Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Azt nem találtam meg, de ez beszarás: 720 degree rotation flight simulator

-
jano_77
nagyúr
Egyszer YT-on láttam egy olyan videót, ahol a srác egy olyan "építményben" játszott - szék, monitorok egy állványon - , ami úgy mozgott, ahogy a tank a terepen. Szeretném megmutatni a kollégámnak, de nem tudom, hogy keressek rá. Esetleg hátha vki lementette.

-
jano_77
nagyúr
válasz
lacibacsi
üzenetére
Amúgy az akció leírásnál nem láttam leírva azt, hogy a második küldi - 1 token és 1,25x XP - csak akkor jár, ha az elsőt már megkaptuk! Vagyis az első csatánál akkor nem 3 tokent kellene kapni és ennek megfelelően növeltebb XP-t!?
A feltételek ugyanis azonosak! Amikor az elsőét teljesítjük, teljesül a másodiké is. 
-
Enter65
senior tag
A gyüjtöt tokenek száma mennyire lesz mérvadó? Aki kevesebbet gyüjtöt, az is annyiban részesül mint aki sokat? Vagy ez hogy van?
-
lacibacsi
addikt
válasz
Yofej75
üzenetére
Engem az utolsó állomás izgat leginkább:
"2X SZORZÓ MINDEN GYŐZELEMRE
Valahányszor győzöl IV-es vagy magasabb szintű tankkal, a második győzelemtől kezdve dupla tapasztalati pont jár"Nincs idő, vagy darabszám meghatározva. Vagyis, ha sikerül ezt elérni a régiónak, akkor onnatól kezdve ÖRÖKRE (??) megkapjuk a 2x-es szorzót?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Yofej75
üzenetére
Köszönöm, ezt észre sem vettem. Vajon az álcafestések melyik nemzetre valóak lesznek!? 3 fő (orosz, amcsi és német) vagy csak egyikére?!
És ha jól értelmezem, akkor felteszem a tankra és minden pályára jó lesz - mint mondjuk a Lorr 40t álcája vagy a Liberté különleges festése? -
Yofej75
aktív tag
-
jano_77
nagyúr
Elmagyarázná nekem vki azt, hogy EZ a dolog, hogyan is működik?
Szuper Régiós Kupa
Feladat: Szerezz minél több bélyeget, hogy hozzájárulj a régiód fejlődéséhez
Nagy jutalom: Dupla XP minden győztes csatában, az eseményt követő hétvégén
Egyéb jutalom: Egyedi medál és egyéb ingame cuccok (pl. személyes tartalékok és álcafestések).Ez az általad és a régiódban lévő játékostársaid által elért összesített eredményeket veszi majd figyelembe. A bélyegek megszerzésének "mellékterméke", hogy segíted a régiód a fejlődésben és hogy teljesítse a kívánalmakat. Egy fő cél lesz, amit ha elérünk, dupla XP-vel jutalmaz mindenkit a győzelmekért, akik részt vettek a teljesítésben. Ráadásul a köztes állomások teljesítéséért is jutalmak járnak majd.
Azt értem, hogy EU szerveren gyűlik a tokenek száma és már majdnem 22 milliót sikerült összegyűjteni és 23-nál lesz a következő állomás - ami mi is? - ,
de hogyan kapok én ebből bármit is vissza!? Leszámítva persze a 10K kreditet csatánként.
szerk: lehet, hogy megértettem. Szal ha elérjük az akció végéig az EU szerveren az 55 millió tokent, akkor a rá következő hétvégén mindenki, aki gyűjtött tokent és hozzájárult az 55 millióhoz, annak minden győztes csatája 2x XP-t fog eredményezni! Illetve a korábbi elért állomásokért járó dolgokat is megkapjuk értelem szerűen!? Ami 8db free XP-s booster?; 3db - gondolom nyári, téli és sivatagi - álcafestés; és egy embléma, amit majd jól fel lehet tenni bármelyik tankunkra! Jól értelmezem?
Én azt hittem, hogy milyen jó ez a token gyűjtő akció, hogy mennyi kreditet lehet vele szerezni és szereztem is, aztán megnéztem a linkelt oldal alján, hogy van olyan, akinek már majdnem 3K tokenje van, rá kellett jönnöm, hogy közel sem aknáztam ki a lehetőségeit.

De nincs időm nap 24 órájában tankozni, meg nem is bírnám fizikailag sem szerintem, max 2 napig.
-
e-newsee
addikt
"1. Elit járművön bekapcsolni a gyorsított képzést, így a járművel gyűjtött xp-t az aktuálisan legalacsonyabb szinten lévő személyzeti tag kapja. Pl.: a csata után kapsz 500 xp-t. Ezt a mennyiséget megkapja minden tag + ha be van kapcsolva a gyorsított képzés, akkor egy fő +500 xp-t kap."
Nem úgy van, hogy a gyorsított képzéstől függetlenül mindig 2x-es legénységi XP-t kap a leggyengébb tag? Csak ugye nem elit tankon a 30, vagy a 60 legénységi xp nem igazán észrevehető. Nem biztos, de én így emlékszem.
-
slett27
addikt
Hát gyerekek ! Azt hittem tegnap lerúgom a gépet ! Kb 2 éve nem találkoztam ilyennel. T34-85M-el mentem már nem tudom melyik pályán de a lényeg hogy 3 skill van a tankon, töltés+célzásgyorsító+venti. T71-et céloztam TD mod-ban voltam, álltam a bokorban 3x tüzeltem rá úgy hogy a célgömb teljesen összeszűkül. Rendes KANYARBA lőttem mindháromszor. Nekem senki ne mondja hogy ez normális meg "az orosz tankok pontatlanok". Jah és persze ez akkor van inkább mikor vesztésre áll a csapat. Ennek a vége is 2-15 lett.
28k csatám lesz lassan. Itt új értelmet nyer az aerodinamika. Nem akarok lázítani, csak olvastam hogy sokaknál állt be változás az 1.0 óta.
-
-
zozyk
addikt
válasz
Project: A
üzenetére
Én minden másodikra lőszerrekeszt lövök valakinek....ez nem lehet véletlen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Project: A
tag
Minden második leadott lövés a tankjaimra lőszerrekesz...
Bárhogy állok, bármit csinálok...
Szép Munka WG!
Valakinél hasonló tünet? Mert én ezt már nem hiszem el
-
válasz
TOTAL LOKI
üzenetére
Ezekkel a módszerekkel:
- prémium "előfizetés": +50% XP
- prémium tankba helyezése a legénységnek: +50% XP
- legénységi XP booster használata: változó + XP (ezeket vagy venni lehet igazi pénzért a WG prémium shopban, vagy nyerni lehet küldetésekért)
- a tank összes fejlesztése elvégezve: a legénységi fejlődés gyorsítása bekapcsolható, de ez számít a legkevesebbetEzek mind összeadódnak.
mod: látom elkéstem a válasszal
-
jano_77
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Köszönöm
Áprilisi ajánlatokba betekintés: TOTT - T-100 LT lesz.
Végre egy olyan TOTT, amit ki tudok esetleg használni, mert meg is van a tank és szeretek is vele menni és most kell is vele mennem a spot-os küldi miatt.
-
zozyk
addikt
válasz
J.J. András
üzenetére
Igen. Már kétféle moddolás van egy ideje.
- *.wotmod -> mods\1.0.0
- kipakolós -> res_mods\1.0.0 -
válasz
J.J. András
üzenetére
WOTkönyvtár\mods\1.0.0\ <- ide kell bemásolni a .wotmod fájlokat és mást nem kell tenni
-
J.J. András
őstag
Helló All,
hogyan kell a "chirimen.spotmessanger_1.4.1.wotmod" és a "zoom_extend.wotmod" fájlokat érvényesíteni ?Hiába rakom ki, vagy RAR-ral csomagolom ki a 1.00 mod mappába, nem csinál semmit.
Van valami META-fájl, az mindig csak 1 adott parancssort tartalmaz, abba bele kell írni összevontan az összes többi parancsfájlt is ?
A telepítésről van valakinek Screenshot-ja, mert ezek nélkül olyan "vakon" vagyok a játékban.
Köszi

-
jano_77
nagyúr
Nem ment ma rosszul a játék sem, de az XP és kredit farm sem.

T54 mod1 nagyon adta a 15db 5x csatával és egy 2 órás kredit bónusszal együtt.

-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
No. Akinek a csata előtti töltéssel és némi laggal van gondja.
Az a beállitásoknál: járművek, hangértesítések, effektek opciókon kivül mindent húzzon le 0-ra. -
Fel
addikt
válasz
TOTAL LOKI
üzenetére
Nem úgy van kitalálva, hogy gyors legyen... A másodlagos skillek fejlődése nem lieáris, hanem szintről szintre haladva több kell (konkrétan az előző szint eléréséhez szükséges xp duplája) a tápoláshoz.
Az alap(ököl)szabály az, hogy minél több xp-t gyűjtesz a csatákban, minél hatékonyabb vagy, annál gyorsabban fejlődhet a legénység.
A gyorsításra van lehetőség:1. Elit járművön bekapcsolni a gyorsított képzést, így a járművel gyűjtött xp-t az aktuálisan legalacsonyabb szinten lévő személyzeti tag kapja. Pl.: a csata után kapsz 500 xp-t. Ezt a mennyiséget megkapja minden tag + ha be van kapcsolva a gyorsított képzés, akkor egy fő +500 xp-t kap.
2. Prémium fiók. 1,5x xp szorzó, több magyarázatra nincs szükség.
3. Személyes tartalékok. Vásárolhatsz is ilyet, vagy igen sok esetben kap az ember ilyeneket jutalomként. +25-től +200%-os (lehet van többet adó is..), szabott ideig tartó bónuszt adnak, akár a legénységképzésre is.
4. Prémium tank. Alapból kapnak egy bizonyos mértékű xp bónuszt minden csata után (tiertől függ a mértéke).
Ezeket a lehetőségeket kombinálhatod.
Angol nyelvű olvasmány: wotwiki: Crew
Experience Required to Increase Training Level
It is important to recognize two facts about the amount of XP required to increase Training Level.First, the total amount of experience required to achieve a 100% Training Level in the 1st Skill or Perk is double that required to increase the Major Qualification to 100%. This doubling occurs each time with each new Skill or Perk. Training the 2nd Skill or Perk to 100% requires double the amount of XP that the 1st Skill or Perk requires, the 3rd requires double the XP of the 2nd and so on. To increase the Training Level of the:
Major Qualification from 0% to 100% requires a total of 105,030 XP.
1st Skill or Perk from 0% to 100% requires a total of 210,060 XP.
2nd Skill or Perk from 0% to 100% requires a total of 420,120 XP.
3rd Skill or Perk from 0% to 100% requires a total of 840,240 XP.
Second, the amount of experience required to achieve each additional 1% of Training Level is not a fixed amount but instead also increases as the Training Level increases. For example, to increase the Training Level of the:
Major Qualification by 1% from 68% to 69% requires 21 × 25 × 100(68/100) = 1,146 XP, but to increase it the 1% from 98% to 99% will require 21 × 25 × 100(98/100) = 4,560 XP.
1st Skill or Perk by 1% from 48% to 49% requires 22 × 25 × 100(48/100) = 912 XP, but to increase it the 1% from 98% to 99% will require 22 × 25 × 100(98/100) = 9,120 XP.
2nd Skill or Perk by 1% from 48% to 49% requires 23 × 25 × 100(48/100) = 1,824 XP, but to increase it the 1% from 98% to 99% will require 23 × 25 × 100(98/100) = 18,240 XP.
3rd Skill or Perk by 1% from 48% to 49% requires 24 × 25 × 100(48/100) = 3,648 XP, but to increase it the 1% from 98% to 99% will require 24 × 25 × 100(98/100) = 36,480 XP.The amount of experience required to increase the Training Level by an increment of 1% can be calculated using the following formula:
XP for next_SkillLevel%+1 = 2Y × 25 × 100(current_SkillLevel%/100)
where "Y" is equal to:
1 in the case of the Training Level of the Major Qualification
2 in the case of the Training Level of the 1st Skill or Perk
3 in the case of the Training Level of the 2nd Skill or Perk
4 in the case of the Training Level of the 3rd Skill or Perk
and so on...
-
válasz
TOTAL LOKI
üzenetére
Arra a járműre vannak képezve? Nem piros esetleg a legények neve?
-
zodo
nagyúr
válasz
TOTAL LOKI
üzenetére
Nem annyira normális, sőt.
Ha kifejleszted az összes felpakolható nagyobb fejlesztést + a következő Somua S35 nehéz tankot (nem kell meg venni) akkor "elit" státuszt kap a tankod és garázsban a legénység felett lesz egy új pipálható kocka ami a "legénység képzettség gyorsítása".Szerk: 15% -hoz kb . 4 csata elegendő.
-
törölt tag
válasz
TOTAL LOKI
üzenetére
Szia! Majd akkor tudsz rajta gyorsítani, ha a jármű eléri az Elit státuszt.
-
TOTAL LOKI
tag
Sziasztok!
Egy H35-ös francia könnyű tankkal játszom jelenleg. A személyzet két főből áll, akik elérték a 100%-ot.
Így mindkettőnél elkezdtem a plusz képesítést fejleszteni, ami viszont borzasztóan lassan fejlődik.
Lenyomtam kb. 100-120 meccset, és fejlődött kb. 15%-ot.
Ez a sebesség normális?
Vagy lehet valahogy gyorsítani?Köszönöm a segítséget!
-
jimmy74
őstag
elérhető friss nvidia driver frissités mai nappal.
nincs vele probléma?vki nem tapasztalt? -
Plasticbomb
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Mondjuk, hogy valamenyire egyet értek veled, végül is nincs is annál jobb, mint mikor minden lövésed sebez 1-10 hp-t, és senki nem tudja sebezni a kábitott tankot... HJa, és lövések között töltesz 40 másodpercet, szal pisi kávé cigi szünet majd végre megint van mit csinálni...
-
jano_77
nagyúr
volna egy olyan kérdésem, hogy ha veszünk egy prémium tankot, amihez adnak 15 db x5 győztes csatára játó bónuszt, akkor azt hányszor lehet teljesíteni!? Mert tegnap nap végén megnéztem a T54 mod1-el, hogy 9-et teljesítettem! Mondom, akkor maradt még hat. Ma a duplázó után mentem 4 győztes csatát és azt írja, hogy Hátralévő még 6! Matekból mindig jó voltam, szerettem is, de ez már nekem nagyon felső matematika, ezt nem értem!? Vki esetleg?

-
Puculo
aktív tag
Akinek megvan a WZ 120-1g ft páncélvadász tudna írni pár infót róla? Milyen a kredithozama, tier 10-ben mennyire használható, mik a gyengeségei stb.. Néztem róla videókat és elég jól preferálja a nagyobb sebzésbevitelt. Nem ritkák az 500-as alfa feletti lövések sem. Az átütés is jónak tűnik. Most le van árazva, és mivel a TD ág áll hozzám közelebb, fontolóra vettem..
-
válasz
jr1994
üzenetére
Kéne lennie egy kapcsolónak, hogy megengedett e csata közben az arty, vagy nem. Természetesen artyval csak úgy lehetne játszani, ha ez be van kapcsolva, és ha valaki artyval játszana, annak annyiszor 10 nem artyval játszott csata után lehetne csak kikapcsolni ezt az opciót, amennyiszer artyval játszott.
-
kchryss
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Nincs minden évben április 1-hez kapcsolódó esemény wot-ban. 2014-ben volt a Karl-os játékmód 2016-ban pedig a biliárdos mód.
Többi évben ha jól rémlik nem volt semmi ilyenkor. Tavaly halloween alkalmából volt móka, április 1-én nem volt semmi. Idén a foci vb idejére várható a focis játékmód ami volt már a 2014-es vb és a 2016-os eb alkalmából is. -
ledgeri
nagyúr
Üdv! Ritkán veszegetem elő a játékot, így nem tudom, hogy aktuálisan mi lesz az Április elsejei móka. Tudna valaki infóval szolgálni erről?
-
törölt tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Eért jó, hogy van lehetőség választani.
Így te is megtaláltad a neked jobban tetszőt és én is élvezhetem a fejlesztett kliens maximális beállításait. Nekem nagyon pozitív ez a patch, majdnem teljesen elégedett vagyok.
nem érzem azt hogy egy másik játékot kell megszoknom - Ez az egyik, ami miatt örülök neki, hogy meglépték. Olyan, mint amikor regisztráltam 2013 őszén, minden map újdonság. Már nagyon rám fért ennyi játék után az újdonság.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azt hittem bonyolultabb.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hogy telik az idő...