Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Netfone
- Mobil flották
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
nihill
őstag
Sziasztok, a legutóbbi frissítés óta (tudom nem most volt, de azóta 2x játszottam) nálam nem fogy a kijelzett HP-ja a meglőtt tankoknak. Ha felspotolódik egy ellenség, bekap pár lövést, még mindig annyi HPt mutat neki a játék mint a spotoláskor volt. Ha leesik a spot akkor az újabb spotolásnál már újra a helyes HPt mutatja, de újabb találatoknál szintén nem csökken. Sőt ha úgy hal meg hogy spoton volt nekem, mindegy én öltem meg vagy más, a játék végéig az utolsó spot HP-jával mutatja a játék és aktív pirosan mint az élőket, nem szürkül be a tank, csak azokat látom szürkén ha úgy halt meg hogy nem volt nekem spoton. A tank listában ott kiszürkül a neve. Annyit tudok jelenleg csinálni, ha meglátok valakit aki élőnek látszik de nem mozog, megnézem a tank listában hogy szürke-e a neve és aszerint lövök rá vagy nem...
Ez mi a fene és mit lehet kezdeni vele? -
nihill
őstag
Sziasztok,
a legutóbbi frissítés óta folyamatosan kidobál a játék hogy kevés a memória. A feladatkezelő szerint viszont kb 50-60% körül van amikor játszok. Volt másnak is ilyen? Mit lehet tenni ezzel?
-
nihill
őstag
Olyan arty bug ismert már, hogy a lövés után (persze teljesen eltűnt lövés volt, tracer és minden nélkül) kb. 2 másodperccel saját magam előtt a levegőben robban a lövésem? Nem counter volt, mert se a hang lokátor nem jelzett rá, se nem sebződtem, és nem is rombolódott a kerítés vagy bármi mellettem, egyértelműen a levegőben robbant. Volt már ilyenem nemrég ugyanígy, akkor nem hittem a szememnek, most már kezdek hinni...
-
nihill
őstag
-
nihill
őstag
Én szinte kizárólag artyzom (dögöjjekmeg), sokat ugyan nem játszottam ma, de egy első benyomás:
-nem érzem nagyon hogy szét lettem volna nerfelve
-elsődlegesen továbbra is maradok a stunnolós repesznél, nem nagyon lőttem most sem kevesebbet vele
-több mellét is lőttem full aim mellett, de ez már egy pár napja így van, szerintem az elmúlt napokban már vissza vették a pontosságot, legalábbis ezt érzem
-a counter arty szerintem bőven könnyebb lett, oké hogy nem pontos a tracer, de rengeteg fix arty hely van, csak ki kell választani a tracerből, melyiket kell visszalőni
-a hang lokátor artyra jó counter ellen, bár ha akkor már nem vagyunk mozgásban az régen rossz
-a pálya végén, de bokor ELÉ kell állni (nyilván nem Mines-en, hanem ahol lehet), a tracerünkből meg lövik mögöttünk a bokrot helyettünk :)
-valami tracer bug még van a játékban, több lövésem is totál eltűnt a semmibe, se tracer se robbanás, csak bestunnol az ellenfél és HPt veszít minden látható jel és előzmény nélkül (nem mellette lévő nem spotolt tankot találtam el, ilyen alapból ekkor lenne)
-arty így vagy úgy, a fő gond továbbra is az 5-15, 15-5 csaták -
nihill
őstag
válasz e-newsee #220524 üzenetére
Ha az elbújás vezet győzelemre, akkor azt kell alkalmazni, ez nem arty kérdése. Nem attól férfi valaki hogy egy szál 261-el nekimegy egy JGPZ+grille+3 arty kombónak. Egyébként én azért jöttem el még régebben, hogy más szögből tudjam lőni a támadókat, mert viszonylag kiegyenlített volt a vége, csak aztán túl hatékonyan darálták be az ott maradottakat.
-
nihill
őstag
Sziasztok!
Torony nélküli artyn ér valamit a "pillanatkép"/snapshot skill? Tehát sima mozgás nélküli célzásnál is kisebbről indul a kör? Mert ugye az van a leírásban, hogy "torony forgása közben"
-
nihill
őstag
válasz egyedülülő #202786 üzenetére
[link] feltöltöttem.
-
nihill
őstag
válasz ooloo #202724 üzenetére
Most már működik, mindenki örömére :D
semmit nem csináltam vele, tegnap crashelt, ma nem...
Twitchen Frenzier-re gondolsz? Őt én is szoktam nézni néha.
Pontosság so-so. Ha az elején 2 egymás utáni full aim lövésem sem sebez, akkor már tudom hogy 5-15 lesz a csata vége, ez nem az arty hibája... amúgy szeretem.Tegnap így jobb híjján leporoltam az M53/55-öt, volt egy tanulságos köröm vele.
Közepesen BOT csapat, 7:06-kor egyedül maradtam 1 heavy és 3 arty ellen. Gyakorlatilag szinte a kör fele még hátra volt. Mivel a csata alatt mindenki a városban akciózott, gondoltam mókázok egyet a mezőn keresztül. Ekkor szerintem beütött az ellenfélnél a Dont cap kill all szindróma #köcsögartihajjommeg, #mibajlehet . szegények gondolom végig túrták az egész pályát utánam, csaképp a saját bázisukon nem kerestek. Egyvalaki azért beállt capelni 3:34-kor, biztos ami biztos. Kapott is egy blind resetet 100%-nál, wannabe-epic barátunk kidöntött egy fát camonak és beleállt, 4vs1arty-nál, NC. Hamarabb nem is mertem lőni, onnan viszont már tudták, hol vagyok. Csak akkor már idő nem volt cselekedni, még valaki beállt de 2 másodperccel a foglalás előtt adtam nekik egy újabb resetet, capkörből nem lövünk pláne artyval arty ellen NC#2. Végül 0:09-kor ért vissza a bázisukra az ellenfél M53/55-öse, de akkor meg már minek csak én spotoltam ő még nem... döntetlen...
Gondolom a másik oldalon végig anyázták egymást a vége felé[ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
Sziasztok!
Kihagytam egy kis időt a játékból, és most azt látom hogy nem látom a lövésemet artyval.
Pár másodperccel a kattintás után egyszer csak robban valami a célpont közelében, ennyi... illetve magát a robbanást sem látom, csak a "krátert" utána.
Bug or feature?[ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
Sziasztok,
M53/55-re kötvényért töltés gyorsítót vagy szellőzést vegyek?
Van valami oldal esetleg ahol ezeknek ki lehet számolni a hatását?
köszönöm -
nihill
őstag
-
nihill
őstag
Köszi az infókat és a mod-ot, felraktam, így már átláthatóbb, hol is tartok.
Inkább azzal lesz a gond, hogy ha a 2 hét átlaga kell, akkor nem csak pár napot kell(ett volna) játszani 2 hét alatt -
nihill
őstag
Sziasztok!
Tudom hülye kérdés, de hogy kell megszerezni a 3. csillagot egy tankra? Már második napja első helyen vagyok a játékos értékelésnél a tankkal, de 92-93%-nál egyszerűen nem jutok túl. Mitől függ ez pontosan? Vagy egy időszak átlaga számít?
-
nihill
őstag
Sziasztok,
Milyen kártyát szeret jobban a játék, zöldet vagy a pirosat?
Eddig egy HD7850-el játszottam, ennél szeretnék most valami erősebbet... -
nihill
őstag
Sziasztok!
Itt egy szép kör JP2-vel. (az ász már eddig is megvolt)
Egyedül tartottam a jobb oldalt (2 arty fedezettel) 5 tank ellen. De ahogy szép sorra kapták az 500-akat, túl sok kedvük nem volt lerohanni engem. Ezalatt a másik oldalt a hegy mögött a többi 12 tankunk elesett. A megmaradt két nagyHP-s heavy ellen nem volt esélyem, inkább mentem és kikaptam az artykat, biztos örültek nekem -
nihill
őstag
válasz CHaooSS #38157 üzenetére
SU100Y megvan és szeretem. Nagy élmény hogy rengeteg mindent oneshotol, de egyedül/elől nem szabad emberkedni vele, mert gyorsan garázs lesz belőle. Sniperkedés kizárva mert egy nagyobbfajta hegy mögül is kilóg igazából kell elé vagy 2 heavy és utánuk menni második vonalban. Vagy pedig felspotolt tankokra előbújni-lőni, visszamenni. 13,5s a töltés, 440-es átlagsebzés T8 ban is fáj rendesen.
-
nihill
őstag
JgPzIV-et melyik ágyúval érdemes használni?
Maradjon a Stug-é vagy a 8,8? -
nihill
őstag
válasz mefistofeles #34540 üzenetére
Himmelsdorfon azért kell felmenni a hegyre, mert az ellenfél is felmegy.
-
nihill
őstag
Ha már arty téma, nemrég az ellenfélnek volt egy nagyon ügyes húzása. E25-el spotoltam Erlenberg E9-en a ház környéként, mindig mozogva ha észrevettek, persze 1-1 sunyi lövésre mindig volt időm, kiszedni meg nem tudtak. Erre egyszer csak a pirosak 3 artyja egyszerre csapódva végig lőtte azokat a bokrokat ahol bujkáltam (felspotolva nem voltam épp, vakon lőttek). Ki is szedtek, nagyon szépen csinálták.
-
nihill
őstag
válasz PR0JECTNR56 #34371 üzenetére
-
nihill
őstag
válasz Simulacrum #34244 üzenetére
Most így visszagondolva Highway-en délről csak olyan győzelmem volt, hogy amíg a heavyk a város peremén felmorzsolódtak, addig a light-ok a másik irányban eljutottak cap-re, mégjobb esetben hátba kapták a városban lévőket. Ha az északiak nem síkhülyék, akkor a déli heavyk nem jutnak be a városba. A városból meg semmi perc alatt visszajönnek resetelni ha gond van.
-
nihill
őstag
A JT8,8-al az az átlagos meccs, hogy van 3 max 4db T9, a többi T8 és alatta. De egyáltalán nem ritka a full T8 meccs se. Viszont van egy stílusa, meg kell tanulni vele játszani. Az nem működik hogy elindulok lesz ami lesz ha gond van majd visszajövök. Éjfél előtt nem is nagyon vannak vele élvezetes csatáim, éjfél után, értelmesebb csapattal annál inkább. pl. [link]
2k sebzéssel már jól adja a creditet, nettóban is, mert olcsó a lőszer és a javítás. -
nihill
őstag
válasz Cingáriusz #33710 üzenetére
Most nem a kiinduló körre meg campelésre gondolok. Pl a Malinovka térkép amit beraktál, elég egy spotter a hegyre aki nézi hogy mikor megy fel az ellenfél, aztán az artyk már gyalulhatják is le a hegyet. Vagy 1000 más hely a játékban ahova fixen szokott menni tank. Vagy encounternél, capel az ellenfél, az artyk 1 menetben kilövik az egész cap kört. stb stb
[ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
válasz Cingáriusz #33707 üzenetére
Akkor kell 5 arty egy oldalra, akik 30m splash-al vakon végiglövik az ellenfél térfelét és game over.
-
nihill
őstag
válasz Cingáriusz #33700 üzenetére
"if you want reality, join the army"
-
-
nihill
őstag
Én is ismerkedek a hétvége óta az E-25-el, bár nem is ismerkedés ez, hanem mintha már évek óta jó barátok lennénk
Olyan ez a tank mint egy rossz szúnyog, éjjel. Tudod hogy ott van valahol, csapkodsz is, de hiába mert úgysem látod, reggel pedig csípésekkel tele ébredsz Eddig 2,9k sebzés a csúcsom vele. -
nihill
őstag
válasz GaburroSan #32400 üzenetére
Szép meg jó meg minden, de amíg 14 noobbal vagyok összerakva, addig pont nem érdekel a grafika.
-
nihill
őstag
Hétvégén megvettem az akciós E-25-öt, nagyon bejön. Megkapta a Stug 100% camo legénységét, én csodálkozom mennyire nem vesznek észre vele. Volt olyan meccs amikor egész játék alatt csak annyit voltam felspotolva amikor az artyt lőttem ki, pedig vagy 40 lövésem volt a végén. Nagyon gonosz szerkezet Féltem az ágyújától és pattog is rengeteget ha nem weakspotra lövök, de a többi tulajdonsága kárpótol helyette. El Halluf-ról 75-öt jöttem lefelé a domboldalon mondjuk pz1c-vel a 100 is megvolt már. Su100Y-al fogócskázok egy ház körül, ellövi magát, erre rámászok szemből a képére, és olyan alacsony a tankom hogy nem tudott rám lőni, én persze szurkáltam folyamatosan 2,5s körüli töltési idővel. Hatalmas fun eddig.
-
nihill
őstag
válasz Fritz Teufel #31770 üzenetére
Előbb a normál lőszer mennyiségét csökkentsd a tankon. Annak a helyére lehet majd tárazni a prém lőszert.
-
nihill
őstag
válasz Sasori18 #31424 üzenetére
Magamat ismételve CPU limitnél felesleges a videókártyával bűvészkedni, nem lesz több az FPS.
Az hogy más játék jól megy neked az most mindegy, ez egy ilyen játék, sokan panaszkodunk itt is hogy nagyon CPU igényes, sokkal jobban mint az elvárható lenne.
Haverod gépében milyen proci van amivel jobban megy?
Elindítod a feladatkezelőt, majd utána a játékot. Elkezdesz játszani, majd átváltasz a feladatkezelőre és ha 100%-on van a grafikon akkor CPU limit van. De tuti az lesz szerintem mert a fiamnak a tiédnél erősebb géppel is az van.
[ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
válasz Sasori18 #31422 üzenetére
A feladatkezelőben.
Ha CPU limit van, lehet akkor bármilyen a videókártyád, nem kapsz több az FPS-t.(#31421) Drenadar
2GB RAM ilyen grafikával elég. Fiam gépében is annyi van, 1366*768 low és tökéletes.
Sőt elindult 1GB RAM-al is, de az már tényleg kevés, 5-6 csata után kidobálta.[ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
válasz KisApám #30605 üzenetére
Tegnap a SU100Y-t 7.re tudtam csak lecsillagozni pedig jól szokott menni vele a játék.
Volt olyan csata hogy a fele csapat T8, és 1,2k sebzéssel top voltam a végén.....Már a 8 éves fiam is megkérdezte, hogy a toptier IS3 minek megy ki hátra egy sarokba.
[ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
14 balra 1 jobbra. Napi fail. Bár messze még az este...
Természetesen valami 12-0ra kikaptunk. -
nihill
őstag
Nagyon halálos a rejtőzködő Stug
Bokorban állva, festés, álcaháló, 100% camo legénység, és 178m-ről nem spotol fel a Churcill még azután sem hogy rálőttem.
Egyébként érdekes vége lett ennek a csatának, mert itt még hiába vezet az ellenfél, 7en úgy szedtünk le a 9 ellenfelet, hogy eközben tőlünk csak a Matilda halt meg.[ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
A twitch teamwd videókkal mi van? Nem találtok semmit pedig eddig vissza lehetett nézni utólag is.
-
nihill
őstag
válasz diegho #30170 üzenetére
Nálam is van ilyen, igaz csak ritkán szerencsére. Ilyenkor vagy folytatódik a játék kilépés nélkül 10-20 másodperc múlva, vagy azt írja egy üzenetben, hogy "a kapcsolat megszakadt" és újból be kell jelentkeznem a szerverre.
Tegnap este is volt egyébként egy alkalommal.
UPC a netem.
A ping nálam EU1 50 körül, EU2 100+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra