Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy74
őstag
Köszönöm

A wot már fenn van,na majd este meló után megnézzük
-
kchryss
veterán
válasz
Darkness1
üzenetére
Igen így van, nagyon meg van bonyolítva a rendszer. Régebben mindent tisztábban lehetett előre számítani, előző két kampányban vezették be ezt a bonyolultabb bónusz vásárlósgatós rendszert a klán pontoknál, idén meg az egyéni pontoknál is ilyen lett. Van egy olyan előnye ennek a rendszernek, hogy így nem lehetsz biztos benne, hogy hogyan állsz így talán jobban küzd mindenki, nem adják olyan gyorsan fel, mint régebben. Hátránya viszont, hogy nem mindig tükrözi a helyezés a teljesítményt.
Nekem jobban tetszett a régi rendszer, ez a mostani sok esetben nagyon túl van bonyolítva. Még szerencse, hogy csak katona szerepben vagyok vagyis nekem csak annyi dolgom van, hogy ha be vagyok osztva akkor menjek be a csatába és játsszak. Én élvezem ezeket az időszakokat, szeretek ilyen csatákban lenni, ha nem lenne jutalom is csinálnám.
Azoknak akik a klán pontokat rendezik, cw-ket szervezik el sem tudom képzelni mennyi melójuk van benne ráadásul nem kis felelősséggel. Nem irigylem őket. -
Darkness1
aktív tag
válasz
kchryss
üzenetére
Én úgy értelmezem ezt a helyezés dolgot, hogy a menet közbeni boost-ok miatt a pillanatnyi állás nem sokat jelent, csak a végén derül majd ki. Meg amúgy az is sokat számít, hogy hány csapattal játszik egy klán, nemcsak a teljesítmény. Daki szerint a SHEKL eléggé esélyes az első helyre és ennek az oka az, hogy - azon kívül persze, hogy jól játszanak - öt csapattal nyomulnak.
Hát, akkor sok szerencsét a továbbiakhoz.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Nem Scheff káromkodott hanem neki mondta az illető ezt a sok szép dolgot. Séf bácsi szépen tűrte, én a helyében azonnal kidobtam volna a klánból még akkor is ha nyilván volt ok a veszekedésre. Csak hát a stílus, az a nem mindegy, lehet az ilyet normális hangnemben is rendezni.
Ha jól vettem le a lényeget a stream-ből akkor maga a kiváltó ok egyébként az volt, hogy átvariálták a csapatokat, a 3. számú csapatuknak lett ígérve 4 CW aznapra amire az a csapat gyakorolt is egy csomót viszont órák után azzal szembesültek, hogy nem kapnak egy csatát sem, sőt az egyik nekik kiírt csatára a másik csapat ment be helyettük és erről állítólag őket nem értesítette senki. Valószínűleg volt ott szervezési és kommunikációs baki is, szóval a felháborodás biztos jogos volt, de akkor sem kell ennyire kifordulni magából senkinek, mert ez nem old meg semmit.(#178489) @Darkness1:
Ahogy várható volt, új nyereménytank miatt komolyabban veszik a top klánok a kampányt így jóval nehezebb mint az előző években.
Az első 10800 kap tankot, abba kell bejutni. Én jelenleg a 7000. hely környékén tanyázom. A klánom (HAC-L) eddig hozza az elvárt szintet. 2 csapatunk van, 34-en indultunk a tankért és ebből mindenki tankos helyen van jelenleg. Szerintem a tank meglesz, de kicsit többet kell érte seggelni, mint tavaly.
Van egy csávó aki facebook-on minden nap írogatja a magyar klánok hogyan állnak a kampányban. Mai csaták előtt kb ez volt a helyzet: [kép]
ZWACK és a RE-AP jól teljesítenek, náluk a tank megszerzése nem kérdéses ők a minél jobb klános helyezésre mennek majd rá gondolom. ZWACK első 5-ben végezhet, RE-AP pedig első 20-ban.
Kampánykor mindig sok a veszekedés, most is volt olyan magyar klán amelyik már szét is szakadt. Szóval zajlik az élet rendesen. Nálunk egyébként nyugis, jó a hangulat eddig ebben a kampányban.
-
Kelvin
őstag
-
kchryss
veterán
Még 1 hétig tart a CW kampány. Vajon Scheff ki fogja bírni a végéig?
[klip - figyelem sok káromkodást tartalmaz, érzéken lelkűek ne nézzék meg!]Durva, hogy egyes emberekből mit hoz ki egy ilyen kampány. Azért ez még mindig csak egy játék, lehetne ezt kulturáltan is megbeszélni.

-
zodo
nagyúr
válasz
tomic
üzenetére
KV-1 már Nehéz tank de ajánlott.
Ha még nagyon az elején vagy értsd pár száz csata valamint nem vagy pro akkor ajánlott jó ideig elidőzni itt tier 4-5-ben a T-28 és KV-1-el.
Említett Matilda és Churchill nem fejleszthetőek, prémium járművek ezért lehet őket csak aranyért megvenni.
KV-1 egyetlen hátránya hogy 3 tankot kell kifejleszteni (KV-2, KV-1S, T-150) azaz rengeteg xp-t kell összeszedni vele hogy Elit legyen és bekapcsolhasd a gyorsított legénység képzést.Továbbiakban.. nekem ugyan kimaradt de a KV-2 ami fun a nagyot sebző löveggel, KV-1S vonal közkedvelt egészen a tízesekig.
-
tomic
addikt
Kezdőnek tudnàtok segíteni melyiket érdemes vàlasztani?
4-es szintről T28-ról lehet feljebb lépni. KV1-et adja.Ami még elérhető az a Matilda és a Churchill. Viszont ezeket aranyért lehetne megvenni ami jelenleg nincs (elb.am s vàltàskor). Tehát érdemes a KV1- et beszerezni vsgy gyüjtögeysek tovàbb? -
zodo
nagyúr
Nincs most teszt szerver?
Feltettem az sd klienst de nem akar beengedni. -
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss
üzenetére
Hogy jön ki a 30x - itt nem értem igazán, hogy mi a következő 7x?
Lesz egy halom kaja és egyéb fogyó eszköz, valamint vert.stabot is lehet szerezni - bár 200.000 sebzés az nem eszement, még ha két hónap is van rá
- illetve prémium tank bérlést is lehet szerezni az adott ágnak megfelelően.Volt szó VGA-ról. Ha vki esetleg egy garanciás 1060 3GB kártyán gondolkodik, akkor keressen meg privátban.

-
kchryss
veterán
válasz
Kelvin
üzenetére
Top of the Tree kicsit átalakítva: Meet the New Top of the Tree
Mostantól nem mi szavazzuk meg, hogy melyik ág lesz akciós hanem a wg dönti el. Ennek oka, hogy mindig a már eddig is népszerű ágak lettek megszavazva.
Az akció mértéke marad 50% tier 5-ig és 30% felette.
Kicsit több küldetés és bónusz jár mint eddig. Az egész ágon az összes tankra x5 szorzó az első napi szorzó utáni első győztes top10-es csatára. Vagyis ha valaki minden nap leszorzóz 2x egy tankot az 30x 7x ha a szokásos x2-es napi bónusz van. Azért így szépen lehet majd haladni szorzózgatva.
-
-
5-ös kezelő
senior tag
Tegnap meglett az első tank ászom, ráadásul nem éreztem elcsalt csatának, reálisnak tűnt. Renault Otsu-t visszavásároltam japán legényeket húzni. Soha nem gondoltam volna, h ezzel a tankkal leszek ász. Mondjuk azt sem, h egyáltalán bármivel.
5-6 szinten járok a vasakkal, de japán, svéd és kínai ágon eddig el sem indultam. -
Skyhunter
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Csak kérdés, hogy ha olyan "semmilyen" -ek lesznek, azaz nem op lesz az új ág, ki fog velük játszani, ki akar majd ezért +prémfiókot, freexp-t, miegymást beletolni....ez nem illik bele a wargaming politikájába. Várjuk ki a végét, milyen statokkal jön (?) ki a a kerekes ág.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Scheff szerint se fognak sok vizet zavarni, miután a legfőbb egyediségüket is elvágták - nem lehet felpörgetni a motort. Bízom benne, hogy tényleg így lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LZs?!
aktív tag
Egy hete újra bejelentkeztem a játékba, tavasz óta előszőr.
2011-ben regisztráltam, gondoltam megnézem miket kaptam a jubilleumra. Kedves, de meh...
Viszont, ha már volt +kredit, akkor megvettem a T110E4-et; már másfél éve ki lett fejlesztve, amikor a T30-cal toltam a T55A TD küldetéseket (mind meglett).
Illetve megeleptésemre befigyelt az Object 257 teljesen kifejlesztve a techtree-ben, így azt is megvettem. 3 skilles legénység bele. Tetszik. de nem vagyok nagy USSR rajongó.
Egy hét alatt 100 csatát mentem, és siralmasabbnál siralmasabb volt egész; bár gondolom én is kijöttem a formából, de szerintem a T8+ meta sokkal inkább csőegyszerű lett amióta utoljára játszottam.
Konklúzió: a T110E4 egy kalap xar, a high tier meta egy kalap xar, de light tankozás még mindig lehet izgalmas.
Összesen 8 jó, illetve izgalmas és élvezhetó csatám csatám volt:
1 x Panther 8.8 (bár ezzel a 'nem-túl-xar' csata már jó): 2k+ dmg T10 game, a végén hárman fordítottunk öt ellen - ebben benne volt, hogy egy Mauchen-nek két toronylövésből adtam ammo rack-et...tetszett, de semmi extra.
3 x T8 francia light (AMX 100?): egyszer meglett a T55A MT14, ez jó, pörgős csata volt; másodszor egy jó ninjázós Malinovka; harmadszor rohangálós, örjöngős szteppe. Kifejezetten jó volt mindhárom.
1 x Type 64: rohangálós, örjöngős szteppe. Kifejezetten jó volt.
2 x E-25: ninjázós, örjöngős ámokfutás. Tetszett.
1 x T110E4: az utolsó pillanatig kétesélyes csata, ahol végül ketten maradtunk (JpzE100) egy ellen, de lejárt az idő, és az ellenséges T57 inkább nekiállt bújócskázni, csak hogy döntetlen legyen.
A overall winrate-em évek óta először beesett 54% alá (24k csata); 53.99, de akkor is...

Tegnap este felnéztem, T110E4-be beül (eddigi WR 38%...), meccsek sorban: loss, loss, draw (a fent említett).
Na, akkor most eladva.
Utána Facebook-ra fel megnézni, hogy hol lehet
eladnielajándékozni account-ot; közben eszembe jutott: T67.T67 megvesz, yenki TD legénység átképez, játszik. Le is toltam 25 csatát.

Egyelőre marad a low tier pedo.
-
peterson79
őstag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Amennyire látom-hallom a teszt-szerverről érkező infók alapján alapos kiherélésnek lettek kitéve, talán nem borítják meg annyira a trendet..aztán kitudja..
Igazából már most is van pár kellemetlen csótány a játékban, pl az ELC és az AMX 13 57, de természetesen nem lenne szerencsés, ha még tovább növekedne az ilyenek száma.
Ahogy látom nagyon nagy változást nem nagyon tudtak elérni semmilyen új tankkal. Nem is tudom ki írta itt, hogy nagy mechanikai vagy milyen változás a svéd TD-k voltak, de azok sem csináltak forradalmat - ami annyira nem is szükséges ebbe a játékba, mármint tank szempontból.
azóta mi is jött? az olasz újfajta táras tankok és most ugye a fordított táras, az IS 3A, de egyik sem olyan, hogy fúú, most már mindenki azzal játszik.
Az SU130PM is csak akkor volt ezernyi mikor ment érte a harc.
Lesz a kerekesekből is egy nagy fellángolás, aztán megunják vagy még jobban nerfelik a sok sírás miatt és megy vissza a süllyesztőbe az is...szerintem legalábbis.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Puculo
üzenetére
"Mennyire gáz a T 28 top lövege rajta?"
Nem tudom. Nem próbáltam, de szerintem elég gáz lehet... T9-nél már free-ből felteszek minden fontos modult, ma már nincs kedvem szívni stock felszereléssel...
(#178462) peterson79: Hát ja. Ha meg behozzák a kerekes szarokat, akkor lesz aztán igazán gyors a játék... Akkor már tényleg nem lesz érdemes még közepesen lassú tankokkal sem pályára lépni... FU WG!
-
Puculo
aktív tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Én is húznám a T 95-öt, csak sajnos a free xp nem elég a nagy ágyúhoz. Mennyire gáz a T 28 top lövege rajta? Gomdolom alap hogy full gold.. Bevallom még nem mentem vele, a garázsban van. A fő ágyú és a fejlesztett lánctalp is hiányzik. Ha elbírja a felszereléseket, és a 120 mm-es husángot lehet hogy nekifutok lassan..
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Köszönöm

-
rolio1
tag
Nem állandóan, szerencsére, de pont ez a baj, hogy vannak a "nehéz" napok...
Én most belehúzok a type vonalba, mert egyre több meccsen úgy nyernek, hogy egész egyszerűen hp - ból megnyeri egy ilyen tank. Nem egyszer a végén csak beáll a körbe és behúzza. Nem ismerik a repeszt, vagy az sem sebez... -
peterson79
őstag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Nálam kezd beállni az a dolog, hogy nem fogok nagyon lassú dögökkel foglalkozni most már. Feleslegesnek tartom az ilyen tankok kifejlesztését amikkel 5-ből 4-szer csak szívás van. Még egy-két komolyabb tervem van tankoknál, de aztán maradok azok fejlesztésénél amik most megvannak. Már így is rengeteg van amikkel szívesen elütöm az időt és még jól is megy a játék velük, minek erőlködjek az olyanokért amik nem okoznak örömet sem...
Ez saját vélemény és a jelenlegi meta okozza. Ez később még változhat ahogy alakulnak a patch-ek miatt a dolgok, de Én így látom a szitut most.
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Persze, hogy nem jó. De legalább adtál is meg kaptál is. A kolléga úgy néz ki, hogy csak elszenvedője az ilyen csatáknak és én ezt kérdőjeleztem meg.
A legjobb amúgy az ilyen gyors lefolyású csatákban az amikor valami lassú tankkal vagy és még csak a közelébe sem jutsz annak, hogy lőni tudj. Húznám pl. a T95-öt, de négyből ha egy olyan csata van, ahol tudom hozni az átlag WN8-am... Mondjuk nem szúrom tökön magam emiatt, de azért egy kicsit bosszantó... -
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Sajnos megesik az, hogy átrobog rajtad az ellenfél, de azért ha ez minden csatában megtörténik (ha megtörténik!?!) akkor az már több, mint gyanús...
A múltkor a komplett enemy áttolta magát Westfield 1-2 vonalán, ott 15 a 8 ellen nyírták ki a mieinket, majd átjöttek a völgyön és megették az E9 környékén járó nehéz tankjainkat. Csata ideje kb 4 perc, eredmény 15-2. Ilyen is van. Na de mindig?? -
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
És egy 1.osztállyal végre begurult az EXCALIBUR is a garázsba

Kaptam egy Kamikaze medált a hülyeségem miatt, mert egy E25 felökleltem a sziklára, ahonnan épp a nyakamba esett vissza és mivel nem volt már meg a fél HP-m se, így tulajdonképpen vele együtt magamat is kinyírtam.
Valszeg, ha nem vagyok ilyen idióta, akkor még a 2 arty meg lehetett volna és akkor talán az ÁSZ is, amivel kitüntetéses lett volna ez a 15-ös küldi is. Ez van, majd javítok. 

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Zolee_70
üzenetére
Ha ujat veszel akkor igen, de csak a 8gigás RX580. Hasznaltan a 1060 6G, aprón 60ért el lehet hozni hetente 1-2t. Mindezt ugy mondom hogy AMD fele huz a szivem de realisan kell gondolkozni ha ar-teljesitmenyt nezunk.
NEM szamit ha banyasz kartya volt, ezeket az esetek tobbségében nem tulhuzzak hanem inkabb alulfeszelik hogy a fogyasztas-termelés a legoptimalisabb legyen. Ami a gépembe van az is az volt. Sőt még garancia is él rá...én örülök hogy sokan a pokol legmélyebb bugyrának tekintik a bányászást, mert igy én es ismerosok olcsobban tudjak megvenni.

-
Stigma.HC
senior tag
válasz
rolio1
üzenetére
Tényleg a játék hibája a mai napod például? De őszintén! 16 csata, meccsenként 617 sebzés átlag tier8-ban. Erre még azt is rámondanám, hogy miattad ment akkor el a csaták nagy része vagy inkább neked is részed volt benne.
Mert ha te sem hozod a sebzést akkor, hogy várod a jobb wr-t ilyenkor? -
jano_77
nagyúr
Ezért a csatáért viszont érdemes volt játékban maradni - és szervert váltani! Szó szerint a sírból hoztuk vissza a csatát.
T-50-2 Tank ÁSZ
Ellenfél T-34-85M-ének nem tudom mi volt a baja, sajnos az angolom NULLA
De szuper volt ismét a csapat. Volt olyan pillanat, amikor azt gondoltam, hogy ez is kuka.
-
rolio1
tag
Srácok, mit tudtok még erről a játékról beszélgetni? Minek? Ez már csak egy napra, időszakra beállított üzleti modell. Ha +-os napot kapsz, akkor jönnek a jó meccsek, majd jön az 50-50%, amivel el is lehet lenni, de szinte hetente kapsz egy ilyet, majd 4 (!!!!!)nap jó meccsek és ez a MAI.
Nem, nem voltam AFK, és nem artyztam, ez legalább 8-10 féle tank termése, többször volt, hogy mire pozícióba értem 0-5.
Béta óta játszom, de ez, mindennél jobban ássa a játék sírját, ez a beállított WR. Légyszi ne kezdjétek, hogy konteó, mindenki látja.
Másik: ilyen meccsek után megnézegetem néhány csapattag statját, és egyre több 2-3e csatás pár ezres értékelésű, de 5-6-7 éves accountok..ezek honnan jönnek, eddig miért nem tolták? -
Razermazer
őstag
Köszönöm az ajánlásokat, de nekem amiket írtam tökéletesen megfelelnek, ugye a terület amit ki kell szolgálnia nem grafikai munka és casual game.
A++ címekkel nem játszom, max stratégia, mmo-val is csak ezzel a többit abbahagytam, kb 1-2 éve, és ahogy látom ezt is hanyagolom hamarosan, időm se lesz csak meló és alvás, a hétvégét meg másképp képzelem el.
Nagyon nem most, esetleg egy 1060ti 6gb-os majd ha lemegy egyszer 40-50k-ra akkor talán. Anyagilag nem lenne érdekes a mostani csúcskártyák, felső középkategóriák sem, de nem kell minek álljon a gépbe, van annak a pénznek helye máshol is.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Barret001
üzenetére
TDP ide vagy oda, de ahogy haladunk felfele a kártyákat nézve, azért azt látni, hogy szépen nő az a fogyasztás majd minden esetben, valamit valamiért. Ezeknél én ilyenkor már inkább a normális hűtést nézem, mert de szépen tud melegedni az a VRM is például.
Na de hogy ne legyek annyira off.
Túljutottam a hatos olaszon. Végére használtam boostert inkább. Voltak szebb pillanatok vele, de nagyon befolyásolni a csatákat vele a lassúság miatt nem lehetett. Igazából ezekkel ez a legnagyobb bajom, a sebesség.
Mentem egy kört a hetessel is. Na ez sem lesz a kedvencem. De a frontlinra ki akarom húzni a panterát és azt ott grindelni.(#178437) jimmy74 Nem sokáig volt hirdetve ahogy nézem

-
jimmy74
őstag
Itt van

[link] -
BÁ Nutrition
addikt
Jo volt ez a hetvegi kuldi, kar h csak 9 meccsre futotta idom. De legalabb javareszt nyertunk. Kiprobaltam a turant, egesz pontos, hasznalhatonak tunik. Csak ugye lovedek az nincs sok benne
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
jimmy74
üzenetére
Hát annyiért én is elhoztam volna, még ha nem is lenne rá szükségem

(#178431) jano_77 Nem is ilyen kártyákra ruháztam be, csak ha már felmerült a téma megnézegettem az árakat.
Pl nem rég egy 980-ra ruháztam be és olcsóbban úsztam meg a váltást mintha egy 1060-at vettem volna. A másfél éve vett 680-as kártyán is csak 2000-et buktam végül csak így egész olcsón váltottam fix60 fps re
-
jimmy74
őstag
Hát ahogy láttam a vega 56 se vmi nagyot alkot 1070nel szemben (játék videó tesztek alapján)
Inkább több az a játék ahol az Nvidia szerepel jobban)
Hiába az a sok vram..
Ahogy néztem előbb is inkább 70-75k az 1060 6gbnak az ára HA fenn.
60 ért is van de 80ert is 1070es. -
Papooo
senior tag
Van itt esetleg valakinek N3540 - es szutyok cerkával szerelt laptopja?
Egy tesztet kéne lefuttatni, hogy mennyi FPS.t produkál a WoT
Másik topicból idézek:
"És most milyet használok: egy kínai webáruházból 75 ezer forintért (!!!) vásárolt N3450-es szutykot. Csupa alumínium az egész, gyönyörű szép, jó kézbe fogni, 6 GB RAM, 128 GB SSD, 14-es IPS kijelző (az összes többi eddigi gépem nem IPS-es, kivéve az X230-at!), könnyű (csak 1,2 kg), és 6-8 órát kibír az akksija. És valóban nem túl erős, de a mindennapokra teljesen elegendő, és a World of Tanks is elfut úgy (!!!) rajta, mint az I5 6300U-s Lenovon"
......."Én sem hittem el, csak kíváncsiságból próbáltam ki (a fiam nagyon szereti), de 30-50 fps között produkált, ahogy emlékszem (SD kliens). Mondjuk érezhetően melegedett is az alja.
Egyébként YT-os teszteket nézegettem vásárlás előtt, és ott is hasonlókat mondtak (főleg ha ki van kapcsolva a teljesítménymaximum)."Persze csak végtelen türelmű embernek ajánlott, mert emlékeim szerint 1-15 között kéne produkálnia.
(Minden kezem ügyébe kerüllő vasra fel szoktam tenni a wotot, de már vagy három éve volt hogy teszteltem ilyen procis förmedvényt, azóta sokat változott a játék)Az illetőtől többen is kértünk youtube videót, de van egy olyan sejtésem, hogy arra hiába várunk.

-
-
Zolee_70
senior tag
Kb. ugyan azt tudják FHD-ban, az RX 580 8GB 10k val olcsóbb+2GB RAM, cserébe többet fogyaszt.
Itt egy kis matek.
G3D Mark eredmények innen vannak, árak az Árukeresőről.ASUS GeForce GTX 1060 Dual OC 6GB 82490 Ft, G3D Mark 9061, ár-érték: 110 (9061/82490*100)
XFX Radeon RX 580 GTS Black Edition 8GB 71900 Ft, G3D Mark 8424, ár-érték: 117 (8424/71900*100)Innen érzelmi kérdés. Nekem már halt meg Radeon kártya, Nvidia még sosem.....fene se tudja. Nekem is cserélni kéne a GTX1050Ti-t....
-
jimmy74
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Hát eléggé....
Holnap este rakom össze az új gépet amit 1ève gyűjtögettem darabonként megvève feltéve ha jó áron volt használtan de garis minden.
Ma jött meg a legutolsó ami.mèg kellett a VGA.
Gtx 1070 lett.
Nem sokkal drágább mint egy 1060as de sokkal erősebb mint az árkülönbség. -
válasz
Razermazer
üzenetére
30k-ból ma csak erősen alsó kategóriás VGA jön ki manapság, még használtan is.
-
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Biztos, hogy nem lesz kreditszorzós, max csak legénység képzésre lesz jó (mint a T-55A).
-
válasz
Razermazer
üzenetére
Soha, semmi nem kerül át a tesztszerverről az élesre abból, amit megszerzel ott.
-
lacibacsi
addikt
válasz
vJokka
üzenetére
Na. Reggel azt mondtam, hogy "Gratulálok!", most - megnézve a videót - azt mondom: GRATULÁLOK!

Nem feladatom dicsérni téged, ezért inkább azt kérdezném: miről ismerni fel a rossz játékost? Például arról, hogy ha ezen a pályán valaki egyedül indul arra, mint te, akkor azt mondom: "ez a hülye elmegy egyedül meghalni", vagy ha éppen nem megy arra senki, akkor azt: "majd hülye leszek pont én odamenni egyedül". Azt hiszem, hogy pont az ilyen gondolkodás miatt vagyok középszerű játékos. Egyszerűen kell egy kis plusz, hogy be merd vállalni az ilyen helyzeteket. Na, ezt kell még megtanulnom...

-
peterson79
őstag
válasz
Razermazer
üzenetére
Nekem is jobbnak tűnt, de pár perc után kiléptem, mert teszt szerveren nekem teljesen más élmény volt. Szinte mindenki arannyal adta..bocsánat, speciális lőszer...elnézést..
Remélem Én is, hogy jó lesz majd és marad így a beállítás, egyelőre jónak tűnt az optimalizáció.
Jokerdapro : Az jutalomtank engem is érdekel, valami premium jól jönne még, bár már így is elég van nekem...
-
egyedülülő
őstag
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Megeshet, hogy a WZ-120G FT.
-
jimmy74
őstag
válasz
Razermazer
üzenetére
Én meg majd kérem a megmaradt fel nem használt goldot

-
vJokka
aktív tag
Köszönöm, a többieknek is. Ez most nem annyira a "yolo"-ról szólt, egész értelmesen játszottam

Alap fiókom volt, ezzel a csatával csináltam meg egy két nap prémet adó küldit.(#178389) Puculo: Azért nem olyan sűrűn szoktak rám írni, és szerencsére akad köztük pozitív is.
Közben feltettem youtube-ra: link
-
Razermazer
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Ahh dehogy gondoltam én, evidens hogy nem adják azt a rengeteg freexp-ét, aranyat meg kreditet, kötvényt, felkopna az álluk
csak a mostani prestige-re apelláltam, de nem érdekes, annyira ez a játék engem nem érdekel.
Frontline-al majd havonta egyszer egy hetet elleszek az pont jó is nem kell ebből több.Hát nézd nekem egy szerverem van(dell t5500) két 1366-os x5675 procival vagyis 12 mag összesen mellé 72gb ram(játék az csak másodlagos, harmadlagos a virtualizáció, és hálózatok mellett) nálam a vga a szűk keresztmetszet, ami egy gtx 580 3gb-os változat. Nagyon a mostani kliens sem akadozik hd kliens maximum grafika(itt van stabil 60-65fps robbanásokkal mindennel együtt) ultra azért nem megy, de ez is csak a vga miatt.
Amit lefelejtettem hogy fullhd 24"-os monitor egy jó dell u2414h, nincs ilyen 4k megy ilyenek, ott ez a kártya már nem versenyzik.A mostani kliens proci kihasználtsága 22% max, ellenben a frontline-nál 1.4-nél ez felment 40%-ra ami dicséretes, vga 99-98%.
Nálam egyébként alap szabály amihez már 10 éve tartom magam, hogy vga-ra max 30k ezt szerintem egy 7970 váltja majd vagy egy gtx 680 4gb-os változat, oszt kapu. Annak idején én is elvoltam szállva hardver téren csúcskártya, csúcsproci, legjobb lap, gyors ram, megöregedtem megjött az eszem. Ezt is csak egy 2011-re váltom majd v2-es xeon-okkal. -
jano_77
nagyúr
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Most nem lehet majd olyan jól keresni vele mint korábban?

-
Jokerdapro
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Tegnapi wotinfos streamben GB azt mondta, hogy jól sikerült az optimalizálás mert több fps van neki mint randomban.
Természetesen pár apróbb hiba még van azért . ( villogó matrica a tankon meg egyéb ilyen apróságok.)Szerk: Nekem rettenetesen böki a csőröm, hogy mi lehet a misztikus 9es tank, amit majd ki lehet váltani.
Bár ha nem lesz kredit szorzó akkor annyira nem biztos hogy érdekes... 
-
peterson79
őstag
válasz
Razermazer
üzenetére
A teszt szerver eredményei sosem íródnak jóvá a rendes szerveren. Ezért más a kliens is, meg minden...majdnem minden.
Pl ezért van 10 millió free xp, hogy bármilyen tankot ki tudj fejleszteni és kipróbáld milyen. Érdekes lenne, ha ez minden egyes alkalommal jóváíródna a rendes kliens-en is. Gyakorlatilag felborulna az egész játék és nem lenne már miért küzdeni..legalábbis szerintem
Egyébként Nálad hogy fut a Frontline? jobb vagy rosszabb a futása, mint volt? akad, nem akad?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Razermazer
üzenetére
Gondold át, hogy hányan használják a teszt szervert és mennyien NEM és ez után tedd fel magadban a kérdést újra. Szerintem rögtön tudni fogod rá a választ is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Grat amúgy!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

- illetve prémium tank bérlést is lehet szerezni az adott ágnak megfelelően.