- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
Darkness1 #207029 üzenetére
Par csatat mentem csak a Progetto 65-el, hasonlo nerfet kapott mint a Standard B, szerintem teljesen jol jatszhato med maradt.
Ha nem vagy benne biztos, hogy kell-e neked akkor varj a kovetkezo teszt szerverig es probald ki ott vagy kerd meg valamlyik tankos ismerosod akinek van az acc-jan hogy kirpobalhasd par kor erejeig.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Darkness1 #203566 üzenetére
Az sokkal durvább, hogy néha én randomban is azt keresem, hogy egy repülő szállt el felettem és az spottolt, mert közel s távol nincs senki.
Nem nagyon hagy ma nyerni a "drága" WG. Folyamatosan agy-halottabbnál degeneráltabb csapatokat ad mellém, így a mai mérleg eddig 21/8.
-
válasz
Darkness1 #203553 üzenetére
Nagyon tetszik, kurv@ jó lesz ez.
Alacson tierben nem vagy alig lesz equipment slot, így vérjános 200k csatával nem tudja olyan durván szétalázni a kezdőket. Így a zöldfülűeknek nem megy majd el annyira a kedve a játéktól.
A felszerelés választék viszont kurv@ jó lesz.
Videó a megadott időponttól.
A felszerelések osztályozása annyira nem fog nagyot változni, mármint class 1-2-3, stb., viszont lesz egy rakás új felszerelés. Például könnyű tankok esetén van olyan, ami
-csökkenti a felspotolódásod 2 másodperccel
-bokor mögötti ellenfelek álcájából vesz le 10%-ot
-10%-kal kevesebb álcát vesztesz lövés után
-+6% álca
-mozgó ellenfél álcájából lecsap 7.5%-ot
- két féle álcaháló -
Pakmara
őstag
válasz
Darkness1 #184395 üzenetére
Nekem valamiért az USA közepes ág (ameddig eljutottam) végig fájdalmas volt, béna is voltam velük. Nem szerettem a Shermanokat (derp gun nem a stílusom, easy8 penje meg nagyon fájt), T20 úgy elment, gun-ját szerette, a Pershing viszont a mélypont nekem is. Lassúnak tűnt, és az ágyút se éreztem valami acélosnak ( szintén pen).
-
Viktoár
addikt
válasz
Darkness1 #184039 üzenetére
Hát majd meglátjuk.
Viszont nem szabad átesni a ló túlsó oldalára mert sok tank elveszteheti az "értékét".
Mondjuk ez a CAX is unfair dolog azokkal szemben akik megküzdöttek érte és végigszopták a maratont hogy meglegyen vagy hogy olcsóbban megtudják venni. Most meg játékpénzért odaadják.
-
kchryss
veterán
válasz
Darkness1 #183906 üzenetére
FV215b elég gyenge. A probléma vele, hogy bár hátsó tornyos és ezért sidescrape-re lenne ítélve, túl puha az oldala hogy ezt megtehesse. Egyetlen jó dolog van azon a tankon az ágyú, na az elég pöpec.
Azért nem tud kompetitív lenni, mert a super conq gyakorlatilag mindenben jobb. Ha a super conq rétegelt oldalpáncélját ez kapta volna a super conq meg ennek a puha oldalát akkor lenne mindkét tank jól egyensúlyozva.M48 patton-ra alapból optika-stabi-töltésgyorsító, de skill például ruszki szerveren miután a legénységen meglett az összes látótávnövelő skill az optikát cserélte ventire. De ez csak akkor ajánlott ha skilles a legénység és kólával használod. Aktuális klip hozzá a gyűjteményemből: [link]
(#183912) @Jokerdapro:
Attól függően ad valamit hogy a pár nappal ezelőtti német kódért kapott küldetést megcsináltad-e. Ez annak a folytatása. -
kchryss
veterán
válasz
Darkness1 #178493 üzenetére
Igen így van, nagyon meg van bonyolítva a rendszer. Régebben mindent tisztábban lehetett előre számítani, előző két kampányban vezették be ezt a bonyolultabb bónusz vásárlósgatós rendszert a klán pontoknál, idén meg az egyéni pontoknál is ilyen lett. Van egy olyan előnye ennek a rendszernek, hogy így nem lehetsz biztos benne, hogy hogyan állsz így talán jobban küzd mindenki, nem adják olyan gyorsan fel, mint régebben. Hátránya viszont, hogy nem mindig tükrözi a helyezés a teljesítményt.
Nekem jobban tetszett a régi rendszer, ez a mostani sok esetben nagyon túl van bonyolítva. Még szerencse, hogy csak katona szerepben vagyok vagyis nekem csak annyi dolgom van, hogy ha be vagyok osztva akkor menjek be a csatába és játsszak. Én élvezem ezeket az időszakokat, szeretek ilyen csatákban lenni, ha nem lenne jutalom is csinálnám.
Azoknak akik a klán pontokat rendezik, cw-ket szervezik el sem tudom képzelni mennyi melójuk van benne ráadásul nem kis felelősséggel. Nem irigylem őket. -
jano_77
nagyúr
válasz
Darkness1 #178231 üzenetére
Csak szidni kellett kicsit és rögtön adta.
Ma első csata még fos lett - monitort teszteltem igazából -, de a második csatával meg is lett a blokkolós küldi
Majd ezen felbuzdulva beállítottam a sebezz 2x annyi HP-t, mint az életed és szintén SU-100M1-el mentem 6 csatát és meg is lett az egész. (szebb lett volna, ha 5-ből sikerül, de nem sikerült 200 dmg-el maradtam el a sebzéstől.)
-
jano_77
nagyúr
válasz
Darkness1 #178227 üzenetére
Pontosan emiatt vettem vissza, mert haverom is ezt mondta, de mióta vissza vettem, majdnem csak tier9-ben voltam vele.
(#178223) inferno88: azt néztem vmelyik nap csatákban, hogy a Super Pöri milyen kis fürge jószág lett. Lehet vissza veszem, még nem tudom mit cseréljek be....van jó pár régi fos, amik már berozsdásodtak.
-
Puculo
aktív tag
-
zodo
nagyúr
válasz
Darkness1 #163183 üzenetére
Ja én se gondoltam komolyan hogy nekiállok csak matekoztam.
Délután és esti 1 + 1 óra még inkább a sikertelenség jegyében zajlott az említett bot-ok pl. a nyertesnek tűnő csatát is simán kukázzák, na meg a 2011-es fiók 3k csatával és stb.
Ok még mindig nem fullos a tank mert 11. csatára került fel a nagy alfás löveg míg a nagy torony még hiányzik de nem ezen múlt és nem is a görcsös akarásom mert nem feszülők rá a küldetésre csak kb. ugyanúgy próbálok játszani mint egyébként. -
notika77
senior tag
válasz
Darkness1 #160505 üzenetére
Próbálkoztam minden felállással, de ez jött be a legjobban, amit te is használsz. Én is innen indultam (vbAddict) és ide is tértem vissza. Ami igazán segít rajta, az a pótellátmány a tűzoltó helyére. ~200 csata alatt 2x gyulladtam és ebből 1x volt fájó, a másik esetben már HP is kevés volt és az automata sem oltotta volna el időben. Pár hete a leárazáskor vettem 500 kávét rá féláron, egy ideig elég lesz.
-
h1mpi
félisten
válasz
Darkness1 #154823 üzenetére
Én 26/10/10-el megyek, de goldot sokszor nagyon sokszor egyet sem lövök el. A HE lövedéke a legjobb, puha tankba simán belever 350-400-at. Csokit nem teszek bele, mert nem kell, anélkül is jó.
Stabi, töltés gyorsító és távcső van rajta. Venti nem szükséges, anélkül is kimagasló minden tulajdonsága.
Esetleg ha csokizol lehet ventit+csokit tenni a töltésgyorsító helyett. -
jano_77
nagyúr
válasz
Darkness1 #152295 üzenetére
Nagyon remélem, hogy tényleg csak fel kell tenni és nem akarnak érte újabb goldot vagy kreditet lenyúlni!
Mindenesetre pöcs előtt én csinálok minden tankról - amin van álca festés - jaaa, az minden tankom- egy képernyő mentést, hogy ne lehessen vita belőle, hogy melyiken és milyen volt.
-
po1son
addikt
válasz
Darkness1 #152271 üzenetére
Álcázási skillben ott lesz a topon ami nagyon lényeges, ha ki van maxolva rajta minden és maradtak a régi alapértékek (32%-32% mozgás-álló álca), akkor ez a tank egy szellem lesz a pályán, amit nem is értek.
Még az E25-nél is sokkal jobb camoval fog rendelkezni, ha összehasonlítás kell.... -
Emu
őstag
válasz
Darkness1 #149044 üzenetére
Csatlakozom.
I5-2400+8Gb+HD7950+SSD a konfig.
Beállításoknál rányomtam a "recommended" gombra és nekem mindent ultrára rakott. Poénból el is indítottam, és az mellett, hogy jól nézett ki (tényleg hatalmas előrelépés a mostani grafikai színvonalhoz képest) még a csata elejei keveredésben sem esett tartósan 50 alá az fps. 1-2 dolgot visszavettem high-ig és egyből meglett a fix 60 fps.A pályák szépek, nem egyszer gondolkodtam, hogy lehet hátrafelé kellene elindulni, mert arra is tök ugyanúgy néz ki, mint a másik irányba. Lövedék repülése realisztikusabb mint jelenleg, viszont az irányítás egyelőre elég idegen. (mintha trabant volánja mögött ülnék úgy dülöngél a szekér)
Röviden ennyi, a grafikai beállításokat még később tesztelem.
-
rlazol
veterán
válasz
Darkness1 #122266 üzenetére
nem játszottam még a Turán III-val így nem ismerem. A legénysége a standard ötös, így képzésre jó. Ahogy olvasgatom, sokmindenben hasonlít az M10-hez - jó ágyú, alacsonyabb tierrel szemben hatékony páncél... Ami nagy különbség az M10 javára az a bevétel: Összességében az M10 a 49., a Turán a 168. Számokban: Az M10 átlagosan nettó 3892 kreditet hoz, az M10 10709.8-at. A magam részéről szerintem ennél is többet, egy jó csatában a nettó 20-25k prám nélkül simán összejön. Az M10vel már simán eltartod a T9-T10es tankokat akkor is, ha azokkal önmagukban veszteséget termelsz, a Turánnal nem.
Szerintem, ha van másik, T8 körüli prémed amivel szeretsz játszani akkor legénységképzésre tök alkalmas a turán és felesleges akár az M10 akár a 8.8 mert egyik se olyan fun, hogy azért megérje. Ha nincs és most indulsz ezeken az ágakon, akkor érdemes lehet. Csak a rend kedvéért még egyszer: nem igazán fun tank egyik se, óvatos, okos játéksítlust igényelnek, mert mednek túl lassú, TDnek nincs páncélja, kevés az alfája, rossz az átütése. Támogató, második vonalas tank - csakúgy mint az egész Panther vonal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged