Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
Jokerdapro
üzenetére
-
galervin93
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Igen, ez a légicsapás elég kellemetlen tud lenni. Ugyanakkor egyáltalán nem bosszant, mert ez egy tök jó dolog és jól is van kivitelezve!
Valami ilyesmi módon kellene működnie az artynak is randomban. Azt kell mondjam ebben a játékmódban is nagyon bosszantóak az artyk, a kevés jó pozícióban is sz*patnak, miközben legtöbbjük el sem mozdul a spawn helyéről.
Én két lighttal (WZ-132 és HWK 12) tolom elsősorban, fel vannak pimpelve minden földi jóval, kifejezetten látótávra kihegyezve, a kis némettel BiA nélkül is 500+ látótávom van. Jön is a szpot rendesen, ritkán szállok ki 5k alatt, de volt már 10k feletti szpot is. Igaz ilyenkor nehéz sebezni is, no ekkor szoktam bevinni a végjátékban a SU-130PM-et, közelharcban jól "fizet" az 500-as pofonokkal. Amúgy kedvemtől függően kemény kobakú heavyvel (Patriot, Caernarvon) vagy meddel (Centi) kezdek, és az első haláltól kezdve jön a többi. A fentieken túl ritkán szoktam még Revoval is menni (jó lőszersebesség), illetve védésben a kínai prémium TD-vel (alfa). De inkább a lightokat preferálom, egyrészt mert azokat húzom, másrészt a szpot miatt, plusz ott a műszaki segítség miatt jól lehet foglalni. -
h1mpi
félisten
Ebbe a szar frontlineban nem tudom ki nyer, mert én kb 20/19 lostba vagyok...
-
ooloo
őstag
válasz
Jokerdapro
üzenetére
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
A foglalási pontra kapod a rangnövelő xp-t a sikeres foglalás után. Ha nagyrészt te foglaltad be egyedül akkor rengeteget kapsz, ha csak a végén álltál be akkor kevesebbet, ha meg kilőttek mielőtt befoglaltatok akkor abban a foglalásban sajnos neked 0 foglalási pontod van ezért nem jár semmi.

Én a légicsapással szoktam megszívni. Láttam, hogy már alig van védő az egyik szektorban, nagy túlerőben leszünk ha odamegyek. Mondom sima foglalás, berohantam bulldoggal. Beálltam a standard szikla mögé a bázison erre kb 5-en dobták rám a légicsapást/arty csapást. Full hp-ról el is vitt. Persze utána a többiek simán befoglaltak. Néha jobb egy kicsit kivárni, mert sokszor vakon is eldobják a bázisra a légicsapást.(#179185) @notika77: Kösz. Elfogadta és meg is kaptam a prém napot.
-
Antonius1978
addikt
WOTVALENTANK - 1 nap premium ha minden igaz.
notika77 megeloztel

-
kchryss
veterán
válasz
sanya53
üzenetére
"Skorpion G Premium Tank swap" erre katt aztán a 4 lehetőség közül szintén erre katt: "Skorpion G Premium Tank swap" és "Continue".
Ezután nem tudom kell-e még valamit csinálni, mert én nem mertem rákattintani a Continue-ra. Nekem tetszik a skin, nem akarom cserélni. Régebben volt kis eltérés camo-ban, de már javították és skint leszámítva teljesen egyformán működnek ezek a tankok. -
sanya53
aktív tag
-
jano_77
nagyúr
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Próbáltál átmenni EU2-re!? Mert ott azonnal bedob csatába, pedig csak 170-200 várakozó van. (ezt nem is értem, hogy azt gondoltam volna, ha nagyobb a merítési lehetőség, akkor könnyebb összerakni a csapatot, mintha csak páran vannak és arra kell várni, hogy legyen kit betenni a csapatokba!? Hogy van ez?
)(#179176) galervin93: tegnap egyszer sikerült egy kiemelkedőt menni, amikor 10K+ sebzésem lett, kb 3K spot és talán 2K pattanó a killekre már nem emlékszem sajnos, de csak őrnagyig jutottam. Nem is értem, hogy mit kellene még csináljak, hogy az is meglegyen legalább egyszer.

-
galervin93
addikt
Azé' az vicces, hogy 16k kombinált nem elég a Tábornokhoz. (Igen, n+1-edik "vereség - őrnagy" kombó, most olyan 2-3 lövés hiányzott. Imádom!)
-
peterson79
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Nekem hétfőn csinált csak ilyet, azóta egyszer sem. Esetleg válts szerót, eu2 jobb, ott mindig kevesebben vannak. Meg a kattints amíg be nem enged is működik.
-
PitLee
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Órát már nem tudom mikor játszottam, de az Eu2-n, TD kezdővel, szinte instant rakott be, amikor arty-t választottam kezdőnek akkor kellett várni a legtöbbet.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Addig nyomkodd a csata gombot, ameddig be nem tesz. Van, hogy 20x is meg kell nyomni, mire bekerülsz a gyűjtőbe.
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Reflektálok, de pont az ellenkezőjét mondom.
Tegnap este Antonius-al és még egy sráccal a klánból 3-an nyomtuk a játékot. Azt hiszem második meccs, védők vagyunk C pontnál. Áhh, gyerekjáték lesz, sose jönnek át rajtunk. Ez így is volt kb 5 percig, már annyira kevesen voltak az ellenfélnél, hogy megbeszéltük átmegyünk a másik pontra segíteni. Hallod, éppen átérünk a hídon jön az üzi, foglalják C-t....na, nem gond többiek megoldják...hát nem, úgy ahogy volt, rámentek 3-an a pontra és fél perc alatt elfoglalták.... szóval érdemes volt váltani, tényleg.
Ez olyan amit nem tudsz előre megmondani, legalábbis szerintem...bármikor fordulhat a csata. -
Eugene Roe
őstag
Negyedik napja nem tudok frontlineba kerülnie, mert sokan várakoznak hibaüzenetet kapok
mi a fene? 18-kor, 20-kor, 21:30-kor is próbáltam már... -
frame>24
addikt
válasz
inferno88
üzenetére
Kb. fél órája olvastam a hírt mobilról, és még OTT HELYBEN, (a fág-adszorpció inkubációs ideje alatt) már küldtem is a tiCket-et telóról.
Annyira fos az alap SkorpG design skin, hogy szerintem attól szar vele a statom, nem is a saját skill(hiánya) miatt!

Remélem még az első reskin batch-be belekerülök. -
válasz
jano_77
üzenetére
Akit érdekel:
Ha megnyitod a ticketet, ne játssz a Scorp G-vel, amíg nem fejeződött be a csere!
A csere csomagokban történik majd, nem pedig egyesével. Ha elkészült a te kérésed is, arról jön majd mail.
A statisztikád a tankkal megmarad, mindenféle felszerelés, stb. bekerül a depoba, illetve a legények a barakkba.
Csak a Scorp G-ből festés nélküli irányba lehet menni, fordítva nem. -
jano_77
nagyúr
Ha esetleg vki megválna a Rheinmetal Scorpion G egyedi álcájától, annak most lehetősége nyílik rá.
Persze nem vágom pontosan a részleteket, mert angolom gyatra és volt vmi olyan rész, hogy nem lehet játszani vele csak azokra vonatkozik!?

-
jano_77
nagyúr
válasz
lacibacsi
üzenetére
És vannak olyan ostobák is, akik azt sem veszik észre, ha egy bázisnál nem jön enemy, mert azok viszont már felmérték, hogy nincs értelme ott próbálkozni. Tegnap volt ilyen csatám nem is egy. Hiába jeleztem a barmoknak, hogy talán fáradjanak át másik zónába, mert itt nem jön enemy, szartak rá.

-
lacibacsi
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Pedig milyen sokaknak fényesre lehet már nyüstölve a bohóca... Támadásnál bekempelnek hátulra és várják a csodát... Nooormális? A legtöbb esetben csak simán be kellene rusholni 5-6 tanknak a cap körbe és simán be lehetne foglalni, mire az ellenség rájön, hogy mi van... Talán a C bázis az amelyiket gyorsan be tudnak lőni, de az A és B esetében tuti működik a dolog, mert tegnap is volt rá példa. De sajnos 15 csatából egyszer van erre alkalmas játékosállomány...
-
peterson79
őstag
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Persze, folytatódik és igazad van. Minél több akcióban részt venni, lehetőleg a bázis környékén - legalábbis szerintem ez is számít, hogy nem a hátsó bokorban nyüstölöd a bohócot...- és akkor gyünnek a millijóóók

-
Jokerdapro
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
De ha lövés után, 5mp szüneteltetés van, majd ez letelik ugyanúgy folytatodik a foglálási pontok számolása nem? Amúgy én kezdek belekavarodni.
100 szónak is egy a vége, ölni foglalni rangot lépni és jönnek a milliók. °($_$)° -
PitLee
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Tegnap sikerült foglalni TD-vel Frontline-ban.
Támadóként nagy nehezen megcsaptuk a védőket és ott volt közel a karika, há mondom csak bé kellene állni, "dőlne ja zixpé" , szépen ücsörgök, megy a csík, majd jön egy baráti szekér húzzuk a pontot ezerrre, szemeim előtt már látom ahogy a rangom ugrik vagy nyócat, a csííík a vége felé tart, az utolsó tiknél van, amikor báámm durrannak a pezsgők, szál a konfetti, öröm és bodotság . . . hangja szála túl oldalról, mert az a nyüves arty csak engem vert telibe . . . ott füstölög a roncsom miközben a gépi hang bemondja, hogy sikerült a foglalás
a zixpé meg meg nem gyütt, mert fullba nyomtam a foglalást -
peterson79
őstag
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Azt mondod,hogy a játékban szerzett Xp-nél számolja, de a Rang XP-hez nem adja hozzá?
Engem ez utóbbi érdekelne, hiszen minél magasabb a Rang annál több az xp szorzód is.
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Nem, Frontline-ban nem nulláza a lövés a foglalást, hanem szünetelteti, ergo nem fogsz több pontot kapni.
Abban az esetben sem, ha X ideig foglalász majd kimész a körből és visszamész foglalni, hiszen akkor tényleg nulláztad a saját pontjaidat és elölről kezdi számolni megint.
Pont az van amit írtam: Ha nem sikerül befoglalni, mert kilőttek vagy kiléptél a körből, akkor elveszted az addig szerzett elméleti XP mennyiséget is.
Legalábbis eddig így tapasztaltam. -
jano_77
nagyúr
válasz
e-newsee
üzenetére
Lehet, hogy én írtam le rosszul, amire gondoltam: ha foglalok egy bázist és meglőnek, akkor megszakad a foglalás (nullázódik) és ezt követően újra nulláról indul a CAP. Vagyis, ha mondjuk elértem már 80-ig és akkor lelövik nullára, majd újra foglalok és elmegy megint 80, akkor már az 160 foglalási pontot jelent vajon?

-
e-newsee
addikt
válasz
Jokerdapro
üzenetére
De a célkörben benne van a cső is, akár az is benyelhette.
Ilyen eseteken segít a Battle hits mod. És akkor meg lehet nézni posztolás előtt, hogy mi történt. 1 perc elemzés, és megmenekülsz 10 perc idegeskedéstől, plusz, amíg megválaszolják a fórumon, hogy mi volt.
Jano: Ha csak meglöveted magad, az nem elég tudtommal. Akkor csak szünetel a foglalás, nem csökken a foglalási pont. Vagy én nem értem pontosan, miről megy a diskurzus?

-
jano_77
nagyúr
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Ez biztos? Már mint a foglalási pontok számolása!?
Csak azért, mert akkor ez esetben jobban járunk akkor, ha befoglalunk mondjuk 80%-ra, majd meglövetjük magunkat és újra elkezdjük húzni a CAP-et.
Így sokkal több foglalási pontot lehet gyűjteni. 
-
peterson79
őstag
válasz
kchryss
üzenetére
Kchryss,
Amikor foglalunk és Te is bent vagy a körben, de kilőnek mielőtt sikerül, azért ad XP-t?
Tegnap volt egy ilyen esetem, de mintha semmit nem adott volna. Menet közben semmit nem ad, csak ha befoglaljuk, viszont kilövésnél nem tudom mi van. Nem volt időm megfigyelni.
Amúgy eléggé kicseszés lenne WG-től, de ugye ez nem lenne meglepő.
-
kchryss
veterán
válasz
ooloo
üzenetére
HEAT (High Explosive Anti-Tank = nagy robbanóerejű tankelhárító)
Kumulatív lőszer, ami egy kúp alakú robbanótöltettel van ellátva ami azt a célt szolgálja, hogy a becsapódás pillanatában berobbanva egy olvadt fémből álló koncentrált sugárral égesse (olvassza) át a páncélzatot. Néhány járműnek ez a prémium lőszere. Midőn a HEAT átütőerejét annak robbanóanyag mennyisége határozza meg és nem pedig a csőtorkolati sebessége, ezért ez a jó választás a nagy kaliberű, alacsony kezdősebességű tarackok számára.
Karakterisztika:
Többnyire a legmagasabb átlagos átütőerővel rendelkezik a játékban, sok esetben még az APCR-nél is magasabbal. Ennek viszont ára van, ami néhány nem túl kívánatos tulajdonságban mutatkozik meg, komolyan csökkentve ezzel a hatékonyságát bizonyos szituációkban. Rosszul reagál a szögelt páncélzatra, nem kap semmiféle normalizációt és nem képes az overmatch-re. Akárcsak a HE, a HEAT is képes eldetonálni az üreges, illetve kiegészítő páncélzaton és a külső modulokon, habár ellentétben a HE-vel ennek nincsen területre ható sebzése.Videjó 11:56-tól az ide vonatkozó részlet: [link]
-
ooloo
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Egy min. fél mázsás lőszer megakad a láncon .... hmm. Ha hozzá veszem a lövedék sebességét , akkor a becsapódási energia nem csak a láncot kapja le , hanem leszakítja a Grille felét a benne ülő legénységgel együtt . Hacsak nem űrméret alatti a lőszer , de nem tudom .
Az is igaz , hogy ez csak egy játék ... kvázi fikció . Itt egy seprűnyélnek is tudnak "varázsolni" 600mm átütést és a Maus is pattanhat egy tricikliről is . Akár . Ennek tükrében a mélyebb okfejtés haszontalan .
Köszönöm a választ !
-
ooloo
őstag
válasz
Barret001
üzenetére
Az a Grille , amit én hajtok nem trollkodik .... pedig tehetné .
Mellel levesz minden lövést ... 
h1mpi : Én csak prémium lőszerrel tömöm , de hasztalan . Még szerencse , hogy kredit rogyásig ...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kchryss : Így már érthető ..... nyilván a visszajátszáson is azt fogod látni , amit felvázoltál . De kétségtelen ... a WG keze van a dologban .

-
kchryss
veterán
válasz
ooloo
üzenetére
"Nem úgy van , ha az adott lövedék átütése meghaladja a becsapódásnál lévő páncélvastagság háromszorosát , akkor annak be kell ütnie a páncélt ?"
De igen így van feltéve ha olyan helyen találod el ahol van hitbox. Minden bizonnyal nem ilyen helyen találtad el. Kép alapján a bal lánctalpát találtad el, de olyan alacsonyan, hogy test nem volt mögötte, ezért csak láncoltad. Ha adsz replay-t megmutatom pontosan hol találtad el.
Ha pl ott a bekarikázott részen találod el a láncot akkor nincs sebzés. Az hogy nem ötütte át van kiírva egy jól ismert bug. Akkor is ezt írja ha átütött, de nem sebzett.
-
ooloo
őstag
Ezen már csak mosolyogni tudok ... a Jg.Pz E100 pattan a papír grilléről . Amúgy is átok ül ezen a monstrumon . Lepattanó , láncoló , kritikus "sebzésből" rendeznének versenyt , akkor dobogós helyezést érne el . Minek adnak egy tanknak hatalmas alfát , príma átütést ha nem engedik kihasználni azt .
Nem úgy van , ha az adott lövedék átütése meghaladja a becsapódásnál lévő páncélvastagság háromszorosát , akkor annak be kell ütnie a páncélt ?
-
dokee78
félisten
Vettem Kötvény értem fejlesztett töltés gyorsítót.
Ezt ingyen lehet le szerelni vagy ezt is csak Goldért? -
Skyhunter
őstag
Segítséget kérnék. Most lett meg a Conway, a fiúk meg a harmadik skill legelején. Milyen felszerelést tegyek rá, és hogyan osszam újra a képzettségeket? BIA, hatodik érzék alap, de mi legyen a második sor? Javítás vs álca? Van értelme ilyen alacsony álcaérték mellett a kamuflázsnak skillnek?
köszönöm
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
kchryss
üzenetére
Nem is a győzelem miatt. Hanem az az irgalmatlan passzivitás támadó félnél amikor nem hajlandó mozdulni a csapat eléggé beszűkíti a lehetőségeket. Főleg ha egy kicsit is észnél van a védő csapat. Előbb is csak épp meglett a tábornok rang, de hülyére kellett hozzá emiatt sebezni magam. Beszorítva mindegyik oldalt elég unalmas volt és idegőrlő kicsit.
-
kchryss
veterán
Pár friss hír:
Valentin napi akciók és küldetés: Speciális ajánlat (02.14-02.18)12. ban hullám: [link]
2500 fiók felfüggesztve 1 hétre és 963 örök ban. Az ilyen híreknek mindig örülök.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kchryss
veterán
válasz
Stigma.HC
üzenetére
A 30v30-as nagy csata és a rampage mód is ezért bukott meg. A wg-nél túl sokat látnak a játékosokba. Elméletben nagyon jó dolgokat találnak ki: sok játékos, változatos szabályok. A gyakorlatban viszont minél több a játékos egy csatában annál kisebb befolyással vagy te a csatára. Az átlagos wot játékosnak még az is nehézséget okoz, hogy a sima random csatánál megértse mit jelent a támadás mód és beáll kempelni a nem létező bázisánál miközben lejár az idő és nyer az ellenfél. Olyan sosem lesz, hogy ennyi randomban összerakott játékos stratégiában gondolkodjon.
A frontline mód viszont épp azért jó, mert itt tök mindegy hogy nyersz vagy vesztesz. Ezért írtam pár napja, hogy nem kell nézni a győzelmi arányt. Tábornok rangot vesztes csatában is el lehet érni, ha eléred akkor meg olyan sok bónuszt kapsz hogy mindegy hogy nyersz vagy vesztesz. A tekintély pontok szempontjából is lényegtelen, hogy nyersz vagy vesztesz, csak a rang számít amit elértél.
Akinek meg fontos, hogy nyerjen annak meg ugyanazt tudom tanácsolni mint sima random csatáknál: 3-as szakasz kommunikációval. 3 tábornok összedolgozva már elég jól tudja alakítani a csata végkimenetét.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
peterson79
üzenetére
Én majd hogy lemondtam róla, hetente 3-4 napot biztos melózok így az esélytelenek kategóriájában indulok az Emilért is.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Csak ezt a legtöbben képtelenek felfogni. Sőt elég gyakori amikor majd kétszeres túlerő van egyik oldalt és még akkor sem hajlandóak mozdulni csak a szép kis beton kemp megy és várják azt a pár darab védőt hátha kitámadnak
Félelmetes mennyire nem tudnak gondolkozni sokan. -
peterson79
őstag
válasz
Multikiller
üzenetére
Ja, mióta Jano berakta azt a listát Én is csak keresem az állam a földön. Picit többet kell melózni azért a fránya tankért...
-
kchryss
veterán
válasz
Multikiller
üzenetére
Ott folytatod ahol abbahagytad vagyis megmarad a szint amit elértél:
"It’s also important to note that the progress of Frontline Tier within one Prestige Level is not reset. For example, if in the first Episode you ended up on Frontline Tier 25, then in the second Episode you’ll start from the same point."
[forrás] -
Multikiller
tag
Nem tudja valaki, hogy ha elértem a 30-as szintet frontline-ban, resetelek és folytatom a fejlődést, de nem sikerül a második 30-as szintet elérnem az első szakasz zárásáig, akkor a következő alkalommal 0-ról kell kezdeni, vagy megmarad az elért szint?
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
Többek között ezért sem értettem, hogy a frontline prém tank értékelő videójában miért rakta nem ajánlott kategóriába az elc even-t és a t92-t. Pont ezt írtam akkor, hogy ilyen ninja foglalásra ezek kiváló tankok és amúgy is sok a td ami a lightoknak kedvez. Ráadásul a lightok 3 tartalékot vihetnek magukkal ami nagy előny.
-
h1mpi
félisten
Aki gyorsan szeretne haladni Frontlineban az csak light tankkal játsszon. Ha egy foglalás aktív részese vagy akkor két két és fél rangot ugrasz. Skill tegnap két foglalás ból gyakorlatilag tábornok lett. Csak M 41-el és LT-432-vel nyomta. Én is röhögve szedtem össze tegnap egymás után három tábornoki rangot.
-
kchryss
veterán
Mindig lemaradok a buliról. Milyen típusú hozzászólások lettek kitörölve?

-
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Ez nekem sem hiányzik, viszont ettől még teljesen ott marad a kedvencem "nem tetszik, hol állsz? kitollak a g*cibe.."

-
Jokerdapro
senior tag
Hát köszi nekem nem fog hiányozni a sok tapló. Lt tankkal jövök megyek felderítek, persze kapom a spotot,kicsit visszább húzódok amíg leesik a spot rólam. Pár másodpersel késöbb majd 1k dam, nézem miez, és mit látok?????? Azt hogy a saját grillénk HE-vel b@szott belém... és ez csak egy példa. Lehet én azért is örülök a hírnek, mert nem szoktam csapattársat lőni.

-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Valamelyik videóban amit a WG adott ki volt egy ilyen naptár amiben mutatták,hogy mikor lesznek Frontline hetek, szerintem abból veszik ezt az infót, úgyhogy elméletben lehet ilyen, hogy egy hét kihagyás aztán megint mehet a buli.
Na, de most öszintén, mikor volt olyan, hogy betartotta a szavát ez a banda?

-
jano_77
nagyúr
Frontlin elméleti, várható időpontjai - kiszivárgott infók alapján.
Mondjuk nekem a június és júliusi dátumok vmelyike gyanús, hiszen egy hét maradna csak ki, elképzelhetőnek tartjátok?
És már azt is látom, hogy miért lett hirtelen annyira látványosan lassabb a haladásom Frontline-ban.

Jóval több pont kell a következő szint eléréséhez, mint tavaly vagy alacsonyabb szinteken.
-
lacibacsi
addikt
Meglátjuk mit hoz a jövő, vagyis az 1.6....
(#179103) jano_77 : Frontline-ban nem is hiányzik. Itt is vannak agyhalottak, de attól még én többé-kevésbé tudom végezni a feladatomat. Nem is éreztem még, hogy olyan büntetős kedvemben lennék. Randomban viszont kifejezetten hiányzana, ha nem tudnék egyet a hátsójába küldeni a bázison kempelő light-nak...
(#179104) jano_77: "Esetleg vki járt már így, tud segíteni"
Dédnagyapám az ilyen problémáját Cavinton-nal kezelte...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Vagy szervert kell váltani. Tegnap EU1-en engem se engedett be többszöri kísérletre sem, átmentem EU2-re és azonnal, még várakozni sem kellett.

Viszont tegnap voltak olyan durva anomáliák, hogy csak pislogtam mint hal a szatyorban.
Láttam, amint eltaláltam a tankot és még csak egy lepattanó vagy kritikus találatot sem böfögött be!?
Engem persze olyan helyzetből is belőtt a tank, hogy a tornya, lövege még nem is felém nézett, de talált és sebzett is.
Volt itt téma tegnap, hogy fel kell ismerni, hogy egyik szektorból át kell alkalmasint menni, ha ott nagy a gáz és nálunk meg nincs ellenállás vagy épp támadás. Nos, hát ezt a tegnapi csapataim sajnos nem nagyon ismerték fel és valszeg nem PH-sok voltak, így itt sem olvastak róla.
Hiába pingeltem megállás nélkül, oda se neki, a fülük botját nem mozdították a barmok! Volt olyan csata, amikor a C szektort tartotta a sok barom keményen, miközben a másik két sávban már a lövegeket lőtték ki az ellenfél tankjai. Na mondom ez remek.
Volt olyan is, ahol a mellettünk lévő szektor elbukott, majd a következő is és gondoltam meglepem az elhaladókat és a hátukba kerülök. Pingeltem a majmoknak, akik álltak a mi szektorunkban és várták a csodát, hogy jöjjenek segíteni, de szartak rám. Pedig sikerült meglepni őket, csak hát egyedül.......jó vége nem lett sajnos. Ráadásul itt is volt egy olyan, hogy a Scorpion G-t becéloztam, rálőttem - és láthatóan el is találtam volna - éppen eltűnt a tank, mikor a lövésem odaért és SEMMI!

Szal a tegnapi nap az katasztrofális volt a hétfőihez képest. Hétfőn sikerült elérnem a 13-as szintet, tegnap meg örültem, hogy a 17-ig elértem. Gyalázat, még úgy is, hogy hétfőn 1,5-2 órával többet mentem!
Csapat sebzés: Frontline-ban már most sincs! Pedig párszor nagyon szívesen bele lövök az agyhalott barmokba, de hát nincs hatása.

TeamSpeak gond:
Azért ide teszem fel a problémámat, mert itt szerintem sokan használják, viszont a TeamSpeak topik 2018 márciusában elhalt. Szal a gép újra rakását követően a TS ugyan elindul, de nincs semmi hang! Nem hallok senkit és mint kiderült engem sem hallanak. Járt-e így vki, mi lehet a probléma szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
majd 18K kombinált. Az LT-432 betegen jó tank erre a módra 

)
mi a fene? 18-kor, 20-kor, 21:30-kor is próbáltam már...