Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Most toltom a 8.1-et. Van hozza magyar hang mar ? Az elozo valtozathoz elfelejtettem keresni, mostmar unom a sok angol dumat...
-
Vitiris
aktív tag
-
Vitiris
aktív tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Igen benne van!
-
diegho
nagyúr
válasz
Remus389
üzenetére
Nem játszottam soha CW-t, senki nem adott soha semmit. Hogyan lehet ennyit összeszedni? 37 tankom volt és minden nap bedupláztam őket. Sima dupla idején ez minimum 5k free volt naponta. Jobb 5x alatt volt, amikor 15k is összejött 1 nap alatt, ez egy három napos hétvégén 40k felett adott.
goldért váltani free-t? nos igen egyszer 8k-t egyszer 22k-t váltottam, nem goldot, xp-t, még az elején.
-
nyunyu
félisten
Uj XVM masnal rajzolja a tankfuggo minimap koroket?
Nalam nem jelennek meg a latotavos korok, csak a fixen definialt 445 es 50 meter.
Pedig rendesen felolvassa a konfigot. -
Vitiris
aktív tag
A köd eltávolító nincs benne!
Az autotelescop azt csinálja hogy leszedi az álcahálót és a távcsövet a tankokról csata után, és amelyik tankkal indulsz és van szabad hely arra automatikusan ráteszi!
Magyarán nem kell kézzel pakolgatni. És elég 2db. Több csatában úgy sem vagy bent egyszerre!
-
Snooker
senior tag
Csak nekem van rettentően kevés fps-em ha japán tankkal játszok?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
dfsz34
üzenetére
Én fordítva vagyok ezzel. Hatossal úgy is össze kell kanalaznom 100k-t, úgyhogy az első 3-4 tiert élből ugrom át szabaddal, aztán 4-5-tel kezdek. Nézegettem a hatost, az nem lesz rossz. Type 58-hoz képest több HP, több páncél, nagyobb átütés és gyorsabb töltés jellemzi, szóval...
-
Szepi1979
senior tag
Buldog41 magyar felhasználót ismeri valaki?
-
dfsz34
őstag
Nekem ez a japán ág eddig nem jött be. 20 csata, 1 győzelem és 1 döntetlen...
Már unom a szívást ezekkel a low tier szutykokkal, de csak azért sem dobok be szabad xp-t, kell a hatoshoz.
-
Vitiris
aktív tag
Itt meg van minden!
https://www.mediafire.com/folder/lzh2yrw01ls1y/wot%200.8.10
Hangár stat, damegepanel goldetektorral,
MaxZoom+módStb
-
Jolet
őstag
max látótáv van már?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Szepi1979
üzenetére
Ó, igen. Az elmúlt 10 percet azzal töltöttem, hogy az általam használt Improved Session Statistics-ből megtaláljam a 8.10-est.
Sajnos ezt a magyar (és sok angol) oldalakon nem szoktam megtalálni.
-
Jo33by
tag
Fejlesztések menűpont nálatok hibátlan? Fele tankomat ami már ki van fejlesztve nem jelzi ki. Pipa nincs ott ami már megvan. Egyes tankoknál hiányoznak a nevek. T34-et pipálja hogy megvan és a Kv-1S is de a T29 nincs pipálva T57 és T54E1 garázsban de nem jelzi hogy azt már teljesítettem.. Német ágon Tiger és Tiger P pipálva hogy bent áll a garázsomban de a Ferdi mezeje sötét pipa nincs. Totál káosz a fejlesztési menüm.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen ezt tudtam, de nem találkoztam még tank ásszal 1000 xp alatt.
Valaki talált már hangár stat összesítőt?
-
Cseri0058
őstag
Köszi mindenkinek!

Eléggé összejöttek a dolgok abban a meccsben!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Szepi1979
üzenetére
A tankászhoz nem kell más, mint az előző héten azzal a tankkal játszó játékosok XP alapján rendezett toplistáján meghaladni a 99%-ot. Múlt héten bizonyára kevesen játszottak vele, vagy nem teljesítettek jól. Nekem anno 1000 fölött adta meg rá, de élvezettel játszottam vele, szóval nem volt gáz.
-
myckey
veterán
8.9 sérülés panelek jók 8.10 be?
bocs,lusta vagyok kipróbálni
-
Vitiris
aktív tag
-
Assimilator
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szerintem ezzel a páncél dologgal pont olyan tévedésben vagy, mint a WG.
BC25, T57, T54E1, T69, új német TD ág, Hellcat, KV-1S
Na mi a közös ezekben? Nincs páncélzat, de OP tank mindegyik. Miért? Mert iszonyat sebzésük van.
Ha ezek elkapnak nem esik jól egy alkalommal sem. Örülsz ha 1-2-t bele tudsz lőni.Amikor egy Tier10-es tankkal másodpercenként kapsz 600 sebzést szemből és mind átmegy, teljesen mindegy, hogy mekkora páncélzata van annak a tanknak. Mire felspottolódik legjobb esetben már 3x600 sebzést kaptál. Jó ha egyet el tudsz lőni.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az ellen csapatát nem figyeltem, ott volt egy 7 killes.

A buktán nem csodálkozom, általában a 6 killes csatáim bukóra végződnek.echterion Azt már feltűnk. egyszer 9 xp-vel maradtam le a plecsnitől.
A kolléga is jól aprított, megérdemelte. -
jano_77
nagyúr
-
Atlantis
veterán
Nos, a grafika most először érezhetően rosszabb lett. Ugyanazokkal a beállításokkal sokkal "nyúlósabb" minden, lehet vissza kell váltanom a standard grafikai módra, eddig bírta a fejlesztettet is, annak ellenére, hogy ez nem éppen játékra termett VGA.
Aki esetleg tudja, mi konkrétan a különbség a kétféle mód között, leírhatná röviden.
-
jano_77
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ahogy nézem ebben a Japán tankok nem szerepelnek, vagyis nem 8.10-hez van.

-
Cseri0058
őstag
ÚRISTEN!

Meg van a második pool medálom!
Wááááááááá

Replay! -
Szepi1979
senior tag
wotinfóról felrakott modokkal eddig ok. Havas pályákon dobálja fel a havat a lánctalp.
Ez ám a fejlesztés! Az elmosódást azonnal kikapcsoltam, nagyon zavaró amikor forgatom a tornyot. -
szallasi007
őstag
Cleverland féle moddal 90 fps minden minimumom (Dell 3721-en), gondolom akkor egy normális gépen ezzel a moddal közepes grafon simán megvan a 60 fps
Tegnap nyomtam egész este 1500 eff volt, ma persze megint királynak éreztem magam, eddig csúnya égés

-
csapee
őstag
Nekem is vannak ilyen random laggok, es a stabil 70 fps leesett 50-60 közé de ha gondolja 2-3 másodpercre 17 körülire beall. Sikerult megint rontani, ja es mod meg nincs fennt.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
PAtr0n
üzenetére
Az gondolom nem számít, hogy az új német TD-ket egy T1-el szét lehet szedni, mert gyorsabban megkerülöd őket, mint hogy rád tudnának fordulni.
Hellcat-nek meg alig van HP-ja, páncél meg semmi. A töltésidő se gázos, ha abból indulsz ki, hogy a T49-en a feleannyit sebző ágyú feleannyi idő alatt betölt, tehát közel azonos, vagy még nagyobb a DPM. Ehhez jön, hogy a HC nagyon nem szereti a terepet és a kanyarodást, ellenben a T49-el, aminek brutális futóműve van. Az az 5-ös most is ott a garázsban, mert akkorákat lehet vele nyélgázon ugratni, hogy a szemed kiesik. Ami durva, az a HC camo-ja. Csapatozásnál bokrok mögött 60m-ről nem spotolódott fel, míg el nem lőtte magát. Ott irtottuk a susnya szélén a csapattársait, mikor egyszer csak felvillant full hp-val két bokorral odébb.
De azt mondom, még ezzel is lehet számolni. Alapjában véve, ha egyszer ellövi magát -> felspotolódik, akkor onnantól halál fia.
És amúgy is kell 1-2 op tank a játékba, mert így lesz reális. Én most a Churchil VII-el szívok, mert a 20-as végsebességgel két lehetőség van:
1 - Mire odaérsz a csatába, a társaid leirtottak mindenkit és nincs mit sebezni.
2 - Mire odaérsz a csatába a társaidat leirtották, és ott állsz szembe 3-6 tankkal.(#35730) [HUN]Dani: Főleg, ha a paradicsomokat csatáról csatára melléd pakolja, míg a túloldalra tesz belőle 2-3db-ot...
XVM meg nagylelkűen ad neked 20-30% esélyt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bingisz
addikt
válasz
Iratus bug
üzenetére
Pedig a Chaffe pont az OP dedikált scout tank kategóriába tartozik. Az egyetlen tier 5 scout ami még újrabalanszolásra vár, a T50-2 és a Dagi leó már átesett a rebalanszon.
-
Iratus bug
tag
válasz
csapee
üzenetére
Igen a Chaffee büntetve van a MM által, nem indokolt a t9 és t10-es csata. Ha megnézzük akkor azokban a csatákban a nehéz tankoknak annyi a spot távolságuk, mint a Chaffee-nak.
(#35752) Eagle16 - Top tier felderitőknek a t8 könnyű tankokat nevezném, azoknak a sebességük is megvan, míg szegény Caffee-nak nincs.
(#35730) [HUN]Dani - A jelenlegi effi és WN számításoknek semmi éertelme addig amíg a t1 csatát nem úgyan úgy veszi figyelembe, mint a t10-et. A jó teljesitmény minden tier-ben ugyan úgy jó teljesítmény... csak egyikben alig kapsz effit és WN-t a másikben meg dögivel. A másik oldal, hogy addig nincs értelme amíg t10 100% hp-s unicum játékosokat látok menekülni 50% hp-s piros játékosok elől, és úgy halnak meg, mint a kurvák, seggbelövik őket hátulról. Igáig egy unicumot sem láttam jól teljesíteni egyedül.
Azt, hogy ki mennyire hasznos egyszerüen meg lehetne mondani. Mindkét csapat csata után 15-ig kapna pontot a teljesítménye alapján ezek adódnának össze. Ezt az összeget osztva 15-el és a csaták számával kijönne a hatékonyságod. Ez pontos képet adna! -
Vitiris
aktív tag
-
válasz
Assimilator
üzenetére
Kösz megpróbálom.
A Jimbo célkereszt és a Max kamera zoom nálam megy. -
dfsz34
őstag
Sniper zoom van valakinek?
-
diegho
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Mod okozza. Elindítottam mod-al 14fps, mod nélkül 60-on áll.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
nem raktam még fel ehhez a verzióhoz modot.
ami a 8.9-hez van felrakva (a saját mappájába) az gondolom nem számít?
-
Assimilator
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Modokkal vagy anélkül próbáltad most ki? Mert mod könnyen lehet ludas. (rossz 8.9 port, eleve rossz megírás stb.)
-
Cseri0058
őstag
el hallufon beb@sztak középre egy dombot!!!

-
GeneraL_XTX
veterán
Gyerekek, itt valami nem stimmel, egy rakás xar lett nálam a játék teljesítménye

Akadozik a kép, beesik a sebesség 20-15 fps alá, nem tudom mi van vele, de játszhatatlan

A tesztszerveren pedig semmi baja nem volt

-
Szepi1979
senior tag
wotinfo oldalt elég sokan meglepték, nem elérhető.
-
diegho
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mert messze a legerősebb tier6.
-
-
Atlantis
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
Csak akkor írta ki, ha rávitted a legényre a kurzort, most meg enélkül is. Veszett nagy fejlesztés, többet beszéltünk róla, mint amit érdemel...
-
.mf
veterán
Láttatok már olyat, hogy az új játékosoknak szóló, 1000 gold és 3 nap prémiumot nyújtó bónusz-kóddal történő reg után a játékos egy nap után még mindig nem kapta meg a goldot és prémiumot?

A kód az év végén jár csak le, reg-kor elfogadta, újra már nem lehet megadni, mert már felhasználtnak mondja.
Írtam supportnak, de eddig semmi. -
-
Atlantis
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Eddig nem írta ki a valós %-át a legényeknek, most már kiírja. Ha megnézed, a BiA, venti többlete is hozzá van számolva, a tapasztaltabb legényeknél 116% és 121% is szerepelhet, sőt a prémium kiegészítőkkel 132%-ig is felmehet.
Eddig is számolt velük a játék, csak nem írta ki.
-
Cseri0058
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
eddig is így volt csak nem írta ki. csak akkor ha ráléptél...
-
Vitiris
aktív tag
Bocs a helyes link a következő!

-
válasz
Assimilator
üzenetére
Az xvm mód volt? Felraktam de semmi ilyen dolgot nem adott be ja és a bővített dmg panelt is benyomtam de semmi.
-
Atlantis
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Azért 110%-os a legény, mert hozzászámolta a parancsnoki bónuszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Robogó, kismotor
- sziku69: Szólánc.
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)