- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
-
SsPL711
őstag
válasz Dzsosy #45824 üzenetére
Azért a samunak a droidos telóira, elég jó support van/volt.
Kiszállásos szerviz, kijelző csere a helyszínen, SW támogatás lásd, SGS2-re JB frissítés.
Ezekkel volt tapasztalatom.
AHUAWEItabletem-re, egy hangya fingnyi frissítés sem jött, 2.2-es droid marad rajta.
De ez nagyon OFF-volt bocs.
Valljuk be, a HUAWEI kicsit nagyobb cég, mint az ALLVIEW vagy mi ennek a gyártója?[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
BiP
nagyúr
válasz Dzsosy #45028 üzenetére
Persze, tudom. Csak ő 925-öt akart venni, ezért hivatkoztam erre.
Ha a piaci szegmest nézem, arra jelenleg tényleg a 930 az utódja. De még várható valami, ami paraméterekben is közelebb van.
A 820 utód (mármint nem piaci szempontból, hanem ha valaki akar elfogadható áron váltani) az meg jelenleg pont a 925, ha még lehetne kapni. Ezért lesz érdekes, hogy mi várható még.[ Szerkesztve ]
-
-
Dave™
nagyúr
-
Воланд
titán
válasz Dzsosy #44606 üzenetére
na, ezt szajkoztam mar harom hete kb.
szerk.: jah, hogy ez nem hivatalos oldal? na mindegy.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
SsPL711
őstag
-
BobTail
őstag
válasz Dzsosy #44074 üzenetére
Ugyanannyi, csak dualSIM-es és van zöldben is
-
Alexios
veterán
-
Dzsosy
senior tag
válasz Dzsosy #39269 üzenetére
Nah most így a nap végén 19%-on áll a teló. Ez 16,5 óra töltő nélkül.
Délután nyomtam egy soft resetet (mivel frissítés óta nem volt kikapcsolva és gondoltam hátha a letiltott háttérbeli futtatás az egyes appoknál csak így lép teljesen életbe), és azóta 1,5% körülre esett a készenléti fogyasztás. Nem tudom van-e hozzá köze a frissített alkalmazásoknak (videó, játék, nextgen reader, stb.), vagy annak, hogy videónál lelőttem az online tartalmakat, de most elégedett vagyok a fogyasztással. (kopp-kopp) 😎[ Szerkesztve ]
-
Laslow
senior tag
válasz Dzsosy #35127 üzenetére
De miért jön elő nálam hiba? Alig használom a telefont (GSM beszélgetés, SMS, néha fotózás/videózás, néha Facebook, Index/Origo, HERE Maps, és ennyi, azaz nincs ezer alkalmazás feltelepítve, de ha lenne is, eleve nem is lehetne nagyon hackelgetni őket a zárt OS miatt). Nem kellene atom stabilnak lennie? És egyébként többen is írták ugyanezt a hibát, nem egyedi.
Elégedetlen vagyok."A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Lall
veterán
válasz Dzsosy #34891 üzenetére
Képzeld nekem sem. De gondolom a feleség joggal kérné számon férjecskéjét, hogy ugyan milyen szar telefont hozott a házhoz, amin nincsenek vagy késnek a fb értesítések. Csak leírtam, hogyha ez a fontos neki, akkor nem biztos, hogy ez a platform a jó választás, mert lehet szívni fog.
Az én feleségemnek is 625-e van. Nagyon szereti, de nem érdeklik a FB értesítéseket (ki is van kapcsolva). Neki pl. az volt fontos, hogy a céges mail normálisan működjön és legyen mindig elérhető. Ezt mindkettőt megkapta, a többi csak extra.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Rambovits
senior tag
válasz Dzsosy #34538 üzenetére
Vodafone-nál veszem, mert ott van céges flotta. A listaára viszont 122900, aminél az 5s iphone "csak" 30k-val drágább. Ilyen arányok mellett már nem annyira best buy
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
-
x1port
addikt
válasz Dzsosy #33586 üzenetére
Az Asha noname.
Az emberek maradiak , begyöpösödöttek
Varázsszó : Android.Lásd tecsós akai mobilok. Mindegy hogy egy fo..s de droidos legyen !!
Pár napja van Lumiám de eddig aki megnézte annyit mondott a Nokiák szarok. vindóz nem jó!
Na most ha vesznek egy ilyen ashát váltó droidos nokiát .. még jobban az lesz hogy áááááááá inkább samsungot vettem volna.ez a droidos nokia gagyi....Szerintem.
-
Blyan
félisten
válasz Dzsosy #30986 üzenetére
Nekem az üzenetekbe lépve (van vagy 1500 üzenet benne) akad még meg az animáció mondjuk úgy 10ből 7 alkalommal. Meg pár helyen kicsit lassabban reagál, de végül is jelenleg egy 520-at használok, így lehet nem mérvadó.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Zoli133
addikt
válasz Dzsosy #30983 üzenetére
Majdnem rávágtam, hogy nem normális, de inkább megnéztem és nálam is egy pillanatra akad minden számváltásnál. Nem vettem észre, mert nem sűrűn váltok manuálisan számot, csak albumot szokásom váltani. (L920)
[ Szerkesztve ]
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Blyan
félisten
válasz Dzsosy #30983 üzenetére
Először azt mondtam volna, hogy az SD kártya lehet a ludas, de ezek szerint nem.
Hát, nem tudom. De már párszor említettem, a WP8 nem olyan megakaszthatatlan és folyamatos, mint a WP7.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
Воланд
titán
válasz Dzsosy #22799 üzenetére
nezd, atlagfelhasznalo szemevel nezve en is azt mondom, hogy hulyeseg eldobni a nokia nevet (valoszinuleg tul sok mozgasteret nem hagyott a nokia az ms-nek ebben a temaban), mert kis jozsi egy telco ceghez befaradva es ott nokiat kerve nem fog nokiat kapni, hanem majd kap zold robis samsungot, mert a nokia mellett arrol hallott meg. egyetlen egy megoldas van erre: kurva eros marketing.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
btudos
nagyúr
válasz Dzsosy #15796 üzenetére
A messenger része lehet (azt nem használom), de a Facebook sajnos nem. Elég hülyén néz ki a thread benne kismilió bejövő Facebook üzenettel. Főleg akkor idegesítő, ha korábbi SMS-t akarok visszakeresni (sose gondoltam hogy kell majd, de mostanában volt rá példa kétszer is)
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
legiaap
félisten
-
daniel909
addikt
válasz Dzsosy #12092 üzenetére
pszichológiailag lenne értelme, megnyugtatná az embereket h ők zárogathatják be a programokat, nem a rendszer. persze ettől függetlenül ez nem így lenne, de kevesek tudják/ keveseket érdekel h valójában a rendszer elvégez mindent a háttérben.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ZIDOO médialejátszók