- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sunpower #92225 üzenetére
Mivel ez az ut melle rakas nalam mar regota meg van igy nem tulajdonitok neki nagy jelentosseget , meg aztan a sygicet hasznalom az meg teszi a dolgat ... mikor eloszor csinalta a terkepek app amit neked agyfszt kaptam , pedig csak proba keppen hasznaltam a terkepek navit hogy jobb lett e mar ...erre jott hogy a hazak tetejen , szantofoldon megyek ... vsz kivettek belole az automatikus utra helyezest (terkepjavitas) funkciot es ennek ez az eredmenye.
-
válasz
sunpower #92217 üzenetére
Nalam rp rs1-en is ilyen megspekelve azzal hogy kesve szol 20-30m kesesben van a valos poziciohoz kepes.
Na bealltam szopatni magam , most telepul az rs2 ... l735
Starr
Vsz a gps pontos ,pontosabban az 1-5 pontossag az a polgari gps-eknel a max pontossag, ez talan kicsit finomodik a gsm kapcsolatnak koszonhetoen , nagy pontossag csak celeszkozzel erheto el . -
k-adi
nagyúr
válasz
sunpower #91468 üzenetére
Nekem a mostani lumiám 3éve van meg, szóval én sem vagyok egy évente mobil-cserélős ember... de ez a Messenger offolás nálam totál kiverte a biztosítékot, mivel szinte mindenkivel ott tartom a kapcsolatot (sajnos vagy nem sajnos..).
@turbulencia8:
Az, hogy wp10 még meddig lesz életképes (már most se az) az meg megint egy olyan kérdés, hogy szerintem nem sokáig... adok neki max. 2 évet, de ne legyen igazam.kíváncsi vagyok ott mikor fogják lekapcsolni valamilyen ürüggyel
-
k-adi
nagyúr
válasz
sunpower #91439 üzenetére
Én is kitartottam volna még pár hónapig/fél évig még, de nem hagyják
így hogy kilőtték a messengert (a népszerű) 8.1 alól...ez volt az utolsó csepp.. nálam reszeltek a WP nek.
persze lehet álmodozni, hogy ott a másik, a tizes.... de véleményem szerint a wp10 / w10m is ki fog dőlni hamarosan
nem akarok arra kelni nap mint nap, hogy na vajon ma melyik app nem fog elindulni már -
Xantal
tag
válasz
sunpower #91439 üzenetére
Én is maradok. Van a családban android, almás telefon, de ha a kezembe veszem pár perc után hidegrázás jön rám. Nem érdekel sem az ára, sem a sebessége, se a rajta futó appok száma. Nem szeretném egyiket sem naponta többször kézbe venni. Amit mások írnak, sajnos látom én is. Nem várok semmire, csak használom a 950-em. Azért néha megdédelgetem a 730-am is, amit a mai napig imádok. Ha pedig minőség kell, van egy 930 is a fiókban. Néha belepróbálkozom a különböző körökbe, majd vissza a hivatalosra. Nekem ez a telefon. Jó éjt mindenkinek, bármilyen telefon ébreszti reggel!
-
válasz
sunpower #90842 üzenetére
Rp ringen vagyok ezert elobb jonnek az app frissitesek , s vele egyutt a bugok is de azokat azert javitgatjak ha kedvuk tartja 😁😀
Ugy tunik vege az amazing weather hd app szerver kapcsolatanak , tegnap reggel ota nem hajlando frissiteni az idojaras adatait ... kar erte kivalo ugynok volt.... béka poraira ...😭
-
Spet
addikt
válasz
sunpower #84692 üzenetére
Utolso par hozzaszolas alapjan?
-
Kube
senior tag
válasz
sunpower #82610 üzenetére
Az a 2.5 nap szerintem rendben van. Én mondjuk használom az enyémet néha néha, úgy 2 napig elmegy, ha nagyon nyomom neki akkor este már töltőn de ez ilyen extrém eset nálam.
Előtte egy 820-asom volt, na az állóhelyzetben se bírta eddig, szóval nálam ez már nagyon baráti adat
-
WestBam
senior tag
válasz
sunpower #82618 üzenetére
Szerintem az telejsen rendben van, akinek elmegy 3-5 napot a telefonja az 2G-n egy fiók mélyére rejtve éri el, esetleg repülő módban. Ezek már nem erről szólnak, mondom, a kezdetek kezdete óta használok okostelefont, ha egy napot tutira elmegy akkor az már szerintem teljesen rendben van. A 920-as után baromi boldog lettem ennek az üzemidejével, na az sokat fogyasztott, délután már töltenem kellett.
Az ilyen gold meg fiszemf*szom akkukat meg meg ne vedd, egyszer akartam az asszony telefonjába, hogy majd azzal milyen jó lesz, nos még annyit sem ment el mint a gyári akkuval. Olyan hátlapos gigaakkut még wp-ra nem láttam, kollégám valami kőkori samun viszont használja, nos neki elmegy egy hetet de akkora a telefon mint egy féltégla. Az sem olyan kellemes. -
WestBam
senior tag
válasz
sunpower #82610 üzenetére
Minek neked okostelefon?
Talán 10 éve volt olyan a 6600 ami elment két napnál többet. Mondjuk nekem minden be van kapcsolva az nfc-t kivéve, autóban kihangosító bt-on, wifire mindenhol felkúszok, mail ha jön megnézem menet közben rajta. Nem mellesleg telefonálok is elég sokat munkámból kifolyólag, ha nem jétszom rajta akkor 2 napot kibír, ha még nyomok rajt aegy kis játékot is akkor max 1 nap. És már ezzel is elégedett vagyok, mert nap közben nem kell rátöltenem, hogy estig kibírja. L640LTE -
Happi
tag
válasz
sunpower #82471 üzenetére
A telón megnyitod a Kapcsolatokat. Alul rányomsz a három pöttyre. Beállítások, majd a Fiókok alatt az outlook fiókodra hosszan rányomva megjelenik a szinkronizálás. Ennyi. Mindig az utolsó módosítást hajtja végre. Ha törölsz, a másik eszközön is törlődik, ha az volt az utolsó módosítás!
-
WestBam
senior tag
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
sunpower #82184 üzenetére
Értem,hogy átmész T-tol Voda-ra csak en azt kérdeztem milyen csomagban vagy aminél adatforgalomkor túl forgalmazási díj van?! T-nel MovieM 5490 ft / 500 mb NexrS 6499 ft / 1 gb. Lehetőség van plusz adat aktiválására ami havidíjas 1 gb 1590 ft , 3 gb 2590 ft. Voda Go+Eu 5990 ft /1gb, adat elfogyása után automatikus 200 mb / 500 ft. Plusz adat 2000 ft / 1 gb. Igy gyorsban ránézve. Szeretnem le szögezni nem vitázni szeretnék, csak felhívni a figyelmed, hogy a T-nel NINCS TÚL FORGALMAZÁSI DIJ!
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
sunpower #82176 üzenetére
Milyen szolgáltatónál vagy ahol a túlforgalmazásért plusz összegeket számol fel és nem korlátozza a sebességet? Amikor újra telepítetted a telefon os-t akkor backup volt? mert valószínűleg onnét vette a régen kitörlőt számokat. A telefonra nem ment számokat , ha csak arra nem mented magad, mindent az accounthoz köt.
-
-
-
Švejk
őstag
válasz
sunpower #81621 üzenetére
Teljesen atrajzoltak a designt, gyorsabb lett, a 3d városok és az utcakép is rengeteget gyorsult, sokkal ésszerűbben jelennek meg a helyek/éttermek, a hamburger menü nyitogatása helyett minden alulra került, megjelentek a lapok, az útvonalterv és navigációs nézet újra lett tervezve, stb...
De közbenső pontokat nem lehet megadni továbbra sem.Francia91 Passz. Például a laptopomon .338-ra való frissítés után eltűnt az új térképek a pc-men meg megmaradt. Ki érti ezt? Én biztos nem. De Windows phoneod van, ne lepődj meg semmin
-
moleculez
veterán
válasz
sunpower #80958 üzenetére
Szerintem ez a tiszta telepítés dolog kicsit túl van gondolva. Több mint fél éve nem gyalultam a telót semmi módon, csak dobáltam egymásra az updateket, és köszöni szépen jólvan a 930. Olyan hibákat olvasok itt, fogalmam nincs hogyan sikerül kihozni ezeket. (Na, most azt gondoljátok, hogy annyira imádom a W10 et mobilon, hogy elvakult fanatikusként nem látom meg ezeket, pedig ellenkezőleg, hamarosan lépek Nexusra, mert tele van a hócipőm az ígérgetésekkel)
Ja ha már hibák: A legutóbbi Recivery Toolos telepítés után, szartam én rá, hogy a 8.1 rendbe szedje magát, leállítottam minden frissítést az áruházban, Insider App-> W10. Na, azóta nincs Hey Cortana! egyáltalán, a menüpontja sincs meg. Na nem mintha használnám, nem hiányzik egyáltalán, csak na', most akkor a 8.1-része a Cortana, onnan "hozza át" a 10?
Na mindegy, amire használom a telót, arra tökéletes, de ennyi elég is volt. -
törölt tag
válasz
sunpower #79805 üzenetére
MMS fogadásához ki mondta hogy kell mobilnet előfizetés? Nem kell hozzá. Megjön anélkül is, de adatforgalmat muszáj engedélyezni a telefonon, hogy megjöjjön. Van itthon buta telefon samsung e210. Küldtem rá MMS-t addig nem tudta megnyitni amíg az adatforgalmat nem engedélyeztem.
Megnéztem nálam nincs semmilyen MMS beállítás.
Írtad hogy üzemmód 3G mert még mi más lenne ezzel sokra nem megyünk. 2G-n meg sem jönne szerintem.
-
confuser
senior tag
-
-
-
sunpower
tag
válasz
sunpower #77724 üzenetére
Csak nem bírtam ki, mentem egy kört a háztömb körül.
Valóban beszél.
Még fent van a Here Drive is, ott női hang van beállítva, azon a hangon szólalt meg.
Lehet hogy nem csak a térképadatbázis ugyanaz, hanem a hangok is?Ezek szerint csak akkor kínálja fel a hang letöltését, ha még nincs fent semmi? De alapból nem lehet kiválasztani?
Egy észrevétel: Ha az aktuális tartózkodási pontomat akarom elmenteni a kedvencekbe, akkor alapból adni kell egy nevet neki és azt rendesen lehet látni a listában (kedvencek között) úgy ahogy én elneveztem.
Így azért egyszerűbb megtalálni.
Talán valakinek segítségére lehet az infó.
-
sapics
csendes tag
válasz
sunpower #77706 üzenetére
Ma kipróbáltam a térképek alkalmazást (magyar régió, magyar nyelv).
A navigáció indítása után, a szöveges iránymutatás alatti sorba kiírta "navigációs hang letöltése". Adtam neki netet és félreraktam. Munka után hangos navigációval vitt haza. Egyébként szerintem a HERE klónja a térképek alk.. Az utolsó kanyart ellenkező irányba mondja mindkettő (a térképen jó irány van). A "megérkezett a céljához" befejező mondatát lezárt képernyő esetén elharapják és csak feloldás után fejezik be. -
okoska74
senior tag
válasz
sunpower #77699 üzenetére
7. kérdés, navigációs hang. A Here+-ban nekem is volt, de itt nincs és nem is lehet kiválasztani letöltésnél. (Hangerő fel van csavarva a telón.)
Nálam a Térképek alatt is van hangja.8. kérdés: át tudom nevezni, de amikor rögzítettem a kedvencekben, azt az időpontot írja ki, tehát az új nevét nem látom, csak ha rábökök.
Hát elég érdekesen működik... Néha semmi baja, azután meg sem jeleníti a kedvencekben majd ha újra felveszem, akkor meg kettő is van belőle. Ha bármelyiket törlöm, akkor megint nincs egy sem. Remélem javítani fogják ezt a ficsőrt.
1. Hogyan lehet letiltani azt, hogy a vissza gomb megnyomásakor rezegjen?
Beállítások/extrák/érintés/rezgés a navigációs gombokra koppintáskor --> ki
-
okoska74
senior tag
válasz
sunpower #77685 üzenetére
Szia!
Az 1. pontot már többször leírták.
2. nem kell de ha mégis be akarod zárni, akkor egyesével kell.
3. Azt hiszem, hogy nem lehet csak, hogy 4:3 vagy 16:9 legyen
4. ----
5. beállítások/rendszer/értesítések és műveletek /gyorsműveletek kiválasztása
6. Edge -ben jobb alul 3 ... /beállítások/Speciális beállítások megnyitása/címsorból indított keresés ezzel --> google beállítani alapértelmezettre
7. nekem most is van
8. kedvencekben hosszan nyomni amit át akarsz nevezni majd szerkesztés -
MrCsiT
addikt
válasz
sunpower #65999 üzenetére
A Windows Phone Store topicban rákérdeztem, valakinek megvan-e .xapfájlként a Lumia Storage Check app fájl, mert akkor elvileg fel lehet telepíteni a .xap fájlt, és kezman itt volt kedves megosztani.
Kipróbálni még nem tudtam, de elvileg mennie kellene.
-
BiP
nagyúr
válasz
sunpower #65999 üzenetére
A lényeg, hogy a béta kell. A végleges már nem tartalmazza ezt az opciót, és talán már nem is jelenik meg külön alkalmazásként, hanem a Beállításokon belül van csak meg.
Lumia Storage Check Beta [link] (nem Storage Sense), vagy magyarul tárterület-ellenőrzés (nem tudom a pontos nevet, de még a kötőjel is fontos, hogy megtalálja az ember, ha még fent van egyáltalán). -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest