-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz #32711680 #12350 üzenetére
max akkor lehet beallitani 7.8 eseten, hogy ha olyan frissitest kaptal. amugy meg unlock nelkul nem lehet.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz #32711680 #11683 üzenetére
Ja, ha az ember csak olvasni akar. De ennél azért többre képes a twitter. Ez baj az integrált facebookkal is. Semmi érdemi haszna igazából...
(#11685) talamasca: ez viszont nem igaz, lehet szűrni.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
kezman
őstag
-
-
-
btudos
nagyúr
válasz #32711680 #10940 üzenetére
Trophy csak álmaidban fém Egyértelműen jobb a 710 mint a Trophy, talán a fizikai gombok meg a formaterv szól a Lumia ellen, de mindkettő szubjektív téma.
De a 710-ben jobb a hardver, a kijelző, a support, mi kell még?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
proxie
tag
válasz #32711680 #10857 üzenetére
amit btudos kolléga mond " és nyilván mindenki most azonnal akarja.", köztük én is vágyódom rá
mukibuci: tudom, hogy rá lehet rakni azzal is, de azzal nem merek belekezdeni. ez így olvasásra egyszerűbbnek tűnik.
nem azt akarom, hogy csinálják meg helyettem, csak hátha tud valaki róla valamit[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz #32711680 #8608 üzenetére
Nem képes kezelni az ékezetes fájlneveket a nyomorult. Nagyon dühítő hiba.
(#8609) woland_y2k És frissítés után már nincs baja vele! Halleluja, Adobe, halleluja, három hónap alatt sikerült megoldani ezt a hihetetlenül bonyolult problémát, áldassék az Úr szent neve!
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz #32711680 #7317 üzenetére
Még mielőtt félreértenéd: annyi változás lesz gmail fronton, hogy nem azonnal jönnek meg a levelek, hanem mondjuk 15 perces szonkronizációval, tehát maximum ekkora késéssel. Ezzel azért talán még együtt lehet élni. De inkább outlook.com szerintem is, én az alól kezelem a gmail fiókom
-
-
félisten
-
catroot
veterán
-
harsanyiz
aktív tag
válasz #32711680 #4819 üzenetére
De akkor ezek szerint megint a mikroszoft hazudott, és ráadásul érthetetlen miért. Persze sok ember beszippantotta, hogy az új kernel miatt és a bullshitt csipp blabla miatt nem lehet az első generációs telefonokra a wp8-at.
Ha az omnia7re lett volna, nem hagyom el a platformot. -
btudos
nagyúr
válasz #32711680 #4576 üzenetére
Azért mert Magyarország nem preferált piac a Nokia (meg úgy szerintem semelyik gyártó) számára, nyugaton igenis tolják november eleje óta a szolgáltatóknál a WP8-at. Itthon a 8X a Telenornál már az első héten elérhető volt, szóval sok köze az MS-nek a Nokia töketlenkedéséhez nincsen
Tény, hogy ezt a 7.8-as frissítési kommunikációt nagyon elba**ták, de nem kell rögtön minden mást is rákenni az MS-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
-
Integrale
veterán
-
Blyan
félisten
válasz #32711680 #3947 üzenetére
Csak az a baj, hogy a csempés rendszer előnye, egyben a hátránya is. Pl van egy kurva ritkán alkalmazásom (akármi, legyen az egy sport app pl) és mivel nem használom, nincs értelme a start screenen figyelnie, akkor arról mégis miként veszek tudomást, ha történik valami ami engem érdekel? És lemaradok a toast notiról?
Sehogy. Csak akkor ha azt is kirakom egy csempeként, pedig nem akarom kint látni - és megtehetem, hogy ne lássam, miért ne?(#3949) htibike
Jó lenne egy dinamikus tile (ami csak akkor kerül elő, ha van értelme pl, elmulasztott esemény, figyelmeztetés, bármi), de akár mehetne a me tile-ra is. Akár.
(#3950) exileee
Gondolod, Te. De ne haragudj, hogy ezt én nem így látom. iPhone-on félmillió alkalmazás küldhet nekem értesítést a játékoktól kezdve a különböző hírportálon át, az akármiig. Miért kellene mindet kitűznöm a képernyőre?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Muton
addikt
válasz #32711680 #3267 üzenetére
az kellene, egy egyszerű fm rádió. esküszöm, még az rds-ről is lemondanék, az fm transmitter sem kellene, csak lenne.
írták korábban, hogy nincs, mert az konkurencia a zune-nak.btudos: köszi a korábbi kimerítő választ, csak most láttam.
Na, nekem csak telefonálásra, emailre, böngészni,ébreszteni, rádiózni kellene, néha egy kis sms-s sportstracker vagy térkép. Ha nem nyomok tele mindenfélével egy drágább, sok memóriás telefont, akkor az lehet, hogy nem fagy annyiszor. Bár ki tudja. Az a baj, ha ez tényleg így van, akkor nincs alternatíva[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
btudos
nagyúr
válasz #32711680 #3260 üzenetére
Ha valójában szereted a WP-t, bármelyik WP8-as készülék orvosolni fogja a problémáidat (leszámítva a Vibert, ahhoz Nokia kell, de nekem annyit nem ér). Facebook chat-et írjátok mostanában sokat, nekem vasárnap dél óta folyamatosan megy, azóta nincs vele problémám. Valamit elbasztak a WP7-es oldalon, mikor felkonfigurálták a WP8-as Facebook chat-et (jól emlékszem hogy pár hete van gubanc a cuccal, ugye?)
Én nagyon bízom benne, hogy most hogy lehet natív kódban dolgozni, már nem lesz diszkrimináció. Bíztató jel hogy az AB: Star Wars egyszerre jelent meg mindhárom platformra, és ugyanannyiba kerül mint iOS-en (valahol szomorú, hogy ennek örülni kell, de ez van.)
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz #32711680 #3256 üzenetére
Mi zavar a WP-ben? Hátha van/lesz rá megoldás
Muton: A dalvik kernel miatt sosem fogja tudni elérni a WP folyamatosságát, stabilitását, ez a fő gond vele. A másik, hogy soha nem lesz annyira egységes felhasználói felület, mint ami nekünk tetszik. UI terén már a csupasz Android sem tud olyan egységes irányelvet felmutatni, mint ami a WP-nél megvan, nem beszélve az alkalmazásokról, amiknél WP-n azért elég sokszor törekednek a Metro UI-ba illeszkedő felület készítésére, ugyanakkor droidon ahány app annyi design. Instant memóriafogyás, a háttérben szabályozatlanul futó memóriazabáló alkalmazások, még a Nexus szoftverében is van egy rakat szemét amit lefagyasztanak a userek (néha benézek a topikba, egykor érdekelt a telefon), nekünk ilyesmivel soha nem kellett törődnünk. Nem tökéletes a WP, tele van hiányosságokkal, de én inkább funkciók terén kötök kompromisszumokat, minthogy veszni hagyjam azt a kiváló felhasználói élményt, amit a WP nekem nyújt. Remélem érthető hogy mi a gondom az Androiddal. (ha felmerülne az iOS, akkor elmondom, hogy hányok az 5 éve változatlan ikonoktól, és ergonómiailag hatalmas bakinak tartom a felülre helyezett "Back" gombot, én azért ha nem is naponta, de hetente 1-2 órát nyomogatok iPhone-t, és mindig is megőrültem tőle)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz #32711680 #3213 üzenetére
What the what?
2013Q1 az pont 2013 Q1. Azaz januártól - március végéig terjedő időszak
Meg pénzügyi évet honnan számolsz?
Mert pl. az Autodesk február 1-től indítja a pénzügyi évét. Az európai és amerikai cégek rendre december 31-el zárnak pénzügyi évet.
A japánok viszont Április 1-től Március 31-ig.[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
félisten
-
-
Lall
veterán
válasz #32711680 #2898 üzenetére
A L900-on egyelore tokeletes a chat resz. Ma a group chat ment egesz nap hibatlanul. Tegnap kibrobaltam a telefonalast is, az kicsit bugos. Szoval ha en hivok nincs vele baj, de mikor engem hivnak kuld egy ertesitot. Ezzel nem is lenne baj viszont mikor ranyomsz az ertesitesre es kozben meg tart a hivas, nem tudod felvenni, de a masik fel hangjat mar hallod. Ez a gyakorlatban annyit jelentett, hogy rezgett a telefon mintha hivnanak es kozben beszelgettem a haverommal. Nem mondom, hogy nem zavaro, igy visszahivtam.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
catroot
veterán
Hát nekem ma az se remekelt!
Annak mik lehetnek az okai, hogy bizonyos telefonon nem megy az FB-chat? (IM+ is besz.rt), másikon meg vígan?
Ja és nem állandóan áll fent a hiba, hanem napi X alkalommal. Természetesen pont akkor, amikor kéne...
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
btudos
nagyúr
Ezek szerint jobb mint a Facebook chat. Ha nem Lumiája lenne, kiröhögném, de mostmár 900-asa van, simán el tudom képzelni hogy a Nokia féle Viber működik normálisan. A 900-ra azért kicsit irigy vagyok, az amerikai bemutató óta akartam egyet, de nem vett rá a lélek, hogy bevállaljam
[ Szerkesztve ]
-
-
btudos
nagyúr
válasz #32711680 #2875 üzenetére
A 820 itthon simán lehet hogy a 8X árában fog kezdeni (Expansysnál a 820 drágább valamivel, ami igaz nem mérvadó, de itthon mindig minden drágább, mint nyugaton ), nem lenne rossz vétel még így sem, ha lenne benne HD kijelző, de így nálam a forma és főleg a felbontás miatt elvérzett.
emvy: Ezek az árak... Tudtam én hogy elba*sztam mikor ebben az országban jöttem világra...
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz #32711680 #2875 üzenetére
A nemet Saturn-nal mar kaphato 449 EUR (270-es arfolyammal kb 121.000 HUF aron) a 820, szerintem Magyarorszagon sem lesz olcsobb a kezdoar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest