- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz e-newsee #162507 üzenetére
Az furcsa ha egy játék úgy nem indul el, hogy még hibaüzenet sincs. Ilyenkor én a vírusirtót tesztelném, hogy ha azt kikapcsolom ideiglenesen akkor jó-e.
Wot-tal volt egy vírusirtóval kapcsolatos bug-om amire napokig tartott mire rájöttem, hogy a vírusirtó okozza a hibát. Minden működött rendesen tudtam játszani gond nélkül egyedül az erődítmény menüt nem töltötte be a játék, így nem tudtam osztagozni. Már mindent kipróbáltam mire végül teszteltem, hogy 5 percre kikapcsoltam a vírusirtót és hoppá akkor működött. Érdekesség, hogy irtóban semmi log nem volt arról, hogy blokkolna valamit, de valamiért nem tetszett neki a ha sh-zom.Off topikban láttam, hogy néha teljesen indokolatlanul leesik az fps-ed. Nálam is előjött 2x. Szokásos 50-60 fps-sel játszottam régóta minden gond nélkül aztán mondom megyek egy kört arty-val. Kicsit lassabban dobott be a csatába mint szokott és 10 fps-em lett. Még az egér is szaggatott, teljesen játszhatatlan lett. Alt+f4-gyel kiléptem majd játék újraindít és meg is javult. Betudtam instant karmának, mivel hónapok óta most először artyztam és ez volt érte a büntetésem. Aztán tegnap fórumtárssal szakaszoztunk, már órák óta játszottam probléma nélkül és minden előjel nélkül megint lassabb betöltés és 10 fps. Itt már az előző eset miatt rutinosabb voltam és azonnal lelőttem a játékot feladatkezelőben és újraindítottam. Simán visszaértem a csatába és megjavult, azt leszámítva, hogy a szakasz csetet nem mutatta, de ez gyakori hiba ha kidob a játék és utána mész vissza.
Szóval nem tudom ez mitől van, olyan mint ha 2d-s módba váltana vga, csak a wot-nál tapasztaltam ilyet.(#162508) @jr1994:
Húzd ki rá a 3 jelet, egy tog-nál csak egy 3 csíkos tog a szebb látvány.
Nagyon alacsonyan van vele amúgy a 3 csíkos határ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest