olyan tankon mint a T34 vagy a Panther/M10 és a D.Max? Ez a 3 prémium tanom van és ezeket használom huzamosabban. Kreditért vehető álcára gondoltam, nem állandóra ezért havonta ki kellene adnom rá a kreditet. Nem sok festett tankot szoktam látni, az esetek többségében a piroskák tankján látom.
-
jano_77
nagyúr
-
Chris0321
veterán
-
LZs?!
aktív tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
@r1E3S3E7T
Köszi.
A negyedik skill set jön lassan (a 3. ~90%-on).
A jelenlegi leosztás:
Commander: 6th Sence, Recon + Repair 90%
Gunner: Snapshot, Designated Target + R. 89%
Driver: Clutch Breaking, Smotth Drive + R. 87%
Radio Operator: Situational Awereness, Call for Vengeance + R. 89%
Loader: Adrenaline Rush, Safe Stowage + R. 88%
A felszerelés: Vert. Stab., M.C. Rammer + E.B. Washers (erősített felfüggesztés, mivel még nincs meg a fejkesztett lánctalp).
A negyedik skill-re egyedül csak Commander-nél és a Gunner-nél van ötletem, skill reset bevonásával.
A harmadik item slot-tal vagy látótávnövelésre megyek, vagy spall liner lenne.
-
smisa
őstag
imádom az iylen embereket lenyúlja a kódot majd eladja: [link]
-
Diarmand
senior tag
válasz
Bingisz
üzenetére
Félreértelmezed amit írok. Igen, azt hangoztattam, hogy nem csinálnak érdemi fejlesztéseket. Csakhogy. Nem kell ide az "akkor is" duma, világosan látszik, hogy maguktól semmi érdekeltségük nem lenne a játék fejlesztésére. Csináltak egy játékot ami nagyon kellett már az embereknek (hiánypótló) és ráhúztak egy működőképes fizetési modellt. Most pedig mondj egy olyan nagy céget nekem, ami kötelességének érzi a fejlesztések szükségességét úgy, hogy az aktuális rendszerében is dől hozzájuk a pénz. Nem sok ilyen van.
Mind-mind évekkel ezelőtti ígérgetések voltak Bingisz. Már réges-rég beletehették volna a játékba az általad is felsorolt a dolgokat, de nem, csak miután megijedtek egy másik cég játékától. Egyszerűen nem értem, hogy nem lehet észrevenni a modellt amit csinálnak. Pedig már írtam. Olvasd vissza. Vajon miért akkor lendül meg a játék fejlesztése amikor veszélyben érzik magukat? Ott a két példa, az MWO és most a WT. Lehet ebbe belemagyarázni fordított fejlesztést, csak hülyeség, mert nem az.
A WoWp meg nemcsak a hprendszer miatt szarabb. Sci-fi gépek, egyetlen fajta játékmód (dogfight) vs AC/HB/FRB/Missions és olyan alapeffektek hiányoznak belőle (repülős játékról beszélünk), mint a felhő...
Ami a Warshipset illeti, annak a fejlesztése meg a kb a WoT-tal egy időben kezdődött csak akkor még Navy Legendnek hívták. Ezt megvette a WG és azóta nagy a csönd körülötte. Ha nem volt rá kapacitásuk, akkor miért kellett bejelenteni akkor, mikor a Gaijin bejelentette a saját játékukat? Ja igen, foggal-körömmel... rivaldafény...A fejreálló tankok meg, hát igen, szeretettel várjuk őket. Öröm lesz E100-zal felnyomni valami nyomit a falra

dfsz34: A lehető legprimitívebb dolog ez a reakció amit csinálsz. Csak címszavakban: senki sem kényszerít, pisztoly, rinyálás, fizetés. Ennyire telik? Imádom, mikor megnézek egy filmet és ha negatív véleménnyel vagyok róla akkor jönnek a "minek nézted meg" szintű magasröptű hozzászólások.
Írom megint, de jusson el a tudatodig. Játszok a WoT-tal - bár már nem annyira gyakran -, de engem nem tud elvakítani az a "hihetetlen mennyiségű és minőségű" fejlesztés amit terveznek. Én az elejétől nézem a dolgokat. Az új tankok/pályák modellt meg fejlődésnek hívni kicsit erős
Tény, hogy most egy kicsit megembereli magát a WG, de kíváncsi vagyok, hogy milyen minőségi dolgokat hoznak még be.
Tehát megint mindenkinek. Én járok ide sírni, hogy jaj szar az MM, jaj kilőttek, jaj lepattantam, ahogy oly sokan teszik. Én csupán összefoglaltam azt ami eddig történt avagy nem történt. A fanboyok meg kíméljenek meg az elvakult ha-nem-tetszik-ne-játssz című megcáfolhatatlan érveikkel. Köszi

-
-
Chris0321
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én már le is szedtem a teljes 8.10-es telepítőt. Igaz, hogy 6 giga de legalább nem hétfőn kell várnom, hogy lejöjjön.
-
Remus389
nagyúr
-
Chris0321
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hétfőn frissítés, lehet utána nem fog működni amit most felraksz.
-
SoulReaver
veterán
Tudtok adni max zoom-ról linket?
-
diegho
nagyúr
12k csatás 500WN-es tiger1 fullos és HE-vel lő rám VK3601H-ban... ha az 500WN-es ilyen, akkor egy 200-as az mi? Ráadásul ez a klánja FC-e! Megnéznék egy CW-t velük, lehet már sebeztek ezret összesen.
-
LZs?!
aktív tag
@All
Két kérdésem lenne, és hátha akad, aki tud segíteni:
E50 & E50M
Érdemes a "ramming"-re rágyúrni velük; Spall Liner és Collision skill?
A helyzet úgy adja, szoktam élni vele (még a JP2-nél is), de sokkal inkább ad hoc jelleggel és csak ha úgy tűnik, hogy nincs egyéb opcióm.
WN6-7-8
Van szovjet legénységem, de miután már egyáltalán nem viszem az orosz vonalat, így négyet bepakoltam a SU-85B-be, és időnként mókázgatok vele.
Aslain XVM-jében van egy stat kalkulátor, és az ha csak átlagos köröket is futok vele (1k-1.5k dmg), az összegzésben azokat általában 2000 és 2200 WN-re között értékeli, és a Noobmeter-en is ez látszik.
A WN nem minimum tier alapján súlyoz?
Köszi.
-
Scheff
tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Ez gyors volt, szavamra! Köszönöm a választ.
-
Scheff
tag
Azt hiszem ide linkeltek korábban valami programot, ami segít a WoT futtatásában, mert segítségével az első magot teljesen kihasználhatja a játék. Ráadásul még utána is érdeklődtek, hogy miben különbözik ez a Total Comamander-es megoldástól, de sajnos már nem tudom visszakeresni " total commander"&"commander" kulcsszavakkal, mert keresési eredménynél mindig Partikdgsfhkfshfdhdf Field Commander-es ügyeit és szellemes (VTEPTIS krumpli, kifinomult humorérzék, kac-kac) adja ki.
Valakinek beugrott, hogy melyik ez a WoT futtatását elősegítő program?
-
dfsz34
őstag
válasz
Bingisz
üzenetére
Jah, én sem értem ezt a rinyálást.
Senkit nem kényszerít a fejéhez tartott pisztollyal a WG, hogy játsszon a WoT-al. Sőt, ingyen is lehet vele játszani ugyanúgy és ugyanazokkal a tankokkal.
Tehát még arra sem kényszerít senkit a WG, hogy feltétlenül fizessen a játékért. Az egy más kérdés, hogy az előnyök miatt sokan mégis beleinvesztálnak pénzmagot illetve sokan -én is- néha veszek aranyat, mert tudom, hogy brutál sok munka van emögött a játék mögött és nekem szórakozást nyújtanak.
A Nat Geo szerintem jól megfogta ennek a konstrukciónak a lényegét. Ha sok játékos játszik, akkor hiába alacsony a fizetési hajlandóság, akkor is sokan fizetnek. Úgy néz ki, hogy működik a modell.
A játék meg fejlődik, új tankok, új játékmód, pályák stb. Aki panaszkodik a grafika miatt, az mehet csába, játsszon a crysis-al, vigye végig minden héten, mert mennyivel jobb a grafikája.
Vicces egyébként, kíváncsi lennék arra, hogy akik itt rínak, azok invesztáltak-e a játékba vagy ingyen nyomják.
-
Tiszteletes
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)