- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
FoLey-v #88185 üzenetére
Jah, csak abban az ár kategóriában már nem 1 gigás android telók vannak, de egyébként az app-ok az 1 gigasokon is gyorsabban nyílnak. Konkrétan egy ősrégi G6-os Huawei is gyorsabb sok esetben mint a W10-es 930-am volt ami elég ciki... Persze tudom, hibás példányt fogtam ki
-
Francia91
veterán
válasz
FoLey-v #87578 üzenetére
950-esem van, így nemtudom, hogy 650-esre jó-e.... töltsd le, próbáld meg! Én is ezt tettem kérdezés helyett
Alapértelmezett kameraalkalmazást tudsz választani (tehát hogy melyik induljon el alapértelmezettként, nekem pl van külön exponálógomb, annak megnyomására a Lumia Camera Beta indul most el)
Szerintem eltávolítható, de nem próbáltam meg törölni, mert nekem kell a program. Panorámamódot nem néztem, hogy van-e benne, mert sosem használtam panorámát -
juvegamer
tag
válasz
FoLey-v #86751 üzenetére
Mit akarsz az Asphalt 8-al ezen a telefonon? Ez nem játékra készült telefon, komolyabb játékokhoz és alkalmazásokhoz gyenge a hardvere. De ezt írták is a tesztben. Amúgy nálam egyátalán nem melegszik, igaz én csak netezésre meg telefonálásra használom. Egyedül a Microsoft Soltaire Collection van fenn, azzal szoktam néha játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest