- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
válasz
Rick3D #179402 üzenetére
Tévedés ne essék, ugyanazt csináltam mint előtte, pontosan azt amit Te is írsz. Cap-elés, cap lövés, sebzés amennyit lehet.
Nagyon nem akarok belefojni, de ugye mindig könnyebb a másikat hibáztatni, de amikor 3-szor próbálsz befoglalni és b*sznak segíteni a többiek, akkor az elég gáz ...
Persze ezután már nekem se volt kedvem az egészhez és inkább otthagytam a francba, néztem filmet helyette. -
-
KISDUCK
addikt
válasz
Rick3D #177884 üzenetére
"Csak egy gyors emlékeztető: Az év végi Holiday Ops event alkalmával megszerzett, adott tierű tankokra aktiválható árkedvezményeket ne felejtsétek el az 1.4-es verzióváltásig élesíteni a kiválasztott járműveken. A megszerzett női és Simon Claws legénységi tagok specifikálására (nemzet, jármű osztály, jármű, szerepkör) nincs lejárati dátum."
forrás: wotinfo.hu
-
kchryss
veterán
válasz
Rick3D #177247 üzenetére
TRIGG facebook oldalán az utolsó posztban le van írva mi történt: [link]
Miután a TRIGG feloszlott, a többség visszament a ZWACK-ba és összeolvadtak a DAILY-vel.
Játékosokat tekintve ennek a ZWACK-nak nem sok köze van a régi ZWACK-hoz hisz mint a linkelt posztban írják a legtöbb régi játékos mára abbahagyta a wot-ot. Ezzel együtt ma szerintem vitán felül ez a legerősebb magyar klán.(#177248) @Barcelona95:
Írhatnék listát a jobb magyar klánokról, de nem fogok mert annak csak veszekedés lenne vége. Miért hagytam ki ezt miért hagytam ki azt miért írtam ezt előrébb mint azt, stb.
Minden esetre ha nagyon nem tudsz kiigazodni a mai magyar klán körképen akkor írj rám privátban. Én sem tudom már követni a sok összeolvadást, átnevezést és ilyesmit, de azért nagyjából képben vagyok a top klánokat illetően. -
kchryss
veterán
válasz
Rick3D #177209 üzenetére
Évente 1 nagy kampány szokott lenni, de ez nincs kőbe vésve. Tavaly például ha jól emlékszem 1 nagy és egy mini kampány is volt.
A 6. nagy kampány Operation Gambit néven 2017. november 24--től december 21-ig tartott. Ez egy elég hosszú, majdnem 1 hónapos kampány volt, az első 11000 helyezett kapott jogot egy kampány tank (М60, VK72.01 K, Object 907, Т95Е6, 121B) megvásárlásához 4000 kötvényért.
2018. május 29-től június 12-ig tartott a mini kampány Arms Race néven. Ez csak 2 hetes volt, az első 9000 kapott jogot tank vásárlására, 4000 kötvényért. Ezen a mini kampányon a 907-et és a VK-t nem lehetett megszerezni, a másik 3 közül lehetett választani.Most nagy kampány várható. Szerintem minimum 3 héttel kell számolni. A csaták általában este 7kor kezdődnek és éjfélig-hajnal 1-ig mennek.
Várhatóan elit klánokban nagy eséllyel meg lehet szerezni a tankhoz a vásárlás jogát pár nap játékkal, a többieknek ki kell seggelniük. Magyar klánok közül nem tudom most melyik számít elitnek a ZWACK-on kívül.
A pontos szabályzat még nem ismert, így bővebb infót nem tudok írni. -
Barret001
addikt
válasz
Rick3D #175107 üzenetére
"Le a kalappal de azt azért nem vágom hogy a bánatba kap Pattonben 3,5k dmgre 4k+ wéenyócat. 9es pattonel meg 5k felett. Hmm elvagyok tévedve
Azt hittem 4k dmg az alja, Na mindegy is , " Ez nem így működik, nem csak a sebzés mértékétől függ a wn8! Assist,magadnak spotolás,nagyobb tankok sebzése közelharcban,stb! Ezek nagyban befolyásolják a jutalmazást. Aki hátulról össze puffogtatja,az másik kategóriába lesz sorolva.
-
sequator
senior tag
válasz
Rick3D #174513 üzenetére
Én részt vettem a tesztben október elején és maradt kb 15 flexibilis prémnap missionöm. Okt. 16 óta nem játszottam, és tegnap belépve nem volt sehol.
Kénytelen leszek írni a supportnak, hogy megtudjam mi lett vele.
Visszaolvasva láthatod, hogy miket írtam róla. Összességében nem rossz, de a kivitelezés olyan WGsen elb* lett.sautia
-
kchryss
veterán
válasz
Rick3D #174531 üzenetére
Volt pár hónapja egy ilyen kezdeményezés, hogy Fogadj örökbe egy tomátót
Te is örökbe fogadhatnál valakit mondjuk innen a fórumról.
Olyanok lennétek, mint a jedik a csillagok háborújából, egy mester és a padavanja.(#174532) @Jokerdapro:
Holnaptól gyűjtöm az xp-t majd egyeztetünk, hogy mikor érsz rá és akkor összehanguljuk a menetrendet. -
kchryss
veterán
válasz
Rick3D #174510 üzenetére
Maratonba csak az alap xp számít prém fiók és szorzók nélkül.
Kicsit soknak tűnik nekem az az 1000 feletti átlag alap xp-re.Statisztikai oldalakon az xp-nél a prém fiók szorzója benne van az egyéb szorzók (tartalékok, napi szorzók, küldetések) nincsenek. Egyébként a prém fiók szorzójának sem szabadna benne lennie, mert így kevésbé hasznos adat, mint a tiszta alap xp lenne, de hát a wg úgy döntött ezt az értéket menti.
(#174497) @Emu:
Első 3 szakaszt meg akarom csinálni ma 10-es tankokkal. Aztán holnaptól szakaszozhatunk az m10-zel, mert a többi szakaszt szerintem xp-vel oldom meg az előző maratonokból kiindulva. Majd megbeszéljük mikor érsz rá. -
Bobyjack
senior tag
válasz
Rick3D #174513 üzenetére
Azért ne vidd túlzásba a szerénységet, a Wot-news szerver statisztikája alapján WN8 szerint csak 1704 jobb account van a tiednél a regisztrált 21,6 millióból az EU szerveren. Tehát a játékosok 99,992%-ánál jobban játszol. Taníthatnál néha ha ráérsz...
-
-
válasz
Rick3D #174124 üzenetére
RU szerver: Ő a szerető. Ha van kedve, akkor keményen megpörget az ágyban, de amúgy nincs melletted mindig, akkor sem, ha pont te szeretnél játszadozni. Ő nem lesz házsártos bajszinéni, de tud nemet is mondani a huncutabb kéréseidre.
Ha egyszer beszántják az amcsi és EU szervert és van egy kis szerencséd, akkor átmigrálhatsz a szeretőhöz, de ez nem garantált.
-
válasz
Rick3D #174116 üzenetére
Wargaming hozzáállás
Amcsi szerver: Barátnő a kapcsolat elején, a beetetési időszakban, reggeltől estig bújik és bevállal mindent is, mindenhová, akárhányszor. - Kevés felhasználó, meg kell őket tartani
EU szerver: 15 évnyi sztereotíp házasság után az asszony, aki zsörtölődik, nagyobb a bajsza, mint a te hónaljszőröd és úgy néz ki, mint egy orosz hentes. - Sok felhasználó, lehet fejni a teheneket -
kchryss
veterán
válasz
Rick3D #174026 üzenetére
Nem kellene sokat visszaolvasnod.
(#174016) csapee
(#174019) Jokerdapro
(#174023) Jadro -
kchryss
veterán
válasz
Rick3D #173961 üzenetére
Én is most járok az 53TP-nél. Eddig imádom igaz én felraktam rá free xp-ből a top ágyút. Annyi a titka, hogy tudni kell ez nem egy kőkemény heavy. Sokszor érdemesebb med-ként használni. A tornya erős csak sajnos van rajta egy nagy kupola amit könnyű eltalálni és belőni.
Az ágyú viszont egy álom, nagy alfa, jó dpm, jó csőlehajlás és meglepően pontos, kapáslövéseket is be szokta adni. Nekem ezzel van eddig a legnagyobb átlag sebzésem 8-as heavy-jeim közül. Te jobb játékos vagy, ha fullos lesz szerintem szeretni fogod, támogató heavy-nek kiváló.(#173969) @Puculo:
E3 jobb, mint a JPE100, de a JPE100 sem rossz tank szerintem. 10-es tankok között nincs is olyan ami teljesen hulladék lenne. Van pár amelyiknél azonos szerepkörre van jobb választás azért nem érdemes menni vele, de ha nincs meg a jobb verzió akkor a rosszabb is használható. -
zodo
nagyúr
válasz
Rick3D #173888 üzenetére
Ha küldiket nem kaptad meg akkor azokról már talán lecsúsztál mert ez volt az utolsó nap a 7. küldetésből.
Viszont nem volt konkrét kiírás és a webfordítóra hagyatkozva az sem biztos hogy ezek teljesítése, feltétele vagy sem a nyereménysorsolásnak így akár még be is pottyanhat egy tank a garázsodba.
Természetesen a sorsolásról sincs konkrét infónk. -
hmb
aktív tag
válasz
Rick3D #173855 üzenetére
Xvm kizarolag a kampany kuldik miatt van fent,hogy lassam csata kozben hol tartok.nemreg raktam fel,amikor a heavi foglal es sebezz 3 ezret kuldit elbuktam mert otthagytam a foglalast,nem tudtam hogy megvan mar a sebzes.maga a tank tetszik,rohadt jo vas de botranyos volt tegnap vele az rng.
-
hmb
aktív tag
válasz
Rick3D #173820 üzenetére
Elso 3-4 Csata utan en is azt hittem,2000dmg- es korok, tank asz,aztan azota mentem 30 csatat,csupa 5-15 az ellenfelnek...ilyen leosztasok hogy 8 zold az ellenfelnel meg egy piroska, nalunk sarga a legjobb es 4 piroska.meg ez sem zavarna de hiaba pontos az agyu,ha kozbeszol az rng,allo elc kozelrol tornya oldala,ltg oldala es pattano.
-
kchryss
veterán
válasz
Rick3D #172972 üzenetére
Ha segíteni akarsz neki akkor lebeszéled a játékról.
A legjobb amúgy az lett volna ha már tegnap elkezdi és akkor még ingyen bezsákolhatta volna a prime-mal a churchill iii-at és valentine ii-t pár egyéb bónusszal.Próbálja ki hátha ez a kód működik még:
WGSTORETHANKS - Pz.Kpfw S35 739 (f) + 7 days of premium accountVagy ha van alienwarearena-n rangod akkor: https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/1893472/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/world-of-tanks-pc-world-of-warplanes-premium-invite-code-key-giveaway
Your Premium Invite Code will unlock:
7 Days of Premium Account
T-127 – Soviet Light Tank (WoT PC) or Brewster F2A-1 Buffalo – American Fighter (WoWp)
Garage or Hangar SlotÉn elvileg tudok igényelni alienwarearenan invite kódot, ha nektek nem sikerül akkor írj rám privátban és lekérem a kódot nektek.
(#172973) @Emu:
Elhiszem, hogy jó a bónusz, de itt látni mennyit játszottam a napokban:Előző 2 hétben 3 olyan nap volt amikor 8 csatánál többet gurultam. Nem kell sóherkodnom, mert rankedből szereztem 2000 aranyat mellette pedig a klán miatt hadi játékok és cw után szereztem szintén 2000 gold körül. Szóval van 4k goldom, de ha nem játszom akkor tök felesleges elpazarolnom erre.
Ráadásul unokatesóm kisfiával kihúzattam a sötét frontot 8-as szintig.
Vagyis 36% bónuszom van, az a plusz 14% amit kapnék nem túl sok. Egyedül az álcastílus érdekelne igazán. -
ChristianID
tag
válasz
Rick3D #172767 üzenetére
Hát valós adatokkal (magyar címmel) én vagy 20x próbáltam, sehogy sem működött... mindig a credit card authenticationon feküdt meg... az angolt meg tegnap vmiért nem engedte (azt gondoltam, nézi az IP címet)
Ma a fórum hatására még1x utoljára megpróbáltam, csak most nem fake UK addresst adtam meg (generated), hanem a google mapsról lenézve (amit tegnap a 3 kicsi indiai azonnal töröltetett velem a chat során)... és tadám, működött...
most van 30 nap trial az amazonon (tegnap is volt, 1x UK, 1x US amazonon) ill. 7 nap a twitchen...ON
A kapott 10 napos kipróbálható tankok legénysége megmarad a 10 nap letelte után? Mert ha nem, nem fejlesztgetem őket feleslegesen...
-
jano_77
nagyúr
válasz
Rick3D #172454 üzenetére
Én nap mint nap tapasztalom, hogy ez még mindig meglévő jelenség, csak érdekes módon mindig az enemy-nél működik - szűkülés nélkül lőni pontosan!
(#172457) Gyuri27: csak egyet érteni tudok Veled! Sajnos én is sokszor azért dühöngök a gép előtt - gyerek ilyenkor megijed és rohan az anyjához
- mert totál beszűkülve és zöld átütésjelzés mellett is rengeteg kritikál, de nagyon sokszor SEMMI! Esetleg lepattanó. GG WG
-
Gyuri27
félisten
válasz
Rick3D #172454 üzenetére
100% szüküléssel is olyat lövök hogy szem nem marad szárazon.
Sose voltam jó játékos, de azért amit szerettem volna az eltalálom.
Egy ideje ez nincs. Ehhez a 25% random fiesta. Jó lett a game.Tegnap volt néhány csúnya lag szerver oldalon.
De ezt is olvastuk többször jók a szerverek. -
peterson79
őstag
válasz
Rick3D #172410 üzenetére
MM-ről beszélve szerintem van pozitív változás, nekem legalábbis az elmúlt 4 napos Grind alatt elég jól adta. Bár igaz, hgoy sokat mentem Premium-okkal, hogy jöjjön a lóvé is rendesen (és jött is szerencsére), azért nem lehet sok panasz a többi tankra sem. Nekem fele-fele aránynak tűnt az alacsony illetve top tier-es leosztás és többnyire jól éreztem magam a csatákban.
-
-
jr1994
addikt
válasz
Rick3D #169826 üzenetére
Az első kampányban is olyan a legtöbb küldetés, hogy egy jobb csatában simán összejön. Persze voltak nagyon nehezek, de főleg a vége felé, meg néhány szivatós. De ezek az újak? Amióta el van indítva a 3. küldetés, mentem vagy 10 csatát a komcsi tankokkal, és 0 sebzésem van könnyű tankba. 8000 kéne. Oké 10-es tankokkal mentem amik kevesebb lightot látnak, de én azokkal szeretek játszani.
-
galervin93
addikt
válasz
Rick3D #163828 üzenetére
T-54, T62 garázsban, 140 is ezer éve kifejlesztve már, de számomra unalmasak ezek a túltápolt ruszki medek, nem is megy velük jól, a gyengébbnek kikiáltott gépekkel sokkal jobban érzem magam (pl. T-54 1700 átlag, ezzel szemben PTA 2400, Centi 7/1 2500, vagy T10-ben a T62 alig 2000, Centi AX 3000, de még a 13 105-tel is jobb az átlagom). Szóval igazából csak fogják a port a garázsban, nagy ritkán gurulok velük egyet-egyet, de más stílust sokkal jobban szeretek nyomni.
-
kchryss
veterán
válasz
Rick3D #163720 üzenetére
Keezoo mondjuk ismert név a wot-ban, szokott streamelni is. Sokat szakaszozik, de nem hiszem hogy kifejezetten a wr miatt. Ő is játszik a haverjaival mint mindenki, csak neki a legtöbb haverja lila. Nem a szél horda össze a statját, bár Daki szerette piszkálni amikor még a fame-ben volt keezoo.
Más téma:
Dakiról jut eszembe itt szépen lerajzolja mi a gond fjrods-szal a jelenlegi állapotában: [link] -
e-newsee
addikt
válasz
Rick3D #156456 üzenetére
Pont ez a tervem nekem is. Beaktiváltam a vásárlási kedvezményeket a T10-re, és az IS-7-re, így most már plusz motivációm is van, hogy végig csináljam.
Bár, ha úgy megy az IS-3-mal, mint tegnap, akkor sose végzek vele.6 bukó csata egymás után, meg ilyenek. A napom hozott 33%-os wr-et, és 550 wn8-at, szóval rettenet volt. Remélem, ma jobban adja.
A sima IS-ben viszont van új legénységem, a második skilljüket csinálják, szóval ott szerintem kikapcsolom kicsit a gyorsított képzést, hogy felkészüljek az új ágra.
Azért is kellene minél hamarabb kifejlesztenem az IS-7-et, hogy utána még tudjak farmolni kis XP-t. Igazából mindhárommal kellene. T10-el az új 10-eshez, IS-3-mal az új 9-eshez, és az IS-szel az új 8-ashoz.
Kíváncsi leszek, mi jön össze belőle. -
kchryss
veterán
válasz
Rick3D #156456 üzenetére
"Én a tapasztalataimra támaszkodom , a lightok átdolgozásával megmaradt pl a t49en az XP-m és a 1390-en is"
Érdekes tapasztalataid vannak, mert a t49 és 1390 esetében is az összegyűjtött xp átkerült az új tier8-as tankra vagyis a bulldogra és a bc12t-re és a 9-es tankot 0 xp-vel kaptad meg. Vagyis vagy jó sok goldot kellett költeni és átváltani a 8-as tankokon lévő xp-t free xp-re vagy 0-ról kellett kihúzni a 9-essel a 10-est.
Elég szemét dolog volt ez akkoriban a wg-től. Illetve nem is az volt szemétség, hogy így oldották meg hanem, hogy ezt csak akkor jelezték előre amikor sokan már százezer xp-t felhalmoztak a régi 8-asokon. -
notika77
senior tag
válasz
Rick3D #142019 üzenetére
Bocsánatot kérek, hogy nem ment át írásban, mire is gondoltam! Legközelebb majd használom a megfelelő tageket
Feltéve, ha sikerül eldöntenem, hogy amit írok azt ironikusan, szarkasztikusan vagy vegyesen értem, esetleg szimplán csak cinizmus.
De kérlek, soha többet ne vegyél egy kalap alá a zacskófejűvel!
-
Papooo
senior tag
válasz
Rick3D #142019 üzenetére
Azért az feltűnik, hogy a stattal együtt az arcod mértete is super unicum szintre nőtt.
El lehet ezt normálisan is magyarázni, nem kell egyből az olimposzról hinteni nagy kegyesen a kinyilatkoztatásaidat."te pedig csak fikázol mindenki mást aki jobb nálad"
Te pedig épp azokat fikázod, akik gyengébbek nálad a játékban.Tudod, némelyeknél van olyan piszlicsáré dolog, hogy meló, iskola, hobbi, vagy éppen család, ami eléggé be tudja határolni a játékra, mint kikapcsolódásra szánt időt.
-
notika77
senior tag
válasz
Rick3D #142000 üzenetére
Szerintem a lilákat kellene kitenni a játékból! Nem igaz, hogy majd minden nap látni lilákat! És ha már vannak, akkor mindegy melyik oldalon, de csak azért élnek, hogy minél több ember játékát szétba...k! Ha veled vannak, akkor elveszik a sebzést és olyan gyorsan tolják le az oldalukat, hogy utol sem érem őket a Maus-zal. De ha ellenem vannak akkor meg szinte látom, ahogy röhögnek és jönnek az ingyen damázsra, mint légy a szarra, hogy növeljék a wn8-ukat!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Rick3D #141996 üzenetére
Miert baj ha valami tul eros a jatekban? Ez kerdes?
Sirtatok mert az arty jajj nagyot sebez onehitel, OP.
Sirtok mert a Type4/5 pancelja eros es nagyot sebez, OP.Lett nerfelve, lesz nerfelve. De ha hozzanyulnak - mert tul eros a mezonyhoz kepest - ahhoz amivel zavart titeket az elozo ket dolog, akkor meg inkabb kuss? Komolyan....vicc. Dontsuk mar el hogy med vagy light vagy heavy, mert mindharomba belefer jelenleg es csemegéz a legjobb tulajdonsagaibol....
(***sirtatok általánosságban írva)
-
po1son
addikt
válasz
Rick3D #141895 üzenetére
Tier 10 light tankom nincsen még, így azokról nem tudok véleményt formálni, de a tier 9-es light tankoknak nagyon kedvez a mostani MM és brutálisan lehet wn8at farmolni, ha valakinek fontos.
Olyan vérfürdőket lehet rendezni pl 13 90-el top tierként, mintha egy bat chat lenne.
Persze lehet túlzásnak is titulálni, de pillanatok alatt ki lehet osztani vele 800-900 sebzést aztán 21 sec reload.
Amikor tier 8-ba volt, akkor is jókat lehetett vele menni, de az akkori ágyú pontosság miatt nagyon sok lövés mellé ment. -
po1son
addikt
válasz
Rick3D #141877 üzenetére
Hát a light-ok túl lettek tolva szerintem, de lehet csak a jobb játékosok kezébe üzemelnek ilyen jól, mint például te.
Én 1390nel tolom és egyáltalán nem kihívás vele 6k kombináltat csinálni vele, lehet mondani sorba megyek ilyen köröket. Jó ötlet volt porosodás után elővenni újra, mert élvezem a játékot ismételten. Ezt most gurultam vele tier 10-es meccsen, a sok killre megadja az ászt, de 7-8k kombinált már kevés ennél a tanknál is.A 7. kill alázás volt evvel a 16 tonnás kis szörnyeteggel.
-
-
notika77
senior tag
válasz
Rick3D #140923 üzenetére
A WN8 színek WN8 értékek intervallumaihoz tartoznak és elvileg azt is jelentik, hogy a játékosok hány százalékánál van jobb statja az adott színű játékosnak. Pl. [link] ezen színezés szerint a világoskék játékosok (1600-1999WN8) a mezőny 95%-ánál jobb stattal rendelkeznek, a sötétebb kékek (2000-2449WN8) pedig 99%-nál jobbak. De ez csak elmélet mióta a WN8 elvárt sebzéseket már nem tankokra, hanem tierre és tankosztályra állapítják meg.
-
Jadro
veterán
válasz
Rick3D #140906 üzenetére
Sokszor a régi verzióban a kisebb kaliberű ágyút ajánlották, mert jobb volt a DPM-je és lehetett vele pörögni rendesen. Az én játékstílusom kicsit más, szeretek bújkálni illetve meglepetésből támadni majd eltűnni. Ehhez a nagyobb ágyú jobban bejött és jobban is ment a játék azzal. Vagy csak jobban élveztem.
Több mint 600 kört mentem a géppel, előbbi felét a kicsi majd a másikat nagy ágyúval. Tényleg szerettem és igazából a 132 is tetszik. (Bár a száraz statisztikák szerint a 131-el jobban ment.) Még mindig nem rossz tank, de menni akartam tovább, kellett a hely és igazából a lényeg a legénység. Azokat vinni akartam tovább és most kerültek a wz132A-ba. A sima 132-n pedig újakat képeztem (talán ezért is a rosszabb stat a 131-hez képest) és mennek majd a wz-120-ba.
Szóval az egész kínai karrier a type64-ben kezdődött 2015 karácsonyán.
-
sequator
senior tag
válasz
Rick3D #140892 üzenetére
Esetleg ha még egyszer elolvasod, amit írtam, akkor talán átmegy a mondandóm lényege.
Nem vontam kétségbe jr1994 jó szándékát, és nem is a hozzászólására írtam, hogy szánalmas.
Ha visszaolvasod a fórumot, akkor láthatod a tendenciát: ehhez legyen 1800as WN8ad, ahhoz legyen 1800as WN8, stb. Na erre írtam, hogy szánalmas.
Az e-kukizás meg onnan indul, hogy a többség lenézi azokat, akiknek kevesebb a WN8 és irigykedik azokra, akiknek több. Az WN8 alapú előítélek meg tönkreteszik az esetleg izgalmas csatákat is.
sautia
-
e-newsee
addikt
válasz
Rick3D #140860 üzenetére
Irigyellek, hogy ezen nevetsz. (Vagy lehet, hogy csak kínodban?) Én általában nyugodt ember vagyok, és az ilyenekre csak annyit szoktam mondani, hogy boldogok a lelki szegények... de itt a helyedben lehet leláncoltam volna, aztán leszedegettem volna belőle annyit, amennyit ő is belőlem. Lesz@rom, ha kék leszek, de pusztán hobbiból ne hátráltassa a csapatot. Persze, tudom, a ranked mód nem csapatjáték, és ezzel is a maga malmára hajtotta a vizet (azt hiszi), de akkor is. Ennyi erővel előbb küzdjenek meg a csapattagok egymással, aztán a kettő, aki túlélte, lenyomja a meccset 1vs1-ben. Vagy rankedben nem is kéne két csapat, hanem letenni a pályára 10 tankot, aztán aki állva marad, az győz. Nem kéne szórakozni ilyen top 3, top 12 marhasággal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (10/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged