Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
ooloo
üzenetére
"Ez a játékos szerb nemzetiségű Magyar állampolgár ........ A Magyarsághoz kevés köze van ."
Pedig régóta tudjuk hogy "nyelvében él a nemzet", de ha neked ettől könnyebb...

Minden nációban vannak bunkók, egyikben több-másikban kevesebb...ellenben vitathatatlan, hogy ebben a játékban erősen felülreprezentált ez a réteg

-
STA-2,WZ-111, EMIL 1951 és egy titkos 9es tank, mint jutalom! Pontokat lehet majd szerezni, ami beváltható ezekre.
-
Dr.Én
veterán
válasz
Flash Gordon
üzenetére
ezen maratonok nekem nem jönnek össze, nincs annyi időm rá sajnos....
akkor felejtős...SU-130PM meg majd előbb utóbb elérhető lesz pénzért is...addig ki bírjuk ..remélem...
-
jano_77
nagyúr
Miért van az, hogy amikor nincs időm játékra, akkor nagyon adja?

T-50-2 Tank ÁSZ (napi első csata)
Második csata Type62-el 2K sebzés, 4 kill - nyertünk, de a csapat nem volt a top-on. Pilsen pályán gyakorlatilag egyedül letoltam a buckás oldalt. El nem mozdultak a kiülőről, még akkor sem, mikor én már a túloldalon voltam. Még szerencse, hogy a hangáros oldalt a heavyk átnyomták.
2 csata 6,900+ WN8 és 100% WR. Soha rosszabbat.
TANK CSERE:
Szerintetek megéri a CDC-t becserélni a Super Pörire?
Vagy inkább a szintén amcsi M46 KR-t inkább? -
Skyhunter
őstag
Van most ez prémium járgány becserélési akció. Anno butus módon eladtam a T28 HTC-t. Szeretném visszavenni, vagy visszacserélni vmi másik tank beáldozásával. (Tudom, hogy már nem egy nagy szám, csak a gyűjtőszenvedélyemet szeretném kielégíteni egy kampány tankkal). Viszont a listában nem látom, ez azt jelenti, hogy nem lehet visszaállítani? Van rá valami más mód a visszaszerzésére?
-
Papooo
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Ha jól emlékszem, harmadjára vettem vissza, mire nagynehezen kihúztam. Valami akció vol, amikor minden győzelem dupla xp-t adott.
A kilences viszont öröm és boldogság volt.
Lazán kihúztam vele a 430-at, majd mielőtt behozták a k 91-et visszavettem és előre kigrindeltem vele a szükségs xp-t.
A láncot ki se fejlesztettem rá, mert az alap is elég. -
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Csoki: Német prém járgányokat pimpelem vele. Panther M10 és Löwen szeretem használni.
Kóla: T92 light és M40/43 arty(küldetések miatt).Most nem szoktam elővenni, de a BC 12t-n is pótkaja van.
-
zozyk
addikt
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Nálam sör és pizza lesz este.

Kóla, csoki...
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
+ az esetleg idő közben "hirtelen kell" elhatározásból leszerelt gépekre is érdemes vissza venni a cuccokat.
Nálam is el fog repülni pár millió kredit, szerintem veszek egy marék optikát pluszba, abból valahogy mindig hiány áll fent. (Meglepő mód soha nincs olyan tank amin "nah erre most épp nem kell ". 
Inferno88: kóla és csoki? Itt is ez a menü , esetleg te is a német és amcsi tüzérséget eteted/itatod?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#más:
Valami kósza hír nincs tank leárazásról?
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Na most néztem meg a hivatalos oldalt és éppen, hogy lesz most felszerelés akció! Már itt vol az ideje, szerintem sokan gondolják így.
Sajnos a WOTINFO ismét felületesen lett lefordítva. 
Akkor most hétvégén jól felszerelek minden tankomat és veszek 1-2 tartalékot is a fontosabb dolgokból (töltésgyorsító, venti, vert.stabi, optika) -
jano_77
nagyúr
válasz
Kelvin
üzenetére
Bizony, bizony. Személy szerint már karácsony előtt óta várok erre. Sok új vagy vissza vásárolt tank áll a garázsban, amikkel azért nem tudok csatába menni, mert nem vagyok hajlandó megvenni teljes áron a felszereléseket. Ez most mit is jelent pontosan, miért nincs most ilyen akció?

-
sanya53
aktív tag
Egyes cikkek szerint el is felejthetjük a kerekes járgányokat.
Hála az égnem.
-
jimmy74
őstag
A nerf ellenére?
-
Papooo
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Szerintem csak a jó játékosok tudják majd kihasználni, és ők se minden térképen.
A szuper mozgékonyságot ki is kell tudni használni.
Arról nem is beszélve, hogy hiába a spot, ha nem lövik. -
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Felugró hírben olvastam a kerekes gépről hogy folyamatosan nerfelik teszten.
Vélemények róla most? -
Papooo
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Készülj az ág legrosszabb tankjára. Még fullosan is horror.
A hátsó torony összes negyatívuma megfejelve modulérzékenységgel. Ha rádfordul egy ágyúcső, már az is viszi a motort.
A 416-ot majdnem megtartottam, mert ha megtanulja az ember, hogy melyik buckára kel felseggelni, akkor lesz egy nagyon jó camójú support tankja. -
jano_77
nagyúr
Lehet ismét XP-t farmolni a HÉTVÉGÉN! Free XP ---> Legénységi XP váltás lesz még 1:10 arányban.
-
wwenigma
Jómunkásember
Érdekes ez az A-43, lehet megtartom funolni. Ezzel a csataval bucsuztam tole.

-
wwenigma
Jómunkásember
Nahh vegre, Obj260 LT-14 és T49 ACE

-
jano_77
nagyúr
válasz
Darkness1
üzenetére
Csak szidni kellett kicsit és rögtön adta.

Ma első csata még fos lett - monitort teszteltem igazából -, de a második csatával meg is lett a blokkolós küldi
Majd ezen felbuzdulva beállítottam a sebezz 2x annyi HP-t, mint az életed és szintén SU-100M1-el mentem 6 csatát és meg is lett az egész. (szebb lett volna, ha 5-ből sikerül, de nem sikerült 200 dmg-el maradtam el a sebzéstől.
)
-
h1mpi
félisten
Előbb vertem bele egy FV4005-be BC 155 58-as artyval 1700-at egy tárból
Jó érzés volt, amikor akasztják a hóhért 
-
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Azt nem mondanám, hogy a T32 a leggyengébb a tierjében. A Tiger 2 pl lényegesen rosszabb.
-
Rick3D
senior tag
1.4 verziót február elejére lehet várni ? Valami pontosabb infó van a wg részéről ?

-
kchryss
veterán
válasz
nomic
üzenetére
Ugyanaz a játékstílus, de rosszabb mm jelenleg. T32 jelenleg túl sokat megy 10-esek ellen ami bosszantó lehet. Saját szintjén a T29 szerintem jobb, de a t32-vel is el lehet lenni. Ágyúból használhatod a kicsit és a nagyot is, mindkettőnek meg van a maga előnye. Sokak szerint kis ágyúval, arannyal jobb használni, nekem azért jobban bejött a nagyobb ágyú.
-
Zolee_70
senior tag
Ma abbahagyom a WOT-ozást.
Nem nyújt örömet, kikapcsolódást, csak felbassza az agyamat.
Hihetetlen gyenge játékosállomány, még annál is szarabb MM eredményezi a 2:15, 0:15 és hasonló csatákat.
Ennyi volt, 6 év, van benne pénz is rendesen, de már csak kínlódás. A fórumot azért még követem.
Jó játékot a kitartóknak.
-
Poultier
tag
Üdv Parancsnokok!
Meglovagolva a prémtank becserélési lehetőséget megválnék a sz*r CDC-től, a kiszemelt vagy az STG vagy az FV4202, melyik a használhatóbb? Mindkét ágat húzom, de örülnék egy kis páncélnak, mert a CDC-t minden keresztülhugyozta, míg el nem tettem a raktár leghátuljába.
-
galervin93
addikt
Anyám de sokat vártam erre...

Kb. 120 csatánál jártam olyan 83%-nál, szűk 3000 átlagsebzéssel és 53% WR-rel. Aztán jött egy olyan szopató-sorozat, hogy ha nem velem történik, el sem hiszem - kb. 80 csata alatt az átlagom 2700, a WR-em 47%-ra esett! Ilyet még nem pipáltam. Aztán pár napja újra elkezdtek jönni a sima 3-4000-es meccsek, meg az 5-6000-es jobbak, plusz szpot. Nehéz szülés volt... Több most nincs bennem egyelőre, ennek is örülök, majd eccer, ha sokkal jobb játékos leszek (és le nem lövik a szervereket
). -
Flash Gordon
senior tag
válasz
frame>24
üzenetére
El kell dönteni hogy jó prémet veszel vagy valami közepesen szart, amiket felsoroltál az utóbbiba tartoznak, nekem nem érné meg csak a legénységhúzás miatt szívni velük.
Persze mindegyikre rá lehet fogni hogy jó ezért vagy azért, de összességében randoban szívás van velük, nem véletlen hogy egyik sem túl népszerű. -
jano_77
nagyúr
válasz
Papooo
üzenetére
A búvónyílásról csak annyit, hogy én face to face harcoltam egy AMX M4 51-el és hiába az oda vissza gurulás és torony forgatás, rángatás, belőtte azt a bizonyost, mint a szart. Néztem is, hogy mia pöcs, 3-ból 3x simán belőtt. Igaz goldozott a nyomorék! Én meg még golddal is pattantam róla.

-
Razermazer
őstag
Egy kis érdekesség én így képzelném el a svéd medek ostrommódját vagyis hidropneumatikus felfüggesztést.
Lövegsüllyedés és emelkedés nem lesz probléma, csak nehogy az orosz tankok is megkapják
[link] akár elölről is megnézhető, mert üt.
Ha ezt leprogramozzák, a fehérorosz csodafejlesztők megemelem a kalapom előttük, másként igen nehéz lenne ezt megvalósítani.
Dombtetőről lenéző svéd tankok, és bucka mögül kikukucskálók
szerintem változatos lenne. -
frame>24
addikt
válasz
DonMedve
üzenetére
Szintén
...
...és beszéltünk is a lehetőségről múltkor, de én sem érzem, hogy jajj, de kéne valami.
TALÁN az FV4202, mert UK med vonalon Cometnél vagyok, és oda nincs trainer, de amúgy sovány a választható gépek listája. Vagy még a Super Persely (M46Patton kihúzva, vételre vár), v T-54 1st (de STG van).TanksGG-n nézegetve az FV-t, hull-dowban + domb mögül operálva elég pattanós az UFP, mert ugye erősen döntött. Meg tudja ezt valaki ingame tapasztalattal is erősíteni?
-
Papooo
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
A KV4-nek az ágyúja nekem meglepően pontosnak tűnt 3-4 éve amikor húztam, és (szinte csak) toptrierként tud jól pattintani, ha nem a bazinagy weakspot sapit lövik a tetején.
ST-I tornyon csak egy búvónyílásnyi gyenge pont van, amit közelről is művészet belőni. A legnagyobb poénom az volt vele, amikor két wte100 tárazott ki szemből goldskúlóval a tornyára, mindenféle sebzés nélkül.
Pár hete egy lila o260-nal tornyoztunk. Kb 10 lövést adott le mire átváltott repeszre, én gonosz mód azzal indítottam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
peterson79
őstag
válasz
Papooo
üzenetére
Akkor mégiscsak jó irány a KV-4 és aztán az ST-I.
A 2x-es pattintós küldinel ajánlották a KV-4-et, de már akkor gyanús volt, hogy ez inkább ST-I lesz. KV-4-el valahogy nem adja még, eléggé könnyen beütik, talán volt nerf vagy nemtom. Pedig rohadt nagyot tud harapni, annyira nem rossz tank, csak nem olyan, mint vártam, legalábbis páncélban.
Oké, köszi a tippet, ráfekszek erre vonalra is

-
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
No első meccs 3500 blokk és ugyanennyi sebzés. Következő meccs Malinovka, beálltam az első ház mellé (déli bázis), és lövöldöztem vaktában hogy felszpottoljanak, 6k pattanó, meg is van a küldetés. Persze a bot-reportot megkaptam meg az anyázást a chaten, de a WG-nek köszönhetik, hogy ilyen farok küldetéseket tesznek be.
Jöhet a nyolc csata hőse medál, hát az röhögve meglesz, ahogy a Koalíciónál sem kellett semmit csinálni, csak játszani. No ez értelmes küldetés, mert teljesítményt jutalmaz, pláne amikor kettőt kell elérni egy csatában. Érdekes mód ezzel nem szenvedek, jön magától. -
jano_77
nagyúr
válasz
Darkness1
üzenetére
Pontosan emiatt vettem vissza, mert haverom is ezt mondta, de mióta vissza vettem, majdnem csak tier9-ben voltam vele.

(#178223) inferno88: azt néztem vmelyik nap csatákban, hogy a Super Pöri milyen kis fürge jószág lett. Lehet vissza veszem, még nem tudom mit cseréljek be....van jó pár régi fos, amik már berozsdásodtak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Darkness1
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Én a SU-100M1-el csináltam meg, nem volt vele semmilyen nehézségem. Sőt a lődd meg a HP-d kétszeresét-háromszorosát is ezzel fejeztem be. Mindössze 850 HP-ja van, így 1,7K kell a pattintáshoz ill. a sebzéshez. Nem egyszer pattintottam vele 2,5K körül, főleg T8 meccseken.
Erős tank ez most és elég gyakran voltam vele top tier. Normál módon kell vele játszani és menni fog.
-
Jokerdapro
senior tag
-
Ki mit cserél, mire?
-
Papooo
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
St-i-vel 3 vagy 4 nekifutás volt.
Kitettem a tornyot, jól látható helyen, és vártam.
Alacsonyabb trierben már sokan tudják, hogy japó heavy nem bírja az aranyesőt.
A japók elleni másik érv az artyfókusz.
Tizesek között a nagyfejű kilences nem elég csábító cél az artyknak.
Direkt a pattintós küldik miatt tartottam meg. -
BÁ Nutrition
addikt
-
galervin93
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
"...sok mókás klip került fel róluk..."
Akkor örülök, hogy nálam sokkalta jobbak is retardált módon próbálkoztak vele. A 16 csatából 5 alkalommal voltam 4ezer felett, valamint egyszer 5100-nál az addig folyamatosan pattogó ellenfél érdekes mód hirtelen megtáltosodott, és fél hp-ról pillanatok alatt szétkapott. A többi csata ilyen 2-3ezeres blokk volt általában.
Nekem is van egy 8ezres köröm, plusz a tegnapi 5ezressel a másodlagos már meg is van, még kettő alkalom hiányzik az elsődlegeshez, dögöljek meg ma addig nyomom, amíg be nem adja. -
jano_77
nagyúr
válasz
Papooo
üzenetére
galervin is az utóbbinál tart, gondolom azért is kérdezte meg, hogy az IS3 japán vagy német színekben vigye be!? Amúgy én is hasonlónál - csak orosz/kínai 2x blokk -küldinél akadtam el, eddig egyszer sikerült megcsinálni, pedig már direkt csak ezért vissza vettem tankokat, amikkel sikerülhet - ST-I, SU-100M1, de eddig semmi mg csak közelí sem volt.

Ötlet esetleg, hogy a két nációból milyen tankkal próbálkozzam az Excalibur küldivel?
Lightok és álca érték:
Én is köszönöm khryss-nek a bemutatást, tesztet számomra is hasznos volt. Mondjuk én minden tankomra első felszerelésként a töltésgyorsítót teszem fel - ez alap kivéve a táras tankokat - és ezt követően választom a másik kettőt. Ami többnyire vert.stab és optika v. venti. Álcahálót talán a TD-en használom már csak - remélem nem tévedek, de nem tudtam ellenőrizni, mert melóban vagyok.
Amúgy az Excalibur küldiket nem csak tier7-től lehet teljesíteni?!?
Mert ez esetben az O-I kiesik. -
Puculo
aktív tag
Igazából én a fokozott szellőzésen gondolkoztam a háló helyett, mert az 57mm-es 'géppuska' elég gyorsan tölt, inkább a célzásidő és a pontosság ami lehetne jobb is. Periszkóp, optika és háló ami jelenleg nekem fent van. Ha úgy hozza a helyzet hogy olyan magaslaton kell spotolni ahol nincs fedezék ott jobban érvényesülök talán vele. 470m a látótávom, a szellőzés tudna még ezen csiszolni, de az álca nekem jobban kell.

-
Papooo
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Blokkolásra az első kampányban nálam az ST-I volt a nyerő. Kevesebb hp és brutálisan kemény torony.
Csak annyi kell, hogy ne valami trollágyús legyen szemben, és csak a tornyot tudják lőni.
Az excaliburnál már a Type 4-et is be kellet vetni, mert ott már nem kategória, hanem nemzet csoportok szerint vannak a küldik. -
kchryss
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Ha spotos küldetésem lenne vagy klános csatára előre tudva hogy passzív spot szerepem lenne akkor használnám. Sima random csatánál egy lightra töltésgyorsító > álcaháló.
Ha arról lenne szó, hogy álcahálóval szinte láthatatlan lennék akkor nyilván használnám, de a gyakorlatban az a helyzet, hogy 3 eset van:
1) nem bokorban állok és úgy használom az álcahálót - ebben az esetben minden épkézláb felderítő kispotol, mert a háló magában kevés bónuszt ad vagyis a háló felesleges
2) bokorban állok és úgy használom az álcahálót - ebben az esetben többnyire közvetlen közelről spotolnak csak ki akkor is ha van rajtam háló és akkor is ha nincs vagyis a háló többnyire felesleges
3) mozgok így a háló nem is működik - totál feleslegesMint látható nem sok eset van amikor tényleg hasznát veszem. Nálam egy lightnál elsődleges, hogy a látótávot kitoljam amennyire lehet optika/periszkóp-venti, legénységen skillek(felderítő, helyzetfelismerés, bia). Ami az álcát illeti, 100%-os álca skill az fontos és a festés, de ezen felül a háló már nem ad sokat így az nem. Harmadlagos a sebzés, de azért ez is nagyon fontos, mert a gyakorlatban sokszor ezzel hozhatod le a csatát hiába light-ban ülsz márpedig én győzelemre játszom.
Mivel ráértem így csináltam egy gyors tesztet.
Spotter: luchs optikával skilles legénységgel
Célpont: achilles 77%-os legénységgel, álca skill csak az egyik tagon van egyébként skill nélküli legénység, festés nélkülbokorban hálóval: 108m-ről spotoltam

bokorban háló nélkül: 164m-ről spotoltam

nem bokorban hálóval jó messze kellett mennem hogy ne legyen spoton, 295m-ről spotoltam

Direkt azért használtam ennyire képzetlen legénységet és nem op álcával rendelkező TD-t, hogy jobban kijöjjön a különbség méterben.
Mint látható hálóval jobb az álca bokorban mint háló nélkül vagyis a fenti kérdésre a válasz az hogy valószínűleg összeadódik. Mint ahogy az is látszik, hogy sokkal sokkal nagyobb bónuszt ad a bokor, mint a háló. -
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Skill4ltu, SirFoch és Circon is OI-val csinálta meg. Nem véletlen, hogy ők is azzal próbálkoztak. Mivel 6-os tank így azon a szinten lévő lövegekhez képest nem olyan sok a hp-ja, saját szintjén pedig nagyon jó a páncélja.
Nyilván meg lehet csinálni például maus-szal is, de mivel annak sok a hp-ja így könnyebb OI-val 1900-at pattintani, mint maus-szal 6000-et.
Skill4ltu például a maus-OI-OHO hármast forgatta amikor próbálta. Neki mondjuk az egyik fele az a maus-szal lett meg, be is lett ide linkelve amikor malinovkán középre berongyolt és valami 20 ezeret pattintott.
Egyébként mind a 3 streamer az egyik leghülyébb küldetésnek tartja ezt, mert direkt rossz játékra ösztönöz, sok mókás klip került fel róluk amikor próbálják eljátszani, hogy bot-ot, direkt mellé lőnek az ellenfélnek, nem rá néznek, hogy elérjék hogy őket lőjék.
példa1
példa2(#178204) @wwenigma:
Skill szerint 1.0 óta nagyobb bónuszt adnak a bokrok. Le kéne tesztelni. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ollie
üzenetére
A gyári leiras nem tér ki ilyenre, hol olvastad?
camoFactor = baseCamo * (0.00375 * camoSkill + 0.5) * camoAtShot + camoPattern + camoNet + environmentCamo -
gy-daniel
tag
WG új feature! Éljen a kommunizmus! Nincs többé gold, vagy ezüst, csak egyenlőség! Na persze tank javítás és utántöltés sincs

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legjobb találmánya a WG-nek ezen játékon belül.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)