Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok!
Akadt némi problémám a játékkal és szeretnélek megkérdezni titeket hátha valaki már találkozott a jelenséggel.
Hangfalról váltottam vissza(újra) fülesre. Hangfalnál nem jelentkezett a probléma.
Külső dac+ampom: Audioprobe Spartan A
fülesem : Sennheiser 598SR
Ingame hang beállításaim kép1 kép2
Vanillával játszom.
Igen csak wotban, más játékban nem tapasztaltam hasonlót.
Visszhangzik a garázs,töltési hangok stb... baromi idegesítő.
Amiket már próbáltam :
Audio driver frissítés, eszköz letiltás-engedélyezés.
Játékfájlok integrity ellenőrzés
Laptop-2.1 ingame beállítások között tesztelgettem.
Másik fülessel is problémás.
(Még nyáron a promodot telepítettem fel, telepítés közben lehet válogatni hang módok közül - kíváncsiságból belehallgattam. Arra lettem figyelmes , hogy amikor először lejátssza a hangot akkor extrém torz, mint egy hajó kűrt. Aztán még 2-3 alkalommal le kellett játszanom a telepítővel a hangot , hogy valóban azt halljam vissza ami a játékban valós lesz. Tehát 2-3 újra játszás kellett mire eltűnt a torzítás. Ennek lehet valami köze az egészhez ?
-Vanillával játszom , ez csak egyalkalmas próba volt nyáron.Sajnos a probléma évekkel megelőzően is eljött, végére szeretnék járni! )
Ha valakinek van ötlete,tippje vagy akár egy magyarázata erre az egészre azt nagyon megköszönném[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz peterson79 #179412 üzenetére
A retardált , genetikai hulladék, agyhalott utolsó senki csapattársakat akik lófaszt nem csinálnak nem kell bemutatni. Tudod vannak emberek akiket nem hogy wotozni de még gép elé se engednék. Ez a játékosok zömére igaz. Nem rég tisztítottam meg teljesen a tiltólistát ami maxon volt. 2 hét alatt , 190en kerültek fel rá. Annak ellenére hogy az egyszerűbb mentális retardációt "letiltás a jelenlegi csatára" gombbal jutalmazom.
-
Rick3D
senior tag
válasz jano_77 #179400 üzenetére
Köszi Bár csak heccből válaszoltam a ki lehet ekkora idióta címszóval feltett kérdésedre, szeretek önjelölt idióta lenni BTW a végére megutáltam sőt a hányinger kerülgetett ettől a módtól és leginkább amiatt hogy dögunalom. Minden egyes meccsben szinte mindig ugyan az történt. Nem volt meg benne a randomok randomitása. Így én marhára örülnék ha lenne egy másik vagy kettő map és akkor 2-3 forogna nem csak egy darab. Mindig nem sikerült a General az idő lejárta miatt , olyan 7-9 alkalomra tenném a tízből. Marha idegesítő volt mikor 1 hajszálnyi kellett volna csak hozzá. A végére rájöttem hogy fölös 15-20k kombináltat lőni/spotolni mert ha támadunk - beállok cappre lvl5 műszaki bízb*sszal akkor jön a rang rohanvást. Defelni meg van minden ponton 2 spot ahonnan vissza lehet lőni. Az már más kérdés hogy ha retard a csapat és az ellen beszalad 4+ tankkal akkor esélytelen.
Mindenesetre nem panaszkodom mert nagyon jó lett az eredmény. 45 misi nettó profit (10db kredit booster ment el) , 1,2misi konvertálható xp + pár legénységi tag megkapta a következő képességet. El is vertem a lóvét alig maradt , remélem márciusig azért elég lesz Részemről, persze saját vélemény , simán nyithattak volna több prestige lvl-t. Még ha most csak 3 oké de márciusban az a +1 elég szegényes.
Amivel toltam : su130pm,ScorpG,LT432,Progetto,defender,CérnaX. Volt pár 500-600ks köröm de csak akkor jött össze ha nem haltam egyszer sem pl su130pmel de mellé lőttem 19,6k-t. ScorpG meg a su130pmel csak úgy ömlött a lóvé. Randomban egyiket sem szeretem de itt pofátlanul jól muzsikáltak.
Egy tippet azért megosztanék hátha nem olyan egyértelmű (saját káromon tanultam) Amikor megvan az aktuális MAX Prestige (ami jelen esetben 3). NE , ismétlem NE nyomjátok rá a prestiget amíg nem unlockolódik a következő (aka márciusban). Én rányomtam és nem lehet tovább szintezni , nem engedi a rendszer. A probléma ott leledzik ,hogy az arany tokenek amiből váltod a tüzérség stb... skilleket csak 1dbot kapsz. Tehát a Szombati és Vasárnapi napon haverokkal lvl1es bombázással kellet nyomnom ... Azé,azé számít hogy maxos-e illetve tudsz választani közülük.
Redditen olvastam ha megvan a 120 szint akkor jár bónusz 1k bond. Hát fake volt most már tudom de 1 próbát megért+(#179399) peterson79 Nem tört el semmi. A helyzet az hogy ha nem állsz be cappre / cappet lőni , nem garantált a tábornoki rang. Mert van hogy túl gyorsan megy a támadás , van hogy túl erős a védés és ilyenkor csökken az idő. Számtalan olyan csata volt ahol még 7-9 perc volt hátra de yoloztak a lightok és kiszedték a tornyokat ... vagy fordítva : túl erős volt a védés - nem volt pont - nem voltak 2 perces hosszabbítások. Ezen felül még rájön az emberre egy leszarom faktor egy idő után. Nálam ez rendszeresen unalom közben jelentkezik.
Platoonban 1 vagy 2 másik jó játékossal. Bementek foglalni úgy hogy az egyikőtöknél van lvl5 műszaki, lvl 5 smoke , ha más nem de ti 3 an ráálltok a cappre. 20 sec alatt megvan. Még nincs bombázás max arty de a köd miatt jók vagytok. Így kb ajándék a general. Szakasztársaimmal a végén így csináltuk. (Kár hogy addigra már nekem nem volt jelentősége )[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
1.4 verziót február elejére lehet várni ? Valami pontosabb infó van a wg részéről ?
-
Rick3D
senior tag
Kaptam egy figyelmeztetést hogy felhasználatlan jutalmaim vannak és 1.4 előtt használjam fel. Már csak egy csajszi maradt a karácsonyi jutalmakból. Ha jól tudom ők nem vesznek el később sem. Valaki megtudná erősíteni vagy cáfolni ? Nem szeretném bebukni.
-
Rick3D
senior tag
válasz Barcelona95 #177248 üzenetére
Aham a TRIGG feloszlását én is de az már kiesett hogy visszamentek a ZWACKba
-
Rick3D
senior tag
válasz kchryss #177219 üzenetére
Jól hangzik, szerintem valahova csak befogok férni. A probléma még csak nem is ez bár marha kérdéses merre fele induljak el hanem az amit írtál protekció / seggelés. Na tegyük fel bekerülök valahova és még jól is mennek a dolgok de nem visznek végül erre a kampányosdira onnantól kezdve beszoptam a hegyif... még a seggelés sem opció hisz akkora már fix LU-k vannak. Azért köszönöm a leírást legalább azt tudom hogy mennek a dolgok
-
Rick3D
senior tag
válasz Barcelona95 #177217 üzenetére
-
Rick3D
senior tag
Mielőtt kivennék a 907et jó volna megszerezni Még van rá lehetőség ? Még nem vettem részt ilyenben, voltaképp nekem a klános dolgok nagyrészt kimaradtak. Valaki eltudná magyarázni hogyan is működik egy szezon? Ha jól hallottam az elmúlt évben változtattak is valamit rajta, miszerint kötvényért lehet ott is tankot venni. Global maphoz köthető ? Egy évben egy szezon van ? stb...
-
Rick3D
senior tag
válasz BÁ Nutrition #176497 üzenetére
29.
-
Rick3D
senior tag
válasz ChristianID #175713 üzenetére
Legjobb, magasan !! Ha nem lenne meg , ez lenne az első tank az advent calendarból amit megveszek. Köszönő viszonyban sincs a T34el sőt még a t32nél is jobb. Pénznyomda még X meccsekben is magasan megállja a helyét a többi 8ashoz képest. Én venném a helyedben.
-
Rick3D
senior tag
válasz ollie #175687 üzenetére
Én is pont arról maradtam le, mikor kivették már a Teknőcöt vettem volna... viszont ha megnézned a két tankot akkor miért is szórnál el kötvényt ? Minimálisan páncélozottabb ami X ben kb túrót sem jelent max 1 lövéssel tud többet leadni nagyon, nagyon jó esetben. Mindemellett az ágyú kezelhetősége szarabb,lassabb, kevesebb ammo és talán gundep de nem vagyok benne 100ig biztos.
Ezt kb mind a 3 tankra rá lehet húzni más más aspektusban. Természetesen ez alól kivételt képez ha bele vagy szerelmesedve az egyikbe valami miatt. Én is így voltam a fosival és a 215el de végül nem akarok kötvényeket áldozni egyikre sem.
Persze ha kapnának buffot akkor már lehetne miről beszélni a részemről
-
Rick3D
senior tag
Még jó hogy spotolos küldit csinálok
Az endgame nagyon adta , utólag kiderült hogy egy magyar ült a kis rohadékban oszt dumáltunk pár sort Mind a ketten izzadt tenyérrel és egy cigiszünettel végeztünk. -
Rick3D
senior tag
válasz Kelvin #175678 üzenetére
Kitartás kívánok a Protóhoz És GZ a markhoz , marha sok türelmed van
(#175674) zodo
Egyébként csak én nem vagyok elájulva a kötvényes tankoktól ? Most komolyan emberek, ezek ott voltak a fejlesztési ágban, kivették őket és raktak be egy erősebb tankot. Én tuti nem verem el ilyen tankokra a nehezen megszerzett kötvényeimet, kivétel ha buffolnak rajtuk
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
x4 gold-szabad xp átváltás meddig tart ? Nem találtam róla pontos dátumot.
-
Rick3D
senior tag
OMG Az első 30 dobozból esett : Def,IS3A,DEF,E25, mind a 4 skin és a mikulás parancsnok. Baromi szerencsés kör volt ez
-
Rick3D
senior tag
válasz jano_77 #175101 üzenetére
Hol is kezdjem
A srácnak ez nem az első accja , megkéne kérdezni melyik is az első. Innen Zöme prém és freexpzett tankok tömkelege. Tehát klánosdival farmolt ki mindent szinte. Én akiket ismerek valójában 40k ~ + csatát nyomtak le és így hozzák az ilyen recenteket. Ha megnézed az elmúlt időszakban nem játszott sokat , az ilyen teljesítményt kb napi 10 max 20 csata kimeríti átlagban. Meg persze skill , OP tankokkal esetleg megfűszerezve platonnal Nekem biztos nem lett volna erre türelmem csak a recent miatt.
Jó pár ilyennel találkoztam és valóban skilles állatok de a valódi accjuk 3-3,5k környékén volt. Képzeld el ha nem kéne fos tankokkal játszani Meg mondjuk 40k csata után ülnél be ilyenekbe. Milyen fasza lenne ha abba a tankba ülnél be amelyikbe csak akarsz , elég kredittel ahhoz hogy a folyamatos kaját - akármennyi prémlőszert stb... tudod finanszírozni úgy hogy csak fun és tök8 -100k vagy -200k csak a teljesítmény számít.Tovább megyek , nem kell retard random shitet nyomni csak ha odaakarsz pörkölni mert olyan aktív a klán. Naugye
Le a kalappal de azt azért nem vágom hogy a bánatba kap Pattonben 3,5k dmgre 4k+ wéenyócat. 9es pattonel meg 5k felett. Hmm elvagyok tévedve Azt hittem 4k dmg az alja, Na mindegy is , itt jön képbe az amit nemrég írtam. X tankok only és ott hozni azt amit hoz lower tierben - innentől nincs megállás
Azért GG az ilyen skilles és türelmes embereknek - legalábbis a részemről.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Hoztam egy visszajátszást és csak azért rakom be mert már rég adódott lehetőségem 1vXet nyomni. Mióta bedobták a HD mapokat alig volt ilyen szitu és imádom (mármint nem a mapokat..)
Nem egy hibátlan darab és még csak nem is szereztem egy raklap medált viszont ezzel meglett a chimera továbbá az ellenfél kijátszásán van a hangsúly. Nem akarom lelőni a poént de ha kedvesebb lett volna a csapattársam akkor a végén lett volna HP-m bevállalós lenni. Már rohadtul hiányzott egy ilyen meccs. Imádkozom hogy legyenek még ilyen meccsek a közeljövőben ahol esélyt kapok 1vXben mert ennél jobb nincs.Arról nem is beszélve hogy ez a 13/90 milyen jópofa dög lett , legutóbb még 6os tár gusztustalan dispersionnel gyűlöltem T8 volt. Menet közben 250-300m+ betalálnak a lövéseim , hihetetlen Erről régebben az ember még 25m belül sem mert álmodni.
-
Rick3D
senior tag
válasz DonMedve #174533 üzenetére
Köszi
(#174534) kchryss LOL , szoktam wotos híreket olvasni főleg Schefftől de ez elkerülte a figyelmem. Szép kezdeményezés de azért sok buktatója van. Nem wotban , az évek során sok emberkének segítettem a saját időm és energiám rovására. Ötből négy alkalommal az lett a vége hogy lelépett egy halom játékóra után és azaz egy pedig jobb lett nálam Kidobott idő és energia mert a játékot sem vette elő utána. Szép dolog de én szkeptikusan állok hozzá.Egy - két szakaszozás még csak hagyján de ha valakit konkrétan oktatni kell ahhoz az oktató részéről nagyon ott kell lenni. IRL működik , Angolt középfokra szoktam felkészíteni egy szűkebb kört - ott van személyes kontakt ami marhára számít. Sok a negatív tapasztalat részemről onlány de azért átgondolom
(#174536) Barret001 Igazad van számít de ha csak a stat lenne már nem játszanék , ha nem élvezem a játékot akkor mi értelme van ? Nekem már inkább az élvezet van előtérbe amellett hogy megpróbálom a tőlem telhetőt de nem tryhardolok mint régen. Elég a mindennapok kihívása
Nem olyan biztos az , nekem is szopóág van jelenleg.Kezd a mentális épségemre rossz hatással lenni. A név eredete 1, - volt egy haverom aki állandóan susnyást mondott a fű,bokor,növényzet helyett. Össze craftoltam a kettőt Angolul akartam de ez magyarul az igazi tanyasiBravo csomag done. UK címmel - Magyar kártyával működik. ( Unlink - link a wot-twitch accot és beadja)
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Bobyjack #174517 üzenetére
LOL , ezt az oldalt nem ismertem.Lehet álszentnek fogsz tartani de tényleg nem játszom elég jól statoktól eltekintve. Egyszerűen ellustultam ... A csatáim nagy része hemzseg a hibáktól , amit látok is sajnos.Már inkább fun és tryhard keveréke a játékaim. Azt elismerem ha nem menne a szekér wotban nem tolnám.Mára már nincs idegeztem sok új játékot kiismerni és maxosan tolni pedig a piac bővelkedik velük. Majd akkor leszek elégedett ha 4000es vagy a közeli recentet fogok hozni 0/24 - amit bizonyos tankokkal tudok is csak ráunok oszt elkezdek balfaszoskodni velük Nagyon sok a yolo, az agyatlan rohangászás - szánalom
Jelenlegi cél hogy felfejlesszem magam tier X -ben. Gőzerővel húzom a lehető legtöbb ágat , ami csak a csövön kifér hogy minél hamarabb meglegyen a X tankállományom amit akarok.Ha minden jól megy a következő évben begurul az utolsó is aztán meglátom. Már egy jó ideje abban látom a következő lépcsőt ha X-ben tanulok meg játszani és utána pöröghet a klánozás is. Nézd meg dechát,C.Barryt vagy a famesek(vagy ROIDS kinek melyik tetszik) zömét. Sehol nem vagyok X-ben hozzájuk képest ... Ahhoz pedig kellenek a tankok.Addig labdába sem rúgok.Nézőpont kérdése mihez képest ki mennyire jó - az a statisztika szerintem gáz hogy 1704 jobban játszanak nálam vagy legalábbis véenyóc szerint. Mondjuk egy top 100~150el megelégednék Én mindenhol mindig ilyen voltam és már szerintem maradok is. Aki azt mondja hogy tud játszani az hazudik. Időről időre tanulok új pozikat stb... Mostanság Skillt szoktam sokat nézni , nagyon sok tuti bokrot, entry-t láttam tőle amit azóta kamatoztatok a csatáimban. HD mapok érkezése óta , nagyon outdatedek a pozik amiket használtam.Én eddig is nagyon szívesen segítettem bárkinek aki rám írt. Viszont éppen amelyik tankkal nyomom, ahogy írtam fent nagyon ráfeküdtem X tankok megszerzésére. Akit nyugodt szívvel merek ajánlani C.Barry , Decha, skill, Scheff - tőlük van mit tanulni. Mindegyiktől mást. Ehhez elsősorban te kellesz - továbbra is tartom hogy bárki , de tényleg bárki megtud tanulni facán játszani ezzel a gémmel. Hajlandóság kell hozzá és qrva sok idő/kitartás mint minden máshoz.
Amikor legelőször felraktam az XVMet éppen hogy narancssárga voltam ... akkor azt mondtam hogy ez mi a fasz? Nehogymár bmeg ekkora fos legyek és szépen lassan emeltem a tétet. 800 wn8at akartam elérni 2-3 lövés volt , már elégedett voltam. Aztán 900, aztán 1000 és így tovább. Mindig feljebb raktam fokozatosan a lécet.Mígnem azt mondtam ha elérem a lila színt 2500 környéke asszem (régen annyi volt) akkor már elégedett leszek. Aztán sok idő után az is meglett, akkor már a super unicumot akartam de nem csak véenyóc hanem véenhét meg efi alapján is. Így tovább. Első ember akinek a videóiból sokat tanultam Cleverland volt aztán ilyen 2000 környékén már nem tudott mutatni semmit, utána ismerkedtem meg QBvel akit már egy jó ideje leváltottam több emberkére. Aztán nézd meg már lassan második éve vanilla wottal játszom , mire meglett az S.unicum hogy tyűűű de jól virít a csatákban , addigra már nem is látom Perpill nem is érdekel a stat, csak az XP számít hogy minél hamarabb végezzek a grindal.
Volt egy idő mikor elvoltam szállva olyan 2700 környékén és ott meg is torpantam mert elhittem magamról hogy én szartam a spanyolviaszt. De szerencsére nem tartott sokáig és realizáltam hogy van még itt tennivaló. Ahogy még mindig van.
Tanításról egy utolsó gondolat : November elején jött egy haverom hogy na majd ő most megszeretne tanulni wotozni. Mivel jó kapcsolatot ápoltunk ezért felajánlottam neki hogy regizzen be alám és mindketten jól járunk, mellé magyarázok neki discordon vagy segítek vegyen egy low statos sok tankos accot sok 8as prémmel - megéri. Előtte nem játszott még a gammel egyébként. Nem kellett több kb 10~15 csatánál és elment. Azóta lassan 1 hónap telt el és se színe se hamva. Pedig elmondtam neki mindent mielőtt belevágott volna.Már nem játszom T8 alatt sőt T9 alatt szívesen de vele a kedvéért vele együtt húztam T1től a tankokat. -
Rick3D
senior tag
-
Rick3D
senior tag
Jut eszembe mi a helyzet ezzel az aktiválós prém fiókkal ? Jól emlékszem hogy meglett valahol szavazva ? Ergo elnyerte a játékosok tetszését. WGnek volt valami reakciója , esetleg berakják idén vagy csak jövőre ?
(#174512) Bobyjack Túrót ! Egy balfasz vagyok, főleg az elmúlt időszak... Még marha sokat kell tanulnom Manapság már nem úgy nyomom mint rég, inkább csak fun. Leadtam a szintet , nem fun az állandó tryhard.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Jokerdapro #174189 üzenetére
A*************************************************************************************** .................. Lelki nyugalom megőrzése érdekében csillagoztam ... Ha holnap is laggolni fog , rájuk döntöm azt a tetvedék asztalt.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz inferno88 #174114 üzenetére
Bmeg... azért ilyen credit boostert betehetnének hozzánk is. Nem mintha hiány lenne belőle de akkor nem kéne beosztani hanem nonstop azzal gamelnék Meg a freeExp booster omg, fene a pofájukat. Nem hagyják hogy értelmesen köcccsem a pínzem.
Egyébként ez régen is így volt más online multi gamekben, legfőképpen mmorpgre gondolok. Az EU mindig sokkal lenyúlósabb és szigorúbb volt mint az Amcsi.
-
Rick3D
senior tag
Van aki használ jelenleg kibővített tiltó listát ? Amit találtam nekem nem működött. Ha valakinek van működő a jelenlegi verzióval - legyen szíves és dobjon egy linket
(#174112) inferno88 : Aztaro*adt*rva
-
Rick3D
senior tag
válasz Injun #174083 üzenetére
Köszi
Erről jut eszembe :
Commanders!
Leaves have fallen. Winter is coming. The trees are getting ready for a cold winter. But come spring next year, the trees will be back again in all their glory and stronger than ever! The same goes for our Top of the Tree special, which currently hosts the Polish heavy tank branch leading up to the 60TP Lewandowskiego.
Every month, you have the chance to vote for your favourite Tier X vehicle and its line to be discounted in World of Tanks. Because of the impending activities throughout December and January and the madness that comes with them, this special will take a long and well-deserved holiday break, meaning in short that there won't be a Top of the Tree special in December and January 2019.
Next January, we will give you an update on the Top of the Tree special, so stay tuned!
Roll out!
Kár, elég sokan sírnak is miatta. Többek között nekem se tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Jokerdapro #174079 üzenetére
Elismerem a vége kicsit gonoszra sikeredett , bocsánat. Ellenben valótlant egyikkel sem állítottam. Az a tank az első pillanattól kezdve egy forintot sem ér... megannyi jobb alternatíva van. WG féle buff sem fogja a jó prém tankok közé soroltatni.
Nagyon nagy HA kapna egy ScorpGhez hasonló sebességet akkor lehetne miről beszélni , vagy armort de ez így nagyon karcsú.[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Van még valaki rajtam kívül aki sz*rrá micro laggolja az agyát ?
Ping - Fps tökély , szerintem a szerver lesz a hunyó.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz kchryss #173970 üzenetére
dehogy jobb csak szerencsésebb Én a láncot és a tornyot vettem ki freeből mert a lövege jó volt. Igaz csak 320as alfa de fasza dpm és aim time. A középső löveget ki is hagytam csak a stock meg a topot használtam. A középső nagyon felemás az a + alfa nem ér annyi nerfet a több statba szerintem.Tegnap került fel a top löveg azóta nem gurultam olyan sokat de tetszetős, a kupolámat nekem nem szokták belőni többnyire. Sokat mozgok meg hintáztatom a tankot, hulldownban nagyon adja. Nekem megtetszett pedig azt hittem utálni fogom. Eleinte még T9ben akartam kezdeni az ágat és skippelni ezt de már örülök hogy így döntöttem. A tornya nagyon kemény
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz kchryss #173959 üzenetére
+1 53TP nyúzom jelenleg alapos utánajárás után. Mindenhol azt láttam / olvastam hogy puha és nem egy túl jó tank. Bőven vállalható még kis ágyúval is. Nem rég kerül fel rá a nagy és tetszik.
Defender : Elvárásaim voltak vele szemben és akár mondhatni nem is kicsik, nem is adta. Le kell szállnom a magas lóról vele és ez átlagosan több idő vagy legalábbis annak tűnik.Csak annyit akartam ezzel mondani hogy sokat számít az ember hozzáállása. Persze azért akadnak kivételek de ezek nagy többsége aktuális meta felhozatal teszi ki.
-
Rick3D
senior tag
Régi replayeket pl 9.15 csak a letöltögetős módszerrel megy ? Nincs véletlen valami gyorsabb ? Azóta nem írtak valamit ami tartalmaz visszamenőleg mindent , mondjuk listából kiválasztva ?
Ez tuti működik csak győzzem kivárni mire lejönnek 200kb /s[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Kitöltöttem a yt nevem és a wotosat is , sub és like is megvolt de nem kaptam meg a küldiket - relog is volt. Lecsúsztam róla ?
-
Rick3D
senior tag
De hát anélkül is mutatja mindkettőt részletezve realtime ingame. Tab és tudsz kattintani a felületen vagy N betű viszont középen fent automatikusan mutatja sőt még hangjelzést is ad ha nyomod a progress bart. XVMről egyébként csak az én véleményem , ahányan vagyunk annyi félék - eleinte jó volt később nem vállt be.
-
Rick3D
senior tag
válasz wwenigma #173844 üzenetére
+(#173844) wwenigma Köszi megpróbálom , nem olyan sürgős meg nem is akkora durranás maga a camo de azért mégis csak karácsonyi
hmb : Nekem is van sokszor szar szériám, igazából amit leírtál mind RNG ebbe most beleérteném a fail csapatokat is.Gyakorlatilag bármely tankban ülve megtörténhet. Kicsit szüneteltesd már csak az idegrendszeredre való tekintettel is. Mindazonáltal nekem tetszik a tank, végre újra lightozhatok
Én azt javasolnám hogy az XVM-et töröld le a p*cs*ba , lassan második éve nem használom és szándékosan ezért hogy ne lássam a statbeli erőviszonyokat. Rám hosszútávon - számokban is kimutatható rossz hatással volt. Teljes máshogy viselkedtem csatákban mint nélküle. Paradicsomokra - mandarinokra simán rárepültem és sokszor a végén kiderült hogy azé tud klikkelni Kéktől felfelé pedig okosba - sokszor túlkombináltam a szitukat. Nem hinném hogy van olyan játékos aki ezt helyén tudja mindig kezelni , így letöröltem, azóta minden ellenfelem és csapattársam egyenértékű. Sokkal eredményesebb tudok lenni mert tank focust lövök a csata megnyerése érdekében és nem statot. Ha megnézed a legtöbb jó játékosnak nincs felrakva - hasonló indokok miatt. A saját érdekemben pedig remélem megvalósítja a WG valamikor a stat elrejtése lehetőséget ... számtalan alkalommal yoloznak rám és lőnek xvm focust az ellenfeleim - függetlenül 8as tankkal 10es csatában vagyok vagy toptier ... Már mondjuk megszoktam de azért jobb lenne nélküle -
Rick3D
senior tag
-
Rick3D
senior tag
válasz h1mpi #173821 üzenetére
Köszi de igazából mák volt abból a szempontból hogy top tier voltam, jó map, jó spawnal és megfejelve agyhalott ellenfelekkel DMG miatt lett de valóban kötelező kör volt.
(#173823) kchryss : Ja hát skill .. Nem gondolnám hogy akár közel ilyen jól markolok többek között azért sem mert sokszor yolo van , esetleg elbambulok ... ő meg mint tudjuk csak a markoknak él. Azért meglátjuk hány csata alatt lesz meg A másik meg igen, ő egész nap ezt csinálja meg kondizik. Még kondizik úgy-amúgy ?
-
Rick3D
senior tag
Itt van a kódom akit érdekel.
LT-432 : • T4322-42H2P-H932N
-
Rick3D
senior tag
válasz inferno88 #173754 üzenetére
Szia,
Tiger P 3rd gunmark : Fölös full goldal lőni , legyen nálad egy egészséges mennyiség de több nem szükséges.Nagy cuccok fölös elég a kicsi + automata / kaja. Spottolj / trackelj az egész a pozicionáláson múlik 10 ből 2 csata ha full retard teamot kapsz és nem tudod hozni a kombináltat. Kilenceseket ha folyamat tracken tartod és spottold már nyert ügyed van. Kombináltat kell hoznod ami szerintem nem túl nehéz, a kérdés csak az mennyi idő Már az elég ha minden meccsen csak 0,1%ot pöccinted felfelé a mutatót de természetesen még jobb ha pl ~1%-ot Hajrá... igazából nincs mindig működő orvosság erre mert minden meccs más, a kombinált számít és nem a dmg ! Ezt ne feledd Szerintem ha odateszed magad simán megszerzed. GL (Van hozzá mód is amivel ingame real time láthatod mennyit kell még szerezned az adott csatában)
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Valakinek van esetleg egy új accnál felhasználható bónusz kód ? Ilyen pár nap prém meg gold. Egyik haverom lehet elkezdené a játékot és segítenék neki.
-
Rick3D
senior tag
Pár napja nem hajlandó betölteni a küldetéseket csak a kampányt, volt hogy fél óráig hagytam és nem csinált semmit, játék/gép resi, újra login, szerver váltást próbáltam. Másnak is van ilyen ?
-
Rick3D
senior tag
válasz ChristianID #172768 üzenetére
Pedig nem kitalálom , 3x is megnéztem az amazon primeot és nem volt feliratkozás semmi, ellenben twitch primera volt - felszedtem a cuccokat és leiratkoztam elvileg így jó vagyok nem ?
-
Rick3D
senior tag
Leírom nekem hogy sikerült aktiválnom : Kiléptem twitch és a wotos profilomból majd beléptem twitchre és rámentem hogy twitch prime kipróbálása ez 7 napos acces. Utána linkeltem össze a profilokat , kiloggoltam wotból majd újra be és tádá ott van Próbáltam VPNnel UK címmel kártyával stb... meg Amcsival is de egyik sem működött. Mastercard kártyával és Ma. címmel működött és nálam semmi köze nem volt az amazon primehoz vagy mi a fenéhez.
R6S -ben is felcuppantottam a bónuszokat Ott a uplay profillal kellett összelinkelni.[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
kchryss (#172381) skopy (#172378)
Szóval végre valahára meglett Megérte ? NEM ! A Bobject v4et kb 140~150 csatánál unlockoltam. A 3rd gunmark kb 50~56 csatával később lett meg. Nem tudjátok elképzelni mekkora és milyen mértékű failok voltak , én még egy 3rd gunmarkolásom során se találkoztam ilyennel. Amikor kifejlesztettem a bobjectet gondoltam ha már minden erőlködés nélkül 92,5% -ig elment és még élvezem is akkor már megcsinálom rá. Ez volt az alap koncepció. Egy halom alkalommal felmentem 94,5% -ig aztán le 92 aztán újra és újra és újra . . . Akkora agyhalott nomád retardált utolsó káposzta agyú gyökér csapattársakat kaptam hogy tönkretették a csatáimat rendszeresen !!! No mielőtt azt hinnétek , nem , itt nem arra gondolok mikor agyhalottak és elveszítjük a meccset. Ma már majdnem agyérgörcsöt kaptam a következőktől : 1. Beállok TD pozicióba X meccs új Kuládék map, nem akciózok főleg arty is van - Erre jön Ödönke a pantherével és elkezd löködöni és a végén odáig jutottunk hogy el lőttem magam lightra majd blokkolt ... a shitbarn 1hitelt mert nem engedett hátra menni és még a tankomat is flippelte felfelé tehát engine deckbe kaptam , nesze neked combinált. 2. Újabb agyhalott mennék a szokásos helyemre ahonnan az egész flanket lehozom rendszeresen - erre jön conq aki 1 az 1 ben kitolt a fél enemy elé - Dropp 3. Sorolhatnám , nem egy alkalom volt ahol kaptam a csapatársamtól a TK-t SŐT még be is kékült én meg kullogtam 40% HP alatt vagy jobb esetben 50 ... Azt azért eltudjátok képzelni hány ilyen lehetett 56 csata alatt ha még a sima gyökér csapatokat bele sem számolom...
Ez egy kész kínlódás volt és még a tankot is megutáltam a végére. Nem tudjátok elképzelni hogy szívem szerint milyen szitkozódást művelnék, de szerencsére már lement rólam. Összességében annyira nem vagyok büszke erre a markra már csak a +50 csata miatt sem, mindazonáltal látható hogy vannak akik sokkal jobban tolják ezzel a tankal , a top10 épphogy meglett annak azért örültem mert ott minden számít. Szépen megy a tank a temetőbe aztán pörög a Bobject v4 majd ... ha lesz újra idegzetem non tureted TDvel játszani Már úgy voltam vele hogy csak azért is végig viszem amit elterveztem. Meg aztán elkapott a gépszíj mert az e25,T34,Revo -ra meglettek a markok sorba csak úgy cuppantak . Aztán elhittem magamról , nem kellett volnaA végére pár tapasztalat az Object 263 -ról : A legnagyobb ellenségetek a HE és nem elsődlegesen az arty hanem a Typeok illetve azok az agyhalottak akik nem ismerik mivel kell lőni. Számtalan alkalommal amikor már kínjukban nem tudtak beütni - töltötték a HE-t. Elvileg szemből jól páncélozott ami igaz is de ha betalálnak a gun shieldbe akkor átlagban 200-300at kapsz még a kisebb kaliberekből is mert nincs páncél közötte sem pedig az engine deck totál 0. Említettem hogy nem gyulladós , egy HE bekaptam és már sárgult az üzemanyag 10/8 alkalommal , azonnal javítani kell mert utána tuti a gyulladás ha csak nem aut.firex. használtok.
A magasabb tankokkal csak okosan az 1v1et mert azt a rohadás engine decket simán beütik.Közelről a saját HE-d is baromi veszélyes. Egyszer sikerült saját magamat kilőni mikor facehugeoltam 360 hpról Csak akkor sniperkedjetek ha nagyon muszáj , borzasztó pontatlan tud lenni a lövege. Ha már snipe APCR hogy tutira eltaláld ...
Lótúró a gundep szóval ez a tank akkor élhető ha tökéletes pozícióban vagy - ismerni kell a mapokon azokat a helyeket ahol nem gáz a low gundep és közben a lowerplate is takarásban van. Illetve az enemy arcába kell menni izomból , ramm is egész pofás. Tier X tankok prémium lövedékébe ha nem muszáj nem kell beleállni mert ha normálisat rollol akkor beüt viszont ha bedöntöd egy 20~30 fokban akkor már megúsztad de vannak furcsaságok ...
Összességében szerintem egy jól balancolt tank. Vannak előnyei viszont sok hátránya is.Simán élvezhető vele a játék míg meglesz a nagy tesóra az XP. Azért örülök hogy nem kell többet mennem vele , elég volt egy életre
Ha valakit érdekel egypár további kép.[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Gyuri27 #172457 üzenetére
+(#172458) jano_77 : Nem arról van szó hogy nem találom el mert nyilván maxos szűküléssel eltalálom de az érzésre lövés szinte teljesen eltűnt - legalábbis közel sem olyan effektív mint régen. Mint mind tudjuk ha nem szűkülsz maxosan - nagyobb a szórás ami régen is jelen volt de nem ennyire. Asszem pont ezzel reklámozták hogy ha teljesen szűkülsz akkor pontosabbak lesznek a lövések mint előtte ellenben ezek az rng faktoros lövések pontatlanabbak. Sokszor én is megpróbálok olyan lövéseket amikre alig van esély de ha az RNG is úgy gondolja akkor beadja 10/8 alkalommal ezek nem találnak de legalább az esélyt megadom hogy bemenjen. Nem egyszer voltam olyan szituban hogy ezek a lövések nagyban hozzájárultak a csata kimeneteléhez. Pl : Obj 705 nagy gun 430~450m távolságból mozgás közben de fixen tartott toronnyal beadta - rng. Régebben ezek a lövések voltak gyakoribbak - személy szerint nekem jobban bejött mert az extrém agresszív - flankelős - mozgós játékstílusomhoz jobban passzolt.
Tegnap olyat csinált a game amit még soha , egy nagyon durva kör vége felé jártam mikor 268al töltöttem repeszt a shitbarnra , befordultam - már elkezdtem célozni mikor megállt minden... több percre rá engedett csak vissza mert még az update scanner sem ismerte fel hogy minden príma a kliensemmel. Mire visszaértem természetesen kilőtt ... sajnálatos mert már akkor 5k+ dmgnél jártam. Ahogy unják meg az emberek ezt az idióta játékmódot úgy csökkennek a laggok.
BTW : Tavaly milyen haloweni mód volt ? A legutolsó ami nekem rémlik az a Leviathan - boss kinyírása a célba érkezése előtt. Esetleg kimaradt valami ?
Más : az OBJ705A -t meddig lehet akciósan megvenni ? November 1. vagy December ?[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Gyuri27 #172452 üzenetére
A szórás változtatás előtt simán lőhettél érzésre. Kitapasztaltad a tankot és tudtad egy idő után hogy mennyire kell szűkülni ahhoz hogy x méterről egy targetet eltalálj. A lényege az volt hogy nem kellett 90-100% szűkülni. Nálam az is6 , cromwell volt ilyen. Sajnos csak volt ... nem hogy pontosítottak volna valamit hanem nagyobb lett a szórás
-
Rick3D
senior tag
válasz jimmy74 #172409 üzenetére
Akár, én is töprengek rajta a meglévőeket mire váltsam be. Viszont a felsoroltak közül a pöri a leghasználhatóbb. Ha viszont ezen túl is nézzük akkor mondjuk említésre méltó a WZ120 vagy STRV de őszintén megmondva nem túl nagy durranás a felhozatal.Egyik sem rossz tank a maga tierébe viszont mind tudjuk +2tierben kell gondolkodni. T34 , Revo -t nekem is be kéne cserélnem valamire - kb mindben a csöbörből vödörbe érzés fog el.
Amit speciel én nagyon szeretek az a T54mod1 - élvezet volt vele a farmolás.
Ameddig ekkora hányadék az MM - nem tudom reálisan nézni az erőviszonyokat. Egyébként is - mi ez a marhaság hogy nem tudják rendbe szedni ... mellébeszélés felső fokon.[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz skopy #172384 üzenetére
Sajnos nem az és folyamatosan mozogni kell ha tier X gold ammóját is akarod pattogtatni. Én amennyire kitapasztaltam ez a tank pozíció függő , ezért is fontos többek között a mobilitás. Egy szar poziban ahol lőhető az alsó lemez vagy az oldala semmit nem ér. Ellenben ha odaérsz időben és befészkeled magad maximum arty vagy HE spamm vethet véget a meccsnek. Szerény véleményem szerint ez egy nagyon jó 9es assault TD - mindene megvan hozzá ami kell semmit nem hiányolok. Esetleg lehetne zárt , <3 arty + vent.
-
Rick3D
senior tag
válasz kchryss #172381 üzenetére
Kipróbálom. A nevére nem emlékeztem.
Ez a tank nem redline sniper. Úgy a legdurvább ha az ellenfél pofájába belemászol és még a maradék bőrt is leszaggatod róla. Nem egy köröm sikerült 5k pattintás fölé sőt 9-10k Amit a nagy motor nélkül nem tudtam volna véghez vinni, egy halom fontos pozi van amit ha elérsz K.O van az enemynek. A kiságyú is pofás , azzal sem kell szégyenkezni de mobilitás nélkül ez a tank gáz. Ha redline sniperesdit akar játszani egy assault TDvel akkor jah mehet a löveg de ha annak a rendje módja szerint akkor motor-lánctalp-löveg.
Egyébként mehet neki akár ellátmány is , nem gyulladós fajta. Az artykat nem fogod szeretni Nagyon megszerettem ezt a tankot , szokni kell de ha ráérzel - nagyon ütős.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz h1mpi #172267 üzenetére
Na úgy már valamivel több értelme van Nem mindegy hogy ugyan azt kapod mint aki kifarmolja csak farm nélkül vagy mindent az event végéig. Mondjuk az első variáció lett volna fair de m1
Még valami , nem rég vettem észre hogy tudok becserélni prémium tankokat a fejlesztési fában lévőkre. Ez most valami exkluzív dolog és érezzem magam megtisztelve vagy állandóra csinálták ? Régebben ezekért a "beváltós" napokért úgy kellett könyörögni és megvolt hirdetve. Most meg semmi extra csak ott van.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Egy gyors kérdés : Ha 1800 zöld genyónál többet gyűjtők akkor az elraktározódik vagy bukom ? A küldetésbe számolja viszont a progress bart majd csak holnap lehet megtekíteni és jelen pillanatban nem ír többet a napi maxnál.
-
Rick3D
senior tag
válasz jr1994 #169847 üzenetére
Azt nem tudom mi az átlag mert már egy jó ideje nem játszom folyamatosan de olyan seggf@szságokat csináltak hogy pilláztam. Ettől még voltak jó köreim sőt ... találkoztam pár magyar sráccal akik nagyon jó kis supportot nyújtottak mikor toltam előre az egyik oldalt, még meg is lepődtem Sokszor elgondolkodok hogy ha lenne mellettem 1-2 ember és úgy csinálnánk meg egy flankelést vagy masszív pusht akkor eredményesebb lenne. Van hogy túl vállalom magam de a gyakorlat azt bizonyítja hogy 10ből csak 3x kapok érdemi segítséget a társaimtól. Hihetetlen hogy alapvető szitukat nem realizálnak csak habzó szájjal várják a csodát.
-
Rick3D
senior tag
válasz Barret001 #169833 üzenetére
Azt csak hiszed. Tegnap délután volt időm játszani és 10/6 meccsen bottom , -2 meccsen mid , -2 meccsen pedig top tier voltam. Baromi élvezetes volt szinte folyamatosan 9-10esek ellen menni ... Ez még pff elenyésző. Miután meglett a 3rd arra a tankra mentem még egypár kört vele.Szinte minden csatában majdhogy nem egy hiteltek, t49 2x sikeresen belém vágott 900körülit majd isu és sorolhatnám kb lószart nem tudtam csinálni, olyan patt helyzetek voltak... inkább nem sorolom. Soha nem fogadtam el ezeket a manipulációs badarságokat hogy pl prém fiókkal jobb rng-d lesz stb.... node ezt már nem tudom lenyelni szimpla véletlennek, túl jók az időzítések. Nem tudom hogy van ez megoldva de a lényeg én is kapom a balanszt hol így - hol úgy
-
Rick3D
senior tag
válasz jr1994 #169828 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Itt két dologban vagyok biztos. 1. Mindig lesz egy olyan réteg akinek az adott pillanatnyi rendszer nem fog tetszeni- ilyen játékos bázis mellett úgy sem tudnak mindenki kedvére tenni max belövik a többséget. 2. WG már évekkel ezelőtt letesztelte ezt az eventes grindolos ötletet és baromira bevált , azóta csiszoltak rajta és ha megnézed már szinte az összes event erre alapul. A prioritási listájukon nem az az első hogy ki szerzi meg vagy ki nem a jutalom tankot, hanem minél több időt tölts a wot előtt. A nagy számok törvénye dominál Mint ahogy mindig is.
Más : Gondoltam ha már lightokat kell lőni akkor vissza veszem a wz132őt lévén még a med ágat nem húztam ki belőle , akkor már legyen értelme is. Arra emlékeztem hogy baromi közel volt a 3rd markhoz a % mikor eladtam. Pronyó legénységgel még 390 viewrange sincs meg Első kör :
Mondjuk borzasztóan szeretem ezt a tankot úgy hogy igazán megérdemelte. Legutóbb a bulldoggal voltam hasonló közeli viszonyban előtte pedig t34.[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz dvids #169825 üzenetére
Lehet nem emlékszem jól de az elején ilyen 2-3 gyújtásos-ammorackes med, a scoutoknak yolo típusú derítős a heavyknek meg a vége felé 15(18)k kombinált pattintásból+hp+sebzés Még a nagyon jó játékosoknak is legendary kör kellett hozzá , artynak meg 1 lövéssel 2-3 ölés de javítsatok ki ha tévedek, már rég volt.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Nekem jobban tetszenek ezek a küldetések. Ha a grind által nem olyan eszeveszett hülyeségek lesznek mint az első kampány elején , már megérte a többségnek. Remélem nem lesz bent arty
-
Rick3D
senior tag
Azon hogy mikor jön a harmadik még álmodni se merj Ezzel a tempóval. Jelenleg egyszerre tudod csinálni az elsőt és a másodikat ami szerintem nagyon okos ötlet volt. Az alap összeg kétszeresét. Ha teljesíted a másodlagos kritériumot és utána az elsődlegeset akkor dupláját megkapod. Én legalábbis így értelmeztem sőt maga a felépítése is erre utal. Lehet tévedek viszont hamarosan meglesz az első küldi , után tudok pontosabbat is írni. Lehet hogy ha előbb teljesíted az elsőt és aztán a másodikat akkor is megkapod a fennmaradó összeget. Szerintem dettó ugyan az lesz mint az elsőnél volt csak itt szorzóval , kicsit átfogalmazva ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest