- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
Életem köre. Két küldetést is abszolváltam vele, egyikkel kaptam parancsot is Még nem is fullosak a legények, de jól adják. A végén elnéztem a killeket, nem láttam, hogy már 5-nél tartok, pedig simán meglett volna a 6 is
[ Szerkesztve ]
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Zolee11 #177396 üzenetére
"Ez a program jelen állapotában, ebben a formában használhatatlan."
Számodra, tedd azért ezt is hozzá
Én például jelen formájában is tudom élvezni a játékot. Hogy miken változtatnék azt én nem öntöttem ilyen szép nagy hozzászólásbamint te nem is olyan régen, mert totál feleslegesnek ítélem. DE ennek ellnére is jól elvagyok a programmal köszönöm szépen"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Zolee11
senior tag
válasz Jokerdapro #177392 üzenetére
Nem arról van szó, hogy egy vesztes meccs ne lehetne élvezetes. Hanem arról, hogy napokig nem lehet normálisan játszani. Ezt akárhogy nézzük, ha szándékos, ha nem, ez így egy értékelhetetlen program.
Ki beszélt arról, hogy prémium fiók vagy akármilyen fiók jobb? Ugyanaz a helyzet. Ez a program jelen állapotában, ebben a formában használhatatlan.
Az a része meg totális mézes madzag, hogy booster, meg event, stb. stb., mert anélkül meg tényleg használhatatlan, és anélkül, már rég kidobtam volna az ablakon a fiókomat is. Nekem az a problémám, hogy mindenre 5000 óra szükséges, hogy eljusson az ember valahonnan valahová, és akkor e mellé olykor csak a sz***s van.
Persze beszélhetünk arról is, hogy egyik lövegnek ilyen szórása van, másiknak olyan, de az is olyan értékekkel szór, hogy 10 lövésből 10 mellémegy, majd mindegyik talál, vagy ugyanaz a löveg más tankon jelentősen pontosabb. Ergo szerencsejátékozunk itt is, ahelyett hogy emberi reakción, pontosságon múlna, majd a program eldönti épp mennyire voltam "ügyes". És e mellé a játékosok nagy része azt se tudja több tízezer csata után sem, hogy mi az a tank, és merre van az előre. De ezt fel se hoztam, ezt még el tudom fogadni, de a kritikán aluli MM-t, ami kizárt, hogy nem irányított (csak nem tudják rendesen azt sem összehozni), azt nem veszi be a gyomrom. Ennyi a történet.no brain, no problem
-
kukulec
őstag
mikorra várható szerintetek, hogy a tankra pakolható cuccok féláron legyenek?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
palfitom
félisten
válasz peterson79 #177393 üzenetére
Már jó ideje.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
peterson79
őstag
srácok, mióta van 3-6-6 leosztás a játékban?? előbb berakott egy ilyenbe, csak lestem, hogy mivan
-
Jokerdapro
senior tag
válasz Zolee11 #177390 üzenetére
Hajajj itt biza kipukkad a rage lufi. Biztos bennem van a hiba de olykor egy vesztes mecset is tudok élvezni. A tank fejlesztésre meg annyit, hogy mostanság annyi booster van + event, igazából husss és már meg is van az xp. Az meg konteo szagú, hogy sz#pat a játék, a pro gémereket nem? (Unikum) Vagy ott preferált az acc?(esetleg fizet a jobb mm-ért a jobb csapat társakért? )
Kis magánvélemény még a végére: a játék legnagyobb ellensége a player base, itt mindenki egyből konteokat gyárt, meg csalást kiabál csak azért mert az ellenségnek beadott egy mákos lövést... (99%ba mindenre van reális, épkézláb magyarázat. ) Ezt a szösszenetet nem bántásból írom, szimpla magán vélemény.[ Szerkesztve ]
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Remélem olykor olvassák fejlesztők is a fórumot, de ha nem akkor is leírom a véleményem úgy 5.500 csata és kb. 2 év játék után.
Ha valaki most kezdene el játszani el ezzel, mert imádja a tankokat, ne tegye! Ez nem egy játék, hanem egy pénzprés, legalizált lopás, nevezhetjük bőven így. Hogy miért? Mert 1-1 prémium járműért annyi összegeket elkérnek, mint egy másik teljes prémium változatú programért. De minden csiricsáré marhaságra lehet szórni a valódi pénzt is. Nem is ez e a lényeg, gondolhatnátok, hogy az ingyenes része az is jó lehet, biztosan. De nem így van. Szándékosan szívatják a játékost, mint amikor a díler a függőt, azzal, hogy növeli az árát a cuccnak. Ígérgetik mióta a normális játékmenetet, végre rendesen összeállítják a csapatot... tévedés, pontosan kontrollálják az összeállítást, ebben kb. annyi véletlen generálás van, mint sz**ban a c-vitamin. Egyértelműen látható, hogy pl. tankok húzásánál (fejlesztési szakaszában) sokkal rosszabbak az esélyeid bármire, is, sokkal többször kerülsz eleve vesztes helyzetbe, semmi esélyed, 100 órákat kell beletenned, mert alig kapsz valami XP-t. Vagy ha egyszer bekerülsz egy olyan ágba, ahol csak a kikapás van, egy hétig ki sem kerülsz, lőhetsz akármennyit, és játszhatsz akárhogy, olyan játékosok mellé tesz akik 25.000 csata után is full kezdők, ergo semmi esélyed nyerni, így töredékét kapod a pontoknak. Ez szándékos szívatás, ennyire szerencsétlen programozók nem lehetnek, mert ha igen, akkor nem kommentálnám, hova valók. Több mint 10 éves programokban sokkal jobb MM van, mint ebben a programban 2019-ben. Tudnék sorolni pár játékot, ahol eleve felmérik a szintet, és ahhoz igazodik a MM, itt is ezt teszik, csak tagadják, és ezt felhasználva tudják direkt szívatni a játékost. A pályák összetétele is kritikán aluli, TD és Light tankokkal sok pálya használhatatlan, az arty jelenlétéről ne is beszéljünk.
Összegezve kritikán aluli a program használhatósága, felhasználó szempontjából a felhasználhatósága 0, azaz zéró. Az életedet kell feláldoznod rá (időben, de teheted anyagilag is), hogy valamit elérj, hogy valameddig eljuss, és olykor csak az ideg szed szét, mert napokig 0 a sikerélmény, lehet 1600 - 2600 a WN8-ad, akkor is 40 alatti a winrate, és a 40 is miattad van, mert képes vagy megfordítani csatákat a szakaszoddal, egyébként az is bukó lenne. Nálam a játék értékelése 0/10, értékelhetetlen, kritikán aluli.
Köszönöm a figyelmet!no brain, no problem
-
zola96
senior tag
Urak. Rudy megéri? Funolni és "unikornist" játszani t6ban? (Kari polon az van és egy nagy lengyel zászló bnőmnek megigértem, hogy megveszem ha lesz ) Csak tényleg megéri -é?
-
palfitom
félisten
-
Jadro
veterán
No mi van a szerverekkel? Lemaradtam valami frissítési inforól?
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Papooo
senior tag
válasz Jokerdapro #177381 üzenetére
A 3-4 évvel ezelőtti T69-re emlékeztetően szutyok az ágyúja. Már az Emil 2-nél tartok, de ezt is utálom.
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
zozyk
addikt
Funny ez az O-I exp.
[link] -
sanya53
aktív tag
válasz galervin93 #177378 üzenetére
A Leoból lehet majd fejleszteni az új meg ágat?
Hú akkor inkább csak Leoig megyek.
Papooo:köszi[ Szerkesztve ]
-
Papooo
senior tag
válasz sanya53 #177377 üzenetére
Az hatos elég kellemes, én megtartottam.
A hetes leo használatához sok szabad xp vagy nyugtató kell, de kifullozva nem rossz.
A nyolcas Emil-től már heavy tankok vannak.
Nagy rutinom van táras tankokkal (elvégre az összes táras vonalat kihúztam), de a svédekkel szenvedek, mint disznó a jégen.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
sanya53
aktív tag
Milyenek a svéd közepes tankok, érdemes belefogni szerintetek?
Az strv 74 brutál csőlehajlást produkálhat. -
3
senior tag
válasz Argh! #177365 üzenetére
Nálam akkor volt hasonló, amikor tüzérrel játszottam, és CTRL + jobb kattintással navigáltam a térképen. Néhány CTRL nélküli jobb kattintás után általában megjavult. Alig 50 csatám van tüzérrel, és kb. 8-10 csatában tapasztaltam a jelenséget.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
galervin93
addikt
válasz jano_77 #177344 üzenetére
Bünti jár, elsőre csak figyelmeztet, másodiktól kezdve az adott csatáért kapott teljes kredit és xp-jutalmat nullázza, azaz javítást és lőszert stb. kell fizetned.
Otthagyni nem fogom a tankot, hát menni akarok egy új kört.
Közel járatok már a permabanhoz, de nem izgat, legfeljebb elköszönök, és megyek ahogy jöttem, ez csak egy játék.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Pug
veterán
A Cromwell B kapott valami ipari nerfet? Olyan lassan fordul, mint valami anyahajó....
Szerk: most meg nem, előző csatában meg gyökkettővel...
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #177364 üzenetére
A felszerelés akciót én is úgy várom mint anno a Messiást várták!
Franszia kerekes lightokhoz egy garnitúrát félre tenni? Én speciel vissza vettem az AMX 12t, mert szeretném megcsinálni rá a 3 gm, majd ugyan ezt az AMX 1375-el is. Így a 12t-ba tettem csajszikat, amik majd mennek a 1375-be is és ezeket fogom tovább vinni a kerekes járgányokba - ha belevágok."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
dokee78
félisten
Ezt a Pz. I. c-t a 7.92-es gépágyúval kell használni?
-
Argh!
aktív tag
Az utobbi egy hónapban már másodszor fordul elő hogy nem mozog a tank tornya, nem fordul, nem sérült és mégis be van akadva. Nem lag mert megy a csata mindenki mozog meg lövöldöz a torony meg nem fordul
Valakinek volt már ez? -
Jokerdapro
senior tag
válasz jano_77 #177356 üzenetére
Puttony vonal lesz ez szerintem...
Csehek: konstruktát ütöm vágom.
Svédek: emil2 +10es strv.
Franciák: 13 105, bc25, amx 30. (A kilences, a tízes a b végű ugye? )
Ruszki: t100lt indö ház.
Kína: tier x td garázsba. Type 64 pedig annyira frankó tank, hogy azzal szívesen húzok legényeket a light ághoz. +a két nehéz is garázsba.
(Szegények átmentek a megüresedett wz 1-4be)
Persze most még kicsit(nagyon) várom a felszerelés akciót is...[ Szerkesztve ]
-
Papooo
senior tag
válasz Barret001 #177362 üzenetére
Már nincs új ág. Egyedül ahova tehetném az a nyolcas német arty (a gw panthert megtartottam), de nincs hozzá idegzetem. Minden más vonalat vagy végigvittem, vagy folyamatban van.
Az s-51 vonalba csak azért kezdtem, hogy csökkentsem a szovjet legényeim munkanélküliségét.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
őstag
válasz Papooo #177357 üzenetére
Én elhasználtam a csajokat egyből a kínai prém TD-be, így jól lehet egyből aprítani. A legszebb a kínai TD vonalban, hogy a teljes ágon azonos a legénységleosztás, nincs semmi bukfenc, hogy +1 töltő -1 rádiós, stb. Így egy csapat csajjal végignyomhatom az ágat, ha egyszer kedvem tartaná. Addig is szórják a 440-es aliexpress kuponokat az ellenfélbe, miközben farmolják a kreditet.
Több csaj nincs a garázsban, anno pont az említett amcsi med ágba toltam őket, már csapágyasra vannak járatva.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Papooo #177357 üzenetére
A Sánta speciális, két nulladik skillje van azt olyanba tedd ahol a parancsnoknak soksok skill kell!
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Papooo
senior tag
válasz Jokerdapro #177351 üzenetére
Nálam csak 10 unatkozó csaj van plusz a Sánta Klausz, de kivárok velük. Egy garnitúrát lehet hogy megéri tartogatni a francia kerekesekre.
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
jano_77
nagyúr
Nem tettél említést mint lehetséges ág a Csehekről, pedig baromi jó vonal szerintem. Főként a végén a 9-10-es vas! Szerintem mindenképp érdemes lenne megfontolnod, ha szeretsz medes és táras tankokkal játszani!
Amcsi medekről tudok nyilatkozni, azok megvannak. Szerintem az is jól játszható vonal, főleg a végén a Puttonyokkal. Franszia TD-ről nem tudok mit mondani, mert nem indultam még el rajtuk és egy ideig nem is fogok. Nem vonzanak egyáltalán.
Ami még nem rossz - főként tier8-tól - az a Séd TD ág! Illetve szintén nem indultam még el, de a Kínai TD-k sem rosszak, ahogy a játékban nézem őket.
Mi a helyzet a light vonalakkal? Franszia és Kínai nagyon jó szerintem!
Sok sikert e kiosztáshoz."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Argh!
aktív tag
Üdv.
Az új svéd med ágról már lehet tudni valamit?
-
Jokerdapro
senior tag
válasz inferno88 #177353 üzenetére
Gyuri27: én is így szoktam pótolgatni főleg a bia miatt. Kivéve a kukás kocsi, ott azt hiszem full nő uralom van. A 11muffból nem sajnálom a felét egy jó ágra. (meghát amúgy is viszket már nekik. a tenyerük )
Igen az M4-et már ettől függetlenül régebben kiszemeltem. (pz4 trollgun 3moe )
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Amcsi med ág alapvetően jó (M4 Sherman és Jumbo vagy Easy8-n a derp kötelező ), a T20-ra szokták mondani, hogy talán a legjobb 7-es med, de a 8-as Pershing az számomra kínzás volt(főleg ugye a mostani MM mellett, de legalább 268mm körül van a goldja ), kb TVP VTU-nál kicsit élvezhetőbb, ha az mond neked valamit. Az M46 és M48 Patton már nagyon zsír.
Alapvetően azt mondom, hogy az amcsi med ág király, persze nem ruszki szinten. Ha esetleg érdekel a T69-T54E1, akkor oda meg a T71DA táras lighton vezetne az út, ami a szintjén nagyon dög szerintem, imádtam minden percét. T69 az MM miatt nagyon gold igényes, örültem az eladásának, a T54E1 már sokkal barátságosabb.
Semper fi!
-
Gyuri27
félisten
Én mióta lehet mixelni a fiúkat a lányokkal azóta parancsnoknak rakom a lányokat.
Aztán innen onnan kerülnek fiúk. Azokat meg első skillig hamar felhúzni.
Vagy pótolok velük. Pl jagdp-nál ahol kellett még egy töltő de már 3 skillen volt mindenki (nem raktam 75%-s nimandot). Ment csaj a helyére.Amd - Radeon - Ryzen
-
Jokerdapro
senior tag
válasz Jadro #177348 üzenetére
Pedig ha agilis tankkal vagy érdemes menni a lemmingel.(egy darabig mindenképp) Öszintén van/lenne értelme egyedül elmenni egy oldalra és ott meghalni? (Ugye a hülyékre nincs ráhatása az embernek. Én ilyenkor megyek, probálok kiszórni annyi demázst amennyit csak tudok.)
#más #mindenki
Ötleteket szeretnék kérni hogy mibe lenne érdemes elszórni pár lánykát. (Van 11 viszkető.....tenyerű leányzó bevetésre készen. ) Ruszki med vonalra van legénység, angol med, ht szintén, olasz úgy szint. Nézegettem a francia td ágat, szimpi az is, de izgat még az amcsi med ág is. Egy kis pro-kontrát tudnátok páran szólni az ügyeben? (Úgy mint hogy pl mennyire szenvedős maga egy egy ág vagy azon egy egy tank. ) Előre is köszi mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz jano_77 #177346 üzenetére
Pedig van amikor annyira demotiváló a csapat teljesítménye, hogy irány úszni - esetleg kemp A0-ból. Ilyenkor legalább még anyáznak és ez némileg kompenzálja a lelkem. (Értem, van igazságuk, csak olyankor már elgurult a gyógyszer - kivéve a leszarom tabletta, mert az meg triplán lecsúszott addigra.) Lehetne az is megoldás, hogy megyek például a másik 14 tankkal egy oldalra, mert éppen lemmingtrain van, de az sem jobb megoldás szerintem. Ugyanúgy agyatlan és logikátlan kör, amiben semmi élvezet nincs, még akkor sem ha esetleg nem foglalnak be/kerítenek körbe, hanem sikerül legyalulni az ellent. Alsóbb szegmensben oké, ott van létjogosultsága, de tier 10-ben azért ez már sok.
A WN8 meg már nem annyira érdekel, elhagytam az összes modot is. Persze legközelebbre meg ismét nagy optimizmussal indulok neki és még olyan is van, hogy a játék végére az marad meg, hogy na ez jó volt mára.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
lacibacsi
addikt
Az nem egyértelmű (lehet, hogy csak nekem persze), hogy meddig lehet díszeket mixelgetni? Vagyis mikor kell leszedni a fákról a fent lévőket, hogy azokból is megpróbáljak valamit az albumba varázsolni... Korábban 11-én reggelről volt szó, vagy rosszul emlékszem?
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jano_77
nagyúr
válasz galervin93 #177342 üzenetére
Desertálásért nem jár automatikusan a bünti? Én egyszer véletlen nyomtam a kilépésre és rögtön felugrott egy ablak, hogy biztosan el akarom hagyni a csatát, mert azért szankció jár? Te hogy csináltál egymás után hármat?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Gyuri27
félisten
válasz galervin93 #177342 üzenetére
Minden nap van egy tank (13-75, cérna stb-stb) amit laza 5-6-7-8-ból tudok leszórzózni.
Konkluzió. Az user a hülye a wg nem tehet semmiről.Amd - Radeon - Ryzen
-
galervin93
addikt
Tegnap sikerült valami 35%-os wr-t összehozni, két tankkal is 10+ meccset játszottam,egyikkel sem nyertem 3-nál többet... A vicc az, hogy igazából semmivel sem ment, csak a Grillével és az FV-vel, de uróbbival az utolsó 3 meccs kvázi nullás volt (3 dezertálás őrjítő missek miatt), így ott az átlag már nem lett olyan szép. A német jobban adta, 3k+ sebzéssel zártam. Cserébe az FV-vel volt olyan köröm is, ahol 3 fullhp-oneshotom volt, de átlagban is kb. 1 körül lehetett. A két tankkal 21 meccset mentem, ebből 7 nagy kaliber lett. Bármi más tankkal hiába gurultam, csak freefrag voltam, a miértjét nem tudom...
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Jokerdapro
senior tag
válasz peterson79 #177318 üzenetére
Áhh valami 1500 körül volt. Minsk map középen teszem a dologom, sehol semmi. Meguntam és elkezdtem faragni a medes oldalt utánna meg HT vonalat. 95%ba középen álltam és lövöldöztem...
-
jimmy74
őstag
válasz zozyk #177301 üzenetére
Én csak tizesben tolom mostanában de valami hasonló volt ma reggel....
El se hiszem mikor azt látom hogy egyik oldal üres! senki nem megy és még úgyse hogy legalább felállnának védekezni akkor már páran ha már így alakult..
Az artyk még csak ugyanúgy vannak és rájuk kell írni hogy menjenek már el mert ott nincsenek biztonságban...
Röhej és full tizesben...[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
zodo
nagyúr
Ma volt cikk: Final Week of Holiday Ops
Nagy vonalakban...
Bónuszok - Jan.14. 06:00 óráig
Kedvezmények (akciós áru tank kiválasztás) - 1.4 patch-ig
Női személyzet ill. Simon Claws (dobozból) - Nincs határidőhöz kötve
Stílusok (Album és 3D) - Nincs határidőhöz kötve -
wwenigma
Jómunkásember
válasz ooloo #177325 üzenetére
15 v 15 esetén mindket csapat a masik jatekanak az elrontasara törekszik...nem ritkan pedig akar 29en is a te jatekodnak az elrontasara...
Reroll meg, epénisz hogy ugy erezze ő valaki. Én ritkan freexp-zek dolgokat és altalaban stock-ról huzom a tankokat, ennek ellenere mar nem tudnak beszolni nagyon pedig az első párezer bénázós csata is rontja az összképet.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ooloo
őstag
válasz Barret001 #177327 üzenetére
Lehet , hogy félreértettél .... az elrontást arra értettem , hogy kilövöm , felderítem , láncolom . Arra , hogy kivonom a "forgalomból" .
A 3 perces csaták , a 2-15 - ös csaták sem ritkák egész IX. szintig . A X. - ben kemping van általában .
Ja ... én is ránézek egy - két ellenfél statisztikájára . Azt vettem észre , hogy mostanában divat lett nullázni a statisztikát . Szerintem felesleges . Ügyesebb lesz tőle ? Nem ! Akkor meg minek .. kit akar becsapni ? Magát vagy másokat ?
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
kchryss
veterán
válasz Kelvin #177328 üzenetére
Igen, kösz a korrekciót. Az volt a fejemben, hogy így marad az újraosztás után 3 skillje, ezért írtam véletlen 3-ast.
De egyébként egyértelmű, hogy mire gondoltam hiszen az újraosztás előtt sem volt neki 3x100, hanem csak 2x100, durva lenne ha utána lenne.[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
válasz kchryss #177317 üzenetére
"Vagyis a te esetedben ha a 3. skill eléri a 49%,ot akkor tudod úgy újraosztani, hogy 3x100%-os skilled legyen."
Gondolom ezt úgy akartad írni, hogy akkor lesz 2*100%?
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Barret001
addikt
válasz ooloo #177325 üzenetére
Mintha csak egy Tier4-es átlagos meccset látnék. Nem szoktam tönkretenni a "nagyok" játékát a jelenlétemmel,Tier4-ben szoktam játszogatni. De ma hajnalban már besokaltam,zsínórban mentek a bukó meccsek az ilyenek miatt! És nem 1-2 játékosról beszélünk. Kínomban átültem Tier7-es tankba,és 59,26% winrate lett a végeredmény! Nem tettem hozzá semmit a csatákhoz. Mégis egyből átbillent a mérleg! 40 000 csatás lila statos játékosokat sosem fogom megközelíteni.(meccs végén rá szoktam nézni a statjukra) Úgy vettem észre,hogy magas szinten jóval kevesebb a 3 perces csata,mint lent.Sajnos ott meg ballaszt vagyok
-
Emu
őstag
Jól tudom, hogy a karácsonyi event során kapott legényeket március végéig lehet toborozni, ugye?
(egyelőre nem tudnám őket mibe rakni) -
ooloo
őstag
válasz kchryss #177324 üzenetére
Ez igaz ...... habár a bűne csak annyi , hogy "elrontja" más játékát . Szerintem meg ez a cél . Inkább én "rontsam" el más játékát , mint más az enyémet . Jó játékos ... a statisztikája sem kutya .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
sequator
senior tag
válasz kukulec #177306 üzenetére
Szerintem T10ben csak akkor zársz könnyen pluszban, ha nagyon jó vagy, vagy veszel prémfiókot.
Viszont én úgy vettem észre, hogy a Mausnak elég jó kreditszorzója van, vagy a javítása olcsóbb. Jóval kevesebb mínusszal zárom a rosszabb csatákat is, mint a többi 10esemmel, pedig T10ben elég béna vagyok.sautia
sequator
-
ooloo
őstag
válasz Gyuri27 #177312 üzenetére
Mit nem értesz ?? Gondolod , hogy csak a winnyóc számít mindenkinek ? Vagy a ruszkikhoz nem kell játéktudás ? A béna játékos minden nemzettel béna ... a jó játékos közel azonos szinten játszik minden nemzet páncélosával ....
-
Ispy
veterán
Na, még mindig nem tudok játszani (tudom, mindenki ezen izgult eddig ), de már közelebb a megoldáshoz....
Szóval a bill szarakodik, gyanús volt, hogy a tabra az ablak elkezd össze-vissza villogni, aztán persze kapcsolat a hibával kivág a játék, gondolom azért, mert lenyomásra elfelejti a bill parancsot és folyamatosan küldi, egyszer már nagyon régen mintha lett volna ilyen hibám, amit valami beállítás megoldott.
Ja, mechanikus billről beszélünk, nem tudja valaki mit és hogy kell állítani rajta?
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
peterson79
őstag
válasz Jokerdapro #177273 üzenetére
Spot damage?? ha jól gondolom simán megvolt azzal akár 10e kombinált sebzés, bár ha mindent Te csináltál lehet nem
-
kchryss
veterán
10-es tankkal csak akkor zárhatsz hosszabb távon pluszban ha unikum szinten játszol minimális prém lőszer használat mellett.
(#177305) @nomic:
Érdemes annyi xp-t összegyűjteni, hogy újraosztásnál ugyanannyi skill legyen 100%-on mint osztás előtt.
Ha jól tudom ezeknél a százalékoknál érdemes osztani, ekkor lesz pont 100% az utolsó skill:
1. skill 39%
2. skill 41%
3. skill 49%
4. skill 52%
5. skill 53%
Ezután minden további skillsornál 54%.Vagyis a te esetedben ha a 3. skill eléri a 49%,ot akkor tudod úgy újraosztani, hogy 3x100%-os skilled legyen.
szerk. Ez persze a kredites újraosztásra vonatkozik. Ha aranyért osztod újra akkor nem veszítesz semmi százalékot, az ingyenes újraosztást meg nem szabad használni, mert nem kerül sokba a kredites.
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Kezdőnek ki mit javasol melyik nemzet vonalán érdemes elindulni?
-
őstag
Legjobb prémium farmolók.
Legjobb nem-prémium farmolók.Persze azt is bele kell kalkulálni, hogy milyen stílusban játszol szívesen és jól!
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
kukulec
őstag
srácok, ha csak credit-et szeretnék összeszedni, akkor melyik tankot ajánljátok? illetve va olyan tier X-es jármű, ami könnyen pluszban zár?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
nomic
aktív tag
Hali!
Van egy 3 skilles legénységem, de elég régi szóval nem éppen értelmes skillek vannak rajtuk. Ha lebontom mind a 3 skillt akkor 100%-ra tudok húzni 2 skillt és a 3.-at valamennyivel kevesebbre mint volt?
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
válasz BÁ Nutrition #177303 üzenetére
Ja, az mm-et kihagytam, az is a legnagyobb problémák között van.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz ollie #177302 üzenetére
Szerintem meg inkabb az mm es a 80%bottom tier a prablem.
A ladanyitogatasbol iden is kb azt szurte le a wg h egy jelentos reteg nem sajnalja a manit, ennek ellenere nem a legjobban szolgaljak ki oket szerintem[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
válasz fradi81 #177293 üzenetére
Nem, botok mindig is voltak, nem csak mostanában lettek rossz játékosok a WoT-ban.
Low tierben az artyk meg a statpadderek a legnagyobb probléma, mert a kezdő játékosokat riasztják el, középen meg magas tierben a gold spam, superheavy-k, powercreep (egyre erősebb, weak spot nélküli tankok) ami csökkenti a játékosállományt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest